RŠD Velež Mostar

Gr0hot
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Gr0hot » 18 avg 2024, 23:10

Rodjeni81 je napisao/la:
18 avg 2024, 23:05
Gr0hot je napisao/la:
18 avg 2024, 22:30
opalaopala je napisao/la:
18 avg 2024, 21:17
Samo da provjerim da li je klimatski aktivista pod nazivom Killa preživio ovu pobjedu, veoma mu je teško pala a u vidu svog zanimanja prebacuje krivicu na sparinu pred kišu. Kila izdrži
Jedna pobjeda ne znaci apsolutno nista.

Sta god ko mislio. Bilo ti, killa ili peti deseti.

Najednom smo komplet pod virozom da bi s komplet ekipom savladali siroki kojeg smo molili za odgodu. Meni je drago da smo uzeli sva tri boda ali da cu olako kupiti ovu pricu, ne pada mi na pamet. Keveljuka mi je na vrh k

Hljeba i igara, mnogo zajebana igrica 👍
Ne znaci ni 5 vezanih pobjeda nista ako ce nastaviti navijace praviti mazlumima, a isto tako ne znaci nista ni 5 vezanih poraza ako ce se konacno unormaliti i gledati iskljucivo interes Veleza.

Cirkus je uopste sto je sebi dozvolio da ga spominjemo radi rezultata na terenu, bili oni dobri ili losi, ali kad je tenkre i kad je odlucio biti i sportski direktor onda nek trpi i kritike i tu.

Nema potrebe pominjati virozu, cinjenica je da je dosta igraca fasovalo, sad sto nas je on uvalio u **** svojim plekanjem gdje mu nije mjesto, bez trenera, losom atmosferom, i sad smo dosli so toga da nas je strah odigrati utakmicu i da molimo boga da nam je odgode, zbog viroze a bogami i zbog drugih stvari.

A sto se tice nas navijaca samih, pa poznati smo po cirkusu, nakon pobjede dizemo sve u nebesa i pricamo o tituli, nakon poraza sve je katastrofa. Mi kao klub se pod hitno moramo vratiti na putanju sa koje smo zestoko skrenuli, treba nam sistem, da svak u klubu zna svoj posao i sta treba raditi, ovo sad sto mi imamo trenutno ne vodi nigdje.
Imas ovdje onih koji dopustaju keveljuk iako ne vjeruju u isti a imas i onih koji slijepo vjeruju u sve sto vide.

Senad kevelj je zico maloljetnicu i zbog toga smo popusili evropu i klafurica i atabilan start nove sezone te potencijalni juris na titulu. ali neka mudrac debeli ce nam ovdje pomutit mozgove pa ce okrenuti na njihovu vodu. Kurcu mome mozes dalje balljorda debeli

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 18 avg 2024, 23:11

:rol: :tokralju:

Psihopat.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 avg 2024, 23:12

Espiritosanto je napisao/la:
18 avg 2024, 23:07
Pa treba i Merzića i Avdu otjerat i Hrkaća isto što lažu da su bili bolesni.
Pola ekipe ti je po dalekoj se provlacilo svo vrijene viroze a sada im nista?? Ma daj, kriminalne lazi mezim vise nego ista na svijetu. Ali eto ugasit cemo mi mozak pa nam samo javite kada opet da ga upalimo, ako je ok da ga opet upalimo?!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 avg 2024, 23:13

@grohot

Posto si toliko navalio na kevelja, reci cu ti da se uveliko u tisini radi na njegovom odlasku iz kluba. Svjestan je i on izgleda da je napravio glupost oko trenera.

Posto su mnogi od Vas plakali za klafuricem, samo da Vam kazem da vrlo lose stoji u srbiji i da bas lose ekipa igra.

Nije valjda opet do toga da se emocionalno potrosio?

3 mjesto smo prosle sezone osvojili zahvaljujuci Merzicu koji je klafuricu spremao ekipu. Toliko.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 18 avg 2024, 23:14

AlemC85 je napisao/la:
18 avg 2024, 23:13
@grohot

Posto si toliko navalio na kevelja, reci cu ti da se uveliko u tisini radi na njegovom odlasku iz kluba. Svjestan je i on izgleda da je napravio glupost oko trenera.

Posto su mnogi od Vas plakali za klafuricem, samo da Vam kazem da vrlo lose stoji u srbiji i da bas lose ekipa igra.

3 mjesto smo prosle sezone osvojili zahvaljujuci Merzicu koji je klafuricu spremao ekipu. Toliko.
Reci im zamjenice :)

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 18 avg 2024, 23:14

:beba: Sladje od maloljetnica

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 18 avg 2024, 23:16

Gr0hot je napisao/la:
18 avg 2024, 23:12
Pola ekipe ti je po dalekoj se provlacilo svo vrijene viroze a sada im nista?? Ma daj, kriminalne lazi mezim vise nego ista na svijetu. Ali eto ugasit cemo mi mozak pa nam samo javite kada opet da ga upalimo, ako je ok da ga opet upalimo?!
Pa ja kažem ti.Ti si upravu treba i ove otjerati lažu na tv-u.
Ne može ih niko natjerati da lažu ako neće.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 18 avg 2024, 23:17

Gr0hot je napisao/la:
18 avg 2024, 23:04
MostarskiVelez1922 je napisao/la:
18 avg 2024, 23:01
Gr0hot je napisao/la:
18 avg 2024, 22:51

Sta ako je nastimana?

Realno postoji velika sansa za to.

Nema se pravo razmisljati otvoreno, treba glumit glupana i samo klimat glavom!? Naredne utakmice ce pokazati koja verzija ove pobjede je istinita.

Velez je gospodski klub, rece davno jednom, jedan slavni igrac. Ja ga takvog i dan danas zelim gledati. Bez ikakvog keveljuka
Sta siris smutnju i teorije zavjere nekakve jel te stid. Znaci kad izgubimo losi smo ispadamo, kad pobjedimo namjestena utakmica. Nisu imali prilike da valja u 90 min, njihov trener sam kaze da su nadigrani u svakom segmentu a ti ovdje neke teorije cuj molim te STA AKO JE NASTIMANA? Stidi se
Nisam rekao da sam u pravu sa ovim jer nemam informaciju da jesam. ali da je ovo sve mutno, mutno mi je dok god kevelj je tu a imam muda napisati vama skrucenim ovdje. Kao sto napisah, ako vec nisi procitao cijeli post koji napisah. Vrijeme ce ili ti nastavak prvenstva pokazati karakter ove vecerasnje pobjede. Lp
Pa sta pises ista u vezi toga ako nemas informacije? Rekla kazala, neko na glas negdje u kafani prokomentarisao pa ti dosao ovdje i pises a sta ako je namjesteno?
Zaista je ogromna steta sto se na skoro svim forumima koriste ova sifrirana imena pa mnogi odvezu svoje pogane jezike koji sire smutnju.
Umjesto da sada legnes zadovoljan sretan, klub ti pobjedio u gostima ti ovdje siris teorije zavjere. Kao sto sam ti vec rekao stidi se.
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 18 avg 2024, 23:17

Killa brate jel ovo tvoja skola, sta je ovo :rol:

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 18 avg 2024, 23:18

Ali kakav je igrač Ante Hrkać,otrese bocu džeka u birtiji u Lištici i danas onako odigra :salut:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 18 avg 2024, 23:18

Gr0hot je napisao/la:
Imaš li neke dokaze slike/video ili je rekla/kazala ?
Te rekla/kazala stvari smo se naslušali, po toj priči očekivao sam da će Hrkač pijan izaći na teren.
Teško se može ugasit požar koji nije aktivan.
Par bolida koji su povjerovali skutoru nakvom sto je pisao na glavnoj temi ili par bosanskih balvana.
Teško da ti možeš ista upalit
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 18 avg 2024, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 avg 2024, 23:19

Rodjeni81 je napisao/la:
18 avg 2024, 23:14
AlemC85 je napisao/la:
18 avg 2024, 23:13
@grohot

Reci im zamjenice :)
Meni je krivo sto ispada da mi imamo najgoru upravu u drzavi? Pa sto niko ne kaze kako su Pitari pljuvali mirvica, zvali ga raznim imenima, psovke, uvrede...ne branim nikoga, ali je bilo pljuvanja i po Hasicu, i to sto nije htio dovoditi skupa pojacanja. Licno sam od ljudi slusao da je tezak na parama. Njegovo pravo. Pitam se sta mi zelimo ustvari? Otici ce i kevelj. Doci ce neko drugi. Pa cemo opet pljuvati po ljudima.

Ne kontam?

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 avg 2024, 23:21

18 avg 2024, 23:16
Gr0hot je napisao/la:
Pa ja kažem ti.Ti si upravu treba i ove otjerati lažu na tv-u.
Ne može ih niko natjerati da lažu ako neće.
Laganje tj manipulisanje je sastavni dio prljave igrice.
A u prljavim igricama sve je dopusteno, pa cak i namjestanje utakmica. Tko zna tko zna o cemu je ovdje sve rijec.

Slavimo 3 boda a za dalje budemo vidili kako cemo i sta cemo.

@Aleme ja znam samo za keveljuk da ne pase u nas dnk gospodskog kluba. Admir Rahimic cistija i postenija osoba. Znaci nije sve crno a ni bijelo kako se cini.

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 18 avg 2024, 23:21

18 avg 2024, 21:17
Samo da provjerim da li je klimatski aktivista pod nazivom Killa preživio ovu pobjedu, veoma mu je teško pala a u vidu svog zanimanja prebacuje krivicu na sparinu pred kišu. Kila izdrži
U zadnja 2 mjeseca lik aktivan 0-24h spreman za pljuvanje i riganje bljuvotina, lijecenje svoji bolesnih kopleksa, medjutim kada je Velez pobjedio nema pojavljivanja. I covjek sebe naziva navijacem Veleza. Bolesno
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 18 avg 2024, 23:22

Kakav debilizam čovjek napravi od teme, a mogla je biti lagana i opuštena, bar večeras :tokralju: :rol:

Ovo je stvarno umjetnost, niko osim Veleža nema ovakve debile među svojim navijačima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

BigEM
Kontakt:

Post Postao/la BigEM » 18 avg 2024, 23:22

Svaka dalja diskusija je suvisna. Covjek je veceras optuzio klub za koji navija za namjestanje utakmica. To nam ni najveci dusmani odavno ne prisivaju.
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 avg 2024, 23:24

18 avg 2024, 23:18
Gr0hot je napisao/la:
Te rekla/kazala stvari smo se naslušali, po toj priči očekivao sam da će Hrkač pijan izaći na teren.
Par bolida koji su povjerovali skutoru nakvom sto je pisao na glavnoj temi ili par bosanskih balvana.
Aj ne seri sa tim svojim ogranicenjima.

Imam provjeren info za 5 igraca u dalekoj.

Bezveze ti prica i branjenje neodbranjivog.
Samo ne kontam sta je tebi motiv?

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 18 avg 2024, 23:25

Uzivajte malo u pobjedi, sta vam je koji dja.vo
Bravo Rođeni!
Ti si naša ljubav jedina!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 avg 2024, 23:26

Gr0hot je napisao/la:
18 avg 2024, 23:15
Balorda je napisao/la:
18 avg 2024, 23:11
:rol: :tokralju:

Psihopat.
Picic imas sta bolje ponuditi?

Aleme na koncu svega zaboli mene kita za klafurica, ono sto mene boli je da zbog zicanja maloljetnice mi izgubismo stabilnost koju smo imali.
Rekoh ti ne zanima me celavac koji nas je obrukao. Neka se drzava njim bavi.

Zelim reci da ima naznaka u promjeni UO, ali bez kevelja. I ozbiljno se na tome radi u tisini. Tako da se bulici nece jos dugo motati oko kluba. Zivio. :bih:

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 18 avg 2024, 23:28

Gr0hot je napisao/la:
18 avg 2024, 23:24
18 avg 2024, 23:18
Gr0hot je napisao/la:

Aj ne seri sa tim svojim ogranicenjima.

Imam provjeren info za 5 igraca u dalekoj.

Bezveze ti prica i branjenje neodbranjivog.
Samo ne kontam sta je tebi motiv?
Imam provjerenu info da si ti gej.
Nemam slike ni video al sam čuo priča jedan skutor po gradu, sad ko je koga nemam pojma.
Motiv mi je za trolovi kao ti i Killa izbrišu svoj profil na ovom forumu.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.