Zvijezda, Tosk, Bratstvo, Tuzla, Stupcanica, Celik
A vec poslije par kola mnogi ce promjeniti pricu

Moderator/ica: GracanicaAA
Tuzla ima deset igrača plus dobrog i iskusnog golmana. Znači početi prvenstvo nije problem, međutim ako se ne pojača sa 2-3 kvalitetna igrača da pojača širinu rostera vrlo brzo će taj problem udaljiti ekipu od vrha tabele.ASD je napisao/la: ↑12 avg 2024, 23:06Stupčanica i Bratstvo imaju dobar kadar.
Nisam vidio kadar Tuzla Citya pa da mogu da ih ocijenim. Vjerujem da će biti u vrhu.
Budućnost ne može napasti jer nema igrače za Premijer lige. Čak i da se desi čudo pa da se i uđe, mora se dovesti kompletno nov igrački kadar jer nemaš igrače ni za klupe u Premijer ligi.
Jest al tuzla ima i tih 10 top. Dok mi ostali imamo 4-5, sta cemo mi kad se nama povrijede igraciBeledija je napisao/la: ↑13 avg 2024, 00:34Tuzla ima deset igrača plus dobrog i iskusnog golmana. Znači početi prvenstvo nije problem, međutim ako se ne pojača sa 2-3 kvalitetna igrača da pojača širinu rostera vrlo brzo će taj problem udaljiti ekipu od vrha tabele.ASD je napisao/la: ↑12 avg 2024, 23:06Stupčanica i Bratstvo imaju dobar kadar.
Nisam vidio kadar Tuzla Citya pa da mogu da ih ocijenim. Vjerujem da će biti u vrhu.
Budućnost ne može napasti jer nema igrače za Premijer lige. Čak i da se desi čudo pa da se i uđe, mora se dovesti kompletno nov igrački kadar jer nemaš igrače ni za klupe u Premijer ligi.
Svi mi ocekujemo, vise hajde recimo nadamo se. Ali je realnost da niko osim Tuzle i mozdaaaa Stupcanice ne napada prvo mjesto. Neko plasira te price u svom mjestu zbog izbora, neko zbog sponzora, ovi treci zbog raje i posjecenosti. Znas kako ide kod nas...prisonbreak je napisao/la: ↑12 avg 2024, 23:46Ovdje mnogi ocekuju dosta od svojih klubova.
Zvijezda, Tosk, Bratstvo, Tuzla, Stupcanica, Celik
A vec poslije par kola mnogi ce promjeniti pricu![]()
Vidi drug, Stupčanica radi tiho, privikava se na blato koje se zove BH savez. Otišlo im nekoliko igrača, zamijenili su neke sa još boljim. I prošle godine u normalnim okolnostima prošli bi prvi kroz cilj. Kažeš šta ćemo mi sa 4-5 top igrača.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑13 avg 2024, 07:49Jest al tuzla ima i tih 10 top. Dok mi ostali imamo 4-5, sta cemo mi kad se nama povrijede igraciBeledija je napisao/la: ↑13 avg 2024, 00:34Tuzla ima deset igrača plus dobrog i iskusnog golmana. Znači početi prvenstvo nije problem, međutim ako se ne pojača sa 2-3 kvalitetna igrača da pojača širinu rostera vrlo brzo će taj problem udaljiti ekipu od vrha tabele.ASD je napisao/la: ↑12 avg 2024, 23:06Stupčanica i Bratstvo imaju dobar kadar.
Budućnost ne može napasti jer nema igrače za Premijer lige. Čak i da se desi čudo pa da se i uđe, mora se dovesti kompletno nov igrački kadar jer nemaš igrače ni za klupe u Premijer ligi.. Ja sam nekako uvjeren, ako je cilj onda Tuzla prva bez problema, Stupcanica recimo druga. Dalje ce se tu vrtiti Bratstvo, Budućnost. Ne znam sta su ambicije Stupcanice da li je to Premijer liga. Ostalim ekipama sigurno nije, tako da grubo receno mi se ostali borimo za opstanak.
Piska dragi, Brko-Gracanica i PL BiH ? Ideli to tebi zajedno i u istu recenicu?zvezdas1922 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 18:36Dosta ekipa je odradili dobre prilazne rokove; vrijeme će pokazati po meni glavni favorit je Brastvo Gracanica zadržali su sve igrače i trenera i pojačali se, zatim Budućnost Banovici, Stupcanica također, eh sad Tuzla CITY i Tosk mislim da vrebaju iz prikrajka šute ne pričaju mnogo a kvalitetne su obje ekipe. Treba pustiti prvih 5 kola mojoj Zvijezdi je cilj samo da ne strahujemo do zadnjeg kola u opstanak ove godine.
Likać će sve da vas je.beTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:10Piska dragi, Brko-Gracanica i PL BiH ? Ideli to tebi zajedno i u istu recenicu?zvezdas1922 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 18:36Dosta ekipa je odradili dobre prilazne rokove; vrijeme će pokazati po meni glavni favorit je Brastvo Gracanica zadržali su sve igrače i trenera i pojačali se, zatim Budućnost Banovici, Stupcanica također, eh sad Tuzla CITY i Tosk mislim da vrebaju iz prikrajka šute ne pričaju mnogo a kvalitetne su obje ekipe. Treba pustiti prvih 5 kola mojoj Zvijezdi je cilj samo da ne strahujemo do zadnjeg kola u opstanak ove godine.
Nema potrebe za mjaukanjem osim ako ti to stanje u tvom dvorištu ne nalaže. Čelik svakako treba biti stalni član PL. I biti će aBd.
Kakve su sanse da uzmete jedan bod u PLBiH ove sezone, znal se sta?
Ko o čemu, Simin Hanlija o poštenjuBeledija je napisao/la: ↑14 avg 2024, 10:11Nema potrebe za mjaukanjem osim ako ti to stanje u tvom dvorištu ne nalaže. Čelik svakako treba biti stalni član PL. I biti će aBd.
Ljudi čekaju da na regularan način promovišu svoj dugogodišnji plan. Ako su spremni i ostvare ga već ove sezone iskrene čestitke i podrška.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.