ovo

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Evo sad sam i ja vidio. Sluzbeno smo u drustvu Kipra, Luksemburga i Irske
Zašto li si se referisao na moj post ni tebi jadnom nije jasno.Ascinica je napisao/la: ↑13 avg 2024, 20:12Portugal je druga najlosija ekipa u grupi, treba biti realan.costacurta08 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:26Mi smo dobili Portugal jer Mićo nije igrao.
Božić, Tomić, Vražalica, Hodović, Beslagic su iz ko zna kog razloga u Skoplju.
Ovaj sastav Belgije je odron, veze sa kosarkom nema ali su ubili skokovima. I bez obzira na to DA NIJE MIĆO IGRAO DOBILI BI IH!!! Mićo ima ekskluzivno pravo da loptu drži u svom posjedu 16 sekundi.Dan te ebo trenera i qurca
![]()
Ovo sto ti pises nema veze sa razumom![]()
DrazanPetrovic je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:55Evo da se i ja opet ukljucim, ne znam ko je gledao utakmicu protiv Madjarske, ja sam gledao i zao mi je radi toga iskreno. Jel moze meni iko ovdje dati validan razlog zasto tetkovo dijete igra 35 minuta? Nasa 2 centra su zajedno dala 15 poena dok su 2 centra Madjarske dala 40+ poena? U cemu se tu radi? Koliko vidim na statistici, onaj plavi(najvisi) opet nije usao ni minute. Eto toliko od mene, nema veze sad samo izboriti opstanak i et kao i uvijek.
Nažalost i ovu realnu procjenu ,trener koji je tu radi toga što je falilo hrvata uspio je upropastiti.
Ko je to?Kylian je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:59DrazanPetrovic je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:55Evo da se i ja opet ukljucim, ne znam ko je gledao utakmicu protiv Madjarske, ja sam gledao i zao mi je radi toga iskreno. Jel moze meni iko ovdje dati validan razlog zasto tetkovo dijete igra 35 minuta? Nasa 2 centra su zajedno dala 15 poena dok su 2 centra Madjarske dala 40+ poena? U cemu se tu radi? Koliko vidim na statistici, onaj plavi(najvisi) opet nije usao ni minute. Eto toliko od mene, nema veze sad samo izboriti opstanak i et kao i uvijek.
Saznao sam zašto ovaj Ramić ne igra, zato što je on pozicija centar iz KK Koš i centar je kod Seje Bukve, igrao je državno ove godine protiv Igokee.
Bubalo mu nije dao minute i neće mu dati zbog Seje, ima ban od Teletovića, hercegovački lobi.
Teletovićeve sestre dijete će igrati kad bi pao na terenu jer se Sejo i Mirza "ne mirišu" od sukoba Muse i Teletovića
15-ka Frljučkić je iz Jablanice, prešao sa Mirzinim sinom u Sparse ove godineKaunas je napisao/la: ↑14 avg 2024, 00:23Ko je to?Kylian je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:59DrazanPetrovic je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:55Evo da se i ja opet ukljucim, ne znam ko je gledao utakmicu protiv Madjarske, ja sam gledao i zao mi je radi toga iskreno. Jel moze meni iko ovdje dati validan razlog zasto tetkovo dijete igra 35 minuta? Nasa 2 centra su zajedno dala 15 poena dok su 2 centra Madjarske dala 40+ poena? U cemu se tu radi? Koliko vidim na statistici, onaj plavi(najvisi) opet nije usao ni minute. Eto toliko od mene, nema veze sad samo izboriti opstanak i et kao i uvijek.
Saznao sam zašto ovaj Ramić ne igra, zato što je on pozicija centar iz KK Koš i centar je kod Seje Bukve, igrao je državno ove godine protiv Igokee.
Bubalo mu nije dao minute i neće mu dati zbog Seje, ima ban od Teletovića, hercegovački lobi.
Teletovićeve sestre dijete će igrati kad bi pao na terenu jer se Sejo i Mirza "ne mirišu" od sukoba Muse i Teletovića
Nestručni kadrovi je osnovni razlog. Dalje ima mito korupcija folovi, al struka je osnova. Sad vidim da nas je švica nabila 20 razlike
Gledam imena iste ove generacije od prije dvije godine (U-14) kada je trener Turbine iz Jablanice bio selektor i sada kada su U-16.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mercurial, sirBobbyMoore i 12 gostiju.