FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 170

H8Z7
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la H8Z7 » 18 avg 2024, 19:48

cetvrtomjesto je napisao/la:
18 avg 2024, 19:35
Sve je dogovoreno. Stizu uskoro
Igrači Goška u Sarajevo. :mrgreen:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 18 avg 2024, 20:00

Kako slagaše ovi iz Vrapcica da nemaju igraca, a svi im igraju 😁

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 18 avg 2024, 20:09

Dadox je napisao/la:
18 avg 2024, 20:00
I preofirno 'otjerase' bivšeg trenera. Kako samo igraci znaju biti ljygavci i raditi svima 'o glavi'. Najpokvarenija roba je IGRAČ!

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 18 avg 2024, 20:12

U17

GOSK - FKS

Zubović Omar 5' (AG)
Sirćo Amer 9'
Husović Vedad 70'
Vrban Kenan 85'
H.Mehmedović Anes 88'

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 18 avg 2024, 20:13

Dadox je napisao/la:
Liječili ih kiselinom

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 18 avg 2024, 20:20

Niko ne ulazi u to šta je @četvrtomjesto uradio za Klub - za sve što je uradio od mene mu je :clap:

Poenta mog posta je da - to što je uradio - ne daje mu (niti bilo kome drugom) za pravo da pljuje i da se ismijava sa Klubom pa da mi je brat rođeni.

Uredu je kritikovati i ukazivati na greške ali ismijavanje sa Klubom (pored njega još par ih to radi - degutantno) - ne može i nije uredu!

Nadam se da će Turkeš barem 15 minuta dobiti protiv GOŠKa u ponedjeljak.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 18 avg 2024, 20:21

siroliver69 je napisao/la:
18 avg 2024, 20:09
Dadox je napisao/la:
I preofirno 'otjerase' bivšeg trenera. Kako samo igraci znaju biti ljygavci i raditi svima 'o glavi'. Najpokvarenija roba je IGRAČ!
Pogotovo Balkan

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 avg 2024, 20:34

Osttribine je napisao/la:
18 avg 2024, 14:56
Pitar6785 je napisao/la:
18 avg 2024, 13:53
Osttribine je napisao/la:
18 avg 2024, 12:46

Hocemo li spomenuti nedosudjen penal Igmanu u Konjicu protiv nas, ili penal Velezu na Kosevu, necemo ni to, opravdat cemo naravno, hocemo li Tuzlu i neregularne odbrane penala naseg golmana, na svaku ranije izasao, necemo ni to. Jb vas vise Vico, ko ga brani, karinaš kao i svaki prethodnik i svako ko radi u NSBIH, ali jednostavno necete da pogledate istini u oci, nismo zavrsavali na poziciji br 2 prethodne 3 sezone sa nekoliko bodova zaostatka za sampionom drzave, pa da kazes oteo nam titulu. Imali smo xy utakmica sa regularnim sudjenjem pa meda nismo mogli, npr ŠB na Koševu, Sloga na Koševu itd.
Stvarno pretjerujes

HOCES DA KAZES DA KAD SUDIJA POKLONI GO U 94 minuti U BL (gdje vidis 0-1 protiv glavnig konkurenta koji je takodje izgubio 2 boda sledecu utakmicu od zrinjskog 0:0) isto ko kad sudij ne dosudi penal u 50 minuti za ekipu koja te svakako pobjedila

Takodje navedi ijednu situaciju gdje borac ostecen ikako a kamoli u 89-90 minuti

Takodje ako je sve regularno utakmica njihova protiv igmana prezadnje kolo trebali su hladno izgubit tu utakmicu i samim tim i TITULU.. Dali se zrinjski oglasio nije, pitao bi te ja da bil se ogladio da se to nama desilo..

Borac je imao 5 utakmica nijednu nije mogo pobjedit nas osim uzvratne utakmice u KUPU gdje nas je SUDIJA POKRO STO NIKAD NIKO NIJE.. Sudija dobio ocjenu 8,3

Od prosle godine klubovi mogu 5 utakmica odgodit bez pitanja protivnika
Zamolio bih te da ne odgovaras na moje postove dok ne pocnes normalno pisati, a ne da glumiš nepismneog pitara po forumu.
A sto se ostatka tvog posta tice zivi u uvjerenju da su nam za prethodne tri sezone krive sudije sto zavrsavamo na cetvrtoj poziciji i evo prethodne sezone 6 bodova zaostatka i za treceplasiranim.
Niko ovde ne tvrdi da se Borcu ne stima ali ne i u tolikoj mjeri, pa ne bi Zrinjski pomeo ligu dvije sezone prije, a malo je falilo i ove nego su se i istrosili u grupnoj fazi KL, ali opet na kraju su im puhali za vratom pa se onda Borac osigurao onom lakrdijom protiv Igmana predzadnje kolo.

Ali za nase plasmane smo ponajvise krivi samo mi, istina bilo je sudijskih nepravdi prema nama, ali isto tako u nekim utakmicama nam je progledano kroz prste, da se ne ponavljam po sto puta jer svakako vi samo vrtite svoju pricu (Vico, Borac, sudije) a realnost je da nas je pretprosle sezone i mrtvi Zeljo preskocio zadnje kolo. Previse lutamo i u samom odabiru igraca, nikako da napravimo tim i neki kontinuitet dobrih igara.
A pored lutanja u igrackom kadru da i ne govorimo o onim lezbama u administraciji koje provjereno sa nekih nickova pišu i po ovom forumu, uglavnom pozitivno naravno, jer njima ne predstavlja nikakav problem cetvrta pozicija na tabeli kluba koji bi morao da se za titulu bori svake sezone, a ne da se od iste u Oktobru oprasta.
Slazem se ja da ima krivice unama, ali dosta tih krivica i slabosti nebi izasle na vidjelo da nije Vice bilo..

Prvu sezonu ok, bili smo pred bankrotom dok je Mirvic preuzeo klub proslo 40% sezone. I opet smo dosli do finala kupa gdje smo zijanili na penale..

Druge dvije sezone je Vico odradio.

Dolazak Dudica dobar start i onda 15 utakmica igranje u zenici.. borac recimo 4-5 utakmica zrinjski 4-5 utakmica jedino velez je nesto vise ALI NAS STADION SE PRAVIO NAJ DUZE I VREMENSKI I NAJVISE UTAKMICA smo igrali na neutralnom terenu

Ova prosla godina taman kad smo mi poceli uzimat zamah Desiti se lakrdija u bl. Umjesto da idemo na -3 boda (zrinjski remizirao sledece kolo sanjima mi pobjedili igman) mi otisli na -6. SUDIJE jesu pogrijesike u 4-5 situacija u korist nas ali sve situacije su bile za var ali nijedna ta situacija nije bila u 95 minuti.. jedino to branjenje penala protiv slobode al kazem to nije bilo finale nit mi znamo sta bi bilo i da su ponovili taj penal..

Crveni karton u prvoj minuti a start nije cak ni za opomenu i borac je imao preko 12 bodova direktnom odlukom sudije

Takodje nama je sudija odnio (3 boda oduzo savez radi kup utakmice) borac 2 zrinjski 1.. samo ove dvije utakmice gdje nas je bas pokralo i ta 3 boda sto su uzela i da smo prosli borac u kupu (99% ) bi ga i osvoili jer Vica bi bolio **** koce to tad osvoit..

A kako borac igra pod pritiskom vidjeli smo protiv igmana u prezadnjem kolu

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 18 avg 2024, 20:35

BigZlatan je napisao/la:
18 avg 2024, 19:02
Moze

rekao sam da je prosle godine za Krupu igrala 2 (Rusija i Gruzija mislim)
Kada zanemarimo trolere, ovo sa njim je OK. Nije problem svake godine dovesti jednog dvojicu, koji će se unajmanju ruku truditi, i može se ubosti i napraviti dobar igrač, potencijal za izlazni transfer. Samo je bitno da se u akademiji apsolutno postavi red, da odlucuje rad i suhi kvalitet a ne rodni list.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 18 avg 2024, 20:37

Pendulum je napisao/la:
18 avg 2024, 20:20
Niko ne ulazi u to šta je @četvrtomjesto uradio za Klub - za sve što je uradio od mene mu je :clap:

Poenta mog posta je da - to što je uradio - ne daje mu (niti bilo kome drugom) za pravo da pljuje i da se ismijava sa Klubom pa da mi je brat rođeni.

Uredu je kritikovati i ukazivati na greške ali ismijavanje sa Klubom (pored njega još par ih to radi - degutantno) - ne može i nije uredu!

A Virtual ti drag jer se on kao ne zajebava i ne ismijava nas?
Druga stvar druže, vidim smeta ti Tobe, pa sam malo prelistao tvoje postove i nigdje ne nađoh postove da si se oglasio o izjavama Zekonje Turkovića, Torlaka i sl. I o njihovom ismijavanju sa klubom. A ti se natovario na Tibeta, pa ne popuštaš.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 18 avg 2024, 20:40

BigZlatan je napisao/la:
18 avg 2024, 18:29
Evo i Jatta igra.
Bolje da nije :damn:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 18 avg 2024, 20:41

Jadnimi je napisao/la:
18 avg 2024, 20:35
BigZlatan je napisao/la:
18 avg 2024, 19:02
Moze

rekao sam da je prosle godine za Krupu igrala 2 (Rusija i Gruzija mislim)
Kada zanemarimo trolere, ovo sa njim je OK. Nije problem svake godine dovesti jednog dvojicu, koji će se unajmanju ruku truditi, i može se ubosti i napraviti dobar igrač, potencijal za izlazni transfer. Samo je bitno da se u akademiji apsolutno postavi red, da odlucuje rad i suhi kvalitet a ne rodni list.
Genk je nedavno igrača kojeg sam analizirao doveo, 18 godina jedva profil na TMu da ima. Podržavam takva dovođenja nisu pljačka a mogu se pokazati. Pogotovo iz Afrike igrači ili nižih liga J. Amerike. Zekić je u podcastu spominjao čini mi se onu dvojicu iz Brazila čini mi se i kako su se pokazali u Sheriffu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 18 avg 2024, 20:42

Djeca ispustise pobjedu u zadnjim minutama

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 18 avg 2024, 20:44

mirzatele je napisao/la:
18 avg 2024, 20:40
BigZlatan je napisao/la:
Evo i Jatta igra.
Je li se bar malo gavranisao, dobio koju kilu? Yebote da je došao u ratu, od Merhameta bi dobijao mlijeko u prahu i keks da se malo dozove.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 18 avg 2024, 21:20

MaroonBjelave je napisao/la:
18 avg 2024, 20:37
Pendulum je napisao/la:

Druga stvar druže, vidim smeta ti Tobe, pa sam malo prelistao tvoje postove i nigdje ne nađoh postove da si se oglasio o izjavama Zekonje Turkovića, Torlaka i sl. I o njihovom ismijavanju sa klubom. A ti se natovario na Tibeta, pa ne popuštaš.
Virtual mi drag? Ozbiljno? Pa onaj lik je toliko bolestan da to dugo nisam vidio.

Turković & Torlak su bivši igrači Sarajeva - ono što oni pričaju me jako boli i jako mi smeta. Kad god sam pogledao neki podcast gdje su njih dvojica bili gosti - muka mi je bilo poslije jer sam ih gotivio kao naše igrače, mnogo!

Da znam da su na forumu i njima dvojici bi se "natovario" na leđa.

Opet kažem, ružno je čitati @četvrtomjesto postove. Barem meni (ništa lično nemam protiv momka).
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 avg 2024, 21:21

18 avg 2024, 20:44
mirzatele je napisao/la:
BigZlatan je napisao/la:
Evo i Jatta igra.
Je li se bar malo gavranisao, dobio koju kilu? Yebote da je došao u ratu, od Merhameta bi dobijao mlijeko u prahu i keks da se malo dozove.
Koga pitas ? Mislis da je gledao utakmicu ? :rol:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 18 avg 2024, 21:29

Jadnimi je napisao/la:
18 avg 2024, 20:13
Dadox je napisao/la:
Liječili ih kiselinom
Jasta, prskali ih iz dronova.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 18 avg 2024, 21:46

Pendulum je napisao/la:
18 avg 2024, 21:20
Pendulum je napisao/la:

Virtual mi drag? Ozbiljno? Pa onaj lik je toliko bolestan da to dugo nisam vidio.

Turković & Torlak su bivši igrači Sarajeva - ono što oni pričaju me jako boli i jako mi smeta. Kad god sam pogledao neki podcast gdje su njih dvojica bili gosti - muka mi je bilo poslije jer sam ih gotivio kao naše igrače, mnogo!

Opet kažem, ružno je čitati @četvrtomjesto postove. Barem meni (ništa lično nemam protiv momka).
Halali, moja greška. Citirao si nekoga ko je napisao da mu je on drag. Još jednom izvinjenje.

E sad brate, Tobe je, ko ga ne zna, imaginaran lik. Je li tako? Dakle, piše ovaj piše onaj. A tobe, jednostavno, svoje nezadovoljstvo tako manifestuje. Ima li razloga za nezadovoljstvo? Ima. Zna li više od nas kako neke stvari fercaraju? Zna.

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 18 avg 2024, 21:47

Pendulum je napisao/la:
18 avg 2024, 21:20
Pendulum je napisao/la:

Pa nek ti neko drugi cita, ti samo slusaj.

I fala za to ''momka'' :kafa:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 18 avg 2024, 21:48

NazorUso je napisao/la:
18 avg 2024, 21:21
18 avg 2024, 20:44
mirzatele je napisao/la:

Koga pitas ? Mislis da je gledao utakmicu ? :rol:
Jbg, šta ću. Naletio, pa se nemam kud vaditi :D

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: FRANK RIBERY, Google [Bot], Hajdeee, Haksss, laznokrilo, Lik, Oerde, perodeformero, rimljanin90, Semper i 77 gostiju.