FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
63
31%

Ukupno glasova: 203

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 13 avg 2024, 14:27

VICO ZELJKOVIC NIJE URADIO NISTA DOBRO ZA BH FUDBAL.

Za BARBAREZA je rekao da NECE BIT SELEKTOR DOK JE ON NA CELU SAVEZA, i 3 godine posle toga HOP BARBAREZ, kaze pokajo se. Promjenio 3 selektora za 3 mjeseca. Za 4 godine 9 selektora..

Prije vice 3 bodine sudjenje bilo bolje nego i HNL, on disao prvu srvar sta je uradio smjenio skoro sve ljude u sudiskom odjelu..

Postavio po svom izboru i imamo najgore sudjenje u posle rata..

Govori se o grupi ovo takmicenje konferenciska liga nije ni postojala prije

Kaze da si jak i sa ulaganjem koje mi radimo moramo bit toliko jaki da vico nemoze nista.. sa 25 m€ budzetom to nebi mogo uradit. Samo jedan primjer ti je uzvratna utakmica u kupu.. mi da smo njih prosli mi bi uzeli kup i bili 3 ci i pored katastrofalni kradja koje vico uradio mi bi bili zadovoljni sa sezonom..i mnogo lakse bi bilo radit zoranu.

Pogledaj sad sudjenje sve korektno i sve ce i bit dok borac ne ispadne iz evrope i ne zapne u pl bh. I onda sudije preko noci zaborave sudit..

NIJEDAN SUDIJA MINE SUSPENDOVAN ODKAKO JE VICO PRESJEDNIK A IMAMO NAJGORE SUDJENJE U HISTORI.

I na kraju covjek kaze da su greske slucajne “sport je” i ponovo tvrdi da je sudjenje bolje nego ikad

Izjave tegeltije koji prvo kriminalac drugo covjek i nezna pravila nogometa netreba ni komentarisat

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 13 avg 2024, 14:30

Ma Vico je qrčina. Postavljena na tu poziciju ustaljenom nazadnom procedurom tipičnom za ovaj odron od države - kao što postave direktora komunalnog preduzeća.

Imam osjećaj da ga mnogi od vas doživljavaju kao nekog ober mangupa i stručnjaka za bacanje prašine u oči. A ono isto retardirano čovjekoliko živo biće kao haman pa svi na javnim funkcijama.

Instrukcije/dozvola sa viših instanci, splet po njega sretnih okolnosti (u državi i društvu) i izdajnici iz naših redova - to su stvarni razlozi njegove dominacije. Sigurno nije do njegovog intelekta.

Da bilo šta od ovog nedostaje, on se danas ne bi mogao baviti time da od Borca napravi prvaka, nego dosta sitnijim ublehama.. tipa, da Laktaše uvede u Premijer Ligu.
The saddest thing in life is wasted talent.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 avg 2024, 14:33

scholsey je napisao/la:
13 avg 2024, 14:30
Ma Vico je qrčina. Postavljena na tu poziciju ustaljenom nazadnom procedurom tipičnom za ovaj odron od države - kao što postave direktora komunalnog preduzeća.

Imam osjećaj da ga mnogi od vas doživljavaju kao nekog ober mangupa i stručnjaka za bacanje prašine u oči. A ono isto retardirano čovjekoliko živo biće kao haman pa svi na javnim funkcijama.

Instrukcije/dozvola sa viših instanci, splet po njega sretnih okolnosti (u državi i društvu) i izdajnici iz naših redova - to su stvarni razlozi njegove dominacije. Sigurno nije do njegovog intelekta.

Da bilo šta od ovog nedostaje, on se danas ne bi mogao baviti time da od Borca napravi prvaka, nego dosta sitnijim ublehama.. tipa, da Laktaše uvede u Premijer Ligu.
Tako je :thumbup:

Majke mi pojedina raja nekad za nepovjerovati, da im se tako lako moze baciti prasina u oci.. Za ibreta!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 avg 2024, 14:40

Kao sto se i govorilo, sve izuzev pobjede u Doboju bi bio ogroman neuspjeh. Sloga i sl.ekipe se moraju samarati pa kako god.

Rockov je napravio još jednu veliku grešku ali je kasnije imao fantastičnu intervenciju.
Par puta Čelik i jos par pojedinaca bez ikakve potrebe šalju dubinske lopte nikome. Mislim da izmedju ostalog je i to razlog nezadovoljstva ZZ.
Guliasvili odlična dva gola ali kasnije u par navrata veoma sebičan. Vjerovatno je želio hettrick.

Neću govoriti o igračima koji su podbacili. Ipak je to bila jedna sigurna pobjeda.
Samo ovako nastaviti i naredne 3 utakmice na domaćem terenu upakovati 9 bodova.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 avg 2024, 15:03

Ponedjeljak ponoviti posjetu kao protiv Slobode, uzeti tri boda i bez ikakve efurije nastaviti. Zna se sta se desilo kad je Dudic prve tri tekme uzeo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 13 avg 2024, 15:12

nokee je napisao/la:
13 avg 2024, 14:33

Majke mi pojedina raja nekad za nepovjerovati, da im se tako lako moze baciti prasina u oci.. Za ibreta!
Ma ubijeđen sam da su i raji koja vidi nešto dobro u njemu čiste namjere. Jednostavno drugačije rezonujemo stvari i pojave - nema potrebe da se svađamo, ali ni da se u ćoravo slažemo. Mislimo šta mislimo i to je to. :thumbup:

Recimo, ovo štimanje tekmi i titula u prošlosti kao argument - meni to nema nikakvog smisla.

Mislim, pričamo o periodu prije 15-20 godina. Ono, Švabe su nekad 2005. hapsili sudije zbog namještanja - šta se tek radilo kod nas, u Bugarskoj i ostalim divljim ligama? Tad je to bilo donekle i normalno, jer fudbal globalno nije bio toliko zastupljen kao danas. Danas je to apsolutno nedopustivo.. valjda smo i mi malo evoluirali yebemu.

Hoću reći da je to bilo drugo vrijeme i nije imalo isti uticaj na takmičenje, na sportiste, na navijače.. ma na sve uključene u to. Nije isto štimati tekme u ligi koja se prati samo u granicama te države i u kojoj pokojni Pekić kupi sudiji sat da bude prvak (banalizujem, da me bezveze neko ne napada); i u ligi koja se prati širom kontinenta, čiji timovi/igrači ko fol nešto i znače na internacionalnom nivou, i gdje imaš par ljudi koji upumpavaju stotine hiljada u sve to.

Danas su posljedice toga mnogo, mnogo ozbiljnije.. i zato je pogrešno uzimati taj dio prošlosti kao neki jak argument. Na stranu činjenica da niko nikad nije imao ovoliku sistematsku protekciju kao Borac i borčevi.
The saddest thing in life is wasted talent.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 13 avg 2024, 15:18

FCUM je napisao/la:
13 avg 2024, 15:03
Ponedjeljak ponoviti posjetu kao protiv Slobode, uzeti tri boda i bez ikakve efurije nastaviti. Zna se sta se desilo kad je Dudic prve tri tekme uzeo
Upravo tako, ni u zajebanciji spominjat neko pisanje lige itd itd
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 avg 2024, 15:23

Najbolje da odigramo X da ne prizivamo Dudicevu sudbinu. Lijepo, namjerno X pa onda ponovo poslije Zrinjskog otresti u gostima i nastaviti pobjeđivati
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 13 avg 2024, 15:28

napoleon72 je napisao/la:
13 avg 2024, 07:57
Lik je napisao/la:
13 avg 2024, 07:35
napoleon72 je napisao/la:
13 avg 2024, 07:26
Na kraju kad skontas, yebo ba dvije namjestene titule, dugorocno ce Vico vise valjat ligi nego ijedan predsjednik do sad. Kakva je milina otic u Doboj i igrat fudbal. Prelijepo. Kupljenih titula se niko poslije nece ni sjecat, kao sto se niko ne sjeca Modricine titule npr, al tereni ostaju, VAR ostaje. I koliko god se ugradio u sve ovo ili sfuserio, i prethodni su imali priliku i jos bolje uslove a nisu uradili nista.
Kad skontaš te dvije titule su mogle možda biti naše. Pa uletiš u grupe, pa neki kontinuitet uhvatiš. A on te klao gdje je stigao, ne samo tebe već i ostale klubove. J.ebo te tereni i VAR kad UEFA daje pare, to sam mogao i ja sprovesti. Titule im ostaju zapisane i niko se za dvadeset godina neće sjećati ni spominjati kako su uzete.
Sto nije sproveo Begic? A titule kakve je Borac osvojio sad su osvajali Zeljo i Zrinjski za vrijeme drugih predsjednika. Isti qrac, drugo pakovanje. Od te dvije titule bi jedna svakako bila nasa da se nismo finansijski raspali u novembru, drugu ni u snovima nismo mogli uzet.
A Begić nije bio mjerilo ničeg, pa frajer na aerodromu nije ništa radio ni unaprijedio. Ovo što je Bojac osvajao, niko onako očito nije krao i namještao. Vico goli kura.c kao i Begić **** terene koji se rade godinu i fušere, tenderi namještaju. Svi to mogu. Vico krepo, a Bojac ispao u drugi ligu da bog da. :salut:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 avg 2024, 15:29

Ma kakva euforija ni slucajno.Nismo jos igrali protiv jace ekipe.Gosk ce vjerovatno bit zadnji ove godine.Sloboda ne zna ni kako je usla,Posusje ih mlatnulo kuci.Sloga bez takmicarske utakmice dok smo mi imali 5 od toga 4 vrlo jake evropske.Evropa je nesto drugo a mjerilo koliko ova ekipa moze vidjet cemo protiv Zrinjskog.Klepiti Goska pa tamo barem bod probati uzeti
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 13 avg 2024, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 13 avg 2024, 15:30

nokee je napisao/la:
13 avg 2024, 14:33
scholsey je napisao/la:
13 avg 2024, 14:30

Narod je glup, ne cudi kako najsitniji prevaranti prolaze ovdje kod nas.

Sta tek reci sa varalicama koji znaju prasinu baciti i imaju resurse/poznanstva kao Gico.

Ko zna igrati igru taj opstaje, sve zahvaljujuci budalama.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 avg 2024, 15:31

skullcrusher je napisao/la:
13 avg 2024, 15:18
FCUM je napisao/la:
13 avg 2024, 15:03
Upravo tako, ni u zajebanciji spominjat neko pisanje lige itd itd
Postoji jedna bitna razlika
Mi ni sad nemamo sreće kao pod Dudićem pa dobijamo tekme a da smo imali sreće imali bi gol razliku 15:2 u ova dva kola šta smo sve fulili
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 13 avg 2024, 15:33

Dudara, onaj sto je Borcu cestitao na prvenstvu?

Ne znam zasto ga i spominjemo? Nikakve relevantnosti nema.

On treba u kos sa poganim Hadzibegicem.

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 13 avg 2024, 15:39

Da pohvalim za ovaj klip.
Ovako se drzi i podrzava igrac i kad kiksa.
A ispravit se pogreska moze samo kroz rad na treningu i utakmicama.
Strasna je ovo odbrana bila , lopta uz samu stativu

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 avg 2024, 15:40

Ako bi kojim slucajem do Borca upisali pet pobjeda i jedan remi ili poraz a BL prodjemo neporazeni u mojoj glavi ce se pojaviti euforija. Borac je vec u zaostatku, i volio bih da odloze sve utakmice do nase pa da im bjezimo 15 bodova pa nek nas ganjaju :tralala:
Raspored nas je pomazio nije malo, i do borca moramo sve pobijediti a sa Zrinjskim se potuci dole pa sta bude. I jednim i drugim zelim srecu u Evropi nek se trose maksimalno :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 13 avg 2024, 15:42

johntravolta123 je napisao/la:
13 avg 2024, 15:39
Da pohvalim za ovaj klip.
Ovako se drzi i podrzava igrac i kad kiksa.
A ispravit se pogreska moze samo kroz rad na treningu i utakmicama.
Strasna je ovo odbrana bila , lopta uz samu stativu
Tako je, bas gledam ima dobru podrsku iz kluba

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 13 avg 2024, 16:04

Perišić slobodan. Dovest ga da igra u rotaciji sa Kuprešakom a Durakovića na posudbu u Igman.😀😀😀 Idemo!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 avg 2024, 16:06

KarlMarx je napisao/la:
13 avg 2024, 16:04
Perišić slobodan. Dovest ga da igra u rotaciji sa Kuprešakom a Durakovića na posudbu u Igman.😀😀😀 Idemo!
:urnebes: :urnebes:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 13 avg 2024, 16:06

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
12 avg 2024, 23:45
Prvo poluvrijeme veoma dobro sve do trenutka kad Rockov pliva u prazno, a još zajedno sa njim iz odbrane niko ne čuva Grabeža.
Drugo poluvrijeme koliko nam je trebalo smo odigrali u trkačkom smislu, nismo se ni htjeli previše nadigravati i trošiti.
Međutim to ne opravdava što nismo u drugom gol zabili, a realno morali smo.
Rockov - kiks, kasnije dobra odbrana, ali ne ulijeva samopouzdanje.
Anđušić - 0 bodova
Hamza - loš danas
Kuprešak ok do trenutka kad praviš bespotreban faul, i zbog tog preskačeš idući meč.
Turkeša bi gurnuo od prve minute protiv GOŠKa, a Hamza hoklica.
Nije neko iz odbrane nego Anđušić,nije ispratio igrača kod gola.Osim njega ponovo užasna partija Mehmedovića,nakon katastrofalne partije u Trnavi ga je ohladio protiv Slobode,jučer ponovo pusti igtača i isprati ga pogledom kad je Rockov odbranio onaj šut.
Kuprešak me ničim do sada nije dojmio,al eto hajde pustit ćemo vrijeme da nam kaže.
Jularđija uđe sa klupe svjež,odmoran vuče kontru 20 metara ima svo vrijeme svijeta da da loptu desno na krilo on pelja i usere.
Zekić je vjerovatno nezadovoljan ovim igračima koji uđu sa klupe,a nedaju nikakav doprinos.
Znači Jularđija,Mehmedović,Anđušić pa i ovi što su malo igrali tipa Unušić moraju više doprinositi,na Matanovića očigledno ne računa.
Hvala Ibričiću i Rožmanu što platismo obeštećenje za ovo drvo.

Pohvalio bih Beganovića koji uz Kieremeha i Gulia najviše ponavljanja po utakmici ima.Također i Soldu u njega sam sumnjao ali momak igra korektno,neprimjetno ne pravi glupe prekršaje oko 16.Jović također kao lijevi stoper ekstra momak i u njega sam sumnjao,nije ofanzivan i ne leži mu baš da igra lijevog bočnog.

Fali nam ko suho zlato dobar vezni igrač koji će igrati prema naprijed da rastereti Đorđevića koji opet nije baš direktan i igra više u širinu.
Mislim da sigurno imaju tu nekog koga još čekaju.

I Zekić stvarno od doziranja juniora pa do pozicioniranja igrača na pozicije gdje najviše pružaju kapa do poda.
Jedino je tu Hamza malo žrtva sistema.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 avg 2024, 16:11

GalileoGalilei je napisao/la:
13 avg 2024, 13:45
Vico vuče odlične poteze, pa uspije sve iznivelisati, što mu ide odlično. Prošle sezone odradi strašnu otimačinu, radio šta je htio, sudije su otimale ofirno, nisu se potrudili ni da upakuju to malo ljepše. Dva puta nas je direktno pokrao - prvo u Banja Luci kad je Hasić zabio gol, gdje nam je svirao preko 30 faulova. Drugi put na Koševu kad smo izašli s terena. To su samo dvije utakmice, gdje su sve ostale. Čim je malo zapelo, eto nepostojećeg penala, faula, kornera, crvenog kartona itd. Niko nije reagovao ni iz UEFA-e, jer se liže s Čeferinom.

Da bi sve to zamazao, uradio je terene i VAR, pa je to balansirao.
Što se tiče repke, radio šta je htio, gurao onog ko je platio itd. Vidio da ga je javnost malo stegla, odluči sve to smiriti tako što je doveo Barbareza, jer je znao da raja drrka na njega. Samo tim potezom je kupio sebi mir za budućnost. To je bilo u fazonu "evo ne valja vam niko, evo ja ću vam dovesti vašu želju". Barbarezu omogućio bruku pomoćnika, radi šta hoćeš i sad je opet miran. To što ovaj nema veze s trenerskim poslom, što nije ni pjetliće vodio u životu, boli nekog qurac. Kad navijačima to nije bitno, što bi njemu bilo?

Koliko god da je ljigav i koliki god da je kriminalac, moram reći da vuče odlične poteze. Dokle god je naš narod naivan i glup, on može 100 godina vedriti i oblačiti. Na kraju će ga raja proglasiti najboljim predsjednikom Saveza ikad, a prošlogodišnja pljačka koja je zatvora će biti zaboravljena.
Užasan narod, užasan menalitet i strahovita neukost.

Da banalizujem..
Pokrast ću vas zbog titule = uvodi se VAR
Trpaću menadžerske igrače u repku = evo vam Barbarez i 10 pomoćnika
Borac će biti prvi = evo vam novi tereni dogodine
Bravo za ovaj post

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: EastMadness, juka55, nedimmmm1337, soe i 66 gostiju.