FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vukoja prije Krpica mora igrati. Onakav gnjev kod navijaca na naseg igraca odavno nisam vidio, kao da namjerno sve radi..
Fk Željezničar.
Što se tiče terena ja se sjećam kad su ga radili oni grci rekli su uz redovno održavanje teren moze 8 9 godina da služi šampanjac ekipa ga je načela kad nisu plaćali albi za održavanje a Tanovic i njegova uprava sjebali totalno kad su pametnjakovići sa mašinom čistili teren od snijega 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Kad neko sa strane gleda snimke sa ovih utakmica na Grbavici, ne bi ni pomislio da se radi o nasoj ligi.
Nadam se da ce nastaviti nasi sa dobrim igrama, mogu misliti kakva nas izdanja cekaju ako se budemo za nesto i borili.
Nadam se da ce nastaviti nasi sa dobrim igrama, mogu misliti kakva nas izdanja cekaju ako se budemo za nesto i borili.
- akisarajevo92
- Kontakt:
kad gledas ovdje rekao bi odlican terenStole je napisao/la: ↑18 avg 2024, 14:18Što se tiče terena ja se sjećam kad su ga radili oni grci rekli su uz redovno održavanje teren moze 8 9 godina da služi šampanjac ekipa ga je načela kad nisu plaćali albi za održavanje a Tanovic i njegova uprava sjebali totalno kad su pametnjakovići sa mašinom čistili teren od snijega![]()

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 18 avg 2024, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- svrakino1921
- Kontakt:
problem je samo sto smo mi u ovih šest godina kako je postavljen vec trebali igrati na drugoj il trecoj zamijenjenoj travnatoj podlozi, svaki trecu sezonu max je trebalo mijenjati travnjak ovome je vise istekao rok trajanja davnih dana, i na kraju sezone se mora mijenjati jer mu nema spasa viseStole je napisao/la: ↑18 avg 2024, 14:18Što se tiče terena ja se sjećam kad su ga radili oni grci rekli su uz redovno održavanje teren moze 8 9 godina da služi šampanjac ekipa ga je načela kad nisu plaćali albi za održavanje a Tanovic i njegova uprava sjebali totalno kad su pametnjakovići sa mašinom čistili teren od snijega![]()
-
Prvo maloumnice nije uredu da nekoga saljes u pm,jer ima nas sto nemamo majke.. Drugo nisam nekulturan ko ti…sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 10:15sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 00:41Aj ba idi u picku materinufrenky1991 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 00:35
Cuj Rutinirali ih... HAHAHAHAH
Rutinski je dobiti 3-4 gola razlike,bez pritiska,bez bezveze zutih kartona,bez gubljenja lopti... Ljudi su odma trebali povesti 0-1 ;D
3 Zuta kartona BEZVEZE !!! Zuti kartoni- Pritisak...
Posto pises privatne poruke a ne dozovljavas da ti odgovorim privatno da ti ovdje napisem, kad god hoces dodji da te spojim sa majkom¿
Nema se sta dodati sto vec nije napisano. Dobra svlacionica kljuc uspjeha.
Fk Željezničar.

S kakvom lakocom i elegancijom momak igra, a jos gine u odbrani i trci maratone

-
- Kontakt:
Valjda stigla neka bas jaka ponuda za njega i da ce je klub prihvatiti.
Ne znam je li istina, ali tako maloprije procitah
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Gdje?19vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 16:06Valjda stigla neka bas jaka ponuda za njega i da ce je klub prihvatiti.
Bicemo 30% slabiji ako ode.
-
- Kontakt:
Vec drugi put mi jedna stvar zapada za oko. A to je kako Denis pjeva Grbavicu.
Iskreno mozda su i prije mnogi to radili,ali su ili bili nasi treneri ili navijali za nas. Ali Denis nema nista sa Zeljom i bas je dodatno porastao u ocima.
Zelim mu puno uspijeha i nadam se da cemo se svi skupa radovati u buducnosti.
Pozz za Alpu i zelim mu poruciti da sam i ja isto primjetio neke kretnje i poteze kod novog Makedonca,gdje se vidi da opasan igrac.
Jedna stvar mi je bas upecatljiva ostala. Tu se vidi kvaliteta igraca.
Mircevski i Dangubic dobijaju lopte,i odmah idu u razvijanje akcije,eh onda lopta dodje do Vukoje ili Djorica,i odmah ide lagano,jednom lijevo-desno dva,i nazad lopta.
Jedva cekam da vidim ovog Mircevakog puno duze na terenu.
Iskreno mozda su i prije mnogi to radili,ali su ili bili nasi treneri ili navijali za nas. Ali Denis nema nista sa Zeljom i bas je dodatno porastao u ocima.
Zelim mu puno uspijeha i nadam se da cemo se svi skupa radovati u buducnosti.
Pozz za Alpu i zelim mu poruciti da sam i ja isto primjetio neke kretnje i poteze kod novog Makedonca,gdje se vidi da opasan igrac.
Jedna stvar mi je bas upecatljiva ostala. Tu se vidi kvaliteta igraca.
Mircevski i Dangubic dobijaju lopte,i odmah idu u razvijanje akcije,eh onda lopta dodje do Vukoje ili Djorica,i odmah ide lagano,jednom lijevo-desno dva,i nazad lopta.
Jedva cekam da vidim ovog Mircevakog puno duze na terenu.
-
- Kontakt:
Samo kad se sjetim Cosica, Rustemovica, Bibera, pa kasnije bruninih zamisli.. a Al Jaber na klupi ili tribinama.. kako im ne psovati?Bumbaclat je napisao/la: ↑18 avg 2024, 16:10Gdje?19vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 16:06Valjda stigla neka bas jaka ponuda za njega i da ce je klub prihvatiti.
Al Jaber ako je ponuda, traziti klauzuli za posudbu do kraja sezone. Necemo naci zamjenu..
-
- Kontakt:
Plavi vlak na instagramu.Bumbaclat je napisao/la: ↑18 avg 2024, 16:10Gdje?19vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 16:06Valjda stigla neka bas jaka ponuda za njega i da ce je klub prihvatiti.
Izgledaju s pratiocima kao neki ozbiljniji profil, ali opet s rezervom uzimam te info
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Istina je, veca ponuda nego sto je bila iz saudije.zeljovolimte je napisao/la: ↑18 avg 2024, 16:16Samo kad se sjetim Cosica, Rustemovica, Bibera, pa kasnije bruninih zamisli.. a Al Jaber na klupi ili tribinama.. kako im ne psovati?Bumbaclat je napisao/la: ↑18 avg 2024, 16:10Gdje?19vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 16:06Valjda stigla neka bas jaka ponuda za njega i da ce je klub prihvatiti.
Al Jaber ako je ponuda, traziti klauzuli za posudbu do kraja sezone. Necemo naci zamjenu..
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Do sad sam uvijek nio zagovornik prodaje, ali ovog ne mouemo zamjeniti.
Nadam se samo da cemo nekqko bae posudbu izganjat ili da ce biti kao za Ljaljica.
Nadam se samo da cemo nekqko bae posudbu izganjat ili da ce biti kao za Ljaljica.
Prvo nije u redu da nakon ovakve utakmice dolazis i provociras, znaci svjesno trazis guzici cepa i ovo je minimim sto te poslao u pm. Sada cvrcis ovdje...frenky1991 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:18Prvo maloumnice nije uredu da nekoga saljes u pm,jer ima nas sto nemamo majke.. Drugo nisam nekulturan ko ti…sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 10:15
Posto pises privatne poruke a ne dozovljavas da ti odgovorim privatno da ti ovdje napisem, kad god hoces dodji da te spojim sa majkom¿
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zeljovci cestitam

Imamo pravo jos danas se veselit i sprdat.
Lijepo ovo izgleda nema sta.
Cini mi se imamo bas tim. 5-6 igraca koji su se zagrijavali bas bodre momke na terenu. Ne sjecam se ko je bio u pitanju ali pored aut linije bas svi oko nekoga i aplauzi i bas je lijepo vidjet.
Naravno da ima jos mnogo i prostora za napredak prvenstveno sto se tice defanzinvih zadataka. Nadam se da ce se i to uspjet sredit. Ako uspije onda smo vjerujem sto posto na putu za Evropu.
Kako bi bilo dobro to odradit i napokon samo nadograditi ekipu pa se potuc dogodine ono pravo. Ali ne zalijetat se naravno, ima da se igra bruku jos i da se dogadja svega i svačega.
Napokon bas lijepa atmosfera oko Zelje, da se nastavi aBd.

Imamo pravo jos danas se veselit i sprdat.
Lijepo ovo izgleda nema sta.
Cini mi se imamo bas tim. 5-6 igraca koji su se zagrijavali bas bodre momke na terenu. Ne sjecam se ko je bio u pitanju ali pored aut linije bas svi oko nekoga i aplauzi i bas je lijepo vidjet.
Naravno da ima jos mnogo i prostora za napredak prvenstveno sto se tice defanzinvih zadataka. Nadam se da ce se i to uspjet sredit. Ako uspije onda smo vjerujem sto posto na putu za Evropu.
Kako bi bilo dobro to odradit i napokon samo nadograditi ekipu pa se potuc dogodine ono pravo. Ali ne zalijetat se naravno, ima da se igra bruku jos i da se dogadja svega i svačega.
Napokon bas lijepa atmosfera oko Zelje, da se nastavi aBd.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Dio uprave je bio protiv prodaje i Arapima,i mislim da je to rizik koji vrijedi istrpiti. Realno dobili smo ga djaba,ja bi sa njim maksimalno rizikovao,uradio sve na produzenju ugovora i onda uzeti odlicnu lovu za njega.Pablo11 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 16:18Istina je, veca ponuda nego sto je bila iz saudije.zeljovolimte je napisao/la: ↑18 avg 2024, 16:16Samo kad se sjetim Cosica, Rustemovica, Bibera, pa kasnije bruninih zamisli.. a Al Jaber na klupi ili tribinama.. kako im ne psovati?
Ne znam da li se nesto promijenilo u medjuvremenu ali se islo u tom pravcu.
Meni je to najlogicniji potez bez obzira na finansijsku situaciju. Velike promijene prate i velike odluke. Tako da ako zelimo da se izdignemo iz lokalnog nacina poslovanja,rizici su sastavni dio svakog velikog uspijeha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.