Ako se vec doticemo Rozmana i on je napravio par odlicnih rezultata na pocetku prvenstva gdje je direktnog konkurenta za titulu (zrinjski) dobio na Kosevu. Igralu smo odlicno prvih 5-6 utakmica. Usadio je u ekipu da igra krece od golmana i ovdje su svi strahovali sto se lopta ne izbija vec da tece od noge do noge. Imam osjecaj da nas sudije nisu klale da bi se Rozman i dan danas ovdje zadrzao jer kad je krenulo ludilo sa sudijama prvenstveno u BL gdje su nam cistu pobjedu ukrali i gdje smo go primili iz 3m ofsajda da je tada sve krenulo nizbrdo. Sto je i logicno u neku ruku jer moras pripremati ekipu za protivnika a i za sudije gdje se je on pogubio i vise je gledao na sudije i na svaku odluku i on a i igraci su se nervirali i tako gubili samopouzdanje.holyman je napisao/la: ↑14 avg 2024, 09:26ma normalno je nadati se da idemo u tom pravcu ali poslije onog s rozmanom nista mi vise nije sigurno. Klupa od 8 igraca i 10 clanova struke, koferi laptopi dronovi analize i mlatne te sloga 3 0.jurisicduska je napisao/la: ↑14 avg 2024, 08:59Pa dobro ima i ta tvoja mjesta.
Ali hajde treba vjerovati da idemo u tom pravcu.
Ne djeluje mi Zekic ko šuplja priča. Ako mu treba neka ga i logično mi je da radi s ljudima kojim vjeruje. Kad formiraš stručni štab jako je bitno da su ti tu tvoji ljudi od povjerenja posebno u kriznim situacijama.
Sreca ove sezone igramo 10 puta bolje i onaj cuveni "potpis trenera" bas dolazi do izrazaja, u svakom trenutku utakmice je vidljivo sta hocemo i nema onog dosadnog nabijanja iz sredine prema naprijed pa pravo u golmana ili gol aut.
Da li je rozman imao ulogu u postavljanju temelja nikada necemo saznati ali napredak je ocigledan.
Sto se tice Zekica, od onoga sto sam primjetio u Doboju je to da igraci malo manje paznje posvecuju sudijama a vise igri i u tome je Zekic mnogo snalazljiviji i bolji.