Aferim

Stvarno ako nisi u klubu, zasto nisi?
99% bi bio od pomoci.
Braco, nije vrbanjusa vec onaj s foruma.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Aferim
Ma biće opet 12 hiljada hladnoMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:46Rajaa,kakva su očekivanja hoće li biti preko 10k u subotu ??
Top posao radis, svaka cast, a upratio sam Isca, rekoh gledaj sto lik uglavnom Zeljeznicar prati
Padalo je i meni to na pamet. Na papiru mozda i nije losa ideja, ali tesko.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 avg 2024, 21:13Zato pisem da Galic i Karic mozda nisu losa rjesenja. Obojica su mnogo brzi od Cavnica i znaju sta ce sa loptom kada je dobiju u noge.
Mislim ovo je sve razglabanje nakon dva odigrana kola. Ima jos da se igra. Al sto se mene tice, da ovakvim kadrom i stilom igre, desni stoper je problematican sto se tice brzine i znanja sa loptom.
Uradise vise za dva mjeseca nego mnoge uprave za dvije godinegegenpressing je napisao/la: ↑14 avg 2024, 14:12Bgm kapa dole ovim ljudima,šta posla uradiše za manje od 2 mjeseca!
Jos da vidimo na terenu dobre rezultate za njihovog mandata. Mogu mislit ludila i godrine ako bi mlatnuli Igman 2/3:0.Bumbaclat je napisao/la: ↑14 avg 2024, 14:18Uradise vise za dva mjeseca nego mnoge uprave za dvije godinegegenpressing je napisao/la: ↑14 avg 2024, 14:12Bgm kapa dole ovim ljudima,šta posla uradiše za manje od 2 mjeseca!![]()
Nema sta stvarno, pokazuju svima sta se sve moze uraditi kad se hoce i kad je neko sposoban.
Iako nas je iskustvo naucilo da nikoga ne hvalimo previse, za ovo sve do sad im svaka cast. Neka samo nastave ovim tempom.
Sve ide bolje nego je iko ocekivao, ja mislim. Nema cak ni Hulahopke na temi. Moram se ustinut. Sto je Ivica Osim govorio, kad sve ide dobro, treba stavit kamencic u cipelu da te zuljagodrina je napisao/la: ↑14 avg 2024, 14:31Jos da vidimo na terenu dobre rezultate za njihovog mandata. Mogu mislit ludila i godrine ako bi mlatnuli Igman 2/3:0.Bumbaclat je napisao/la: ↑14 avg 2024, 14:18Uradise vise za dva mjeseca nego mnoge uprave za dvije godinegegenpressing je napisao/la: ↑14 avg 2024, 14:12Bgm kapa dole ovim ljudima,šta posla uradiše za manje od 2 mjeseca!![]()
Nema sta stvarno, pokazuju svima sta se sve moze uraditi kad se hoce i kad je neko sposoban.
Iako nas je iskustvo naucilo da nikoga ne hvalimo previse, za ovo sve do sad im svaka cast. Neka samo nastave ovim tempom.
Neko je spominjao da su pokrenuli pricu za Istok, to bi bila preodlicna vijest.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, ANamelessGhoul, avalPacidoroP, Blackwargreymon, drzgemboadislic, ELDIABLO20, Grbavica786, Hrammm1921, Hrasno15, Lokomotifa, Mamba21, ristagrad, Sarun, sebalos, WeekendOffender, zaostrog i 131 gost.