A nas neka yebu i sa nama niko nece da odgodi?
Ma ja kako da ne. Ako pristanemo onda smo glupi.
Ako nas savez ne bude nista (kao sto ce i biti slučaj) onda moraš igrati.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A nas neka yebu i sa nama niko nece da odgodi?
Ne do Bog da se na njih ugledamo da prosle sezone odgodimo 5 ove sezone 3 utakmice.Tacno bi me stid bilo da je moj klub to.Nece se nas pitati i odgodit ce ali ubuduce kad god bude u nasoj moci nikome ni za sta odgadjati niti traziti odgodu za bilo sta.Igraj s cim imas i mi i svi
Ma ovaj uopšte nije navijač Sarajeva. Ne znam što mu se dopušta da piše na ovom forumu?skullcrusher je napisao/la: ↑18 avg 2024, 11:32Tako o momku koji je zabio 17 golova prosle sezone ? Ne valja ni Renan uskoro jel de hahahcetvrtomjesto je napisao/la: ↑18 avg 2024, 01:44Za njega ako neko da 50 milja treba ga odnijeti na ledjima. Pl je njemu plafonmuhamedhulk je napisao/la: ↑18 avg 2024, 01:15Hamza ostaje
Osim ako neko ne ponudi min. 500k € ilitiga milion maraka.
Prosle sezone je trebalo da ga „puste“ u Medinu ali Simon rekao stop. A sad traze puno para…
Stvarno pretjerujesOsttribine je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:46Hocemo li spomenuti nedosudjen penal Igmanu u Konjicu protiv nas, ili penal Velezu na Kosevu, necemo ni to, opravdat cemo naravno, hocemo li Tuzlu i neregularne odbrane penala naseg golmana, na svaku ranije izasao, necemo ni to. Jb vas vise Vico, ko ga brani, karinaš kao i svaki prethodnik i svako ko radi u NSBIH, ali jednostavno necete da pogledate istini u oci, nismo zavrsavali na poziciji br 2 prethodne 3 sezone sa nekoliko bodova zaostatka za sampionom drzave, pa da kazes oteo nam titulu. Imali smo xy utakmica sa regularnim sudjenjem pa meda nismo mogli, npr ŠB na Koševu, Sloga na Koševu itd.ajdohordas je napisao/la: ↑18 avg 2024, 11:39Ma da. Sigurno cemo spomenuti jednu gresku u nasu korist naspram 76 namjernih gresaka protiv nas.Osttribine je napisao/la: ↑18 avg 2024, 11:21Nadam se sutra da ce ZZ i ekipa ozbiljno shvatiti Gošk koji ima neloš skor na Koševu od 6 utakmica pobijedili su 2, jedna zavrsila nerjeseno, dok smo mi u 3 navrata slavili. Sutra je najavljena i kisa cijeli dan u Sarajevu te bi nas i vrijeme moglo ometati. Za titule i visoke plasmane ovakve ekipe poput Goška, Sloge i slicne moraš tamburati redovno, a ne prošle godine te Vlado otresa sa Slogom na Koševu, pa onda 3:0 u Doboju i jos im cist penal ne svirnu kod rezultata 1:0, ali to ovi sto konstantno o sudijskim greskama kontra nas pišu nece ni spomenuti.
I opcenito na Koševu ne smijemo kiksati, tj svesti tu brojku na najmanji moguci broj ukoliko zelimo biti konkurentni ove sezone za sami vrh.
Sarajevo nikad nakon rata tri sezone zaredom nije završavalo na cetvrtoj poziciji i zato su kritike mnogih nas opravdane, pa valjda smo kako kazete nejveci klub u BiH, jer najvecem klubu u BiH ne prilici da se pretplati na cetvrtu poziciju uz ogromne bodovne zaostatke za prvakom drzave.
Dignite Vici spomenik, najbolje bi vam bilo koliko ga branite od pocetka ove sezone.
Vi ste stvarno budale ako mislite da su oni ovo sve uzeli zato sto smo mi losi a oni dobri. Ja ko sve pise po ovom forumu ….
Ako je ovaj lik navijac Sarajeva, onda je umobolan kakve stvari pise.
Daj Bože da se završe ta pojačanja i veznjak, jer pola naših veznih nije po Zekićevom ćejfu. A oteglo se bašH8Z7 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 11:46Možda nije ni loše ako se odgodi. Zašto?
Uhvatimo formu, što kažeš 5/5 pred BL, možda završimo i još neke igrače do tad[/b], tj. dovedemo veznjaka. Dok se i on uhoda malo taman će doći Zrinjski.
Problem može predstavljati kada će nas staviti da igramo protiv njih. Možda između derbija i sl.
Ma sve vise gubim nadu da ce doci iko vise. Poprilicno je kasno.JuricaSpindl je napisao/la: ↑18 avg 2024, 14:25Daj Bože da se završe ta pojačanja i veznjak, jer pola naših veznih nije po Zekićevom ćejfu. A oteglo se bašH8Z7 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 11:46Možda nije ni loše ako se odgodi. Zašto?
Uhvatimo formu, što kažeš 5/5 pred BL, možda završimo i još neke igrače do tad[/b], tj. dovedemo veznjaka. Dok se i on uhoda malo taman će doći Zrinjski.
Problem može predstavljati kada će nas staviti da igramo protiv njih. Možda između derbija i sl.
Ne znam šta da kažem, od zimskog roka govorimo da nam treba taj tip veznjaka a još ga nismo doveli. Možda tražimo nekog jakog koji čeka ponude iz jačih liga pa ako ne bude ništa dođe ovdje. Po meni ta pozicija veznjaka trebala je se završiti davno, zašto nije ne znam. Još ovo pravilo oko stranaca olakšava posao podosta. Nada zadnja umire, mislim da je upravo taj tip veznjaka nedostajao da izbacimo Spartak, ali to je prošlo nama treba sad za lige, lahko je sad igrati ali šta kad nas pročitaju?JuricaSpindl je napisao/la: ↑18 avg 2024, 14:25Daj Bože da se završe ta pojačanja i veznjak, jer pola naših veznih nije po Zekićevom ćejfu. A oteglo se bašH8Z7 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 11:46Možda nije ni loše ako se odgodi. Zašto?
Pa sto komentarises onda ? Pustis da "umobolnoci" pisu i me citas, ne pises...pjankesarajevo je napisao/la: ↑18 avg 2024, 14:08Ako je ovaj lik navijac Sarajeva, onda je umobolan kakve stvari pise.
Sta ti znaci jucer dosli majke ti?
Gleda se ko je otkad na forumu? Pa normalna raja i nece ni da komentarise ovdje zbog umobolnika koji, pod krinkom da su NAJVECI navijaci, pisu protiv kluba i igraca ovdje.
Cuj Hamza mu ne valja hahaahaahah i ti ga branis, smijurija ste obojica
Zamolio bih te da ne odgovaras na moje postove dok ne pocnes normalno pisati, a ne da glumiš nepismneog pitara po forumu.Pitar6785 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:53Stvarno pretjerujesOsttribine je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:46Hocemo li spomenuti nedosudjen penal Igmanu u Konjicu protiv nas, ili penal Velezu na Kosevu, necemo ni to, opravdat cemo naravno, hocemo li Tuzlu i neregularne odbrane penala naseg golmana, na svaku ranije izasao, necemo ni to. Jb vas vise Vico, ko ga brani, karinaš kao i svaki prethodnik i svako ko radi u NSBIH, ali jednostavno necete da pogledate istini u oci, nismo zavrsavali na poziciji br 2 prethodne 3 sezone sa nekoliko bodova zaostatka za sampionom drzave, pa da kazes oteo nam titulu. Imali smo xy utakmica sa regularnim sudjenjem pa meda nismo mogli, npr ŠB na Koševu, Sloga na Koševu itd.ajdohordas je napisao/la: ↑18 avg 2024, 11:39
Ma da. Sigurno cemo spomenuti jednu gresku u nasu korist naspram 76 namjernih gresaka protiv nas.
Dignite Vici spomenik, najbolje bi vam bilo koliko ga branite od pocetka ove sezone.
HOCES DA KAZES DA KAD SUDIJA POKLONI GO U 94 minuti U BL (gdje vidis 0-1 protiv glavnig konkurenta koji je takodje izgubio 2 boda sledecu utakmicu od zrinjskog 0:0) isto ko kad sudij ne dosudi penal u 50 minuti za ekipu koja te svakako pobjedila
Takodje navedi ijednu situaciju gdje borac ostecen ikako a kamoli u 89-90 minuti
Takodje ako je sve regularno utakmica njihova protiv igmana prezadnje kolo trebali su hladno izgubit tu utakmicu i samim tim i TITULU.. Dali se zrinjski oglasio nije, pitao bi te ja da bil se ogladio da se to nama desilo..
Borac je imao 5 utakmica nijednu nije mogo pobjedit nas osim uzvratne utakmice u KUPU gdje nas je SUDIJA POKRO STO NIKAD NIKO NIJE.. Sudija dobio ocjenu 8,3
Od prosle godine klubovi mogu 5 utakmica odgodit bez pitanja protivnika
Tobejarabi to be continuedNazorUso je napisao/la: ↑18 avg 2024, 14:54Pa sto komentarises onda ? Pustis da "umobolnoci" pisu i me citas, ne pises...pjankesarajevo je napisao/la: ↑18 avg 2024, 14:08Ako je ovaj lik navijac Sarajeva, onda je umobolan kakve stvari pise.
Gleda se ko je otkad na forumu? Pa normalna raja i nece ni da komentarise ovdje zbog umobolnika koji, pod krinkom da su NAJVECI navijaci, pisu protiv kluba i igraca ovdje.
Dosli juce - znaci da ne znaju nekoga a komentarisu. @cetvrtomjesto se zayebava ovde, to sto vi sve shvatate ozbiljno je vas problem. Ja ga znam, zato ti pricam ko je i sta je.
NazorUso je napisao/la: ↑18 avg 2024, 14:54Pa sto komentarises onda ? Pustis da "umobolnoci" pisu i me citas, ne pises...pjankesarajevo je napisao/la: ↑18 avg 2024, 14:08Ako je ovaj lik navijac Sarajeva, onda je umobolan kakve stvari pise.
Dosli juce - znaci da ne znaju nekoga a komentarisu. @cetvrtomjesto se zayebava ovde, to sto vi sve shvatate ozbiljno je vas problem. Ja ga znam, zato ti pricam ko je i sta je.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Beli98, Benjolos, Dave, HordasFks, Lecler, MokraKifla, mosarajvosa83, pjankesarajevo, skoJaa, zagorski i 101 gost.