Druze kod njih je situacija jos gora. Ista je to gamad.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 12:54Samo što će oni dobiti 5-6 miliona € za to, kod nas će keš dobiti Vico i njegovi članovi porodice samo, kao i ona firma![]()
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
dajte Pumu ili Nike da se ne sramotimo više s ovim šapama i zmajevima
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Zakljucak narudzbe plavog dresa Patrick:
Narucio sam ga dakle 02.07. i dosao je danas. Narudzba je ipak tekla preko banja luke, sto moze znaciti da su se i tu djikani oparili kao kod Kelme i 3XGB. Pored odbijanja ekspresne dostave su mi naplatili uz obicnu postarinu i carinu od 30ak eura. Sve u svemu replika dresa je kostala skoro 100 eura. S tim da se radi samo o replici koja je malo kvalitetnija od pijacarske, ja licno ne bi vise narucivao ijedan, iako ima finih dizajna kao onaj Reuschov i onaj prvi dres ikad. Ako ce ga neko nositi po tekmama ili terminima, dovoljan je i onaj sa pijace, toliko.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- katalinski
- Kontakt:
Svaka čast na recenziji.Mow je napisao/la: ↑16 jul 2024, 18:32Zakljucak narudzbe plavog dresa Patrick:
Narucio sam ga dakle 02.07. i dosao je danas. Narudzba je ipak tekla preko banja luke, sto moze znaciti da su se i tu djikani oparili kao kod Kelme i 3XGB. Pored odbijanja ekspresne dostave su mi naplatili uz obicnu postarinu i carinu od 30ak eura. Sve u svemu replika dresa je kostala skoro 100 eura. S tim da se radi samo o replici koja je malo kvalitetnija od pijacarske, ja licno ne bi vise narucivao ijedan, iako ima finih dizajna kao onaj Reuschov i onaj prvi dres ikad. Ako ce ga neko nositi po tekmama ili terminima, dovoljan je i onaj sa pijace, toliko.
Boba mi je falilo da narucim. Možda bolja varijanta ganjati Adidas ili Kelme dres. Ima ih na olx nekoliko originalnih.
Preporucio bi ti bilo koji adidasov jer su fakat kvalitetni, bez obzira sto tu ima par kriticnih dizajna. Ja licno sam narucio tada onaj tamno plavi sa onom kosom trakom preko dresa jer uz one zuto-zlatne detalje je jako podsjecao na ljiljanku. Ja ga narucio prije na pola godine nego sto ce ga repka uopste predstavitiKobayashi je napisao/la: ↑17 jul 2024, 17:41Svaka čast na recenziji.Mow je napisao/la: ↑16 jul 2024, 18:32Zakljucak narudzbe plavog dresa Patrick:
Narucio sam ga dakle 02.07. i dosao je danas. Narudzba je ipak tekla preko banja luke, sto moze znaciti da su se i tu djikani oparili kao kod Kelme i 3XGB. Pored odbijanja ekspresne dostave su mi naplatili uz obicnu postarinu i carinu od 30ak eura. Sve u svemu replika dresa je kostala skoro 100 eura. S tim da se radi samo o replici koja je malo kvalitetnija od pijacarske, ja licno ne bi vise narucivao ijedan, iako ima finih dizajna kao onaj Reuschov i onaj prvi dres ikad. Ako ce ga neko nositi po tekmama ili terminima, dovoljan je i onaj sa pijace, toliko.![]()
Boba mi je falilo da narucim. Možda bolja varijanta ganjati Adidas ili Kelme dres. Ima ih na olx nekoliko originalnih.
https://www.footballkitarchive.com/bosn ... -home-kit/
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Mow je napisao/la: ↑17 jul 2024, 19:00Preporucio bi ti bilo koji adidasov jer su fakat kvalitetni, bez obzira sto tu ima par kriticnih dizajna. Ja licno sam narucio tada onaj tamno plavi sa onom kosom trakom preko dresa jer uz one zuto-zlatne detalje je jako podsjecao na ljiljanku. Ja ga narucio prije na pola godine nego sto ce ga repka uopste predstavitiKobayashi je napisao/la: ↑17 jul 2024, 17:41Svaka čast na recenziji.Mow je napisao/la: ↑16 jul 2024, 18:32
Zakljucak narudzbe plavog dresa Patrick:
Narucio sam ga dakle 02.07. i dosao je danas. Narudzba je ipak tekla preko banja luke, sto moze znaciti da su se i tu djikani oparili kao kod Kelme i 3XGB. Pored odbijanja ekspresne dostave su mi naplatili uz obicnu postarinu i carinu od 30ak eura. Sve u svemu replika dresa je kostala skoro 100 eura. S tim da se radi samo o replici koja je malo kvalitetnija od pijacarske, ja licno ne bi vise narucivao ijedan, iako ima finih dizajna kao onaj Reuschov i onaj prvi dres ikad. Ako ce ga neko nositi po tekmama ili terminima, dovoljan je i onaj sa pijace, toliko.![]()
Boba mi je falilo da narucim. Možda bolja varijanta ganjati Adidas ili Kelme dres. Ima ih na olx nekoliko originalnih.Steta sto su ga bas rijetko i oblacili opcenito jer je to bila haman gostujuca garnitura...
https://www.footballkitarchive.com/bosn ... -home-kit/

da mi je ovaj kako gdje zbaviti
- katalinski
- Kontakt:
katalinski je napisao/la: ↑30 jun 2024, 21:12https://www.thehornetsshop.co.uk/kit/home-kit/
https://www.footyheadlines.com/2024/07/ ... y-kit.html
to nas kelme ostavlja u staroj garnituri u ovoj novoj sezoni lige nacija. ovogodisnji modeli bi bili nesto bolji, da ovako rade i nama.
Ajvatar
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mozda zato sto je novi dres, a ljudi prvi put dosli u Bosnu pa kupili na prvom standu na koji su naletjeli?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Samo neka oni njega natope znojem, a mtel, **** mtel neka daju pare i da njima nista ne fali. Od bh telekoma nema niko koristi svakako
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A kako smo vazda prejadni sa dresovima i prezentacijom
i najavom i dizajnom i svim. Druge i manje rekpe od toga prave haype, mi nista…
i najavom i dizajnom i svim. Druge i manje rekpe od toga prave haype, mi nista…
Kad možemo očekivati dresove nove? I nadam se da će NFSBiH ispoštovati par želja navijača, bar jednom:
- Vratiti kombinaciju bijeli dres-plavi šorc kao PRVU (domaću) garnituru dresova.
- Uraditi napokon prezentaciju dresa zvanično prije prve utakmice na kojoj nose dres, kako bi mogli kupiti dres, a isto tako uhvatiti trag sa savremenim prezetnacijama. A ne, svaki put moramo čekati utakmicu da počne, ili da negdje procure slike koji dan prije te utakmice, kako eto imamo novi dresi.
Vjerujem da ima ljudi što bi besplatno pomogli na promiciji, osmišljavanju, brendingu i svemu, evo prvi sam. Samo nek malo volje pokažu.
Barba ako čitaš očekujemo i to od tebe, da lobiraš, jer neće niko drugi. Moto/slogan tima da bude dominantnije viđen u svlačionicama, konferencija i sl. i ovo oko dresova, bar nešto.
Pored ovog #DreamBigDreamBiH; treba neki slogan, kao "Zajedništvo", "Family"; "Zajednica", "Raja", "Ekipa" etc. Smislit nešto orginalno.
- Vratiti kombinaciju bijeli dres-plavi šorc kao PRVU (domaću) garnituru dresova.
- Uraditi napokon prezentaciju dresa zvanično prije prve utakmice na kojoj nose dres, kako bi mogli kupiti dres, a isto tako uhvatiti trag sa savremenim prezetnacijama. A ne, svaki put moramo čekati utakmicu da počne, ili da negdje procure slike koji dan prije te utakmice, kako eto imamo novi dresi.
Vjerujem da ima ljudi što bi besplatno pomogli na promiciji, osmišljavanju, brendingu i svemu, evo prvi sam. Samo nek malo volje pokažu.
Barba ako čitaš očekujemo i to od tebe, da lobiraš, jer neće niko drugi. Moto/slogan tima da bude dominantnije viđen u svlačionicama, konferencija i sl. i ovo oko dresova, bar nešto.
Pored ovog #DreamBigDreamBiH; treba neki slogan, kao "Zajedništvo", "Family"; "Zajednica", "Raja", "Ekipa" etc. Smislit nešto orginalno.
Moze i "Cvajtasi" "Brajlovici" "Kolačići I Baklavice" "Derneci"
"Gusteri" "Deremo jedva Lichtenstein" I sl.
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
-
Soremijetata
- Kontakt:
Jao bas ste smijesni u picccku lijepu materinu 
Istu sam reakciju imao, sramota šta se provlači kroz temu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], aqarius, Google Adsense [Bot], Lavcina, rukometubih23, tuzlanskinacin, zikerrz21 i 47 gostiju.