FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel to opet igramo u ponedeljak?
Sa GOŠKom, da, u 21h!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Je li Turkes u Commetu?
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
ma i nije mi nesto bio podcast
ko je gledao 1-2 sa zekicem, ovdje se sve ponovilo, a ima toliko toga interesantnog da ga pita
volio bih da se vise osvrnuo na trenutno stanje, ideje i sl a ne da ponavlja jedno te isto sa 3-4 prosla podcasta
ko je gledao 1-2 sa zekicem, ovdje se sve ponovilo, a ima toliko toga interesantnog da ga pita
volio bih da se vise osvrnuo na trenutno stanje, ideje i sl a ne da ponavlja jedno te isto sa 3-4 prosla podcasta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Gledam Azere i Osijek i Azeri daleko bolja ekipa. Sve sami stranci, dakle plaćenici, ali ginu na terenu kao da im je djedovina. Nadam se da ćemo i mi gledati takvo Sarajevo pod Zekićem.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Baš tako. Volio bi da sam više čuo o nama, budući planovi, šta mu je Ismir predstavio( onoliko koliko smije reći, zna izvagati šta treba, a šta ne treba reći ). O nama se pričalo možda 10 minuta, ako i toliko.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Los voditelj, neslusljiv. Volio bi cuti sa Sanelom podcast oslobodjenja sigurno bi bilo i boljih pitanja i oko Sarajevo dosta priceGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2024, 19:52Baš tako. Volio bi da sam više čuo o nama, budući planovi, šta mu je Ismir predstavio( onoliko koliko smije reći, zna izvagati šta treba, a šta ne treba reći ). O nama se pričalo možda 10 minuta, ako i toliko.
Kakva šteta što se Augustin Doffo iz Tuzle nije doveo kada je bila prilika. Čovjek razvaljuje u Olimpiji.
U ovom medicinskom biltenu ni ne spomenu niko Kapeta, Krdžalića i Mustafića. Vjerovatno ih onda ni nema do daljnjeg.
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Mustafic i Krdzalic bi nam valjali. Na Kapetovom mjestu ima dobrih igraca
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Pa i nema baš brate, Jović nije za toga, puno je bolji na stoperu, Duraković odigra jednu fenomenalno pa iduće 4 smeta a Kuprešak je dobio crveni za 15 minuta igre, izgorio od prevelike želje što bi rekao Bracopjankesarajevo je napisao/la: ↑15 avg 2024, 20:25Mustafic i Krdzalic bi nam valjali. Na Kapetovom mjestu ima dobrih igraca
Ma Krdzalic da ponovi 60 % onoga sto je pružio u Olimpiji, bio bi top pojačanje. Samo da je za početak doci do informacije, kada ce barem početi sa treninzima.Baš bi volio vidjeti njega i Bubanju u tandemu.
Zrinjsk ako Botev prode garant ide odgadanje protiv nas u 4 kolu
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kakav ocaj ovaj Osijek,teror za oci mi ovako da igramo to bi pljuvacina bila zestoka i to protiv Zire koja ih ubi. Nasa igra u evropi je tv u boji za ovo sto Osijek igra i opet bolje prodju nego mi
Bas to sam i ja primjetio. Od sat intervjua 10minuta o nama. Nista nisam cuo sto vec ranije nisam u nekim prijasnjim podcastima gdje je gostovao ZZGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2024, 19:52Baš tako. Volio bi da sam više čuo o nama, budući planovi, šta mu je Ismir predstavio( onoliko koliko smije reći, zna izvagati šta treba, a šta ne treba reći ). O nama se pričalo možda 10 minuta, ako i toliko.
U zrijskog odbrana bas porozna na brze igrace ... svidja mi se to 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.