FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel ovo znači da se i print konačno može uraditi?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- hordasDoboj
- Kontakt:
Samo utakmicu po utakmicu, mala napomena i sa Rožmanom smo uzeli prve 3 cak je i igra licila na nesto. Ne uzdizati se u pobjedama posebno protiv 'malih' klubova.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ako se vec doticemo Rozmana i on je napravio par odlicnih rezultata na pocetku prvenstva gdje je direktnog konkurenta za titulu (zrinjski) dobio na Kosevu. Igralu smo odlicno prvih 5-6 utakmica. Usadio je u ekipu da igra krece od golmana i ovdje su svi strahovali sto se lopta ne izbija vec da tece od noge do noge. Imam osjecaj da nas sudije nisu klale da bi se Rozman i dan danas ovdje zadrzao jer kad je krenulo ludilo sa sudijama prvenstveno u BL gdje su nam cistu pobjedu ukrali i gdje smo go primili iz 3m ofsajda da je tada sve krenulo nizbrdo. Sto je i logicno u neku ruku jer moras pripremati ekipu za protivnika a i za sudije gdje se je on pogubio i vise je gledao na sudije i na svaku odluku i on a i igraci su se nervirali i tako gubili samopouzdanje.holyman je napisao/la: ↑14 avg 2024, 09:26ma normalno je nadati se da idemo u tom pravcu ali poslije onog s rozmanom nista mi vise nije sigurno. Klupa od 8 igraca i 10 clanova struke, koferi laptopi dronovi analize i mlatne te sloga 3 0.jurisicduska je napisao/la: ↑14 avg 2024, 08:59Pa dobro ima i ta tvoja mjesta.
Ali hajde treba vjerovati da idemo u tom pravcu.
Ne djeluje mi Zekic ko šuplja priča. Ako mu treba neka ga i logično mi je da radi s ljudima kojim vjeruje. Kad formiraš stručni štab jako je bitno da su ti tu tvoji ljudi od povjerenja posebno u kriznim situacijama.
Sreca ove sezone igramo 10 puta bolje i onaj cuveni "potpis trenera" bas dolazi do izrazaja, u svakom trenutku utakmice je vidljivo sta hocemo i nema onog dosadnog nabijanja iz sredine prema naprijed pa pravo u golmana ili gol aut.
Da li je rozman imao ulogu u postavljanju temelja nikada necemo saznati ali napredak je ocigledan.
Sto se tice Zekica, od onoga sto sam primjetio u Doboju je to da igraci malo manje paznje posvecuju sudijama a vise igri i u tome je Zekic mnogo snalazljiviji i bolji.
-
- Kontakt:
Razlika je između Rožmana i Zekića u načinu obavljanja trenerskog posla. Stavi Rožmana u uređen sistem nije loš uopšte trener ako ne mora brinuti o disciplini glupostima sudijama Vici može bit super trener. I njegov pristup je sistematičan brojevi matematika linije i super što su to igrači imali. Zekić ima dimenziju našeg podneblja veći je on mangup od Renana npr jer je on kafane zatvarao prije 20-30 godina i to mnogo ozbiljnije kafane i tu dolazi njegov kvalitet jer je igrao fudbal. Osjeti ekipu osjeti momente ima i emocije za razliku od Rožmana.
Mislim ovo je banaliziranje ali suština je ovo.
Mislim ovo je banaliziranje ali suština je ovo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Nije Rozman ni bitan nego sudije su ono sto nam je bitnije. Jedina drzava gdje najvecem klubu svirne protiv nekakve Sloge 25 faulova,zamisli da se to desi Zvezdi protiv Pancevaubipara je napisao/la: ↑14 avg 2024, 10:07Ako se vec doticemo Rozmana i on je napravio par odlicnih rezultata na pocetku prvenstva gdje je direktnog konkurenta za titulu (zrinjski) dobio na Kosevu. Igralu smo odlicno prvih 5-6 utakmica. Usadio je u ekipu da igra krece od golmana i ovdje su svi strahovali sto se lopta ne izbija vec da tece od noge do noge. Imam osjecaj da nas sudije nisu klale da bi se Rozman i dan danas ovdje zadrzao jer kad je krenulo ludilo sa sudijama prvenstveno u BL gdje su nam cistu pobjedu ukrali i gdje smo go primili iz 3m ofsajda da je tada sve krenulo nizbrdo. Sto je i logicno u neku ruku jer moras pripremati ekipu za protivnika a i za sudije gdje se je on pogubio i vise je gledao na sudije i na svaku odluku i on a i igraci su se nervirali i tako gubili samopouzdanje.holyman je napisao/la: ↑14 avg 2024, 09:26ma normalno je nadati se da idemo u tom pravcu ali poslije onog s rozmanom nista mi vise nije sigurno. Klupa od 8 igraca i 10 clanova struke, koferi laptopi dronovi analize i mlatne te sloga 3 0.jurisicduska je napisao/la: ↑14 avg 2024, 08:59
Pa dobro ima i ta tvoja mjesta.
Ne djeluje mi Zekic ko šuplja priča. Ako mu treba neka ga i logično mi je da radi s ljudima kojim vjeruje. Kad formiraš stručni štab jako je bitno da su ti tu tvoji ljudi od povjerenja posebno u kriznim situacijama.
Sreca ove sezone igramo 10 puta bolje i onaj cuveni "potpis trenera" bas dolazi do izrazaja, u svakom trenutku utakmice je vidljivo sta hocemo i nema onog dosadnog nabijanja iz sredine prema naprijed pa pravo u golmana ili gol aut.
Da li je rozman imao ulogu u postavljanju temelja nikada necemo saznati ali napredak je ocigledan.
Sto se tice Zekica, od onoga sto sam primjetio u Doboju je to da igraci malo manje paznje posvecuju sudijama a vise igri i u tome je Zekic mnogo snalazljiviji i bolji.
https://www.transfermarkt.com/emin-hasi ... ler/615235
Evo stopera pise da ima i nase drzavljanstvo, 21godina
Nemas sta da izgubis sa njim ako ga dovedes i mozes samo profitirati, U21 repka Svedske al pokupi ga Osijek i potpisa za njih.
Nemas sta da izgubis sa njim ako ga dovedes i mozes samo profitirati, U21 repka Svedske al pokupi ga Osijek i potpisa za njih.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pričalo se da je u opticaju da se dovede.ado-hz je napisao/la: ↑14 avg 2024, 11:37https://www.transfermarkt.com/emin-hasi ... ler/615235
Ali realno, nemamo mi neke šanse pored Osijeka. Finansijski su daleko moćniji.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
jel dosao veznjak ili je borba za evropu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Došao veznjak da se borimo za Europu.
Dobio direktnog konkurenta na Kosevu, ljudi 3 dana prije igrali sa Aston Vilom, na pocetku igrali od noge do noge, a poslije samo izbijali lopte, nisi mogo vidjet tri pasa uvezana, osim kad se stoperi dodajuubipara je napisao/la: ↑14 avg 2024, 10:07Ako se vec doticemo Rozmana i on je napravio par odlicnih rezultata na pocetku prvenstva gdje je direktnog konkurenta za titulu (zrinjski) dobio na Kosevu. Igralu smo odlicno prvih 5-6 utakmica. Usadio je u ekipu da igra krece od golmana i ovdje su svi strahovali sto se lopta ne izbija vec da tece od noge do noge. Imam osjecaj da nas sudije nisu klale da bi se Rozman i dan danas ovdje zadrzao jer kad je krenulo ludilo sa sudijama prvenstveno u BL gdje su nam cistu pobjedu ukrali i gdje smo go primili iz 3m ofsajda da je tada sve krenulo nizbrdo. Sto je i logicno u neku ruku jer moras pripremati ekipu za protivnika a i za sudije gdje se je on pogubio i vise je gledao na sudije i na svaku odluku i on a i igraci su se nervirali i tako gubili samopouzdanje.holyman je napisao/la: ↑14 avg 2024, 09:26ma normalno je nadati se da idemo u tom pravcu ali poslije onog s rozmanom nista mi vise nije sigurno. Klupa od 8 igraca i 10 clanova struke, koferi laptopi dronovi analize i mlatne te sloga 3 0.jurisicduska je napisao/la: ↑14 avg 2024, 08:59
Pa dobro ima i ta tvoja mjesta.
Djordjevic, Bubanja, Hamzic, Krdzalic, Matanovic, Julardzija, Mustafic, Mehmedovic, eventualno moze i Jatta uletit iz Radnika. Mislim da vezni uopste nije potreban, stopercina neka samo i to je to.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Na podcastu su govorili da ce ga dovest,uostalom taj madjar vlasnik Mesaros kazu da kad hoce niko mu parirat sa punudama nemozeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 avg 2024, 11:39Pričalo se da je u opticaju da se dovede.ado-hz je napisao/la: ↑14 avg 2024, 11:37https://www.transfermarkt.com/emin-hasi ... ler/615235
- belosevic23
- Kontakt:
već predstavljen u Osijeku kao novi igračmosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 avg 2024, 12:50Na podcastu su govorili da ce ga dovest,uostalom taj madjar vlasnik Mesaros kazu da kad hoce niko mu parirat sa punudama nemozeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 avg 2024, 11:39Pričalo se da je u opticaju da se dovede.ado-hz je napisao/la: ↑14 avg 2024, 11:37https://www.transfermarkt.com/emin-hasi ... ler/615235
nijedan nema zadnji pas u ovoj formaciji gdje ti se ubacuju gulas i keremija,Djordjevic na to mirise jedini ali nista za sad sto se toga tice,veznjak potreban a to cemo vidjeti bas sa ekipama koje ce se tvrdo postaviti na terenu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
U sredini smo dobro pokriveni evo đorđe zadnju utakmicu top bio djelio lopt jos kada se oporavi mustafic necemo imati nikakvih problema sa tim
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Imamo mi kvantitetom i previše, a kvalitetom nemamo.
Evo npr Matanović, lik će jedino možda zaigrati u kupu protiv trećeligaša, za većih utakmica od toga nije.
Mehmedović veoma loš. Koliko god bi ja volio da je on novi Rahmanović, teško Boga mi.
Krdžalić je povrijeđen pa ga ne treba stavljati na listu, jer ko živ ko mrtav dok on zaigra.
Hamzić da uđe sa klupe ok, kao i Julardžija i Mustafić.
Definitivno nam treba veznjak kvalitetama iznad svih što trenutno imamo, a isto mišljenje dijele i ljudi koji vode sportski segment
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kakva li je ta crnogorska liga kad je nju matanovic prepisoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 avg 2024, 13:52Imamo mi kvantitetom i previše, a kvalitetom nemamo.
Evo npr Matanović, lik će jedino možda zaigrati u kupu protiv trećeligaša, za većih utakmica od toga nije.
Mehmedović veoma loš. Koliko god bi ja volio da je on novi Rahmanović, teško Boga mi.
Krdžalić je povrijeđen pa ga ne treba stavljati na listu, jer ko živ ko mrtav dok on zaigra.
Hamzić da uđe sa klupe ok, kao i Julardžija i Mustafić.
Definitivno nam treba veznjak kvalitetama iznad svih što trenutno imamo, a isto mišljenje dijele i ljudi koji vode sportski segment