doslovno sam napisao da smo dobili drim tim (kako su se i oni zvali a i drugi su ih tako zvali) u njihovoj kuci! da li najjaci ili ne nisam pominjao. a da su se htjeli osramotiti kod kuce cisto sumnjam. po tvojim reakcijama zvuci da su poslali rekreativce a ne 10 ili 11 al star igraca!alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2024, 17:06GoatNo1 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 17:00prvo oni su sami sebe zvali drim tim! drugo igralo se na njihovom terenu svjetdko prvenstvo. i trece bilo je 10-11 al star igraca u tom timu: Elton Brand, Antonio Davis, Baron Davis, Michael Finley, Raef LaFrentz, Shawn Marion, Andre Miller, Reggie Miller, Jermaine O'Neal, Paul Pierce, Ben Wallace, Jay Williamsalemsa je napisao/la: ↑13 avg 2024, 16:46Kakav bolan dream team Amera 2002, niti je igrao Kobe, ni Shaq, ni Iverson ni Carter ni Tmac itd. A i to su imali 10 razlike 5-6 minuta do kraja. Tacno je.bo majku da coj'k nema godina, da nije to gledao, pomislio bi da je istina. Dobili ih kao prosle godibe sto su izgubili od Svaba koga vec na SP. Svaka cast ono.
i nama je masu puta falilo igraca pa smo osvojili medalju. oni se sigurno nisu htjeli osramotiti kod kuce. da im nije bilo vazno ne bi ni pravili prvenstvo kod sebe. oni su bahati i mislili su da koga god posalju da ce se prosetati do zlata.
druga stvar koja se ne pominje je da je samo srbija imala tim od samo srpskih i neuvezenih igraca. svi su imali crnaca u timovima i uvezene igrace pa su cak i ameri imali kamerunca u timu. malo im njihove avjezde stef, lebron i durant.
Mogu oni sebe zvati vanzemaljicima, nije bio najjaci sastav Amerike 2002. Ni KG nije igrao 2002, igro je na OL 2000. Poslali sastav kao prosle godine na SP. Kako si napisao u tom kontekstu je da tad Yuga (jos uvijek), dobila najjaci sastav Amerike tj. kao ove godine da su dobili LeBrona i klapu, to je jednostavno laz jarane.
Dobiti i 6i sastav Amerike je podvig ne kazem, ali dream team (sto se podrazumjeva da je najjaci sastav Amerike), dobili niste.
OI 2024 Paris - Opća tema
Re: OI 2024 Paris - Opća tema
Zadnja izmjena: GoatNo1, dana/u 13 avg 2024, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
TheGoldenGOAT
pa kad ne gledas onda ne mozes ni vidjeti. pratio sam odbojku jos od kviska, preko brace grbic pa miljkovica, anatasijevica pa do ovih sada (koje najmanje pratim). svi su oni nudili individualnost.L-Train je napisao/la: ↑13 avg 2024, 17:19Odlicno,mozda bi ga i ja mogao rekretaivno igrati samo i dalje tvrdim da je taj sport extremno dosadan za gledati.Jbs sport koji ne nudi nikakvu individualnost.GoatNo1 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 17:12odbojka je najprostranjeniji sport sa najvise zemalja clanice (221) krovne organizacije i najvise ljudi koji igraju rekreativno ili profesionalno, na sedmicnom nivou.
https://www.educationworld.in/10-most-p ... the-world/
medju najpopularnijim sportovima je i kriket (najvise zbog indije) i stoni tenis (kina) i sta ti znam ali ako se uzme u obzir i brojnost i rasprostranjenost (ako se gleda i u kolikoj mjeri i broju i u koliko zemalja se ozbiljno igra i vazi za popularniji sport) onda su tu i odbojka i tenis u samom vrhu.
TheGoldenGOAT
nista nije slagao. mnogi su pominjali sudjenje cak i jedan americki sudija na svom podkastu. oni koraci embida su bili preociti i nasi su svi signalizirali, ne znam dal jos dobise tehnicku zbog toga. ali mec je mogla odluciti jedna ili 2 odluke. da je recimo kod faula jokica ponisten kos (ne kazem da je odluka bila pogresna) jer je faul bio prije nego je upucen sut za 3 i da su se poslije odbranili bilo bi +11 ili u najgorem slucaju +8 na 7 minuta do kraja a ne +5. tu je bio sok i tu im je usla voda u usi i tu su se digli i ameri i publika. do tada su dosta rutinski odrzavali prednost uz svo sudjenje i americku igru kakva je bila. da se uslo u samu zavrsnicu sa nekom osjetnijom prednoscu i njima bi manje i amerima bi vise drhtale ruke. a vidio sam na puno utakmica ponistene koseve zbog nekog faula pred sam sut. amerima se u svim sportovima i uvjek svira drugacije. njima se usvajaju svakakve prituzbe. ponavlja se utrka kada im ispadne stafeta. evo i sada skandal oko one medalje sto treba da vrate. ona trka felpsa i cavica kada je utvrdjeno i sluzbeno da je cavic bio brzi i prvi dirao taster. da je bilo obratno zar iko iskreno misli da bi felps i pored fotofinisa bio drugi da je prvi dotakao taster a da je dobio slabije vrijeme?Shategabri je napisao/la: ↑13 avg 2024, 15:30Nole ako nije bio favorit, onda je sigurno bio odmah uz Alcaraza, tako da se ne bih složio da je neko veliko iznenađenje osvajanje zlata.
Bez izgubljenog seta do finala, u finalu na iskustvo i mentalnu snagu slomio Alcaraza.
Da si rekao da nije bilo Curryja i Jamesa, pa bi i prošlo, ovo sa sudijama je nepotrebno.
Smijali ste se Sudancima i sad se smijete, a sad kad se izgubilo od Amera, kuku i lele na sudije.
Realno, nepotreban i sramotan izgovor. Nisi izdržao do kraja i ćao. Treba sportski priznati poraz, ne kmečati.
Jest, bio si najbliži da im uzmeš skalp, nisi uzeo, piči dalje. Ne mora sve biti neka zavjera.
TheGoldenGOAT
Poslali doslovno 4i sastav. Samo Jermaine O'Neal i Ben Wallace bili u jednoj od 3 petorke te sezone (znas kako se bira svake godine prvi, drugi, treci sastav lige). I Argentina i Spanija su ih dobili na tom turniru. Olimpijadu 2000 su poderali 8-0 sa drugim-trecim sastavom, a gledaj ko im je sve otkazao te godine:GoatNo1 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 17:26doslovno sam napisao da smo dobili drim tim (kako su se i oni zvali a i drugi su ih tako zvali) u njihovoj kuci! da li najjaci ili ne nisam pominjao. a da su se htjeli osramotiti kod kuce cisto sumnjam. po tvojim reakcijama zvuci da su poslali rekreativce a ne 10 ili 11 al star igraca!alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2024, 17:06GoatNo1 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 17:00
prvo oni su sami sebe zvali drim tim! drugo igralo se na njihovom terenu svjetdko prvenstvo. i trece bilo je 10-11 al star igraca u tom timu: Elton Brand, Antonio Davis, Baron Davis, Michael Finley, Raef LaFrentz, Shawn Marion, Andre Miller, Reggie Miller, Jermaine O'Neal, Paul Pierce, Ben Wallace, Jay Williams
i nama je masu puta falilo igraca pa smo osvojili medalju. oni se sigurno nisu htjeli osramotiti kod kuce. da im nije bilo vazno ne bi ni pravili prvenstvo kod sebe. oni su bahati i mislili su da koga god posalju da ce se prosetati do zlata.
druga stvar koja se ne pominje je da je samo srbija imala tim od samo srpskih i neuvezenih igraca. svi su imali crnaca u timovima i uvezene igrace pa su cak i ameri imali kamerunca u timu. malo im njihove avjezde stef, lebron i durant.
Mogu oni sebe zvati vanzemaljicima, nije bio najjaci sastav Amerike 2002. Ni KG nije igrao 2002, igro je na OL 2000. Poslali sastav kao prosle godine na SP. Kako si napisao u tom kontekstu je da tad Yuga (jos uvijek), dobila najjaci sastav Amerike tj. kao ove godine da su dobili LeBrona i klapu, to je jednostavno laz jarane.
Dobiti i 6i sastav Amerike je podvig ne kazem, ali dream team (sto se podrazumjeva da je najjaci sastav Amerike), dobili niste.
Shaq
Kobe
Iverson
Duncan
Grant Hill
Webber
Karl Malone
Robinson
Pippen
Messi,Jordan,Federer pa ako hoces i Nole,Ivano Balic,genijalci...ta vrsta individualnosti ne postoji u odbojci.GoatNo1 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 17:29pa kad ne gledas onda ne mozes ni vidjeti. pratio sam odbojku jos od kviska, preko brace grbic pa miljkovica, anatasijevica pa do ovih sada (koje najmanje pratim). svi su oni nudili individualnost.L-Train je napisao/la: ↑13 avg 2024, 17:19Odlicno,mozda bi ga i ja mogao rekretaivno igrati samo i dalje tvrdim da je taj sport extremno dosadan za gledati.Jbs sport koji ne nudi nikakvu individualnost.GoatNo1 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 17:12
odbojka je najprostranjeniji sport sa najvise zemalja clanice (221) krovne organizacije i najvise ljudi koji igraju rekreativno ili profesionalno, na sedmicnom nivou.
https://www.educationworld.in/10-most-p ... the-world/
medju najpopularnijim sportovima je i kriket (najvise zbog indije) i stoni tenis (kina) i sta ti znam ali ako se uzme u obzir i brojnost i rasprostranjenost (ako se gleda i u kolikoj mjeri i broju i u koliko zemalja se ozbiljno igra i vazi za popularniji sport) onda su tu i odbojka i tenis u samom vrhu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
kako god i koliko god ti zelio to da omalovazis zlato iz indijanapolisa je vjerovatno najveci pojedinacni uspjeh sa ovih prostora. i vi ste osvajali medalje u fudbalu bez da ste manje vise ikoga dobili u regularnom dijelu pa ste jednako ponosni na njih. ja zlato uz pobjedu nad drim timom, kakav god bio, ne bih mjenjao za bilo koju od vasih medalja niti bih mjenjao noleta za sve te medalje uz rukomet. neki mozda bi ali mislim da velika vecina ne. srbija je od raspada drzave bila velesila u ekipnim sportovima i to u obje konkurencije. cak je i u rukometu osvajala medalje i tu su trofejniji (sa 4 muske i 2 zenske medalje) nego hr u kosarci. jos ste 2 od 3 medalje u kosarci uzeli dok se sr nije smjela takmiciti.alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2024, 17:53Poslali doslovno 4i sastav. Samo Jermaine O'Neal i Ben Wallace bili u jednoj od 3 petorke te sezone (znas kako se bira svake godine prvi, drugi, treci sastav lige). I Argentina i Spanija su ih dobili na tom turniru. Olimpijadu 2000 su poderali 8-0 sa drugim-trecim sastavom, a gledaj ko im je sve otkazao te godine:GoatNo1 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 17:26doslovno sam napisao da smo dobili drim tim (kako su se i oni zvali a i drugi su ih tako zvali) u njihovoj kuci! da li najjaci ili ne nisam pominjao. a da su se htjeli osramotiti kod kuce cisto sumnjam. po tvojim reakcijama zvuci da su poslali rekreativce a ne 10 ili 11 al star igraca!alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2024, 17:06
Shaq
Kobe
Iverson
Duncan
Grant Hill
Webber
Karl Malone
Robinson
Pippen
cak i u tenisu je srbija imala velika imena i uspjehe i bez noleta iako se cesto povlaci da je nole sve. ukupno 4 singl (seles, ana i jeca) i 2 dubl (boba i ziki) br1 igraca! od toga su seles i nole ATG.
TheGoldenGOAT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisam ti ja Hrvat, to si me mozda pomjeso sa ovim @mostarom.GoatNo1 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 18:47
kako god i koliko god ti zelio to da omalovazis zlato iz indijanapolisa je vjerovatno najveci pojedinacni uspjeh sa ovih prostora. i vi ste osvajali medalje u fudbalu bez da ste manje vise ikoga dobili u regularnom dijelu pa ste jednako ponosni na njih. ja zlato uz pobjedu nad drim timom, kakav god bio, ne bih mjenjao za bilo koju od vasih medalja niti bih mjenjao noleta za sve te medalje uz rukomet. neki mozda bi ali mislim da velika vecina ne. srbija je od raspada drzave bila velesila u ekipnim sportovima i to u obje konkurencije. cak je i u rukometu osvajala medalje i tu su trofejniji (sa 4 muske i 2 zenske medalje) nego hr u kosarci. jos ste 2 od 3 medalje u kosarci uzeli dok se sr nije smjela takmiciti.
cak i u tenisu je srbija imala velika imena i uspjehe i bez noleta iako se cesto povlaci da je nole sve. ukupno 4 singl (seles, ana i jeca) i 2 dubl (boba i ziki) br1 igraca! od toga su seles i nole ATG.
Samo sam ti rekao da obicno kad se kaze dream team odnosi se na prvi-drugi sastav Amerike, 2002 to uopste nije bio slucaj. Ako je prosle godine bio dream team Amerike bio je i 2002, ovaj prosle godine nije imao nijednog igraca iz all nba petorki, 2002-e bila 2 iz trece petorke.
kako god bilo je 10 ili 11 ol star igraca.alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2024, 19:23Nisam ti ja Hrvat, to si me mozda pomjeso sa ovim @mostarom.GoatNo1 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 18:47
kako god i koliko god ti zelio to da omalovazis zlato iz indijanapolisa je vjerovatno najveci pojedinacni uspjeh sa ovih prostora. i vi ste osvajali medalje u fudbalu bez da ste manje vise ikoga dobili u regularnom dijelu pa ste jednako ponosni na njih. ja zlato uz pobjedu nad drim timom, kakav god bio, ne bih mjenjao za bilo koju od vasih medalja niti bih mjenjao noleta za sve te medalje uz rukomet. neki mozda bi ali mislim da velika vecina ne. srbija je od raspada drzave bila velesila u ekipnim sportovima i to u obje konkurencije. cak je i u rukometu osvajala medalje i tu su trofejniji (sa 4 muske i 2 zenske medalje) nego hr u kosarci. jos ste 2 od 3 medalje u kosarci uzeli dok se sr nije smjela takmiciti.
Samo sam ti rekao da obicno kad se kaze dream team odnosi se na prvi-drugi sastav Amerike, 2002 to uopste nije bio slucaj. Ako je prosle godine bio dream team Amerike bio je i 2002, ovaj prosle godine nije imao nijednog igraca iz all nba petorki, 2002-e bila 2 iz trece petorke.
gledam malo te petorke (gdje nisu svi ameri).
02-03: ben valas 2. petorka, poul pirs i dzermejn o nil 3.
01-02: dzermejn o nil, ben valas, pol pirs svi 3.
uostalom njihov problem. kada nama ne igraju najbolji igraci i jos ne uzimamo strance ne ubraja nam se kao olaksavajuca okolnost. recimo kada su slovenci sa amerom slavili a mi dosta nekompletni bili. pise se zlato sa SPa u americi protiv NBA igraca.
TheGoldenGOAT
Nisu svi imo si Dirka, Nasha i Mutomba, ali 12 eto Amera i minus ti sto su igrali znaci 9-10 boljih igraca posebno superstari tad poput Shaqa, Kobe, Iversona, KG, TMac, Webber. Samo Shaq ili Kobe da je bio je ogromna razlika a kamoli jos 2-3. Jedan superstar u Nba u dosta navrata znaci hos li zavrsiti top 5 u konferenciji ili 13i. Te godine je TMac sam samcat odveo Orlando u playoff i to 4-5i, Grant Hill bio povrijedjen. Znaci ono svaka cast dobili ste ih, ali daleko od dream team-a.
pa sada su imali sve same superstarove i jos uvezli igraca i bilo na jednu lotpu ili sudijsku odluku. vidim da pratis NBA daleko vise od mene... i ispravi me ako grijesim ali nije li to bio 1. poraz jedne americke NBA ekipe u eliminacionoj utakmici na velikim turnirima?alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2024, 20:51Nisu svi imo si Dirka, Nasha i Mutomba, ali 12 eto Amera i minus ti sto su igrali znaci 9-10 boljih igraca posebno superstari tad poput Shaqa, Kobe, Iversona, KG, TMac, Webber. Samo Shaq ili Kobe da je bio je ogromna razlika a kamoli jos 2-3. Jedan superstar u Nba u dosta navrata znaci hos li zavrsiti top 5 u konferenciji ili 13i. Te godine je TMac sam samcat odveo Orlando u playoff i to 4-5i, Grant Hill bio povrijedjen. Znaci ono svaka cast dobili ste ih, ali daleko od dream team-a.
TheGoldenGOAT
Pa desit ce se to, 2000 su imali jak sastav bez obzira sto nisu Shaq i ostali isli, bilo je opet jakih igraca KG, Jason Kidd, Carter, Tim Hardaway, Ray Allen pa su Litvaniju uzeli 2 razlike, znaci na kos. Jedino kad nisu na Olimpijadu imali jak sastav je 2004, tad su im samo allstari i nba petorke bili Iverson i Duncan, znaci 2 igraca, s tim da se Duncan obruko realno, i tu su ispali. A od 92e do sad su sve zlata. Fiba je drugo to kako ih potrefi koga posalju ali rijetko salju superstare posebno ne vise njih.GoatNo1 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 21:01
pa sada su imali sve same superstarove i jos uvezli igraca i bilo na jednu lotpu ili sudijsku odluku. vidim da pratis NBA daleko vise od mene... i ispravi me ako grijesim ali nije li to bio 1. poraz jedne americke NBA ekipe u eliminacionoj utakmici na velikim turnirima?
pa opet mi ne rece da li im je ovo bio prvi poraz sa NBA igracima na SP-OI u eliminacionoj utakmici? dosta bitno zar ne, pogotovo sto se igralo u njihovoj kuci.alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2024, 21:40Pa desit ce se to, 2000 su imali jak sastav bez obzira sto nisu Shaq i ostali isli, bilo je opet jakih igraca KG, Jason Kidd, Carter, Tim Hardaway, Ray Allen pa su Litvaniju uzeli 2 razlike, znaci na kos. Jedino kad nisu na Olimpijadu imali jak sastav je 2004, tad su im samo allstari i nba petorke bili Iverson i Duncan, znaci 2 igraca, s tim da se Duncan obruko realno, i tu su ispali. A od 92e do sad su sve zlata. Fiba je drugo to kako ih potrefi koga posalju ali rijetko salju superstare posebno ne vise njih.GoatNo1 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 21:01
pa sada su imali sve same superstarove i jos uvezli igraca i bilo na jednu lotpu ili sudijsku odluku. vidim da pratis NBA daleko vise od mene... i ispravi me ako grijesim ali nije li to bio 1. poraz jedne americke NBA ekipe u eliminacionoj utakmici na velikim turnirima?
TheGoldenGOAT
Pa morao je biti prvi kad im nisu dali da salju NBA igrace, 1998-e na SP nisu bili NBA igraci. Prvi put 2002. Znaci govoris o razdoblju 10 godina sa OI ('92 su Nba igraci prvi put nastupili na OI), a SP prvi turnir 2002 sa NBA igracima gdje su poslali 3i sastav. Od tad pa do sad na OI (sa izuzetkom 2004 salju jaci sastav) imaju sva zlata. Na Fiba takmicenjima nije cudo da ih neko dobije, mada i tu dijele prvo mjesto sa vama po titulama, a da salju sastav kao na OI, isti bi ishod bio, vazda prvi. Da zakljucimo kad ih neko izbaci na OI svaka cast, a na SP ce se desavati jer ne salju jak sastav.
ok, al evo ovo im je valjda najjaci sastav i opet jedva uz neke u najmanju ruku cudne sudijske odluke i sudjenja po NBA sistemu kada se koraci prije spustanja lopte ne sviraju. gdje su sudije bile sasrane od njihove velicine i uz naruralizovanog kamerunca. em su realno najjaci em imaju veliku protekciju. jos nama 2 igraca bila bolesna.alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:39Pa morao je biti prvi kad im nisu dali da salju NBA igrace, 1998-e na SP nisu bili NBA igraci. Prvi put 2002. Znaci govoris o razdoblju 10 godina sa OI ('92 su Nba igraci prvi put nastupili na OI), a SP prvi turnir 2002 sa NBA igracima gdje su poslali 3i sastav. Od tad pa do sad na OI (sa izuzetkom 2004 salju jaci sastav) imaju sva zlata. Na Fiba takmicenjima nije cudo da ih neko dobije, mada i tu dijele prvo mjesto sa vama po titulama, a da salju sastav kao na OI, isti bi ishod bio, vazda prvi. Da zakljucimo kad ih neko izbaci na OI svaka cast, a na SP ce se desavati jer ne salju jak sastav.
TheGoldenGOAT
- MilanMladenovic
- Kontakt:
preboli vise...GoatNo1 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:16
ok, al evo ovo im je valjda najjaci sastav i opet jedva uz neke u najmanju ruku cudne sudijske odluke i sudjenja po NBA sistemu kada se koraci prije spustanja lopte ne sviraju. gdje su sudije bile sasrane od njihove velicine i uz naruralizovanog kamerunca. em su realno najjaci em imaju veliku protekciju. jos nama 2 igraca bila bolesna.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
MilanMladenovic je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:25preboli vise...GoatNo1 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:16
ok, al evo ovo im je valjda najjaci sastav i opet jedva uz neke u najmanju ruku cudne sudijske odluke i sudjenja po NBA sistemu kada se koraci prije spustanja lopte ne sviraju. gdje su sudije bile sasrane od njihove velicine i uz naruralizovanog kamerunca. em su realno najjaci em imaju veliku protekciju. jos nama 2 igraca bila bolesna.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- TMmanija2012
- Kontakt:
I vi se smarate sa likom koji izvali da Baja Mindza pjeva ljubavne balade 

Nije im ni ovo bas najjaci sastav jer je Brunson jaci igrac od Holiday-a, a Brown i Mitchell jaci igraci od White-a, ali jedna je lopta tako da je razmuljivo da ce Holiday igrati u ovom sastavu prije Brunsona jer Brunson mora imati loptu u rukama, ne mozes 10 igraca koji svi zahtjevaju da carine loptu, s toga i White recimo zbog odbrane i suta 3D igrac prije ove dvojice u ovom sastavu. Vec '28 ce imati vise prostora kad ne budu tu Lbj, Curry, KD. Ali ok ovo im je najjaci sastav, i nisam smatro da su vas sudije zakinule toliko kao sto predstavljate. Nigdje ne spominjete kako je onog Avramovica kako se vec preziva pos.ralo, da lik puca 22% tricu za karijeru a tu tekmu ubaci 5-6 trica za poluvrijeme i kako ih je sve islo, sporet da su bacili usao bi. Ameri odigrali kao odlika velike/jace ekipe zadnju cetvrtinu 32-15 i cao, ali realno je uspjeh sta su uradili Srbi i kakvu repku imaju, samo sto ste ovo napravili da je jedini razlog poraza sudije i nesto trece a ne da su ljudi bolji, ali eto ko gubi moze traziti razloge. Ne sikira se vuk sto ovce placuGoatNo1 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:16

majkemi vi niste normalni s kim se upuštate u diskusiju
ignore i vozdra
ignore i vozdra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.