Druze kod njih je situacija jos gora. Ista je to gamad.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 12:54Samo što će oni dobiti 5-6 miliona € za to, kod nas će keš dobiti Vico i njegovi članovi porodice samo, kao i ona firma![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Druze kod njih je situacija jos gora. Ista je to gamad.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 12:54Samo što će oni dobiti 5-6 miliona € za to, kod nas će keš dobiti Vico i njegovi članovi porodice samo, kao i ona firma![]()
Zakljucak narudzbe plavog dresa Patrick:
Svaka čast na recenziji.Mow je napisao/la: ↑16 jul 2024, 18:32Zakljucak narudzbe plavog dresa Patrick:
Narucio sam ga dakle 02.07. i dosao je danas. Narudzba je ipak tekla preko banja luke, sto moze znaciti da su se i tu djikani oparili kao kod Kelme i 3XGB. Pored odbijanja ekspresne dostave su mi naplatili uz obicnu postarinu i carinu od 30ak eura. Sve u svemu replika dresa je kostala skoro 100 eura. S tim da se radi samo o replici koja je malo kvalitetnija od pijacarske, ja licno ne bi vise narucivao ijedan, iako ima finih dizajna kao onaj Reuschov i onaj prvi dres ikad. Ako ce ga neko nositi po tekmama ili terminima, dovoljan je i onaj sa pijace, toliko.
Preporucio bi ti bilo koji adidasov jer su fakat kvalitetni, bez obzira sto tu ima par kriticnih dizajna. Ja licno sam narucio tada onaj tamno plavi sa onom kosom trakom preko dresa jer uz one zuto-zlatne detalje je jako podsjecao na ljiljanku. Ja ga narucio prije na pola godine nego sto ce ga repka uopste predstavitiKobayashi je napisao/la: ↑17 jul 2024, 17:41Svaka čast na recenziji.Mow je napisao/la: ↑16 jul 2024, 18:32Zakljucak narudzbe plavog dresa Patrick:
Narucio sam ga dakle 02.07. i dosao je danas. Narudzba je ipak tekla preko banja luke, sto moze znaciti da su se i tu djikani oparili kao kod Kelme i 3XGB. Pored odbijanja ekspresne dostave su mi naplatili uz obicnu postarinu i carinu od 30ak eura. Sve u svemu replika dresa je kostala skoro 100 eura. S tim da se radi samo o replici koja je malo kvalitetnija od pijacarske, ja licno ne bi vise narucivao ijedan, iako ima finih dizajna kao onaj Reuschov i onaj prvi dres ikad. Ako ce ga neko nositi po tekmama ili terminima, dovoljan je i onaj sa pijace, toliko.![]()
Boba mi je falilo da narucim. Možda bolja varijanta ganjati Adidas ili Kelme dres. Ima ih na olx nekoliko originalnih.
Mow je napisao/la: ↑17 jul 2024, 19:00Preporucio bi ti bilo koji adidasov jer su fakat kvalitetni, bez obzira sto tu ima par kriticnih dizajna. Ja licno sam narucio tada onaj tamno plavi sa onom kosom trakom preko dresa jer uz one zuto-zlatne detalje je jako podsjecao na ljiljanku. Ja ga narucio prije na pola godine nego sto ce ga repka uopste predstavitiKobayashi je napisao/la: ↑17 jul 2024, 17:41Svaka čast na recenziji.Mow je napisao/la: ↑16 jul 2024, 18:32
Zakljucak narudzbe plavog dresa Patrick:
Narucio sam ga dakle 02.07. i dosao je danas. Narudzba je ipak tekla preko banja luke, sto moze znaciti da su se i tu djikani oparili kao kod Kelme i 3XGB. Pored odbijanja ekspresne dostave su mi naplatili uz obicnu postarinu i carinu od 30ak eura. Sve u svemu replika dresa je kostala skoro 100 eura. S tim da se radi samo o replici koja je malo kvalitetnija od pijacarske, ja licno ne bi vise narucivao ijedan, iako ima finih dizajna kao onaj Reuschov i onaj prvi dres ikad. Ako ce ga neko nositi po tekmama ili terminima, dovoljan je i onaj sa pijace, toliko.![]()
Boba mi je falilo da narucim. Možda bolja varijanta ganjati Adidas ili Kelme dres. Ima ih na olx nekoliko originalnih.Steta sto su ga bas rijetko i oblacili opcenito jer je to bila haman gostujuca garnitura...
https://www.footballkitarchive.com/bosn ... -home-kit/
katalinski je napisao/la: ↑30 jun 2024, 21:12https://www.thehornetsshop.co.uk/kit/home-kit/
https://www.footyheadlines.com/2024/07/ ... y-kit.html
to nas kelme ostavlja u staroj garnituri u ovoj novoj sezoni lige nacija. ovogodisnji modeli bi bili nesto bolji, da ovako rade i nama.
Moze i "Cvajtasi" "Brajlovici" "Kolačići I Baklavice" "Derneci"
Istu sam reakciju imao, sramota šta se provlači kroz temu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.