Premijer liga BiH - aktuelno

worchester
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la worchester » 16 avg 2024, 12:29

Orvel je napisao/la:
16 avg 2024, 12:24
worchester je napisao/la:
16 avg 2024, 12:13
Realno,vico je sve smirio i podmirio da dobije novi mandat.
Doveo je selektora kojeg su svi prizivali,napravio terene,uveo var,zrinjski uzeo kup,zeljo izborio opstanak,skrracuje ligu,pravi zajednicu drugu ligu.....to vam ni neko iz federacije ne bi uspio realno!!!
I realno sad, koliko god smijesno to zvucalo jer je liga u najmanju ruku nerefularna zbog sudjenja, ovi su za 4 godine uradili ono sto neki nisu za 16. Postavili su nekakve temelje na kojima se moze graditi zdrava prica (ako nekad dosegnemo taj nivo da se politika ne petlja u ligu). Oni da hoce biti posteni, uz ovo sto su napravili sto se tice infrastrukture, garantujem da bi za 4 godine mogli biti najjaca liga balkana. Jedino mi ovdje imamo 6 klubova sa jacim navijsckim bazama, imas ligu gdje se svako bori za nesto a uz to u zadnje vrijeme imas veci upliv novca u ligu i klubove.

Samo da se hoce raditi posteno.
Apsolutno se slazem!
Samo tu ima jedan problem :-) treba neko da prvi izadje i kaze ja cu biti posten ajte i vi, pri tom rizikujuci da ga ostali zavale jer realno,svi se sluze razlicirim budalestinama od kojih mi se dize kosa na glavi vec 20 godina

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 avg 2024, 12:29

Kamaga11 je napisao/la:
16 avg 2024, 12:21
Kada bi im titula dosla opet bi bilo Vico sitnije. Na sve mucke su spremne kone ne treba ih otpisati.
Znači ako osvojimo - poklonjena nam titula?

Valja se boriti da ne budemo prvi. Obraz je najpreči.
Koševo Zapad

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 16 avg 2024, 12:31

Shategabri je napisao/la:
16 avg 2024, 12:29
Kamaga11 je napisao/la:
Kada bi im titula dosla opet bi bilo Vico sitnije. Na sve mucke su spremne kone ne treba ih otpisati.

Pa jedna titula vam je postena ona sa Husrefom. Cisto sumnjam da cete se vi borit da budete prvi, posto znamo kako to uvijek zavrsi na kraju.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 avg 2024, 12:32

Orvel je napisao/la:
16 avg 2024, 12:24
16 avg 2024, 12:13
Realno,vico je sve smirio i podmirio da dobije novi mandat.
Doveo je selektora kojeg su svi prizivali,napravio terene,uveo var,zrinjski uzeo kup,zeljo izborio opstanak,skrracuje ligu,pravi zajednicu drugu ligu.....to vam ni neko iz federacije ne bi uspio realno!!!
I realno sad, koliko god smijesno to zvucalo jer je liga u najmanju ruku nerefularna zbog sudjenja, ovi su za 4 godine uradili ono sto neki nisu za 16. Postavili su nekakve temelje na kojima se moze graditi zdrava prica (ako nekad dosegnemo taj nivo da se politika ne petlja u ligu). Oni da hoce biti posteni, uz ovo sto su napravili sto se tice infrastrukture, garantujem da bi za 4 godine mogli biti najjaca liga balkana. Jedino mi ovdje imamo 6 klubova sa jacim navijsckim bazama, imas ligu gdje se svako bori za nesto a uz to u zadnje vrijeme imas veci upliv novca u ligu i klubove.

Samo da se hoce raditi posteno.
Apsolutno se slazem!
Samo tu ima jedan problem :-) treba neko da prvi izadje i kaze ja cu biti posten ajte i vi, pri tom rizikujuci da ga ostali zavale jer realno,svi se sluze razlicirim budalestinama od kojih mi se dize kosa na glavi vec 20 godina
Ne može, uvijek neko hoće da se namiri.
Krali ste vi, sad hoćemo malo mi...i tako u krug.

Ništa bez hepeka.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 avg 2024, 12:34

Kamaga11 je napisao/la:
16 avg 2024, 12:31
Kamaga11 je napisao/la:

Pa jedna titula vam je postena ona sa Husrefom. Cisto sumnjam da cete se vi borit da budete prvi, posto znamo kako to uvijek zavrsi na kraju.
Aha, znači niti imamo tim niti trenera za titulu, nego ćemo do nje doći drugim putem...

Držte lopova...reče lopov.
Koševo Zapad

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 16 avg 2024, 12:39

16 avg 2024, 12:34
Kamaga11 je napisao/la:

Aha, znači niti imamo tim niti trenera za titulu, nego ćemo do nje doći drugim putem...

Imali ste i prosle, pa ste osvojili 4 mjesto. We will see sto bi vas predsjednik rekao. Samo ne vidim nigdje rat savezu kao sto ste najavljivali prosle sezone sta li je??
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 16 avg 2024, 12:45

16 avg 2024, 12:27
Orvel je napisao/la:
16 avg 2024, 12:20
16 avg 2024, 11:19
Ne znam, vidi sa Amarom. On najbolje zna kako to ide.
Pa da javiš da vidimo može li se Mirvić uklopiti u to.
Vec sam rekao, sve titule su kupljene ili namjestene, osim vasih. Nerealnijih navijaca od vas nema u regionu pa mozda ni u svijetu. Ko god da je bio na celu saveza vazda se se i borili i kumovali sa njim u isto vrijeme, a drugima solite nesto kako se kupuje/prodaje i slicno. Sjedi i uzivaj u jos jednoj poklonjenoj tituli ove sezone. Ja uzivam u poklonjenom ostanku u ligi (jer znas kako kazete vi, kupljenu utakmicu nisno mogli dobiti, najjaci oksimoron foruma).
Da si rekao u cijelom svemiru...ovako, tanko brte.

Kako niste, dobili ste je glat 0-3 nakon 12 uzastopnih poraza u gostima.

Nego, otkud to da nam je titula poklonjena? Ptičica ti šapnula?
Kad kreće analiza i seciranje utakmica?

Mi smo nerealni, a zamisli ti tog mozga koji smisli kako smo doveli Zekića da vodi ekipu koja će osvojiti namještenu titulu.
Vidi pasa, argument da smo izgubili sve utakmice u gostima i onda pobijedili 3-0 ti ne pije vodu. Jesmo li onda trebali izgubiti sve gostujuce da bi tebi bilo regularno? Je li mozda neregularno da smo do tad izgubili bas svaku gostujucu? Pred kraj sezone ste poceli kuhati pred svaku nasu gostujucu tekmu da smo je kupili i onda kad izgubimo kazete eto koliko su jadni ne mogu pobijediti ni kupljenu utskmicu. Onda kad pobijedimo naravno da smo je kupili. Da ne ulazim u dubinu, mozes puno bolje argumente izloziti od ovih gluposti koje si napisao.

Nemam ja sta secirati utakmice tudjeg tima dok ne dodje do duela gdje volim analizirati prednosti i nedostatke protivnicke ekipe. Zamijenio si me sa vasim udruzenjem "bordo prijatelji" mozda kojima je primarno djelovanje analiza Zeljinih utakmica.

Nije mi sapnula pticica ali logicno se namece jedno pitanje. Zasto je zasutio Ismir Mirvic? Samo ce ti se kazati vremenom. Sve je podmireno i zadovoljeno, win win situacija, napisano je vec u nekom postu iznad.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 avg 2024, 12:46

Kamaga11 je napisao/la:
16 avg 2024, 12:39
16 avg 2024, 12:34
Kamaga11 je napisao/la:

Imali ste i prosle, pa ste osvojili 4 mjesto. We will see sto bi vas predsjednik rekao. Samo ne vidim nigdje rat savezu kao sto ste najavljivali prosle sezone sta li je??
Najavljivali su i drugi, pisali saopštenja, pa isto poslije ništa.
Eto Velež išao do Strazbura (a jel ono bi i vi ste), pa na kraju ćorak.
Njima se fino uredi Evropa, vama opstanak i finansijska posudba.

Ono što je Rožman igrao prošle sezone i ovo što igra Zekić nije uporedivo.
Potpuno drugi nivo.
Koševo Zapad

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 16 avg 2024, 12:51

sarajevo investitora ima deceniju, ogroman novac prolazi kroz klub, pogotovo u eri mirvica. davno je moglo i trebalo sarajevo biti gdje su sad boraz i zrinjski. zapravo ne, morali su biti daleko ispred svih ostalih, kad se sve uzme u obzir.

to nema realno nikakve veze sa vicom, kao sto nemaju ni nasi problemi zadnjih 10-ak godina. kazem bez ikakvog pravdanja sudijskih lakrdija i slicnih stvari. treba prvo vlastiti klub posloziti, ne da ti prvi pobjegne 30 bodova ili da se boris za opstanak.

supljiranje, autosovinizam i kukanje su davno dosadili. treba se boriti i raditi i onda je sve moguce.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 avg 2024, 12:56

Orvel je napisao/la:
16 avg 2024, 12:45
Orvel je napisao/la:
16 avg 2024, 12:20

Vec sam rekao, sve titule su kupljene ili namjestene, osim vasih. Nerealnijih navijaca od vas nema u regionu pa mozda ni u svijetu. Ko god da je bio na celu saveza vazda se se i borili i kumovali sa njim u isto vrijeme, a drugima solite nesto kako se kupuje/prodaje i slicno. Sjedi i uzivaj u jos jednoj poklonjenoj tituli ove sezone. Ja uzivam u poklonjenom ostanku u ligi (jer znas kako kazete vi, kupljenu utakmicu nisno mogli dobiti, najjaci oksimoron foruma).

Mi smo nerealni, a zamisli ti tog mozga koji smisli kako smo doveli Zekića da vodi ekipu koja će osvojiti namještenu titulu.
Vidi pasa, argument da smo izgubili sve utakmice u gostima i onda pobijedili 3-0 ti ne pije vodu. Jesmo li onda trebali izgubiti sve gostujuce da bi tebi bilo regularno? Je li mozda neregularno da smo do tad izgubili bas svaku gostujucu? Pred kraj sezone ste poceli kuhati pred svaku nasu gostujucu tekmu da smo je kupili i onda kad izgubimo kazete eto koliko su jadni ne mogu pobijediti ni kupljenu utskmicu. Onda kad pobijedimo naravno da smo je kupili. Da ne ulazim u dubinu, mozes puno bolje argumente izloziti od ovih gluposti koje si napisao.

Nemam ja sta secirati utakmice tudjeg tima dok ne dodje do duela gdje volim analizirati prednosti i nedostatke protivnicke ekipe. Zamijenio si me sa vasim udruzenjem "bordo prijatelji" mozda kojima je primarno djelovanje analiza Zeljinih utakmica.

Nije mi sapnula pticica ali logicno se namece jedno pitanje. Zasto je zasutio Ismir Mirvic? Samo ce ti se kazati vremenom. Sve je podmireno i zadovoljeno, win win situacija, napisano je vec u nekom postu iznad.
Naravno da niste, nema to veze sa mnom.
Nego si nakon niza od 12 poraza glat u gostima dobio jednog od najboljih domaćina u toj sezoni.
Ako si gledao tu utakmicu, priznaćeš da je sve osim regularna. Golovi ko na treningu.
Ako su to gluposti onda ok.
Inače, nisam od onih koji idu sa tim spinovima prije vaših utakmica niti me ta prepucavanja zanimaju.
Pričamo o činjenicama.

Vidiš, ovaj bold govori i o ovom vašem spinu. Mi ako osvojimo titulu, kupili smo je. Jel isto?

Možda nemaš ti, al ima ekipa koja redovno traži dlaku u jajetu svaku utakmicu. Ima i sa naše strane.

Znači, Mirvić zašutio jer mu je Vico obećao titulu? Tek tako?
Titula danas vrijedi cca 10 miliona KM. Misliš da će tek tako pustiti Mirviću titulu ako je opet može osvojiti Borac?
Ne pije ti priča vode.
Koševo Zapad

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 16 avg 2024, 13:04

Bez obzira koliko se ulagalo u unapređenje FKS, sportski i/ili finansijski aspekt, bez političkog lobiranja teško da može doći od titule i ozbiljnog iskoraka. U ovom etno-nacionalno-zločinačko-interesnom uređenju države, teško da možeš protiv visoko organizovane kriminalne grupe koja svoje pore ima u svim sferama društva bez da se upustiš na neki način “u njihovo kolo”. Borba za titulu je (i treba biti) na zelenom terenu, ali se podjednake borbe dešavaju za stolom i lobiranje takve vrste treba krenuti iz Institucija Bosne i Hercegovine pa onda na niže.

Čitav H i S politički establišment je stao iza klubova Zrinjski i Borac koji su njihovi nacionalni projekti i svojom dominacijom oni, izmeđuostalog, žele pokazati koliko su dominantni i koliko je B/pro BIH dio države neaposoban. Samo smi mi (B/pro BIH) neke kosmopolite i živimo u svom idealnom svijetu u kojem treba gurati samo pravdu i gdje će na kraju sve biti dobro, sve do trenutka dok nam kama bude ispod vrata i zapitamo se “otkud sad ovo”.
To je definitivno u ovoj nakaradnoj drzavi. Sad im je problem sto neki bosnjacki klub mora bit prvak da se ovce u savezu nebi pobunile

Al' kad "navijac" naseg kluba kaze da klub treba ugasiti i/li zapaliti ?! Koji mongoloid moras biti da tako nesto izjavis ???
Ako si tu zbog rezultata, eno ti bojac, pa njih bodri ! Svakako im je titula zagarantovana kad pozele !!!

Nije vam smetao format kad smo igrali 1/8 finala kupa šampiona?? Ili kad smo pobjeđivali Anderleht na Koševu?? To što smo igrali protiv seltika, borusija, atalanti... to je bio pokazatelj kome i kakvom društvu pripadamo i putokaz kuda treba ići, a ne dodatni razlog za kuknjavu. Imate li uopšte predstavu kako jadno & bijedno izgleda kad slavite 40-ogodišnjicu Olimpijade, 50 godina punog Koševa, 100g. kako je Hase slomio prečku željezničaru???
Trideset godina je prošlo od rata. 25 godina su bile tzv. "bošnjačke" strukture u Savezu. I šta se postiglo??? Munib Ušanović otišao u zatvor. I to je otprilike sve. Doduše, još malo će, koliko? 20-ogodišnjica plasmana na svjetsko? Je li neko kriv Begiću što nije napravio infrastrukturu i uveo VAR i/ili srodne tehnologije koje postoje u Engleskoj još od 80-ih?? U Njemačkoj od 90-ih. Sad je kriv Vico, formati, more, politika, nacija što je neko nesposoban 25 godina?!?!? Kao pošteni beusi, dominkovići, pušine... ostali zabezeknuti i zatečeni pokvarenošću Vice Zeljkovića, te danas jadni i nesnađeni, hudi lutaju svijetom moleći za koricu hljeba.
Historija Uefe, a pogotovo našeg Saveza, historija je marifetluka, lopovluka, afera, kriminala, kompenzacija... i bit će i dalje isto tako. Sve se svodi na tri riječi: nesposobni, a bezobrazni. Ovo me sve skupa podsjeća na onu narodnu poštapalicu: Hajmo probat pošteno ako ne može nikako drugačije. Hipokrizija kao životna vizija.
Ja zapravo nisam najbolje razumio; je li nama veća muka što je Vico iskoristio priliku, ili što mi nismo??

:facepalm:

Pitari evo nek ste Vi šampioni ove sezone
Ispred B/pro BIH komponente pa da uđete u grupe KL ili EL

Al ste samo krivi za to što niste prvi ušli u grupe nekog Europskog takmičenja
GURANI STE PITARI - GUR GUR
AL LJUDI IMAJU SPOSOBNE LJUDE IZA SEBE I NA TOME IM SVAKA ČAST

GLAVU GORE PITARI

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 16 avg 2024, 13:05

Orvel je napisao/la:

Vidi pasa, argument da smo izgubili sve utakmice u gostima i onda pobijedili 3-0 ti ne pije vodu. Jesmo li onda trebali izgubiti sve gostujuce da bi tebi bilo regularno? Je li mozda neregularno da smo do tad izgubili bas svaku gostujucu? Pred kraj sezone ste poceli kuhati pred svaku nasu gostujucu tekmu da smo je kupili i onda kad izgubimo kazete eto koliko su jadni ne mogu pobijediti ni kupljenu utskmicu. Onda kad pobijedimo naravno da smo je kupili.

Sve tacno, al poceli su da kmece odmah na polusezoni prvo Siroki, Zvijezda pa Posusje Gosk uz hinjske price kako smo sve zavrsili, pa pratili kvote iz dana u dan sve analizirali, mitomanisali zavrsio Misimovic, zavrsio Badzak. Uz njihove kmetove se prave mitovi, ne mogu oni nista sami jer se vidi da ih vecina ovdje nije bas ok :rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 16 avg 2024, 13:14

Nije stvar u tome da li ste pobijedili Slogu u gostima, nego kako ste pobijedili Slogu u gostima jer ovo nije isto. Reakcije mislim kod dva gola su smiješne i žalosne, da ne kažem sumnjive.

Treba nekad skinuti navijačke naočale.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 avg 2024, 13:32

Mi smo opsjednuti njima a evo ih plasiraju teorije u 3. Kolu kako smo mi namjestili titulu. To ako je slučajno osvojimo da imaju opravdanje za 15 godina lažnih obećanja.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

HemusHotel
Kontakt:

Post Postao/la HemusHotel » 16 avg 2024, 13:33

Kakvo licemjerje ovdje vlada, svi se prave budalama većim nego što zaista jesu. Da razbijemo odmah jednu iluziju: Korona titula.

Te 2020. godine u aprilu svi klubovi su stali pred bezdan financijske neizvjesnosti. Borac i Željezničar su od najugroženijih. Da se nakon 22 kola nije zaključila liga (dvokružni, umjesto trokružnog sistema) niko ne bi mogao u Evropu izaći. Da vas podsjetim, FK Sarajevo je tada još uvijek bilo na Namovoj kasi i mogli bi, vjerovatno uz Zrinjski i Široki jedni i podnijeti taj udar na nekom kratkoročnom nivou od godinu-dvije. Borac i Željezničar su objeručke prihvatili da se liga zaključi. A sada njihovi navijači kmeče, kao nama Vico dao titulu. I sam Amar Osim je objasnio neke stvari tim povodom.
Liga nije mogla biti poništena jer je prošlo dovoljno takmičenja da se ona uvaži kao legitimno završena, a ostalih 11 kola, financijski bi moglo samo nekoliko timova da izdrži. Da je poništena, niko ne bi u Evropu izašao. Zla kob željezničara je bila u tome što su dobili Izrael kao destinaciju, a svi znamo kako je to završilo uprkos kasapljenjima pečene jagnjadi po hotelima.

Zato pssssttttt što se tiče titule 2019/2020.
Zadnja izmjena: HemusHotel, dana/u 16 avg 2024, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Najveća dilema mog života: Šta je bolje ujutro, nakon kafane, pače ili tarhana?

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 avg 2024, 13:38

I ono malo ljubavi sa Veležom je puklo kad su im tu titulu izbili.
Činjenica da bi je oni da kažemo dobili u kolateralnoj šteti za Borac.
Znaju to i oni, al lakše ovako.
Koševo Zapad

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 16 avg 2024, 13:42

svemalim1 je napisao/la:
16 avg 2024, 12:51
sarajevo investitora ima deceniju, ogroman novac prolazi kroz klub, pogotovo u eri mirvica. davno je moglo i trebalo sarajevo biti gdje su sad boraz i zrinjski. zapravo ne, morali su biti daleko ispred svih ostalih, kad se sve uzme u obzir.

to nema realno nikakve veze sa vicom, kao sto nemaju ni nasi problemi zadnjih 10-ak godina. kazem bez ikakvog pravdanja sudijskih lakrdija i slicnih stvari. treba prvo vlastiti klub posloziti, ne da ti prvi pobjegne 30 bodova ili da se boris za opstanak.

supljiranje, autosovinizam i kukanje su davno dosadili. treba se boriti i raditi i onda je sve moguce.
I sta da ti je sve perfektno poslozeno bio bi prosle godine pored Borca prvi? To niko nebi uspio osim da imas sve pobijede u sezoni

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 16 avg 2024, 13:42

Kamaga11 je napisao/la:
Kamaga11 je napisao/la:

Ako mislimo na istu, a mislimo, jok. Pehar bio u Popaju kod Muce, a ne u klupskim vitrinama :urnebes:

Sta ima postena :mrgreen:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 16 avg 2024, 13:43

HemusHotel je napisao/la:
16 avg 2024, 13:33
Kakvo licemjerje ovdje vlada, svi se prave budalama većim nego što zaista jesu. Da razbijemo odmah jednu iluziju: Korona titula.

Te 2020. godine u aprilu svi klubovi su stali pred bezdan financijske neizvjesnosti. Borac i Željezničar su od najugroženijih. Da se nakon 22 kola nije zaključila liga (dvokružni, umjesto trokružnog sistema) niko ne bi mogao u Evropu izaći. Da vas podsjetim, FK Sarajevo je tada još uvijek bilo na Namovoj kasi i mogli bi, vjerovatno uz Zrinjski i Široki jedni i podnijeti taj udar na nekom kratkoročnom nivou od godinu-dvije. Borac i Željezničar su objeručke prihvatili da se liga zaključi. A sada njihovi navijači kmeče, kao nama Vico dao titulu. I sam Amar Osim je objasnio neke stvari tim povodom.
Liga nije mogla biti poništena jer je prošlo dovoljno takmičenja da se ona uvaži kao legitimno završena, a ostalih 11 kola, financijski bi moglo samo nekoliko timova da izdrži.

Zato pssssttttt što se tiče titule 2019/2020.

Dokle cete lagati sami sebe, Zeljeznicar je predlozio vise prijedloga za nastavak, vi ste predlozili svoj prijedlog tek kad se znalo da nece biti nista od nastavka. Jedina liga u Evropi koja je prekinuta i da se u tom slucaju proglasio prvak na tako maloj razlici. I jedini su ja mislim u citavom svijetu koji su organizovali proslavu "titule" u jeku pandemije :tokralju:

Te godine kup se zaboravio, isti taj kup ste dobili od Vice sljedece godine kad je Borac uveo djecu da puca penale :rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 16 avg 2024, 13:44

16 avg 2024, 12:56
Orvel je napisao/la:

Naravno da niste, nema to veze sa mnom.
Nego si nakon niza od 12 poraza glat u gostima dobio jednog od najboljih domaćina u toj sezoni.
Ako si gledao tu utakmicu, priznaćeš da je sve osim regularna. Golovi ko na treningu.
Ako su to gluposti onda ok.
Inače, nisam od onih koji idu sa tim spinovima prije vaših utakmica niti me ta prepucavanja zanimaju.
Pričamo o činjenicama.

Vidiš, ovaj bold govori i o ovom vašem spinu. Mi ako osvojimo titulu, kupili smo je. Jel isto?

Možda nemaš ti, al ima ekipa koja redovno traži dlaku u jajetu svaku utakmicu. Ima i sa naše strane.

Znači, Mirvić zašutio jer mu je Vico obećao titulu? Tek tako?
Titula danas vrijedi cca 10 miliona KM. Misliš da će tek tako pustiti Mirviću titulu ako je opet može osvojiti Borac?
Ne pije ti priča vode.
Da nam je obecao titulu nebi nam protiv Sloge svirnuo 25 faulova a njima 9,mada kone su ogranicene da bi to shvatile.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, rishovski, Venom i 23 gosta.