Imas ovdje onih koji dopustaju keveljuk iako ne vjeruju u isti a imas i onih koji slijepo vjeruju u sve sto vide.Rodjeni81 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 23:05Ne znaci ni 5 vezanih pobjeda nista ako ce nastaviti navijace praviti mazlumima, a isto tako ne znaci nista ni 5 vezanih poraza ako ce se konacno unormaliti i gledati iskljucivo interes Veleza.Gr0hot je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:30Jedna pobjeda ne znaci apsolutno nista.opalaopala je napisao/la: ↑18 avg 2024, 21:17Samo da provjerim da li je klimatski aktivista pod nazivom Killa preživio ovu pobjedu, veoma mu je teško pala a u vidu svog zanimanja prebacuje krivicu na sparinu pred kišu. Kila izdrži
Sta god ko mislio. Bilo ti, killa ili peti deseti.
Najednom smo komplet pod virozom da bi s komplet ekipom savladali siroki kojeg smo molili za odgodu. Meni je drago da smo uzeli sva tri boda ali da cu olako kupiti ovu pricu, ne pada mi na pamet. Keveljuka mi je na vrh k
Hljeba i igara, mnogo zajebana igrica![]()
Cirkus je uopste sto je sebi dozvolio da ga spominjemo radi rezultata na terenu, bili oni dobri ili losi, ali kad je tenkre i kad je odlucio biti i sportski direktor onda nek trpi i kritike i tu.
Nema potrebe pominjati virozu, cinjenica je da je dosta igraca fasovalo, sad sto nas je on uvalio u **** svojim plekanjem gdje mu nije mjesto, bez trenera, losom atmosferom, i sad smo dosli so toga da nas je strah odigrati utakmicu i da molimo boga da nam je odgode, zbog viroze a bogami i zbog drugih stvari.
A sto se tice nas navijaca samih, pa poznati smo po cirkusu, nakon pobjede dizemo sve u nebesa i pricamo o tituli, nakon poraza sve je katastrofa. Mi kao klub se pod hitno moramo vratiti na putanju sa koje smo zestoko skrenuli, treba nam sistem, da svak u klubu zna svoj posao i sta treba raditi, ovo sad sto mi imamo trenutno ne vodi nigdje.
Senad kevelj je zico maloljetnicu i zbog toga smo popusili evropu i klafurica i atabilan start nove sezone te potencijalni juris na titulu. ali neka mudrac debeli ce nam ovdje pomutit mozgove pa ce okrenuti na njihovu vodu. Kurcu mome mozes dalje balljorda debeli