FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

bvsic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bvsic » 13 avg 2024, 12:14

FCUM je napisao/la:
13 avg 2024, 12:08
bordobijeli je napisao/la:
13 avg 2024, 11:52
zagorski je napisao/la:
13 avg 2024, 11:46
Ja koliko sam upratio na tv prijenosu,nije bilo (previse) nekih nacionalistickih ispada i dobacivanja sa tribina, ne znam uzivo kako je bilo??
A i onaj aplauz za transparent Dzeni me pozitivno iznenadio,kao i ispostovana minuta sutnje.
Ma maksimalnom korektno, bez psovke. Apsolutno za pohvalu. Na njihovoj tribini bilo naših 20% niko nije ružne riječi uputio prema nama a radovali smo se kad zabijemo.
prosle godine sva djeca oko autobusa su dizala tri prsta, plus policija koja te do gaca skida . Bosnjo ne zaboravljaj !
Jucer sam pisao i bio sam upravu, djeca na onoj tribini u suncu nemaju vise od 10-12 godina sa srpskom zastavom masu i skacu, nisu ona sigurno to uzeli vec ih je neko fino nasavjetovao i dao im za provociraju.
Zar nije neki zakon uveden da se ne smiju druge zastave isticati osim BiH? ili sam pogrijesio.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 avg 2024, 12:14

FCUM je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Ja koliko sam upratio na tv prijenosu,nije bilo (previse) nekih nacionalistickih ispada i dobacivanja sa tribina, ne znam uzivo kako je bilo??
A i onaj aplauz za transparent Dzeni me pozitivno iznenadio,kao i ispostovana minuta sutnje.
Ma maksimalnom korektno, bez psovke. Apsolutno za pohvalu. Na njihovoj tribini bilo naših 20% niko nije ružne riječi uputio prema nama a radovali smo se kad zabijemo.
prosle godine sva djeca oko autobusa su dizala tri prsta, plus policija koja te do gaca skida . Bosnjo ne zaboravljaj !
Zar nisu proše godine igrali u Modriči?
Koševo Zapad

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 13 avg 2024, 12:22

zagorski je napisao/la:
Pozitivno iznenađenje svakako. Pa gore je u Tuzli ma domaćoj nego jučer u Doboju. Kao što neko napisa slavili golove regularno, komentarisali, otvoreno navijali za Sarajevo. Jedino drot na onoj tribini gdje je sunce upeklo zvao pojačanje, procijenio nas opasnim po domaće tifoze :rol:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 13 avg 2024, 12:22

Meni rockov izgleda kao onaj tip golmana koji bi nemoguce odbranio, a onda i onako kiksao i zaplivao. Ne znam je li to do neigranja ili jednostavno ne zna. Igra nogom mu nije cemu, to mu je minus. Sto se tice izletanja, hoce, nije ga strah, ali su mu procjena i tajming losiji (jbg nije ko sahinovic zakucan na liniju). Sto se tice suteva, refleksa, odbrana, tu je dobar, imao je juce odlicnu odbranu pred kraj. Helem nadam se da ce dozvati na ova izletanja, kako bude vise igrao

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 13 avg 2024, 12:23

scholsey je napisao/la:
13 avg 2024, 10:37
Nije problem što je Vico Srbin, problem je što je Vico četnik.

Nije Vico ni nikakav revolucionarni sportski radnik, on se samo ponaša u skladu sa vremenom. VAR bi bio uveden i sa Vicom i bez njega, jer je takav trend u svjetskom fudbalu.. nije ga Vico uveo što je pametan. Vjerujem da nešto slično važi i za terene - u koje se ugradio kao što bi se ugradio i Begić i Beus ili bilo ko iz te garniture budžetskih klošara, koji bi bez tih para plafon imali granap u svom selu.

Bukvalno sve do jednog su ista vnago. Jedino što uspješno rade je konstantno unazađivanje normalnog sporta i svega što liči na iole normalan sport u ovoj državi.

Također, taj mit da se ko biva svima nekad ovoliko štelilo - tu priču negdje drugo. Štelilo se jest, ali nikad nikome (ama ni blizu) ovoliko i sistematski kao Borcu zadnjih godina. Sve ostale tvrdnje su vrijeđanje zdravog razuma.

Da budem jasan, Begić nije napravio terene isključivo iz razloga što mu nisu bili potrebni za njegove interese. Nisu mu bili potrebni, jer je repka bilježila više nego solidne rezultate, što je odavalo privid da se fakat nešto radi u savezu. Bila mu je dovoljna zgrada saveza i kamp u Zenici - to je uredno napravio.

Vicu zadesila katastrofa repka (da nije - qrcem ne bi mrdnuo da unaprijedi ligu). Morao se fokusirati na klupski fudbal, kako bi zadovoljio kolege iz ostalih torova, dobio podršku i nastavio još 4 godine terorisati fudbal u Bosni.
Bravo od rijeci do rijeci tacno.
Ko god da je bio umjesto vice stadioni i VAR bi se morali raditi i uvesti 99%.
Ja sam siguran da samo kod nas savez cine ljudi koji nemaju dodirnih tacaka sa fudbalom. Znaci trebaju se postavit ljudi koji prvenstveno vole drzavu, nebitno jel "B/H/S" strana (iako ne znam ni jednog sa S strane iskreno).
Gdje ima jos da ti dodick i tegeltija znaci ljudi koji su u drzavnim institucijama, uzimaju pare od drzave i daju klubu, i prije nego je sezona krenula kazu bice borac prvak.
Onda da sudije koje su najveci kriminalci za vikend te zakolju protiv borca onda ga gledas u srijedu/cetvrtak sudi europu.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 13 avg 2024, 12:23

Shategabri je napisao/la:
13 avg 2024, 12:14
FCUM je napisao/la:

Misli na onu 3:0, ta je bila u Doboju, a 0:1 smo igrali u Modriči.
holyman je napisao/la:
13 avg 2024, 12:07
13 avg 2024, 12:05
holyman je napisao/la:
13 avg 2024, 11:59

pozitivna kurcina

narod radio, vojvoda nije bilo, sunce jako. Prosle godine spalir oko autobusa, trobojke i tri prsta i staro i mlado. Pusti to, pisam im se u usta pogana
Pa sigurno da ima Četnika al juce je bilo više nego korektno. Mnogo ugodnije nego u Tuzli, Zenici, BL i tako dalje.
prividno iznenadjenje, nista drugo. U tuzli i zenici je zadnjih godina bas sve korektno, od policije do domacina.
Murija u Tz stvarno korektna već dosta vremena, al domaćini na svom dijelu tribine itekako nezgodni :D Jednom bio na domaćem dijelu, ne sjećam se tačno koja utakmica, skoro je to bilo. Ulazim u one kontejnere izvan tribine da pišam, a lik psuje sarajevske majke i govori kako je skontao dva momka iz Sarajeva par redova ispred njega, kaže "ne navijaju ništa, al vidiš po njima" i onda opet psovka. Standardna Tuzla. Ja stao gledam, reko "ma ne vrijedi ti belaj počinjati, previše nas ima, ne možeš pola tribine pretući", a onda za divno čudo samo poglede prezira dobio od korektnih domaćina :rol:
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 13 avg 2024, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 avg 2024, 12:29

bvsic je napisao/la:
13 avg 2024, 12:23
scholsey je napisao/la:

Nije Vico ni nikakav revolucionarni sportski radnik, on se samo ponaša u skladu sa vremenom. VAR bi bio uveden i sa Vicom i bez njega, jer je takav trend u svjetskom fudbalu.. nije ga Vico uveo što je pametan. Vjerujem da nešto slično važi i za terene - u koje se ugradio kao što bi se ugradio i Begić i Beus ili bilo ko iz te garniture budžetskih klošara, koji bi bez tih para plafon imali granap u svom selu.

Bukvalno sve do jednog su ista vnago. Jedino što uspješno rade je konstantno unazađivanje normalnog sporta i svega što liči na iole normalan sport u ovoj državi.

Također, taj mit da se ko biva svima nekad ovoliko štelilo - tu priču negdje drugo. Štelilo se jest, ali nikad nikome (ama ni blizu) ovoliko i sistematski kao Borcu zadnjih godina. Sve ostale tvrdnje su vrijeđanje zdravog razuma.

Da budem jasan, Begić nije napravio terene isključivo iz razloga što mu nisu bili potrebni za njegove interese. Nisu mu bili potrebni, jer je repka bilježila više nego solidne rezultate, što je odavalo privid da se fakat nešto radi u savezu. Bila mu je dovoljna zgrada saveza i kamp u Zenici - to je uredno napravio.

Vicu zadesila katastrofa repka (da nije - qrcem ne bi mrdnuo da unaprijedi ligu). Morao se fokusirati na klupski fudbal, kako bi zadovoljio kolege iz ostalih torova, dobio podršku i nastavio još 4 godine terorisati fudbal u Bosni.
Ja sam siguran da samo kod nas savez cine ljudi koji nemaju dodirnih tacaka sa fudbalom. Znaci trebaju se postavit ljudi koji prvenstveno vole drzavu, nebitno jel "B/H/S" strana (iako ne znam ni jednog sa S strane iskreno).
Gdje ima jos da ti dodick i tegeltija znaci ljudi koji su u drzavnim institucijama, uzimaju pare od drzave i daju klubu, i prije nego je sezona krenula kazu bice borac prvak.

Onda da sudije koje su najveci kriminalci za vikend te zakolju protiv borca onda ga gledas u srijedu/cetvrtak sudi europu.
sudijska klanja nevidjenja jos u poslijeratnoj historiji BiH.

i najmanje veze ima sto je srbin da se odmah zna. To je narativ koji se pokusava nametnuti, eto ne volimo sto je srbin. Dajte ljudi,

svira ti ruzan pogled, faulove dva metraa od igraca, ofsajde dizu nepostojece. Kazu prosle godine sudjenje ok bilo u Doboju hahah..

mijenjane pravila uoci prvenstva. Dovedes strance pa ti ne mogu igrati, sad donose nova pravila.

Ali bitna je bosnjaku sminka, asfalt i tako to. Ne vidi sumu od drveta
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 13 avg 2024, 12:33

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
13 avg 2024, 12:29
bvsic je napisao/la:
13 avg 2024, 12:23
scholsey je napisao/la:

sudijska klanja nevidjenja jos u poslijeratnoj historiji BiH.

i najmanje veze ima sto je srbin da se odmah zna. To je narativ koji se pokusava nametnuti, eto ne volimo sto je srbin. Dajte ljudi,

svira ti ruzan pogled, faulove dva metraa od igraca, ofsajde dizu nepostojece. Kazu prosle godine sudjenje ok bilo u Doboju hahah..

mijenjane pravila uoci prvenstva. Dovedes strance pa ti ne mogu igrati, sad donose nova pravila.

Ali bitna je bosnjaku sminka, asfalt i tako to. Ne vidi sumu od drveta
Prva recenica scholseya je najbitnija
A o ovim pravilima da se ne prica ni prvi put ni zadnji, vidicemo do kad ce istrajat s ovim eu drzavama (zavisi kakvi ce oni u borcu biti)
Jos mijenjanje broja stranaca svako ljeto. Doduse nista to ne bi moglo bez prodanih bosnjackih dusa, za lijeka odvajali sve pare koje im vico ispod ruke ugura.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 13 avg 2024, 12:45

@bvsic, haj nek se i tebi jednom svidi moj post. Biće da napredujem. :zviz:

Da me neki papci, kojima je puno pročitati više od četiri rečenice (a došli su na mjesto gdje se primarno čita i piše :facepalm: ), ne bi šatro prozivali, pokušali vrijeđati ili kakav već papanski fazon furaju, evo.. staviću svoj komentar tekme u spojler.

Lakše vam je preskočiti i ne ispadati glup.

Stvarno sam oduševljen načinom na koji Zoran rezonuje fudbal.

Recimo, jučer na presu govori o poštovanju saigrača (kad neko izvali 70 metara, bezobrazno ga je izignorisati po pitanju pasa, taman da si lično Baggio). Fudbal je timska igra, i za uspjeh je krucijalno važno donositi odluke u interesu tima. Generalno nam je to donošenje odluka jedan od većih problema zadnjih godina. Ne tiče se to samo nerezonskih šuteva, nego i nepotrebno grubih ulazak u duel, previše respekta protivnicima, glupih faulova, alibi pasova, i mnogih drugih stvari, koje su u biti stvar glave.

Jasno da ima do kvaliteta igrača i mnogih drugih faktora, ali je osnova jednostavna: Visoka koncentracija i odgovornost prema ekipi - nije to nikakva nuklearna fizika, iako mnogi luzeri i neznalice među trenerima tvrde drugačije. Ozbiljno me raduje što je jučer i to spomenuo, jer sam onda siguran da će raditi na tome.

Dalje, ona ljutnja poslije tekme (dobijene gostujuće tekme na 30ak stepeni, protiv ekipe koja nas je prošle godine obrukala, više puta obrukala) vrlo lako može biti kontraproduktivna i izazvati revolt (mi to zovemo bojkot trenera) u svlačionici. Ali, vidi se da je čovjek pravi pravcati stručnjak i bivši igrač sa ovih prostora, te je svjestan te mogućnosti - pa na pressu kaže "nadam se da će igrači ovu kritiku prihvatiti na normalan način. U suprotnom samo idu razgovori i analize, bez ispravke grešaka".

Mnogi drugi treneri su se ponašali baš ovako, i prema igračima se ophodili kao prema djeci u omladionskom pogonu, a ne kao prema odraslim ljudima. Tačno to je uzrok nevjerovatnih variranja forme pojedinaca i ekipe u prošlim sezonama, jer se kroz sve te analize ubija samopouzdanje igrača. Ne može se biti dobar fudbaler i generalno sportista bez vjere u sebe.

Po meni je još uvijek rano analizirati pojedinačne igrače, jer je fokus evidentno na ekipi, a ima ona ustaljena (ali tačna) fraza, da ekipa uvijek izbaci nekog. Pa je tako, primjera radi, Jović odigrao jako dobro, jer ga je ekipa stavila u tu poziciju. Uglavnom, mislim da treba proći još vremena i utakmica prije nego što se bilo ko može pohvaliti/kritikovati.

No, koliko god prošlo i štagod se desilo, jedna stvar je jasna: Bijedno je i jadno pljuvati Hamzu ili bilo koga od 100% naše braće. Štagod im kažete, ti momci će uvijek disati za Sarajevo - i nažalost je to i razlog što ih se vazda najlakše hrakne, jer je papanski dio forumskog navijačkog puka svjestan da oni neće zamjeriti i da će preći preko svega.

Da sutra nestane keša u klubu ili da se desi neki pad, Hamza i slični bi sigurno ostali tu.. dok bi Jović (uzeo sam momka samo za primjer, jer je sa strane, ne pljujem ga) odlepršao prvim busom. Sramotno je da pojedinci to ne znaju cijeniti.

Svi koji hraknu po našem, trebaju se stiditi sebe i svog kućnog odgoja. Nije ovo nikakva patetika, ovo je ljudskost. Baš zbog manjka te ljudskosti, razumijevanja i respekta prema ljudima smo u qrcu na milijardu polja (kao kompletna država i društvo). Promašio, pa šta ako je promašio? Nije sigurno namjerno. Ovo je sport, desi se, uz svu dobru volju.

Da ste ga nekad igrali, i vi bi toga bili svjesni.
The saddest thing in life is wasted talent.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 13 avg 2024, 12:48

Vico vam nije ni VAR uveo ni stadione uradio jer je dobar nego jer mora, niti je Barbareza doveo jer zna neego da bi ostao jos 4 godine jel moguce da neko pravda one kradje i sve sa tim eto dobili smo VAR i terene... da Bog sacuva sta sve necu procitati pa tako nam je za sve 100 puta ti nesto lose uradi i ti nadjes nesto pozitivno da bi ga pravdao heeej covjek nam se pisa u lice kad god dodju na Kosevo i neko ga brani, da li je to neka zezancija ili ozbiljno. Šok i nevjerica sta citam
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 avg 2024, 12:49

Dobri Vico nama uvalio ono smece od terena,razlika naseg i Sloginog nebo i zemlja,nas ce vjecno zut da bude i ovdje dodju neki i nakon jedne pobijede ga nesto hvale. Tvrdin da nikad gore sudjenje u historiji nije bilo,juce 25 faulova od toga 10 najmanje bez ikakve osnove. Ovo za terene ja UEFA program i nije to do Vice ali mu je dobro doslo da opere pare

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 13 avg 2024, 12:51

Ako se uz sve ujedini i druga liga, kako je vico najavio, ostace zapamcen kao najbolji predsjednik saveza. Ta prica “pamti bosnjace” isl okaciti macku o rep. Savez je zaradio desetine miliona nakon plasmana na SP, od tih para pokupovani stanovi i isplacene basnoslovne premije. Cinjenice su neumoljive: u Vicinom mandatu uradjeni tereni, liga skracena, uvedeni tv prenosi, uveden VAR. Jos ako se uvede jedinstvena druga liga i ako se reorganizuju omladinske lige, kako je najvaljeno, tip top. Ko god zna kako funkcionise savez i sudijska komisija, zna da proslosezonske lakrdije nemaju veze sa predsjednikom saveza, kao sto nisu ni kad su skretnicari i zrinjski divljali.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 avg 2024, 12:52

Da li je Ivan Fiolic realna opcija ? Gledam free agente na TM, vidim da je bez kluba. Znam da je nekad bio strasan igrac...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 avg 2024, 12:56

ne znam zasto se ovdje hvale jovic i odbrana. Hajd okej je pohvaliti celika, nase dijete, mlad i solidno igra, on neka grijesi nemam nista protiv.
Ali mi ga redovno primamo, i sloboda i doboj i aktobe i spartak, sad ce neko reci ovdje si odigrao odlicno protiv spartaka, jesi odigrao si jer su im se noge odsjekle, nisu znali sta ih je snaslo pa nas nisu ni napali, dosli po bod i onda nas razmontirali.
Sad ce neko reci pa nije ti bilo ovog, nije bilo onog, pa nije ih bilo s razlogom jer su natjerani da dobiju zute i crvene kartone, jedna evropska utakmica je samo poluvrijeme, a treba izdrzati i drugo.
Protiv aktobe smo to kao uspjeli uz mnogo srece na penale.
Obrana nam je katastrofa zajedno sa golmanom. Imam osjecaj da bubanja drzi sve karike i u vezi i nazad.
NEMA NAZAD

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 13 avg 2024, 13:00

holyman je napisao/la:
13 avg 2024, 12:56
ne znam zasto se ovdje hvale jovic i odbrana. Hajd okej je pohvaliti celika, nase dijete, mlad i solidno igra, on neka grijesi nemam nista protiv.
Ali mi ga redovno primamo, i sloboda i doboj i aktobe i spartak, sad ce neko reci ovdje si odigrao odlicno protiv spartaka, jesi odigrao si jer su im se noge odsjekle, nisu znali sta ih je snaslo pa nas nisu ni napali, dosli po bod i onda nas razmontirali.
Sad ce neko reci pa nije ti bilo ovog, nije bilo onog, pa nije ih bilo s razlogom jer su natjerani da dobiju zute i crvene kartone, jedna evropska utakmica je samo poluvrijeme, a treba izdrzati i drugo.
Protiv aktobe smo to kao uspjeli uz mnogo srece na penale.
Obrana nam je katastrofa zajedno sa golmanom. Imam osjecaj da bubanja drzi sve karike i u vezi i nazad.
Hvali se Jovic jer je decko docekan ko da je radovan karadzic licno, a od svih odbrambenih igraca, pokazao je do sad ubjedljivo najvise.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 13 avg 2024, 13:03

Ta priča, najbolji predsjednik u historiji saveza, jel moguće da vi ne vidite grešku u toj logici? To je isto kao da kažete, moj sin je najmanji narkoman u društvu.. on je na vutri, ostali furaju dandu. On je narkoman pa je narkoman, gudra je nebitna.

Kao što je i ovaj lopov, sa terenima ili bez njih. Begić je isto lopov, prethodnici su lopovi. Lopov je lopov, ne može biti malo lopov.

Još jednom, potpuno isto bi se Vico ponašao u Begićevom mandatu, i obrnuto. Jedan imao sreću da repka igra dobro, pa se mogao sakrivati iza tih rezultata. Drugi nema tu sreću, pa se mora sakrivati iza nečeg drugog.

Smiješno je u 2024oj pričati o kvalitetu prenosa i tim stvarima. Halo ba, 2024a, sad svi u džepu imaju kompjuter.. meni treba biti za bremede što ima 4 kamere na utakmici? Smiješno je i skidati krivicu sa sudija. Ako ne znate, raspitajte se, sigurno imaju instrukciju da štite/guraju Borca i borčeve.

Ovo treba mijenjati, a ne amnestirati na račun prethodnika i tražiti alibije.
The saddest thing in life is wasted talent.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 13 avg 2024, 13:08

Mnogo jak argument - Vico radi svoj posao da bi mogao da ostane i dalje! :rol: Pa zar svako koje na toj poziciji ne bi volio da ostane opet? Ako čovjek radi svoj posao nek ostane do vijeka šta me zanima. Mogao je i Begić da radi svoj posao kako treba a nije. Mogao je i Vico da ništa apsolutno ne radi i opet bude na toj poziciji i uzme pare što od saveza što od namještanja Borcu. Opet kažem krade se uveliko i to nije sporno ali ne može on tebe toliko pokrast do te mjere da ti nisi ni blizu titule. Da je onaj tim iz 18/19 i da protivniku uvijek pustimo da prvi daju gol mi bi opet dali 3-4 i pobijedili bi. Sa parama koje mi ulažemo ne smije biti izgovor ni Vico ni savez ni sudije jednostavno moramo biti najbolji i sve živo pregaziti kad tad. Nadam se da ćemo sa ZZ upravo to i uraditi ako ne ove sezone onda sljedeće.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 avg 2024, 13:08

Shategabri je napisao/la:
13 avg 2024, 12:14
FCUM je napisao/la:

3-0 kad su nas uzeli bila je u Doboju
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 13 avg 2024, 13:09

Hahahahahahaahahah e dobro nije on naredio da se Borac gura ja sam naredio eto otkrili smo i to, zapravo Mirvic je naredio haahahah e kuku svasta
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 13 avg 2024, 13:12

scholsey je napisao/la:
13 avg 2024, 13:03
Ta priča, najbolji predsjednik u historiji saveza, jel moguće da vi ne vidite grešku u toj logici? To je isto kao da kažete, moj sin je najmanji narkoman u društvu.. on je na vutri, ostali furaju dandu. On je narkoman pa je narkoman.

Kao što je i ovaj lopov, sa terenima ili bez njih. Begić je isto lopov, prethodnici su lopovi. Lopov je lopov, ne može biti malo lopov.

Još jednom, potpuno isto bi se Vico ponašao u Begićevom mandatu, i obrnuto. Jedan imao sreću da repka igra dobro, pa se mogao sakrivati iza tih rezultata. Drugi nema tu sreću, pa se mora sakrivati iza nečeg drugog.

Smiješno je u 2024oj pričati o kvalitetu prenosa i tim stvarima. Halo ba, 2024a, sad svi u džepu imaju kompjuter.. meni treba biti za bremede što ima 4 kamere na utakmici? Smiješno je i skidati krivicu sa sudija. Ako ne znate, raspitajte se, sigurno imaju instrukciju da štite/guraju Borca i borčeve.

Ovo treba mijenjati, a ne amnestirati na račun prethodnika i tražiti alibije.
Lopov je neko ko krade. Begic i ondasnja garnitura su krali. Dodju milioni u savez, oni ih pokradu i pokupuju stanove i podijele premije uposlenicima saveza dok se liga igra po pasnjacima. Olako zaboravljate terene u Gradaccu, Obarskoj, Tuzli, pa i na Kosevu. Sada kad savez ima mnogo manje novca jer reprezentacija 10 godina ne moze meda, uradjeno je brdo toga. Dakle, uradjene su opipljive stvari koje nisu nikad ranije uradjene, a Begic i co nisu nikad ovoliko pljuvani iako nisu uradili ama bas nista za domacu ligu. Kazes smijesno je o tim stvarima govoriti u 2024. Jeste, ali bilo je smijesno govoriti o njima i 2014., i 2016. i 2018., pa ih opet nisi imao. Sad imaš. Da se Vico zove Kemo i da nije iz Banjaluke vec da je iz Sarajeva i da mu stric nije Dodik vec da mu je dajzda Nermin Niksic ili Bakir, kovali bi ga u zvijezde.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Dave, JavierBosnia, Maestro^^, supervizor i 44 gosta.