FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Saglasnost za odgodu je dao i Fudbalski klub Sarajevo, javlja vlasnik TV prava Arena Sport.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koja dvojica, brathazarder je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:06Taman je to da se Turkeš i ova dvojica što će doć' uigraju i Krdžalić oporavi 100%. Mislim da će se pola vremena uigravat prekidi. To je ono što ZZ govori da se propustilo na pripremama.Hajdeee je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:54Znaci poslije ove vecerasnje utakmice, u narednih cca mjesec dana, igramo samo jednu utakmicu.
Zato, pakujte se, i ka Kosevu veceras.
Mislim da nam nikako nece goditi te dvije pauze od po 15 dana bez utakmica. Jer ekipa je u sasvim ok formi, i u uzalznoj putanji.
Steta!!!!![]()

- FKS -
Andrić i OrdagićHajdeee je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:11Koja dvojica, brathazarder je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:06Taman je to da se Turkeš i ova dvojica što će doć' uigraju i Krdžalić oporavi 100%. Mislim da će se pola vremena uigravat prekidi. To je ono što ZZ govori da se propustilo na pripremama.Hajdeee je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:54Znaci poslije ove vecerasnje utakmice, u narednih cca mjesec dana, igramo samo jednu utakmicu.
Mislim da nam nikako nece goditi te dvije pauze od po 15 dana bez utakmica. Jer ekipa je u sasvim ok formi, i u uzalznoj putanji.
Steta!!!!![]()
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ta dva mitska bića kume što čekamo da im propadnu bolje opcije, evo sijeda sijedu goni čekajući.Hajdeee je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:11Koja dvojica, brathazarder je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:06Taman je to da se Turkeš i ova dvojica što će doć' uigraju i Krdžalić oporavi 100%. Mislim da će se pola vremena uigravat prekidi. To je ono što ZZ govori da se propustilo na pripremama.Hajdeee je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:54Znaci poslije ove vecerasnje utakmice, u narednih cca mjesec dana, igramo samo jednu utakmicu.
Steta!!!!![]()
![]()

A što se prekida naših tiče, znam da nije neki uzorak al' ja mislim da smo se popravili u tom segmentu izuzev golmana što podleće 3 puta po utakmici.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Andrić bi definitivno bio upgrade na ovaj roster.
-
- Kontakt:
Ma kakav Andric ljudi uozbiljite se, prevelik zalogaj za nas..
-
- Kontakt:
Kakvih 50 mil dodaj duplo

Ovi u vezi stadiona ne treba komentarisati jer vrlo lahko moze biti samo predizborna šuplja. Mjesec ipo do izbora je.
Ima li jos neko prodajno mjesto oko stadiona da nije ono ispod one cevabdzinice gdje se cep napravi uvijek?
Rockov,Nidal,soldo,jovic,beganovic,bubanja,djordjevic, kyeremeh, gulisha, renan, catakovic
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Koji Andric, jel Ivo?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ivo
-
- Kontakt:
Uh ako bude istina za Kosevo 

Ivo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kocka je okrugla

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Svakako će procuriti u medije, Ivo Andrić brate
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ivo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, Bejker, bvsic, Dave, gh0stHZ, Haksss, JavierBosnia, mosarajvosa83, nedimmmm1337, rimljanin90, skoJaa, Tarapi i 47 gostiju.