FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svaki fudbalski shop na svijetu u svakom trenutku ima duksericu na prodajuzeljovolimte je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:25Sta studira sin ako nije tajna..
Ovo je Sarajevo, ogranicena sredstva, ogranicen i prostor fanshopa.. uzeo je majicu.
Ali cuj rijec dijaspora, a sin u pitanju![]()
Jel tebi prije nik bio Hrasno1921?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Najgori Marketing i medju najgorim Fanshopovima imamo..Kada se vidi koliko Zelje navijaca ima,koliko dolazi ljudi na tekmu,strasno bgmi..Da i oni ulazi na sektore :S pa strasno..Ulazis 40min...
- PlavaKrv74
- Kontakt:
Naravno da nije 'dijaspora', ali grad je pun dijaspore. On svakako neće biti u prilici da za 2-3 mjeseca kupi tu duksericu (kada budu aktuelne), jer njega nema 9-10 mjeseci. Ali nema veze sad, fulaš moju poentu. Poenta je da bi mogli izvući bolje pare iz Fun Shopa sada kada ima naroda u gradu (dijaspore, ino studenata, stranaca i koga već ni sam ne znam) da im je ponuda bolja. I nije to samo ove godine, već zadnjih par godina (ljeta).zeljovolimte je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:25Sta studira sin ako nije tajna..
Ovo je Sarajevo, ogranicena sredstva, ogranicen i prostor fanshopa.. uzeo je majicu.
Ali cuj rijec dijaspora, a sin u pitanju![]()
Jel tebi prije nik bio Hrasno1921?
Naravno, mi smo uzeli majicu, još par sitnica i uvijek ćemo podržavati naš voljeni klub.
Nisam bio previše aktivan na forumu, svakako ga pratim, ali to nije moj nick
Ljudi smo, nismo fudbalske sudije
Kapije će se danas otvoriti u 19:00 na svim tribinama i apelujemo na sve da uđu na vrijeme na stadion.
Također, za današnju utakmicu pripremljena je koreografija te vas molimo da ne pomjerate najlone sa stolica dok ne dobijete znak za dizanje istih.
SVI NA GRBAVICU!

Također, za današnju utakmicu pripremljena je koreografija te vas molimo da ne pomjerate najlone sa stolica dok ne dobijete znak za dizanje istih.
SVI NA GRBAVICU!

Fk Željezničar.
Nije covjek nista pogresno rekao za fan shop. Dodju ljudi da potrose pare i nemaju na sta. Veliki se novac propusta.
Krpic i Galic...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Mahmić vjerovatno ima virozu pa ga nema u sastavu. Ja bi možda radije probao sa Šemdinom u paru sa Cavnićem nego ovako ali vidjet ćemo
Šta se dešava sa ovim čovjekom je li realno ovo....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TheTruth34
- Kontakt:
Ovo je nerealno..
Dok se Suljo namjesti na desnu nogu, još sad nervozan, idealno da se na poluvremenu Dangubić uvede u igru
-
- Kontakt:
Krpic je propao prije 3 god a kamoli sada… on moze biti prvi spic jedino u Slobodi. Sto prije uvesti Dangubica
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Krpiću panjčugo!
E šteta što ova nije prešla gol liniju. Kakav majstor. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Trebo bi Hiroš malo na hoklicu zbog sebičnosti.
A jbg, perfektna asistencija za Krpića, ali ovaj po običaju fula...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
- TheTruth34
- Kontakt:
Da mu je igra nogom 20 % kao glavom, imali bi strašnog napadača.