FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

pjankesarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pjankesarajevo » 19 avg 2024, 12:40

kempes je napisao/la:
19 avg 2024, 12:36
Najveci problem je sada neuhranjeni afrikanac. Jel se moze preko noci i nabit masa i nauciti lopte igrat?

Ne dao Bog da neko postepeno nesto nauci, stekne iskustvo.
A tebe, pa kod nas daj sve i odmah. Ocekuju titule i maksimum zalaganje, a sjede na kafama igraju kladionicu i kur cem nece da maknu za sebe.
Ali od drugih su najveca ocekivanja.
Sta bi bilo od naseg drustva da imaju ista ocekivanja za sebe. Bili bismo Njemacka.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 19 avg 2024, 12:43

pjankesarajevo je napisao/la:
19 avg 2024, 12:40
kempes je napisao/la:
Najveci problem je sada neuhranjeni afrikanac. Jel se moze preko noci i nabit masa i nauciti lopte igrat?

A tebe, pa kod nas daj sve i odmah. Ocekuju titule i maksimum zalaganje, a sjede na kafama igraju kladionicu i kur cem nece da maknu za sebe.
Sta bi bilo od naseg drustva da imaju ista ocekivanja za sebe. Bili bismo Njemacka.
Strancima je uvijek biti ili ne biti, ovako su ljudi i Gruzijca ismijavali i govorili da ga se skine. Mozda od Mamadua nema nista ali smijesno je otpisivati igraca nakon jedne utakmice.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 19 avg 2024, 12:44

Strašne teme unazad par stranica, igramo dobro pa ni sami od muke ne znamo po čemu bi više srali. Vjerovatno natkrivena tribina, naša standardna joker tema.

Ne skontah Zekića na pressu, je l' Mustafić full spreman? Ako jest, volio bih da počne umjesto Lije. Ako ne onda nek Julardžija bude taj vezni uz Bubanju i Đorđevića.

Baš me zanima da li ćemo ikada pokušati sa klasičnom 4 3 3. ZZ je često govorio kako mu je to najdraža formacija ali je rijetko imao igrače za nju pa se krpio s raznim varijantama.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 19 avg 2024, 12:52

Danas bih Beganovića malo odmorio, mislim da je ovo prilika da Unušić dobije minute.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

North1987
Kontakt:

Re: H8Z7

Post Postao/la North1987 » 19 avg 2024, 12:58

Od cega bi ti beganovica odmorio Bgti ? Haha

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 19 avg 2024, 12:59

kempes je napisao/la:
19 avg 2024, 12:43
pjankesarajevo je napisao/la:
19 avg 2024, 12:40
kempes je napisao/la:

Strancima je uvijek biti ili ne biti, ovako su ljudi i Gruzijca ismijavali i govorili da ga se skine. Mozda od Mamadua nema nista ali smijesno je otpisivati igraca nakon jedne utakmice.
Bolje da nisam nista napisao, yebat ga ako bude sta bude nece nas u crno zavesti.
Okrenimo se utakmici veceras

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 19 avg 2024, 13:06

North1987 je napisao/la:
19 avg 2024, 12:58
A zašto ga ne odmoriti? Beganović je neko ko zadnjih godinu dana igra po 90 minuta svaku utakmicu... utakmice protiv ovih ekipa su prilike za ostale igrače da pokažu šta mogu. Jedan od njih je i Unušić. Pa moramo vidjeti kako momak igra...
SARAJEVO SIAMO NOI <3

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 avg 2024, 13:07

Poderat ćemo ih 1:0 u 90 minuti autogol.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 avg 2024, 13:08

E cuj pjanketa filozofa, izazov :lolno:
Izazov jekada pravis nesto a imas uslove, al kad ne mozes raditi jer nemas radnu vizu, to se zove rad na crno.
Da ne nastavite lagati i petljati, bio je Matteo tada nekad krajem ljeta na sastanku s mirvicem i onsj iz kine je po misljenju Mirvica bolji strucnjak od Mattea.

A on se uhvatio u koštac s problemima, npr da nema bojlera i da se djeca tusiraju hladnom, pa izgubimo zbog toga Tarika Banjića, Terzića i sl.
Ne kontam cemu braniti neobranjive stvari...

Ps. Kako mi info kaze, ovaj švicarac na treninzima buši na sve strane 😁⚽😍
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 19 avg 2024, 13:10

Pantelija je napisao/la:
19 avg 2024, 13:08
Izazov jekada pravis nesto a imas uslove, al kad ne mozes raditi jer nemas radnu vizu, to se zove rad na crno.
Da ne nastavite lagati i petljati, bio je Matteo tada nekad krajem ljeta na sastanku s mirvicem i onsj iz kine je po misljenju Mirvica bolji strucnjak od Mattea.

A on se uhvatio u koštac s problemima, npr da nema bojlera i da se djeca tusiraju hladnom, pa izgubimo zbog toga Tarika Banjića, Terzića i sl.

:clap:

Jedva cekam da krene igrati, ceka nas klasa velika.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 19 avg 2024, 13:15

hazarder je napisao/la:
19 avg 2024, 12:44
Strašne teme unazad par stranica, igramo dobro pa ni sami od muke ne znamo po čemu bi više srali. Vjerovatno natkrivena tribina, naša standardna joker tema.

Ne skontah Zekića na pressu, je l' Mustafić full spreman? Ako jest, volio bih da počne umjesto Lije. Ako ne onda nek Julardžija bude taj vezni uz Bubanju i Đorđevića.

Baš me zanima da li ćemo ikada pokušati sa klasičnom 4 3 3. ZZ je često govorio kako mu je to najdraža formacija ali je rijetko imao igrače za nju pa se krpio s raznim varijantama.
Brate ako nije imao u Osijeku igrače za ovu formaciju neće sad imati nakon što su mu doveli jednog igrača po volji, možda :mrgreen:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

XRP
Kontakt:

Post Postao/la XRP » 19 avg 2024, 13:20

Koji svicarac?

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 19 avg 2024, 13:22

hordasDoboj je napisao/la:
19 avg 2024, 13:15
hazarder je napisao/la:

Brate ako nije imao u Osijeku igrače za ovu formaciju neće sad imati nakon što su mu doveli jednog igrača po volji, možda :mrgreen:
A znam brate al' maštam hebeš ga. Mislim da nama ne treba puno da pokušamo 4 3 3 protiv nekog lakšeg protivnika pa makar poluvrijeme. Fali nam taj jedan vezni ubica o kojem oprasmo evo ima godina.

Osijek je bio 50% Mierez, 40% ZZ i 10% sve ostalo. Evo ih sad mušterija za ispast. Preloša sportska politika, kod nas bi mrtva glava pala da nešto slično urade.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 19 avg 2024, 13:24

hazarder je napisao/la:

slika
Koševo Zapad

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 19 avg 2024, 13:28

XRP je napisao/la:
19 avg 2024, 13:20
Koji svicarac?
Turkeš vjerovatno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 19 avg 2024, 13:33

juka55 je napisao/la:
19 avg 2024, 13:06
North1987 je napisao/la:
19 avg 2024, 12:58
A zašto ga ne odmoriti? Beganović je neko ko zadnjih godinu dana igra po 90 minuta svaku utakmicu... utakmice protiv ovih ekipa su prilike za ostale igrače da pokažu šta mogu. Jedan od njih je i Unušić. Pa moramo vidjeti kako momak igra...
+100 :clap:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 19 avg 2024, 14:28

Pantelija je napisao/la:
19 avg 2024, 13:08

Nisi ti mene skonto. I pvo ce biti moj zadnji reply na tu temu:
Profesionalac, menadzer ne dolazi tamo gdje nema tople vode. Sve se to fino raspita prije nego sto se dodje. A ti valjda navikao na Njemacku, pa kontas sve rijeseno vazda.

Ako je tacno za Turkesa, imas pivu kad budes u Becu ;-)
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 19 avg 2024, 14:32

Shategabri je napisao/la:
19 avg 2024, 13:24
hazarder je napisao/la:

slika
Ovo je izvuceno vise iz onog podcasta gdje je bio sa Jakirovicem (to je bilo prije njegovog ponovnog dolaska u Osijek) pa je on rekao nesto u fazonu tesko je ovdje imati igrace i ekipu za to jer je najzahtjevnija formacija sa najvise odgovornosti. Vjerovatno i on ide da to igra gdje moze ali nije 'perfektno' kako je on to zamislio.

Personalno, mene najmanje brine formacija sad kad je ZZ tu, vidio sam prije nego je dosao da zna u 5 razlicitih utakmica 5 razlicitih formacija poslati, jos napravi 1-2 korekcije u toku igre sto je stvarno fascinantno za fudbal koji smo mi gledali :thumbup:
Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 19 avg 2024, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 19 avg 2024, 14:35

19 avg 2024, 14:32
Shategabri je napisao/la:
19 avg 2024, 13:24

slika
Ovo je izvuceno vise iz onog podcasta gdje je bio sa Jakirovicem pa je on rekao nesto u fazonu tesko je ovdje imati igrace i ekipu za to jer je najzahtjevnija formacija sa najvise odgovornosti. Vjerovatno i on ide da to igra gdje moze ali nije 'perfektno' kako je on to zamislio.
[/spoiler]
Personalno, mene najmanje brine formacija sad kad je ZZ tu, vidio sam prije nego je dosao da zna u 5 razlicitih utakmica 5 razlicitih formacija poslati, jos napravi 1-2 korekcije u toku igre sto je stvarno fascinantno za fudbal koji smo mi gledali :thumbup:
Pravi je mangup, razumije fudbal jednostavno. Bas trener za nasu ligu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 avg 2024, 14:36

Vrijeme je za pobjedu bez primljenog gola, ide 2:0 večeras.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasFks, NeSamSafetee, PeppermintSA, perodeformero, THEC i 65 gostiju.