Nije samo Rumeni, ovaj se nije naigrao ni kod Basica, a pogotovo kod onog njemackog akrepa zvanog neznalica. **** te kralj kakvi su mongoloodi i strucnjaci, nerealno.
Nego, de mi reci jel se popravio Boljevic

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nije samo Rumeni, ovaj se nije naigrao ni kod Basica, a pogotovo kod onog njemackog akrepa zvanog neznalica. **** te kralj kakvi su mongoloodi i strucnjaci, nerealno.
Realno jeste, iako on nema sta traziti na desnoj strani.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 avg 2024, 01:29Nije samo Rumeni, ovaj se nije naigrao ni kod Basica, a pogotovo kod onog njemackog akrepa zvanog neznalica. **** te kralj kakvi su mongoloodi i strucnjaci, nerealno.
Nego, de mi reci jel se popravio Boljevic
![]()
Zaslužio sam da me zovnu na potpis ugovoraavalPacidoroP je napisao/la: ↑20 avg 2024, 23:44Al-Jaber dogovorio produženje.
Nadam se da ga ne damo ispod 2.miliona eura apsolutno nikome.
Momak je daleko iznad svih igrača u ligi godinama unazad.
Ma brate kamere su na zapadu pa onda neće toliko da bode oči.
Da ne pretjerujem sa nekom vecom cifrom ali ispod 3 mil eura ne smije biti otkupna klauzula ukoliko produzi. Momak vrijedi i vise.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 avg 2024, 23:44Al-Jaber dogovorio produženje.
Ma treba i zapad raditi odmah posle juga
Iskreno se nadam da ce se raditi i zapad u narednih 5 godina. Volio bi kad bi neko znao objasniti ima li ikakve sanse da Grbavicu prosirimo na nekih 23, 24 hiljade sjedecih mjesta?MojaMalenkost je napisao/la: ↑21 avg 2024, 10:29Ma treba i zapad raditi odmah posle jugaUsminkati fasadu, osposobiti poslovne i skinuti jednu od najbitnijih tacki sa dnevnog reda za jedan duzi period.
Kad to skinemo sa dnevnog reda ganjati kakav kamp.
Kad ima ko raditi nista nije nerealno.
Ja bi prema 5mEUR isaoMojaMalenkost je napisao/la: ↑21 avg 2024, 09:59Da ne pretjerujem sa nekom vecom cifrom ali ispod 3 mil eura ne smije biti otkupna klauzula ukoliko produzi. Momak vrijedi i vise.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 avg 2024, 23:44Al-Jaber dogovorio produženje.
Nije bas to realno za igraca iz nase lige kakav god bio talenat. Milion i po eura plus procenti su maks da ga prodamoTigerWoods je napisao/la: ↑21 avg 2024, 11:07Ja bi prema 5mEUR isaoMojaMalenkost je napisao/la: ↑21 avg 2024, 09:59Da ne pretjerujem sa nekom vecom cifrom ali ispod 3 mil eura ne smije biti otkupna klauzula ukoliko produzi. Momak vrijedi i vise.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 avg 2024, 23:44Al-Jaber dogovorio produženje.
Jedan od onih sto bi napravili bolju karijeru da nije bilo povreda, a mi cemo ga cekati da se dozove19vendetta87 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 11:19Gospodin Nedo Turkovic kaze da bi neki strani krilni igrac mogao doci do kraja sedmice
Baš je jedini kojeg smo reanimirali i poslali dalje? Santos bolji, ali i skuplji sigurno. Ako potpiše, sretno mu. Bitniji je dobar štoper nego krilo.
Istog sam misljenja da nam je potreban stadion tog kapaciteta,mislim da je cak Miske i govorio nekad da bi Grbavica na kraju trebala imati 22-23 hiljade kapaciteta.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 10:32Iskreno se nadam da ce se raditi i zapad u narednih 5 godina. Volio bi kad bi neko znao objasniti ima li ikakve sanse da Grbavicu prosirimo na nekih 23, 24 hiljade sjedecih mjesta?MojaMalenkost je napisao/la: ↑21 avg 2024, 10:29Ma treba i zapad raditi odmah posle jugaUsminkati fasadu, osposobiti poslovne i skinuti jednu od najbitnijih tacki sa dnevnog reda za jedan duzi period.
Kad to skinemo sa dnevnog reda ganjati kakav kamp.
Kad ima ko raditi nista nije nerealno.