FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

BordoBBoja
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoBBoja » 18 avg 2024, 03:40

Djeca mi kisni kad dodjem iz krajine navutakmicu

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 avg 2024, 05:09

Igracki kadar sigurno najbolji 3 godine zaredom imamo

Proizvodnja igraca je na top nivou minutaza akademcima na top nivou prodaja igraca top nivo

Vidjecemo sta ce bit sa Colpom ako njega i fameliju mu izbacimo koloce krenut

Garantujem da bi borac imao 15 bodova manje nego mi da je ima sudjenje kao mi

avalkaB
Kontakt:

Post Postao/la avalkaB » 18 avg 2024, 05:59

H8Z7 je napisao/la:
18 avg 2024, 01:31
Utakmica sutra, a piše se o svemu više nego o utakmici.
Kakav sastav očekivate, rezultat, hoće li biti još dolazaka, odlazaka? Hajmo malo o nama pričati, pustite savez.
Rockov
Čelik Mujkić Soldo
Beganović Bubanja Đorđević Jović
Guliashvili
Kyeremeh Čataković
Ma samo lijepi 4-3-2-1 :njanjanja:
Personalno ne gotivim 3 ili 5 nazad - i na menađeru izbjegavam
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t

Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4

𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 18 avg 2024, 07:23

BordoBBoja je napisao/la:
18 avg 2024, 03:40
Djeca mi kisni kad dodjem iz krajine navutakmicu
Probaj jos jednom mozda ti uspije :D

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 avg 2024, 09:03

Dadox je napisao/la:
18 avg 2024, 01:15
Hoce li se igrati sa Zrinjskim
Oni su ispucali bonus i odgodili dozvoljene 2 utakmice bez pitanja protivnika,sad se mi pitamo za to.Nema odgode i cao.Svakako ce ih portugalci nabusiti u prvoj utakmici tamo.
Budale umjesto da odgode protiv Sarajeva odgadjali kuci protiv Sloge i Radnika koje bi dobili da su djecu izveli :rol:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 18 avg 2024, 09:37

Sutra abd svi na Kosevo i da nastavimo niz gdje smo stali, ocekujem dobru posjetu , a rezultat neka bude 3-1! :mrgreen: :kafa:

Svi u napad jedan je Hase!! :opaopa:
04.10.2009 !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 avg 2024, 09:39

NajvecaRadosti je napisao/la:
18 avg 2024, 09:03
Dadox je napisao/la:
Oni su ispucali bonus i odgodili dozvoljene 2 utakmice bez pitanja protivnika,sad se mi pitamo za to.Nema odgode i cao.Svakako ce ih portugalci nabusiti u prvoj utakmici tamo.
Budale umjesto da odgode protiv Sarajeva odgadjali kuci protiv Sloge i Radnika koje bi dobili da su djecu izveli :rol:
Radnik je dozvolio da se utakmica odgodi.
No, susret je odgođen na zahtjev Plemića, što je potvrdio i Radnik na zvaničnoj stranici:

“Utakmica trećeg kola wwin lige BiH Zrinjski – Radnik, provobitno zakazana za 19. avgust 2024. godine, je odložena.

HŠK Zrinjski nam je danas uputio zvanični zahtjev za odlaganje naredne prvenstvene utakmice. FK Radnik je izašao u susret i pristao na odlaganje utakmice, uzimajući u obzir nastup Zrinjskog u Evropi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 avg 2024, 09:54

miky_hz je napisao/la:
18 avg 2024, 09:39
NajvecaRadosti je napisao/la:
18 avg 2024, 09:03
Dadox je napisao/la:
Radnik je dozvolio da se utakmica odgodi.
No, susret je odgođen na zahtjev Plemića, što je potvrdio i Radnik na zvaničnoj stranici:

“Utakmica trećeg kola wwin lige BiH Zrinjski – Radnik, provobitno zakazana za 19. avgust 2024. godine, je odložena.

HŠK Zrinjski nam je danas uputio zvanični zahtjev za odlaganje naredne prvenstvene utakmice. FK Radnik je izašao u susret i pristao na odlaganje utakmice, uzimajući u obzir nastup Zrinjskog u Evropi.
E nista onda protiv nas je odgodjeno vec sad mozemo zakljuciti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 18 avg 2024, 11:05

Ako se desi da Zrinjski odgodi tekmu, vrlo lako bi mogli biti 5/5 dobijenih pred gostovanje u Banjaluku.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 18 avg 2024, 11:11

ajdohordas je napisao/la:
18 avg 2024, 00:40
Lavcina je napisao/la:
18 avg 2024, 00:31
Tipični Bosnjo mentalitet, kad ga yebu na početku se buni, kasnije pomalo opravdava to sto ga yebu.
Dvije pobjede na otvaranju prvenstva, malo VAR-a, malo teren i sve je top. Borac i Zrinja zasluženo dominiraju a to sto mi ne mozemo meda je do nas, i samo do nas. Nimalo do Vice, sudija, prodanih bošnjačkih glasova, lakrdija itd

Bošnje... :opaopa:
Niko ne kaže da smo mi bajni. Itekako ima gresaka i gluposti pocevsi od Mirvica pa sve dole.

Ali ne mozes biti toliko glup i opravdavati ovu lakrdiju i kradju Vice i kompanije.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 18 avg 2024, 11:21

Nadam se sutra da ce ZZ i ekipa ozbiljno shvatiti Gošk koji ima neloš skor na Koševu od 6 utakmica pobijedili su 2, jedna zavrsila nerjeseno, dok smo mi u 3 navrata slavili. Sutra je najavljena i kisa cijeli dan u Sarajevu te bi nas i vrijeme moglo ometati. Za titule i visoke plasmane ovakve ekipe poput Goška, Sloge i slicne moraš tamburati redovno, a ne prošle godine te Vlado otresa sa Slogom na Koševu, pa onda 3:0 u Doboju i jos im cist penal ne svirnu kod rezultata 1:0, ali to ovi sto konstantno o sudijskim greskama kontra nas pišu nece ni spomenuti.

I opcenito na Koševu ne smijemo kiksati, tj svesti tu brojku na najmanji moguci broj ukoliko zelimo biti konkurentni ove sezone za sami vrh.
Sarajevo nikad nakon rata tri sezone zaredom nije završavalo na cetvrtoj poziciji i zato su kritike mnogih nas opravdane, pa valjda smo kako kazete nejveci klub u BiH, jer najvecem klubu u BiH ne prilici da se pretplati na cetvrtu poziciju uz ogromne bodovne zaostatke za prvakom drzave.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 18 avg 2024, 11:32

cetvrtomjesto je napisao/la:
18 avg 2024, 01:44
muhamedhulk je napisao/la:
Hamza ostaje
Osim ako neko ne ponudi min. 500k € ilitiga milion maraka.
Prosle sezone je trebalo da ga „puste“ u Medinu ali Simon rekao stop. A sad traze puno para…
Za njega ako neko da 50 milja treba ga odnijeti na ledjima. Pl je njemu plafon
Tako o momku koji je zabio 17 golova prosle sezone ? Ne valja ni Renan uskoro jel de hahah
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 avg 2024, 11:39

Osttribine je napisao/la:
18 avg 2024, 11:21
Nadam se sutra da ce ZZ i ekipa ozbiljno shvatiti Gošk koji ima neloš skor na Koševu od 6 utakmica pobijedili su 2, jedna zavrsila nerjeseno, dok smo mi u 3 navrata slavili. Sutra je najavljena i kisa cijeli dan u Sarajevu te bi nas i vrijeme moglo ometati. Za titule i visoke plasmane ovakve ekipe poput Goška, Sloge i slicne moraš tamburati redovno, a ne prošle godine te Vlado otresa sa Slogom na Koševu, pa onda 3:0 u Doboju i jos im cist penal ne svirnu kod rezultata 1:0, ali to ovi sto konstantno o sudijskim greskama kontra nas pišu nece ni spomenuti.

I opcenito na Koševu ne smijemo kiksati, tj svesti tu brojku na najmanji moguci broj ukoliko zelimo biti konkurentni ove sezone za sami vrh.
Sarajevo nikad nakon rata tri sezone zaredom nije završavalo na cetvrtoj poziciji i zato su kritike mnogih nas opravdane, pa valjda smo kako kazete nejveci klub u BiH, jer najvecem klubu u BiH ne prilici da se pretplati na cetvrtu poziciju uz ogromne bodovne zaostatke za prvakom drzave.
Ma da. Sigurno cemo spomenuti jednu gresku u nasu korist naspram 76 namjernih gresaka protiv nas.

Dignite Vici spomenik, najbolje bi vam bilo koliko ga branite od pocetka ove sezone.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 18 avg 2024, 11:46

mnon46 je napisao/la:
18 avg 2024, 11:05
Ako se desi da Zrinjski odgodi tekmu, vrlo lako bi mogli biti 5/5 dobijenih pred gostovanje u Banjaluku.
Možda nije ni loše ako se odgodi. Zašto?
Uhvatimo formu, što kažeš 5/5 pred BL, možda završimo i još neke igrače do tad, tj. dovedemo veznjaka. Dok se i on uhoda malo taman će doći Zrinjski.

Problem može predstavljati kada će nas staviti da igramo protiv njih. Možda između derbija i sl.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 18 avg 2024, 11:59

Ako ljudi budu tražili i treba odgoditi. Predstavljaju državu u Evropi, imaju šansu za ulazak u grupnu fazu i mi im trebamo otežavati? Odgodit utakmicu i ugledati se na njih pa da dočekamo da i mi odgađamo utakmice u prvenstvu zbog evropskih utakmica.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 18 avg 2024, 12:12

Pa vec su dva puta odgodili, ovu sad su odgodili jer su trebali sa Radnikom igrati u ponedjeljak a Evropsku u srijedu oni do utakmice sa nama imaju dovoljno vremena za odmor. Ko je gledao sta Zekic misli o odgodama, prvi on nece pristat na to, kraj price.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

BordoSaga2
Kontakt:

Post Postao/la BordoSaga2 » 18 avg 2024, 12:14

H8Z7 je napisao/la:
18 avg 2024, 11:46
mnon46 je napisao/la:
Uhvatimo formu, što kažeš 5/5 pred BL, možda završimo i još neke igrače do tad, tj. dovedemo veznjaka. Dok se i on uhoda malo taman će doći Zrinjski.

Problem može predstavljati kada će nas staviti da igramo protiv njih. Možda između derbija i sl.
Derbi se igra izmedju 2 vikenda.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 18 avg 2024, 12:18

BordoSaga2 je napisao/la:
18 avg 2024, 12:14
H8Z7 je napisao/la:
18 avg 2024, 11:46
mnon46 je napisao/la:

Derbi se igra izmedju 2 vikenda.
Znam da je u srijedu/ četvrtak derbi, ali sam mislio derbija (množina) npr. između Širokog i Veleža mogu nas staviti (jedna od opcija).
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 18 avg 2024, 12:46

ajdohordas je napisao/la:
18 avg 2024, 11:39
Osttribine je napisao/la:
18 avg 2024, 11:21

Ma da. Sigurno cemo spomenuti jednu gresku u nasu korist naspram 76 namjernih gresaka protiv nas.

Dignite Vici spomenik, najbolje bi vam bilo koliko ga branite od pocetka ove sezone.
Hocemo li spomenuti nedosudjen penal Igmanu u Konjicu protiv nas, ili penal Velezu na Kosevu, necemo ni to, opravdat cemo naravno, hocemo li Tuzlu i neregularne odbrane penala naseg golmana, na svaku ranije izasao, necemo ni to. Jb vas vise Vico, ko ga brani, karinaš kao i svaki prethodnik i svako ko radi u NSBIH, ali jednostavno necete da pogledate istini u oci, nismo zavrsavali na poziciji br 2 prethodne 3 sezone sa nekoliko bodova zaostatka za sampionom drzave, pa da kazes oteo nam titulu. Imali smo xy utakmica sa regularnim sudjenjem pa meda nismo mogli, npr ŠB na Koševu, Sloga na Koševu itd.

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 18 avg 2024, 13:07

Ne treba ništa odgadjat nikome , nije ni nama niko izlazio u susret , nakon atromitosa smo išli pravo u banja luku da igramo sa borcem , samo svoj interes treba da se gleda ..
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”