Nadam se da će sljedeći igrači istrčati na Tušnju.

A sad operacija Sloboda.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dovedite stopera, skontajte sta je najbolje za u21 i to je to.Što se tiče odbrane, mali Šabić je danas spletom okolnosti ušao u ekipu. Dečko je odigrao odličnu utakmicu, a ovo nije njegova prirodna pozicija. Kada pogledate cijelu utakmicu, štoperski par je odigrao odličnu utakmicu. Imali su Ramića nasuprot, a Karamarko i Cavnić su dobili dosta duela. Ima puno prostora za napredak i mora biti bolje, ali ne može ništa preko noć.
Mahmić je izgledao bolje u Mostaru jer je na lijevoj strani imao Markovića. Sa Šabićem na beku svaki stoper će izgledati lošije. Čast Šabiću, ipak teško da može igrati lijevog beka. Žao mi momka al ne vidim kako mu se ovako može razvijati karijera ako igra na neprirodnoj poziciji.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 23:05Koliko Mahmić nedostaje, lik Maldini
Šabiću sve opraštam jer su mu ovo prve utakmice
Cavnić nažalost loš svaku utakmicu do sada
Al Džaber Zlatna lopta![]()
Nema opuštanja idemo jako i u Tuzlu i nadati se najboljem.
Igrom slučaja momak je stavljen na lijevog beka, ne treba mu A reći.Valter je napisao/la: ↑17 avg 2024, 23:55Mahmić je izgledao bolje u Mostaru jer je na lijevoj strani imao Markovića. Sa Šabićem na beku svaki stoper će izgledati lošije. Čast Šabiću, ipak teško da može igrati lijevog beka. Žao mi momka al ne vidim kako mu se ovako može razvijati karijera ako igra na neprirodnoj poziciji.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 23:05Koliko Mahmić nedostaje, lik Maldini
Šabiću sve opraštam jer su mu ovo prve utakmice
Cavnić nažalost loš svaku utakmicu do sada
Al Džaber Zlatna lopta![]()
Nema opuštanja idemo jako i u Tuzlu i nadati se najboljem.
Sta ti je ba 50/50? 3:1 rutinirali ih. Prosle sezone smo igrom bili 3000 svjetlosnih godina od ovog. Defanziva ce se zategnut ne sumnjam.frenky1991 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 00:27Iskreno 50-50 zadovoljstvo mi...
Previse izgubljenih lopti.Ko pocetnici..Ovako smo protiv Sirokog pa duh...Svaka bolja ekipa ce nas pojest s greskama
Cuj Rutinirali ih... HAHAHAHAHsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 00:29Sta ti je ba 50/50? 3:1 rutinirali ih. Prosle sezone smo igrom bili 3000 svjetlosnih godina od ovog. Defanziva ce se zategnut ne sumnjam.frenky1991 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 00:27Iskreno 50-50 zadovoljstvo mi...
Previse izgubljenih lopti.Ko pocetnici..Ovako smo protiv Sirokog pa duh...Svaka bolja ekipa ce nas pojest s greskama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.