Sta je uradio sa kapitenskom?Mogli je napisao/la: ↑10 avg 2024, 01:18Ocajan je bio prosle sezone u EPL-u. Tesko da neka ekipa iz istog misli da bi im bio dobro pojacanje. Jos dodaj onu glupost sa kapitenskom gdje su vidjeli da je debil.DamirT je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:15Daj Boze. Ako ga dosad nisu prodali, a pocela sezona, tesko da ce do kraja prijelaznog roka.Sindikat12 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:09
Moja zadnja nada ovaj prelazni je Crystal Palace, Guehi je jako blizu Newcastle i Palace ce sigurno krenut u potraznju za štoperom.
![]()
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
menstrual
Odbio da nosi dugine boje. Zato je prestao biti kapiten kasnije.
20ak dana je ostalo do prelaznog roka. Sigurno ima timova koji se raspituju ali po mom misljenju dva su problema. Non-EU pasos (ako nema dvojno drzavljanstvo?) i novac koji nude klobove odnosno sta trazi Sheffield.
20 miliona sto se spominjalo je previse, imajuci u vidu da je igrac Championshipa i da ima samo dvije godine jos u ugovoru.
20 miliona sto se spominjalo je previse, imajuci u vidu da je igrac Championshipa i da ima samo dvije godine jos u ugovoru.
-
- Kontakt:
Ima švedsko drzavljanstvoReX2 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 15:5620ak dana je ostalo do prelaznog roka. Sigurno ima timova koji se raspituju ali po mom misljenju dva su problema. Non-EU pasos (ako nema dvojno drzavljanstvo?) i novac koji nude klobove odnosno sta trazi Sheffield.
Predpostavljao sam. Kako god ima jos vremena. Nema teorije da ce ostati u Sheffieldu. Ako nista drugo barem posudba ali to bi bilo suludo od strane tima.Sindikat12 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 16:26Ima švedsko drzavljanstvoReX2 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 15:5620ak dana je ostalo do prelaznog roka. Sigurno ima timova koji se raspituju ali po mom misljenju dva su problema. Non-EU pasos (ako nema dvojno drzavljanstvo?) i novac koji nude klobove odnosno sta trazi Sheffield.
-
- Kontakt:
Nece on nigdje. Ima ugovor jos 2 godine, ne zuri se Sheffieldu da ga proda.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nemoj tako, buljaš to i želi
Klasicni primjeri glupih zatucanih Bosnja. Zato i jesmo svugdje na dnu.
-
- Kontakt:
Niko nije na dubljem dnu od onog koji okrene ledja islamu.
Koji si ti balvan

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Balvan ti je caca koji te takvog napravio.
Karakter i obraz se ne prodaju niti se mogu kupiti, primaj ga ti u pakas koliko god hoces ali nemoj mene prisiljavati da to gledam kao nesto normalno.
I nemoj mi samo poceti pricati o ljudskim pravima i slobodama jer je moje ljudsko pravo i sloboda da ne podrzavam i reklamiram ****.
Karakter i obraz se ne prodaju niti se mogu kupiti, primaj ga ti u pakas koliko god hoces ali nemoj mene prisiljavati da to gledam kao nesto normalno.
I nemoj mi samo poceti pricati o ljudskim pravima i slobodama jer je moje ljudsko pravo i sloboda da ne podrzavam i reklamiram ****.
menstrual
Ako te neko prisiljava da gledas trpanje u pedu ja bi ti preporucio da ga prijavis muriji, to je protivzakonitocaffetin je napisao/la: ↑11 avg 2024, 16:57Balvan ti je caca koji te takvog napravio.
naprijed rejal
Haj procitaj jos jednom ali sa razumijevanjem pa naleti opet.Sveti je napisao/la: ↑11 avg 2024, 17:45Ako te neko prisiljava da gledas trpanje u pedu ja bi ti preporucio da ga prijavis muriji, to je protivzakonitocaffetin je napisao/la: ↑11 avg 2024, 16:57Balvan ti je caca koji te takvog napravio.
menstrual
Cudno mi da neko ko tvrdi da poznaje ljudska prava i slobode ne zna da je prisiljavanje nekog na nesto krivicno djelo. Samo policija bajo i tuzi ga
naprijed rejal
I mi tebi @carobnjacic
-
[quote=kempes post_id=9900618 time=1723474509 user_id=52818]
I mi tebi @carobnjacic
[/quote]
Sipu racku p/ederu
I mi tebi @carobnjacic
[/quote]
Sipu racku p/ederu
Meni djeluje da su ovaj caffetin i Nodi dva ista lika, dva trola. Ne znam zašto administracija trpi ovog caffetina
Glory Glory Man United
-
- Kontakt:
Nema ga ni na klupi, da se nesto ne šuška? Pisalo je se da je Ipswich zaintresovan.
Zašto bi igrao Ligakup?Sindikat12 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 20:59Nema ga ni na klupi, da se nesto ne šuška? Pisalo je se da je Ipswich zaintresovan.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.