Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A jeste se ponadali da bi Sloga mogla bod izvuci mam icu vam kvarnu ahahahaha..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Infrastruktura je čudo. Nevjerovatno je koliko su utakmice gledljivije, brže i kvalitetnije čim imaš normalan teren. Od onakve patnje protiv ove Sloge prošle sezone gdje nisi mogao ništa po zemlji odigrati sad dođeš spustiš loptu na pod i uvališ im tricu.
Jedino je šteta što ovako dobri tereni kod nas neće dugo potrajat, održavanje većine klubova skoro da ne postoji, čak i u Vrapčićima gledam teren drastično lošiji nego na početku prošle sezone, već počeo propadati.
Jedino je šteta što ovako dobri tereni kod nas neće dugo potrajat, održavanje većine klubova skoro da ne postoji, čak i u Vrapčićima gledam teren drastično lošiji nego na početku prošle sezone, već počeo propadati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sloga je danas igrala tačno kako odgovara ovom Sarajevu. Imam osjećaj da su se precijenili. Sarajevo kompaktna,fino poslozena ekipa. Tranzicija i presing odlični,fali im jedan kreativac,a i bolji golman ne bi škodio.H8Z7 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:37Izuzetno nezgodan protivnik će biti. Uigrana ekipa još dok Vidić uhvati formu biti će prava mina. Ozbiljno se oni trebaju shvatiti.imekorisnicko je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:31Taktičko samoubistvo Vlade Jagodića,nažalost ne vjerujem da će ponoviti grešku.Opet će ova Sloga biti tvrd orah.
-
- Kontakt:
Bas lijepo od tebe sto psujes majku ljudima koji ne navijaju za Sarajevo na utakmici
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Pazi, fiskulturno drustvo torpedo je kandidat za titulu, tu nema greske.
A i ovim plavim sarajevskim supcima je krenulo fino, u dva kola jedna pobjeda, i poraz. Kaze se “ hvala čika Vico sto si nam guzu spasio”
Ovo se sve moglo napisati i bez tog psovanja - samo kažem!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Od cega trauma jedni cekaju titulu preko 10 godina a drugi ni ne pamte kad su uzeli zadnji trofej.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
U samo par stranica potvrde sve ono o čemu se priča posljednjih nekoliko dana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Gol kola će biti teško izabrati
Ali asistenciju kola nikad lakše
Ali asistenciju kola nikad lakše
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Svaka cast Zoranu Zekicu, sto je uveo novu zlatnu koku Fk Sarajevo...
Dijete sa 16 godina koje ce bez problema napraviti sigurno ubjedljivo najveci izlazni transfer...
Ahmet Tiro, zapamtite dobro ime i prezime...
ZZ...
Dijete sa 16 godina koje ce bez problema napraviti sigurno ubjedljivo najveci izlazni transfer...
Ahmet Tiro, zapamtite dobro ime i prezime...
ZZ...

- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Zasto al dzabare ne vrijedi vise od milijona na TM?
- TurkishAirlines

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nemojte ga puno momci, otići će do favela u Španiji.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Naravno da je trauma, obzirom da su i jedni i drugi svjesni gdje im je mjesto u svakom trenutku. Samo su se kod divova nakupile ogromne frustracije zbog višegodišnjih neuspjeha pa ne mogu da odole. Već su toliko istraumirani da ih više brine šta će se na forumu pisati nego rezultat svog kluba. Nakupilo se jbg.
Evo, mi dobijemo Veleža, vjerovatno najtežeg protivnika po nas u posljednjih 10 godina i nikom ništa. Pišemo cijelu noć o utakmici, nema provociranja, nema teških tema. Tu i tamo uleti poneki padobranac ali svi ga iskuliraju.
Sa vama to ne može tako, ne mislim uopšte na tebe, da se razumijemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
@ Virtual ti si meni drag lik ali brate i kod vas ima balavurdije koja vise pise o fks, nego sto prati svoj klub i obrnuto, ali ne mozes ti to objasniti djeci jaraniko moj, nema vise pozitivne zajebancije kao nekad i odes na pice poslije, sad znas kako to ide kad se sastanu dvije grupe zivio.
04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Beli98, jurisicduska, Morgen19, Resolute, Suki46 i 45 gostiju.