FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja iskreno mislim da i ne treba nikog sad dovoditi, jer su to sad sve igraci totalno van forme i nespremni, bolje na zimu ciljano dovesti 2-3 top igraca!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Bravo sve tacno napisano od početka do kraja.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 avg 2024, 10:38Koliko je utakmica bilo da nismo pogledali na gol?Tuzla 5 komada,Igman,Zrinjski 4:1,Tuzla,Velez,Sloga,i slag na tortu ispadanje od treceligasa.Znaci najmanje 7/15 utakmica u njegovom mandatu veze sa vezom nismo imali i to je licilo na igru u pokojnom Jesicevom mandatu ako ne i gore.donDondon je napisao/la: ↑19 avg 2024, 23:21Najljepši smo fudbal igrali pod Dudicem pa neka priča ko sta hoće,nije imao rezultate i zaslužena noga, šta je se tad desavalo zna samo on.
Za sad meni ovo ne ulijeva povjerenje, ovo ubacivanje Mujkica, pa konstantno guranje Rockova pa primanje golova od najlosijih ekipa u ligi...
Ispadanje od tada zenicki srednjoskolaca nijednom treneru ne bi mogao prezvakati i da je licno Pep Guardiola svaki trener tu zasluzuje automatski otkaz.Dudic je imao finu igru u pocetku ali poslije je pokazao da ne zna vratiti ekipu nakon 2 kiksa i da nije dorastao da vodi klub kao Sarajevo.Hvala mu ali daleko je on od nekog zaljenja jer je dobio sve sto je trazio i gotovu ekipu do priprema.Imao je i stvari koje nisu isle na ruku medjutim i Sablicu nije islo na ruku mozda i vise stvari pa je pusten covjek.
Imamo trenutno uz Jakirovica najboljeg trenera u historiji lige koji mora se zadrzati najmanje 3 godine ili smo u kanalu.Sta fali igri?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nesto kontam da se ne misle uzete pare na transferima tek tako baciti. Ovo nam moze biti kljucni transfer za buducnost ako pogodimo pravog igraca za dobre pare. Zato sam misljenja da se ne ide grlom u jagode da se dovede samo da bi se dovelo.kupus army je napisao/la: ↑20 avg 2024, 10:56Ja iskreno mislim da i ne treba nikog sad dovoditi, jer su to sad sve igraci totalno van forme i nespremni, bolje na zimu ciljano dovesti 2-3 top igraca!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Nas će amater na golu definitivno koštati par utakmica ove sezone. Sve je super dok mi dajemo po 3 gola na utakmici pa protivnik ne može da stvori toliko situacija koje će on zayebati koliko mi možemo zabiti golova, ali kad dođe utakmica na jedan gol, kad negdje zagusti e onda smo s ovim amaterom na golu nayebali i prosuli bodove. Što je najtužnije od svega nemaš zamjene za njega jer je na klupi još jedan rekreativni golman.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Imaš u narednih mjesec dana jednu takmičarsku utakmicu. Taman sad da dovedeš dva igrača imas vremena da ih uigras i uklopis u tim.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Dobro je ovo za sada.
Ovaj Pranjić je najveće tele u historiji lige. Trebali su mu zabranit da se uopšte pojavljuje na presici onako obučen, ne znam kako ga nije stid.
Bubanja i Đorđević su već preuzeli kormilo ekipe, fantastični obojica. Ovo ostalo toplo hladno, previše fulamo jbg-a, nikako da ova četvorka u napadu pročepi i počne završavati šanse, vazda se neko spetlja, pogrešan pas, itd.
Al kako su arapi na zapadu navijali pred kraj tekme

Bubanja i Đorđević su već preuzeli kormilo ekipe, fantastični obojica. Ovo ostalo toplo hladno, previše fulamo jbg-a, nikako da ova četvorka u napadu pročepi i počne završavati šanse, vazda se neko spetlja, pogrešan pas, itd.
Al kako su arapi na zapadu navijali pred kraj tekme

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa najgore mi kad pročitam prijedlog da Rogić na gol stane.Zutti je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:06Nas će amater na golu definitivno koštati par utakmica ove sezone. Sve je super dok mi dajemo po 3 gola na utakmici pa protivnik ne može da stvori toliko situacija koje će on zayebati koliko mi možemo zabiti golova, ali kad dođe utakmica na jedan gol, kad negdje zagusti e onda smo s ovim amaterom na golu nayebali i prosuli bodove. Što je najtužnije od svega nemaš zamjene za njega jer je na klupi još jedan rekreativni golman.
Rockov je tanak, ali Rogić ima prije svega par kila viška.
Ako se i bude dovodio golman, riješiti se Rogića, a Rockov hoklica.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ne treba ni dovoditi samo da bi se dovelo.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:01nesto kontam da se ne misle uzete pare na transferima tek tako baciti. Ovo nam moze biti kljucni transfer za buducnost ako pogodimo pravog igraca za dobre pare. Zato sam misljenja da se ne ide grlom u jagode da se dovede samo da bi se dovelo.kupus army je napisao/la: ↑20 avg 2024, 10:56Ja iskreno mislim da i ne treba nikog sad dovoditi, jer su to sad sve igraci totalno van forme i nespremni, bolje na zimu ciljano dovesti 2-3 top igraca!
Zekić je rekao šta mu treba, neće sigurno pristati na neko poluriješenje.
Koševo Zapad
ovo je odlicno kako je bilo predhodnih godina
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ono protiv Sloge se moglo i moralo gledati - slažem se._weella_ je napisao/la: ↑20 avg 2024, 10:39Samo se nadam da će skupiti muda i suditi ovakve stvari i u derbijima kad budemo u Mostaru i Banja Luci, kao što je odsudio zadnji na Grbavici sa dva crvena.
Pošteno, sve što je čisto da se i sudi.
Do sada iskreno smrdi oko penala, jer protiv Sloge a i sinoć na Beganoviću se moglo gledati…
Ono sinoć na Beganoviću (u prvom poluvremenu) nije bilo za penala. Jedva je dočekao da ga igrač GOŠKa pipne samo da padne.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Razliku sam pogodio ako nistapjankesarajevo je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:48Eh Morteme **** sa Rozmanom 3:0, 4:0 i 2:2 a ti nam sada nesto skroman a?
Bolje igramo nego sa Rozmanom, ocekivanja su minimum 3:0 na Kosevu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jesu li barem jednu našu pjesmu naučili? Simpatični su bili pravo.bodi123 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:10Ovaj Pranjić je najveće tele u historiji lige. Trebali su mu zabranit da se uopšte pojavljuje na presici onako obučen, ne znam kako ga nije stid.
Al kako su arapi na zapadu navijali pred kraj tekme![]()
![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Opet ponavljam, bit će dovođenja. Neće se dovoditi samo da se dovodi.
Jedino čemu se potajno nadam je da će Zekić pored osmice i veznjaka zahtjevati i golmana.
Jedino čemu se potajno nadam je da će Zekić pored osmice i veznjaka zahtjevati i golmana.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pitanje za ove koji su bili golmani ili imali neki kontakt sa istima: Da li je tacno ono sto je Zekic rekao u Doboju da ce Rockov doci na svoje sto se tice izlazaka i da je to posljedica manjka utakmica u posljednjih godinu dana ili suprotno tome, izlasci su jednostavno stvar intuicije, odnosno necega sto se moralo nauciti ranije, a sada je vec kasno?!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
A svoje su nešto pjevali al je grmilo čuo sam ih jače neg HZ u jednom trenutkuPendulum je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:22Jesu li barem jednu našu pjesmu naučili? Simpatični su bili pravo.bodi123 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:10Ovaj Pranjić je najveće tele u historiji lige. Trebali su mu zabranit da se uopšte pojavljuje na presici onako obučen, ne znam kako ga nije stid.
![]()
![]()
![]()

I Unušić njega da pohvalim, onako oštar i precizan centaršut ja se fakat ne sjećam kad je neki naš bek uputio. Lopta leti ko da gledaš englesku premijer ligu, isto raketa

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Rockov nek' mjesec dana vježba izlazak na ubačaj i nadat se da će manje plivat u budućnosti. Ima on i dobrih stvari u svojoj igri, bolji je od Rogića definitivno. Prije će on izlaske na loptu uvježbat nego što će Rogić refleks steć'.
Sto posto je tako. Neka ljudi malo pogledaju Rockova dok je bio golman Vojvodine, tad je bio najbolji golman u Srbiji... imamo top golmana, samo trebamo biti strpljivi sa njimNapapijri je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:26Pitanje za ove koji su bili golmani ili imali neki kontakt sa istima: Da li je tacno ono sto je Zekic rekao u Doboju da ce Rockov doci na svoje sto se tice izlazaka i da je to posljedica manjka utakmica u posljednjih godinu dana ili suprotno tome, izlasci su jednostavno stvar intuicije, odnosno necega sto se moralo nauciti ranije, a sada je vec kasno?!
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Kakav cirkusant jel ovo mogucebodi123 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:10Ovaj Pranjić je najveće tele u historiji lige. Trebali su mu zabranit da se uopšte pojavljuje na presici onako obučen, ne znam kako ga nije stid.
![]()

Buni se za cist crveni.Sta je njemu crveni,kad mu nogu otkine tek onda?Sipovic od pocetka utakmice dise za vrat Renanu i samo gleda kako da ga hinjski nacepi.Strumfovska skola koja nece prolaziti vise.Hvala Bogu ima VAR pa ako im se isplati nek dobijaju svaku utakmicu crveni.Sto se nisu bunili u Banja Luci kad im dade direktan crveni u 2.minuti?Sto ne spomene cist penal nad Beganovicem pred kraj prvog poluvremena?Piqke jedne napusite se qurca Sarajevu dobro seljacine.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Zadnji put da bek onako ubaci - Pidro Mersi upravo protiv GOSKa, sezona 18/19.bodi123 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:27A svoje su nešto pjevali al je grmilo čuo sam ih jače neg HZ u jednom trenutkuPendulum je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:22Jesu li barem jednu našu pjesmu naučili? Simpatični su bili pravo.bodi123 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:10Ovaj Pranjić je najveće tele u historiji lige. Trebali su mu zabranit da se uopšte pojavljuje na presici onako obučen, ne znam kako ga nije stid.
![]()
![]()
![]()
I Unušić njega da pohvalim, onako oštar i precizan centaršut ja se fakat ne sjećam kad je neki naš bek uputio. Lopta leti ko da gledaš englesku premijer ligu, isto raketa![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Arnelv52, johntravolta123, Lecler, riki46, robertkosar, Rule_hz, Seipronto, Serha i 70 gostiju.