Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A zamisli tek smijurije 25k ljudi, doslo da vidi grad i tekmu, a ne znaju centrirati koreografiju. Dvije evropske tekme 50k ljudi, jedna koreografija.
Fk Željezničar.
Pa dobro, oko 6k, nije baš 8k jer onda vam prosjek ne bi bio ispod tih 8 000, al nije to baš crno-bijelo kako vi predstavljate. Neke stvari nećete priznati, a to je da je itekako velika razlika u mnogim kolima - termin. Treba provjeriti, ali mislim da smo Velež i mi prvaci u igranju radnim danima. Itekako to znači koliko god vi bježali od toga. Drugo je vrijeme koje također utiče, realno gledajući ne bi vi imali tih 6k da nemate natkriven istok i sjever. Svi znamo šta je Koševo po zimi, kiši, snijegu, a vjetar puše i u augustu, a opet smo mi na kraju u 1 čovjeka po prosjeku, i po najvećem nevremenu na Koševu nije ispod 4-5k. Ponavljam, vi to ne priznajete, ne bismo vjerovatno ni mi, ali to je jednostavno tako. U ovo oko navlačenja cifre vama, ne bih, milion puta ispričana priča.Pablo11 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:54Trenutno je takva situacija da uvijek imamo 7/8k sigurnih na stadionu, htjeli to neki priznati ili ne, najorganizovanije manijaci djeluju sto se vidi po koreografijama i svemu ostalom, druge necu da komentarisem jer nisam upucen, ali dovoljno su komentari ljudi koji su bliski njima.Zutti je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:08Koliko sam shvatio ti si se qurčio posjetom protiv ekipe koja će se boriti za opstanak, a kad ti ja kažem da smo mi prošle godine protiv slične ekipe imali skoro duplo veću posjetu ti to smatraš forom iz osnovne škole. Ja ti činjenicu naveo aludirajući na to da se ne qurčite jučerašnjom posjetom jer smo mi prošle sezone protiv davljenika imali 20k. I sve to nazivaš dječijim forama dok je tvoj vrhunac humora napisati "Divovi sa Kromolja".
Interesantno.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
S obzirom da vam je prosjek tri puta manji bio od posjete protiv tog kluba koji se grcevito borio za opstanak, to dovoljno govori o tome koliko je velik taj klub, ma u kakvoj situaciji bio.Zutti je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:11Kakav danak neiskustvu...nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:00U tom trenutku kada se igrala utakmica mi smo bili 7 a vi 3, razlika 4 boda, druga je stvar sto ti ides u buducnost pa se vracas u proslost kako bi nesto dokazao sto donekle i dokazuje koliko si (ne)inteligentan.Zutti je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:08
Koliko sam shvatio ti si se qurčio posjetom protiv ekipe koja će se boriti za opstanak, a kad ti ja kažem da smo mi prošle godine protiv slične ekipe imali skoro duplo veću posjetu ti to smatraš forom iz osnovne škole. Ja ti činjenicu naveo aludirajući na to da se ne qurčite jučerašnjom posjetom jer smo mi prošle sezone protiv davljenika imali 20k. I sve to nazivaš dječijim forama dok je tvoj vrhunac humora napisati "Divovi sa Kromolja".
Interesantno.
Virto je napisao "protiv ekipe koja će se vjerovatno grčevito boriti za opstanak", dakle nije ni on rekao da je Igman u ovom momentu već u borbi za opstanak kao ni vi u vrijeme odigravanja te utakmice.
Dakle, prvo se pročitaju postovi, shvate, pa se onda odgovara, po mogućnosti da bude smisleno. Kada to naučiš javi se, do tad - sjedi 1.

Slazem se, ali evo po meni siroki i igman tu negdje posjeta oko 11k, opet ja to ne bih mijenjao licno za evropu i 25k.Zutti je napisao/la: ↑18 avg 2024, 16:11Pa dobro, oko 6k, nije baš 8k jer onda vam prosjek ne bi bio ispod tih 8 000, al nije to baš crno-bijelo kako vi predstavljate. Neke stvari nećete priznati, a to je da je itekako velika razlika u mnogim kolima - termin. Treba provjeriti, ali mislim da smo Velež i mi prvaci u igranju radnim danima. Itekako to znači koliko god vi bježali od toga. Drugo je vrijeme koje također utiče, realno gledajući ne bi vi imali tih 6k da nemate natkriven istok i sjever. Svi znamo šta je Koševo po zimi, kiši, snijegu, a vjetar puše i u augustu, a opet smo mi na kraju u 1 čovjeka po prosjeku, i po najvećem nevremenu na Koševu nije ispod 4-5k. Ponavljam, vi to ne priznajete, ne bismo vjerovatno ni mi, ali to je jednostavno tako. U ovo oko navlačenja cifre vama, ne bih, milion puta ispričana priča.Pablo11 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:54Trenutno je takva situacija da uvijek imamo 7/8k sigurnih na stadionu, htjeli to neki priznati ili ne, najorganizovanije manijaci djeluju sto se vidi po koreografijama i svemu ostalom, druge necu da komentarisem jer nisam upucen, ali dovoljno su komentari ljudi koji su bliski njima.Zutti je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:08
Koliko sam shvatio ti si se qurčio posjetom protiv ekipe koja će se boriti za opstanak, a kad ti ja kažem da smo mi prošle godine protiv slične ekipe imali skoro duplo veću posjetu ti to smatraš forom iz osnovne škole. Ja ti činjenicu naveo aludirajući na to da se ne qurčite jučerašnjom posjetom jer smo mi prošle sezone protiv davljenika imali 20k. I sve to nazivaš dječijim forama dok je tvoj vrhunac humora napisati "Divovi sa Kromolja".
Interesantno.
Fk Željezničar.
Pablo ne provaljuj se, nebi mijenjao evropu za dvije posjete. 

U prvom odgovoru previd napravih. Loše te skontao.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 16:13S obzirom da vam je prosjek tri puta manji bio od posjete protiv tog kluba koji se grcevito borio za opstanak, to dovoljno govori o tome koliko je velik taj klub, ma u kakvoj situaciji bio.Zutti je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:11Kakav danak neiskustvu...nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:00
U tom trenutku kada se igrala utakmica mi smo bili 7 a vi 3, razlika 4 boda, druga je stvar sto ti ides u buducnost pa se vracas u proslost kako bi nesto dokazao sto donekle i dokazuje koliko si (ne)inteligentan.
Virto je napisao "protiv ekipe koja će se vjerovatno grčevito boriti za opstanak", dakle nije ni on rekao da je Igman u ovom momentu već u borbi za opstanak kao ni vi u vrijeme odigravanja te utakmice.
Dakle, prvo se pročitaju postovi, shvate, pa se onda odgovara, po mogućnosti da bude smisleno. Kada to naučiš javi se, do tad - sjedi 1.
![]()
Ne shvataš šta govorim. Virto rekao da vi protiv klubova koji se bore za opstanak skupite 13k (po procjenama delegata) aludirajući da vama nije bitan protivnik nego zbog svog kluba dolazite, a ja kažem da mi protiv davljenika skupimo po 20k.
I vama je prošle godine bio manji prosjek nego posjeta protiv nekih davljenika pa to ne znači da su ti davljenici veliki klubovi.

Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 18 avg 2024, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Lazes ko pas.killafrommanilla je napisao/la: ↑18 avg 2024, 11:43Znaci bara-bara su tvoji postovi o Zeljeznicaru i Velezu. Mislim da su cak ovdje i rijetki oni u kojima ne spominjes Velez. Tako da smo tebi zadnjih X godina najodvratniji klub lige, a ne trenutno. Bez obzira bili najposteniji ili najneposteniji, tebe smo nekako licno zakacili. Neces da nam kazes kako, mislim da sam te vec i pitao. Tako da, nisi relevantan da o tome pricasbhsport je napisao/la: ↑18 avg 2024, 11:30Realno posjeta u dolini sinoc cca 11.000 protiv Igmana.
Ostali klubovi protiv istog protivnika mogu skupiti max 4,5 hiljada i to na lavoru kada ne pada kiša, ostalim je plafon dvije milje.
Drugo, zar je realno da su pijačari nakupili ovoliko neprijatelja u ligi? Od kluba za kojeg su svi navijali u evropi prije par godina do toga da ga mrzi velika vecina (Igman i Posusje vjerovatno ne). To je bas za aplauza.
Trenutno su meni najodvratniji klub lige. Zovite sada politiku i premijera da urgirate, samo tako i znate. Ugaseni.
Mezimci vladajucih struktura, nebitno ko je na vlasti taj je i na stadionu u Vrapčićima.
I odgode treba ukinuti, od ovih za evropu pa ovih virusa te one pitarske sramote od prije dvije godine kada su odgodili derbi u Zenici da bi bilo vise gledalaca pa se igrao u trening centru a stvarni razlog bili su van forme, sa otjeranim Dudicem u rasulu.
Cirkus.
I da, zvat cemo premijera u pomoc, nismo mi kao vi, samostalni i nezavisni od svih.
Nikšić spasio Željezničar u zadnji tren: Malo falilo da "Plavi" dobiju zabranu nastupa u EvropiI da, jesi i ti jedan od onih sto smatra da je Dino Djurbuzovic odlicnim radom, iskustvom i analizom priveo onako trijumfalno sezonu krajuNermin Nikšić ugostio delegaciju FK Željezničar: Poznato o čemu su razgovarali![]()
Rugala se ruga
Ugodan put u drugu ligu zelim.
Ali i tamo ce vlastodrzsci dolaziti.
Zeljo je opstao zbog Dine i dobrog rasporeda a vidjet cemo hoce li Velez ove godine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- TurkishAirlines
Koliko je drzava ulozila u Zelja, ovi rezultati i posjeta nije iznenadjujuca.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Vi botovi hajdučko-mafijaške uprave koja je preotela klub na nelegalan način uzalud pokušavate da se pokrijete ali ste prokuženi od večine forumaša na temi. Ljudi vas ismijavaju. Možda je ostalo par vas tamo koji botovski podržavate rad konobaraantisisoja1919 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 22:58Dzemilu, aka pomosnji, nedostaje PL pa se pod drugim nick-om vrti po temi.
Hajd razugli na temu ispod i prati Slogu Simin Han.

Kakvi su pacenici ovi pitari 24H samo o Želji kompleksasi imate svoj Torpedo držite se prepisavanja lige BIH Real Madrid
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Nek' si nam rek'o. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ispasti ali ne sageti se Vici da nas ostavi u ligi i praviti se mahnit. Nikakav problem.
Ja jaaa dobar raspored Sloga kuci s 12 0 0 na vas 0 0 12 ja jaaaa. Evo lazu i da vas je Niksic pogurao, ja jaaa
Nadaj se, mi ostajemo

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ne znam kome je Vico dopustio rukomet u Vrapčićima?killafrommanilla je napisao/la: ↑18 avg 2024, 16:49Ispasti ali ne sageti se Vici da nas ostavi u ligi i praviti se mahnit. Nikakav problem.
Ja jaaa dobar raspored Sloga kuci s 12 0 0 na vas 0 0 12 ja jaaaa. Evo lazu i da vas je Niksic pogurao, ja jaaa
Nadaj se, mi ostajemo![]()
Hajmo športski, gazite!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ovaj je isto dobro izdresiran, iako nije pretjerano inteligentan.
Svakakvih spodoba ovdje.
Svakakvih spodoba ovdje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ovo je najgluplji primjerak. Dino Djurbuzovic ih izvukao

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Sta kae, pokrali Igmana hahahhaha
Ovi levati bukvalno ne znaju sta ce od muke pa sad dobijenu tekmu (za koju nazalost nisu najavljivali da smo kupili) kazu da je Igman pokraden. Analizira se igra i svaki segment igre. Jao jao sta im uradise dvije solidne tekme protiv Sirokog i Veleza i jedna dobra protiv Igmana.. Toliki kompleksi su im nabijeni da se prepadnu kad Igmana isprasimo i uvezemo 2 pobjede hahahah padnu svi milionu u vodu izgleda cim Zeljo nesto pokaze na terenu, kad vide pun stadion i brojku na prosjecnoj utakmici koju oni nikad nece imati.
Vi ste nase kujice.
Ovi levati bukvalno ne znaju sta ce od muke pa sad dobijenu tekmu (za koju nazalost nisu najavljivali da smo kupili) kazu da je Igman pokraden. Analizira se igra i svaki segment igre. Jao jao sta im uradise dvije solidne tekme protiv Sirokog i Veleza i jedna dobra protiv Igmana.. Toliki kompleksi su im nabijeni da se prepadnu kad Igmana isprasimo i uvezemo 2 pobjede hahahah padnu svi milionu u vodu izgleda cim Zeljo nesto pokaze na terenu, kad vide pun stadion i brojku na prosjecnoj utakmici koju oni nikad nece imati.
Vi ste nase kujice.
- feniksptica
- Kontakt:
Aj Veleze. Aj Mahe komsija ti to rijesi.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Buraz, je li to to na avataru Bora Drljača?Orvel je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:14Sta kae, pokrali Igmana hahahhaha
Vi ste nase kujice.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.