Polako, prvo nek se taj jug napravi pa ce sve ostalo lakse. Ako bi se islo ka tome da se reprezentacija premjesti u glavni grad onda bi imalo smisla da se napravi zapad po svim svjetskim standardima ali za taj poduhvat treba mnoooogo vise novca nego za istok ili jug jer moras urediti prostore unutra, svecane loze, novinarska mjesta, prikljucke za kamere i sta sve ne.
Jos ne znamo ni kako ce jug izgledati ni kad ce poceti ni koliko ce trajati ti radovi a vec se masta o zapadu. Trcite pred rudu i samim tim cete vasim nerealnim ocekivanjima dovesti do unosenja negativne atmosfere ako se radovi za jug oduze (a vrlo je moguce da ce se to desiti jer ie tako i najavljeno, sto zbog tendera sto zbog izvodjaca radova).
Idemo korak po korak naprijed. Pohlepni ste i za Jabera. Ako momak produzi ugovor zelim mu da ga povrede zaobidju i da unaprijedi svoju igru i nama donese puno srece a tek kasnije da se proda onako kako on zeli a uz to da i mi prihodujemo. Razmisljati o necemu vise od 1.5mil e je po mom misljenju nerealno za nasu ligu i ne znam koliko smo mi spremni odbiti takvu ponudu u slucaju da zvanicno stigne u klub. Da vrijedi vise, to sigurno, da se moze prodati za vise, i to je sigurno ALI samo ako nastavi rasti kao igrac. On je potencijal koji je pokazao da moze biti odlican igrac, ako to isprati kroz veci dio sezone, ponude za njega nisu upitne.