Raja ima li ko slican problem bar za clanske vidio sam za dresove/ narucio sam prije mjesec dana clanske jos mi nisu stigle a narucio prije utakmice sa Aktobeom na Kosevu?
Ako čekaš mjesec, treba da stignu ovih dana. Ja zvao 2-3 puta, kažu ako nisi dobio poslat će druge.
Meni dres danas stigao 8 jula narucen. Samo sabura sve dodje . Dres odlično izgleda al nisu udobni kao Nike.
Jesul isti ko proslogodisnji mislim na materijal jel dobar koliko kazu?
Hajde saburli vqljda stigne. Ako nista ima se na mobilnom dokaz o placanju hahah
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
ma i nije mi nesto bio podcast
ko je gledao 1-2 sa zekicem, ovdje se sve ponovilo, a ima toliko toga interesantnog da ga pita
volio bih da se vise osvrnuo na trenutno stanje, ideje i sl a ne da ponavlja jedno te isto sa 3-4 prosla podcasta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Gledam Azere i Osijek i Azeri daleko bolja ekipa. Sve sami stranci, dakle plaćenici, ali ginu na terenu kao da im je djedovina. Nadam se da ćemo i mi gledati takvo Sarajevo pod Zekićem.
ko je gledao 1-2 sa zekicem, ovdje se sve ponovilo, a ima toliko toga interesantnog da ga pita
volio bih da se vise osvrnuo na trenutno stanje, ideje i sl a ne da ponavlja jedno te isto sa 3-4 prosla podcasta
Baš tako. Volio bi da sam više čuo o nama, budući planovi, šta mu je Ismir predstavio( onoliko koliko smije reći, zna izvagati šta treba, a šta ne treba reći ). O nama se pričalo možda 10 minuta, ako i toliko.
Baš tako. Volio bi da sam više čuo o nama, budući planovi, šta mu je Ismir predstavio( onoliko koliko smije reći, zna izvagati šta treba, a šta ne treba reći ). O nama se pričalo možda 10 minuta, ako i toliko.
Los voditelj, neslusljiv. Volio bi cuti sa Sanelom podcast oslobodjenja sigurno bi bilo i boljih pitanja i oko Sarajevo dosta price
U ovom medicinskom biltenu ni ne spomenu niko Kapeta, Krdžalića i Mustafića. Vjerovatno ih onda ni nema do daljnjeg.
Mustafic i Krdzalic bi nam valjali. Na Kapetovom mjestu ima dobrih igraca
Pa i nema baš brate, Jović nije za toga, puno je bolji na stoperu, Duraković odigra jednu fenomenalno pa iduće 4 smeta a Kuprešak je dobio crveni za 15 minuta igre, izgorio od prevelike želje što bi rekao Braco
Ma Krdzalic da ponovi 60 % onoga sto je pružio u Olimpiji, bio bi top pojačanje. Samo da je za početak doci do informacije, kada ce barem početi sa treninzima.Baš bi volio vidjeti njega i Bubanju u tandemu.
Kakav ocaj ovaj Osijek,teror za oci mi ovako da igramo to bi pljuvacina bila zestoka i to protiv Zire koja ih ubi. Nasa igra u evropi je tv u boji za ovo sto Osijek igra i opet bolje prodju nego mi