Cuj pustao neko nasu himnu, pa samo pitar u ovo moze povjerovatsvrakino1921 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:10Kaze mi jaran, da je u toku promocije projekta, neki vijecnik Kapo (?) pustao na mobitel himnu plavih uhljupa.
Ko je Kapo?
![]()
![]()
![]()
![]()
Kapo je vijećnik u općini Centar
I uzorni građanin i poreski obveznik u općini Centar od čijeg novca hocete da sklepate trecinu krova na istočnoj tribini
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
svemalim1 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:16dino je sigurno anceloti za canadija, samo je problem sto se on ne bi sklonio pitarima na kosevu da odu u europu i izgubio 3-0. kad iduci put to uradite, bar nemojte unaprijed na forumu pisati da ste prodali.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:10ako zagusti, zvat cemo dinu djurbuzovica da nas poslozi 4 4 2 i da ostanemo u ligi iako ne mozemo nikog dobiti na strani 12 kola, slozit cemo tad najboljeg domacina lige 0:3
nek prskaju
Kakav prccc
- svrakino1921
- Kontakt:
Na zahtjev Plemića
Odgođena utakmica četvrtog kola prvenstva BiH između Zrinjskog i Sarajeva
Utakmica četvrtog kola Wein lige Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Sarajeva neće biti odigrana predstojećeg vikenda, kako je prvobitno planirano.
Naime, prvenstveni susret je odgođen na zahtjev Zrinjskog, koji ove i naredne sedmice igra utakmice play-offa Konferencijske lige protiv Vitorije.
Saglasnost za odgodu je dao i Fudbalski klub Sarajevo, javlja vlasnik TV prava Arena Sport.
Utakmica četvrtog kola Wein lige Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Sarajeva neće biti odigrana predstojećeg vikenda, kako je prvobitno planirano.
Naime, prvenstveni susret je odgođen na zahtjev Zrinjskog, koji ove i naredne sedmice igra utakmice play-offa Konferencijske lige protiv Vitorije.
Saglasnost za odgodu je dao i Fudbalski klub Sarajevo, javlja vlasnik TV prava Arena Sport.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
ne znam sto promijeniste i trenera i sportskog direktora i pola ekipe, zar nije bilo lakse i jeftinije ostaviti ancelotija na klupisvemalim1 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:16dino je sigurno anceloti za canadija, samo je problem sto se on ne bi sklonio pitarima na kosevu da odu u europu i izgubio 3-0. kad iduci put to uradite, bar nemojte unaprijed na forumu pisati da ste prodali.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:10ako zagusti, zvat cemo dinu djurbuzovica da nas poslozi 4 4 2 i da ostanemo u ligi iako ne mozemo nikog dobiti na strani 12 kola, slozit cemo tad najboljeg domacina lige 0:3
nek prskaju
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
Devedesetka
- Kontakt:
dino i bekric su se emotivno ispraznili. nesto kao sir klaf, zvani mozda se tali.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:30ne znam sto promijeniste i trenera i sportskog direktora i pola ekipe, zar nije bilo lakse i jeftinije ostaviti ancelotija na klupisvemalim1 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:16dino je sigurno anceloti za canadija, samo je problem sto se on ne bi sklonio pitarima na kosevu da odu u europu i izgubio 3-0. kad iduci put to uradite, bar nemojte unaprijed na forumu pisati da ste prodali.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:10
ako zagusti, zvat cemo dinu djurbuzovica da nas poslozi 4 4 2 i da ostanemo u ligi iako ne mozemo nikog dobiti na strani 12 kola, slozit cemo tad najboljeg domacina lige 0:3
nek prskaju
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Ni ja ne vjerujem da je neko pustao “boze pravde” u vijecniciBumbaclat je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:20Cuj pustao neko nasu himnu, pa samo pitar u ovo moze povjerovatsvrakino1921 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:10Kaze mi jaran, da je u toku promocije projekta, neki vijecnik Kapo (?) pustao na mobitel himnu plavih uhljupa.
Ko je Kapo?
![]()
![]()
![]()
![]()
I uzorni građanin i poreski obveznik u općini Centar od čijeg novca hocete da sklepate trecinu krova na istočnoj tribini![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma nema sansecetvrtomjesto je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:44Ni ja ne vjerujem da je neko pustao “boze pravde” u vijecniciBumbaclat je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:20Cuj pustao neko nasu himnu, pa samo pitar u ovo moze povjerovatsvrakino1921 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:10Kaze mi jaran, da je u toku promocije projekta, neki vijecnik Kapo (?) pustao na mobitel himnu plavih uhljupa.
Ko je Kapo?
![]()
![]()
![]()
![]()
I uzorni građanin i poreski obveznik u općini Centar od čijeg novca hocete da sklepate trecinu krova na istočnoj tribini![]()
Igman predstavio novo pojačanje, a radi se o Gadji Celi Carmel Junior Tallou.
5/1
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hvala pitarimasvrakino1921 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:26Na zahtjev Plemića
Ovo je za dobrobit koeficijenta naše BiH
Koristit će i njima
Ako nekad prođu prvo pretkolo
Hvala
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
Devedesetka
- Kontakt:
prepali ste seRigoletto je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:08Hvala pitarimasvrakino1921 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:26Na zahtjev Plemića
Koristit će i njima
Hvala
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nemoj tako, prosli su ove godine prvo pretkoloRigoletto je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:08Hvala pitarimasvrakino1921 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:26Na zahtjev Plemića
Koristit će i njima
Hvala
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Znači divovi pristali na odgodu. Zanimljivo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U jednu ruku nam i odgovara imat cemo još jedne "pripreme" da Zekic to malo uigra bolje jel je ovo bilo relativno na vrat na nos zbog Evrope,jbt igramo jednu utakmicu u narednih mjesec dana i ta jedna Radnik na Koševu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Možda nema zubi za jabuke.bvsic je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:16Sjedi oguli jabuku, smiri se malosvrakino1921 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:10Kaze mi jaran, da je u toku promocije projekta, neki vijecnik Kapo (?) pustao na mobitel himnu plavih uhljupa.
Ko je Kapo?
![]()
![]()
![]()
![]()
I uzorni građanin i poreski obveznik u općini Centar od čijeg novca hocete da sklepate trecinu krova na istočnoj tribini
-
jurisicduska
- Kontakt:
Biće prijateljske. Ne odgovara nam ispast ćemo oz forme opet ispočetka se dizati. A taman na optimalnom nivou.
Samo da nas Gošk ne dobije večeras pa da psujemo mejsec a poznavajući nas to je opcija. Pu pu pu
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nadam se pozitivnom soku u ekipi Goska nakon promjene trenera i bar bod da izvuku veceras
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Meraak1921
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:19On je političar, to mu je posao.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:04Srđan Mandić maketom do novog mandata. Onda će maketa u ladicu naredne cetiri godine.
Vidjecemo kako da li ce opet uspjeti preveslati Pitare
Mene čudi da su iz FKS ponovo pristali da budu dio ovog cirkusa. Zaista ne mogu vjerovati da ni nakon 10 godina ne traže alternativu, zemljište, nešto da se mrdnu sa mrtve tačke.
Koševo i da ga središ kao apoteku, nikad neće biti fudbalski stadion. Čak i da urade ovo što su planirali to će biti bacanje para jer je sve dotrajalo, konstrukcija je oronula i uvijek će se javljati novi problemi.
Najlakse je krezubu publiku na Kosevu nahajcati, bravo Mandicu, treba glasova, poprskaj im opet po faci, pa poslije izbora, prodaj im za dvije marke (ali samo za koristenje)
-
killafrommanilla
- Kontakt:
to s nekim drugim mozes te gluposti pisati, sa mnom sigurno ne. ne znam kako si to uspio pobrkati nakon visemjesecnog prelistavanja nase teme
anceloti znaci mogao i prvo mjesto napasti, a vi ga otpustili. zasto, 4-1-0 10:1 u zavrsnici bi trebalo donijeti novi mandat
odredis mu ambicije i anceloti krene ka ostvarenju, domaci lik, zeljin dnk, nije valjda da su svjesni da su mu sve kupili...Oni ako donesu takvu odluku da smo to mi, onda će moj stručni štab pitati kakve su ambicije.
Ako kažu "hoćemo prvo mjesto", mi ćemo reći "naravno, borit ćemo se", samo se tad otvaraju druga pitanja u ekipi - koga ćemo dovesti, koga pustiti...
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Gošk večeras ostaje neporažen, usudio bih se reći i da uzima puni plijen.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, jurisicduska, Samba71 i 12 gostiju.