Kažem ti,vrijeme će pokazati.....znam samo da lud je to grad i navijači,možeš postati idol preko noći zbog jednog poteza,jedne geste a možeš također biti i "sahranjen" zbog pogrešnog koraka za sva vremena!I mene živo zanima šta će biti sa Gattusom,pari mi da bi ipak mogla biti dobra priča haha.Sektor10 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 16:40Jasno sve, ali jednostavno, imas takve zvezde u timu tipa Perisic, Rakitic, Livaja a dovedes ovog cirkuzanta na klupu, pa normano da ce negde da pukne. A puklo je preko momka koji kakav god da je sigurno oseca klub vise od zabara. A bojim se da ce za mesec dana taj zabar biti bivsi i niko ga se nece setiti za 5 godina, dok ce zauevk ostati mrlja sa Perisicem. Kako god, srecno vam biloSrebrenko je napisao/la: ↑13 avg 2024, 16:25Ne zna nitko pravi razlog razlaza ali očigledno nisu mogli naći zajedničku!Žao mi je Perišića jer smo ga toliko dugo čekali i zvali da ode tek tako,a što se tiče Gattusa ako misli ostati na klupi Hajduka MORA nešto podhitno mijenjati jer ovo za sada je loše!Vrijeme će pokazati tko je bio u pravu......Sektor10 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 23:01Sto se ovako ponasate prema Perisicu? Ne mogu da verujem, unesto da oterate zabara dok ne bude prekasno (oteracete ga za mesec dana) vi se prema legendi jakav je Perisi ophodite k'o da je givno. Ukopace vas zabar niste ni svesni. Za te pare koje on radi (sigurno nisu male) verovatno vi Kek dosao u Hajduk koji je mnogo bolji trener. Kako bilo, srecno vam
HŽV
HŽV