Za sada jedino sigurno Gošk. Dvije utakmice očajne, Boga mi ni igrački ništa bolje ne stoje. Ostale teško reći, Sloboda jeste loše igrala ali mislim da će se malo uozbiljiti nakon par kola Maksimovića tek došao. Radnik iznenađujuće dobro igrao ove manje utakmice, doduše na njima se i ostaje u ligi. Igman jednu ali kad je igrač stao na gol primaju treba ih još gledati. Mislim da će ove 4 ekipe biti u opasnoj zoni. Posušje i Sloga su ostavili igrači kadar, pogotovo Sloga jer je i trener ostao a nisu ništa lošiji od prošle godine.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
I kakve ovo ima veze sa Mostarom mozes li objasniti?killafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:36Šta ti je jadniče, šta si se upalio, jesi li mi dao rok 12 minuta ili je tolika nervoza da refreshaš i čekaš mene

Haj sad polahko, ne moras zuriti. Opkladu si prihvatio, samo jos pojasni i brisem profil a ako ne uspijes onda ispostuj i ti svoj dio

A po nervozi i vrijedjanju primjeti se da se vec gubis, nije prvi put sa se ovako blamiras sa svojim imaginarnim scenarijimakillafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:15
Teško je malo s tobom pričati, jednostavno višemjesečno zlostavljanje polovine foruma nakon javljanja Hordašu za info o tuči u Mostaru i već sad legendarno "Pozdrav, koji Manijak je pretučen" je ostavilo traga.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 13 avg 2024, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Kakva sizofrenija, ispostuj ti svoj dio
koji dio legendo, buncas, kakva opklada, eto ti screenshot koji te doveo do ludila, cuj opklada
A brata kako je puk'o sta je ovo, cuj ispostuj svoj dio ahah

A brata kako je puk'o sta je ovo, cuj ispostuj svoj dio ahah

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 13 avg 2024, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- Meraak1921
- Kontakt:
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 avg 2024, 19:48@balorda, jesil ovo zaboravio da promijenis nick![]()
Sta nam radi Stefo? Dobar ste par, realno. Menadzer po mjeri kluba.
![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cemu nervoza, samo objasni kakve veze Mostar ima sa tim “ludilom” jednostavno je ne bjezi od pitanjakillafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:59Kakva sizofrenija, ispostuj ti svoj diokoji dio legendo, buncas, kakva opklada, eto ti screenshot koji te doveo do ludila, cuj opklada
A brata kako je puk'o sta je ovo, cuj ispostuj svoj dio ahah![]()

killafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:15
Teško je malo s tobom pričati, jednostavno višemjesečno zlostavljanje polovine foruma nakon javljanja Hordašu za info o tuči u Mostaru i već sad legendarno "Pozdrav, koji Manijak je pretučen" je ostavilo traga.
- feniksptica
- Kontakt:
Nee raspravljaj se s njim nabodi gaa
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa bio bi red da odgovori na pitanje, nisu svi kao @feniksptica pa da se ispale i nema ih po par dana kad ih uhvatiš u laži. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Evo ja cu mu pomoci, jer sam sad siguran da jos uvijek nije skonto/vidio datume. Taj screenshot je napravljen godinu dana prije Mostara i nema nikakve veze sa navijackim desavanjima, da li sad shvatas jer nije prvi put da se ljepis na tu pricu i vodis diskusiju sa svojim laznim zakljuccima
E sad jer si na osnovu laznih scenarija u svojoj glavi mislio nekog drugog poniziti i zbog toga jer nisi mogao objasniti o cemu se radi, napisi “Ja sam pusikurac i ne vidim dobro”
Posteno

E sad jer si na osnovu laznih scenarija u svojoj glavi mislio nekog drugog poniziti i zbog toga jer nisi mogao objasniti o cemu se radi, napisi “Ja sam pusikurac i ne vidim dobro”
Posteno
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 14 avg 2024, 00:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Mislis Hasicev pusikurac ?
Voli ga seljacina Killa dudlati Shemsudinu
cudo jedno.
Voli ga seljacina Killa dudlati Shemsudinu

Neka neko javi upravi Veleza da je Simon Rozman slobodan. Idealan kandidat, plus dolazi u paketu sa Ibricicem i 30 Slovenaca. Rijesili bi sve probleme.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Vrhkosevodom je napisao/la: ↑13 avg 2024, 18:41Price kruze da borac nije bio meta hakerskog napada, nego su navodno kupovali botovane pratioce i lajkove, dobili ban zbog toga.
Onda zato i jesu odmah napravili novi racun bez da zaganjaju dobiti stari. Cifra od 150 followera za dan dovoljno govori hahah

- feniksptica
- Kontakt:
De prognoziraj gdje ce Velez završit na kraju sezone da znaju ljudi na cemu su.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:15
killafrommanilla je napisao/la: ↑07 feb 2024, 12:56
Pa cuveni pozdrav koji je manijak povrijedjen nakon sto si taj dan jahao cijelim forumom sa poluinformacijama dok su tvoji bili u Mostaru. Steta samo sto curvanord nije stavio HZ da znas da njega ne pitas.
killafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:10
Nego, kakav je osjećaj kad 70 Manijaka ode u Mostar na belaj, a ti ne možeš apsolutno nikog zovnuti a zanima te šta se dešavaPredobro
I sve ovo jer ne zna citati datume

Pozdrav, fulio si samo godinu

@killafrommannila
Cekam

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 14 avg 2024, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
canadi je oderao velez za 150 milja maraka, bas ih ogulio. vjerovatno do kraja zivota nece lakse pare zaraditi, jos za tako kratak period.
nazire li se nasljednik?
nazire li se nasljednik?
Ti se ne ispališ po par dana, vjerovatno bi vrisnuo totalno od dosade. Ali zato znaš mudro baciti ignore kad shvatiš da pišeš gluposti

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Kakav bolesnikKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 avg 2024, 00:38killafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:15
Teško je malo s tobom pričati, jednostavno višemjesečno zlostavljanje polovine foruma nakon javljanja Hordašu za info o tuči u Mostaru i već sad legendarno "Pozdrav, koji Manijak je pretučen" je ostavilo traga.killafrommanilla je napisao/la: ↑07 feb 2024, 12:56
Pa cuveni pozdrav koji je manijak povrijedjen nakon sto si taj dan jahao cijelim forumom sa poluinformacijama dok su tvoji bili u Mostaru. Steta samo sto curvanord nije stavio HZ da znas da njega ne pitas.
killafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:10
Nego, kakav je osjećaj kad 70 Manijaka ode u Mostar na belaj, a ti ne možeš apsolutno nikog zovnuti a zanima te šta se dešavaPredobro
I sve ovo jer ne zna citati datume
Pozdrav, fulio si samo godinu
@killafrommannila
Cekam![]()

Traume ti je lik ostavio zivotom, cuj koji manijak je pretucen

Strasno. Samo sto te ovaj sto te brani meni prodaje u pp da povlacis informacije sa orga

Bolje da smo ostali na 70 ljudi, mogo si rec tvoja ekipa nije isla

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Pa zar nije sporazumni raskid ugovora? Nema sanse da su mu ovi tek tako isplatili 150 000
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
sporazumni ti samo znaci da su se dvije strane dogovorile oko iznosa i tempa isplacivanja (vjerovatno ce i canadi u ratama biti isplacen). ne znaci da se neko odrekao potrazivanja. to se desava bas, bas rijetko. dijela se ljudi znaju odreci, ali svega skoro nikad. sto je i posteno, da se razumijemo. potpisao si ga, plati.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 avg 2024, 01:18Pa zar nije sporazumni raskid ugovora? Nema sanse da su mu ovi tek tako isplatili 150 000
-
- Kontakt:
Moguce je i da su varijante u pitanju, 150k uplatimo, vrati 50k, ostalo nosi, vuk sit, a Federalni budzet ostecen19vendetta87 je napisao/la: ↑14 avg 2024, 01:18Pa zar nije sporazumni raskid ugovora? Nema sanse da su mu ovi tek tako isplatili 150 000

-
- Kontakt:
Pa vjerovatno je neki dogovor u pitanju. Ne vjerujem da bi ga tek tako nogirali nakon 3 utakmice, a da mu moraju puni iznos isplatitiRatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 avg 2024, 01:36Moguce je i da su varijante u pitanju, 150k uplatimo, vrati 50k, ostalo nosi, vuk sit, a Federalni budzet ostecen19vendetta87 je napisao/la: ↑14 avg 2024, 01:18Pa zar nije sporazumni raskid ugovora? Nema sanse da su mu ovi tek tako isplatili 150 000koliko sam upratio Vlada F BiH je umjesto kupovine kanadera dio para usmjerila Velezu i Zrinjskom. Onda krene rastaljivanje u Velezu, Kevelj, Stefo & co su ozbiljni razbojnici
Mala bara puna krokodila i licnih interesa.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Bordo10, Pablo11 i 16 gostiju.