FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 21 avg 2024, 15:46

klasik je napisao/la:
21 avg 2024, 15:30
Samo jedna opaska, kad je doslo na naplatu milion maraka od davuda niko nije tad govorio idite ljudi dajte ostavku, nego hajde rjesavajte i ljudi rijesise.

Stvarno sad nemam neki stav dal da ulrava ostane il ode al bojim se novi koji dodju da nista bolje nam bit nece, a ekipa kakva god je bice samo bolja igra nego sad, gore ne moze.
Pitaj @Simona ko je rijesio taj dug kako i zasto je doslo potpisa reprograma za taj dug 😉
Elvir Baljic

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 avg 2024, 16:08

TuzlaCityfighter je napisao/la:
21 avg 2024, 15:46
klasik je napisao/la:
21 avg 2024, 15:30
Samo jedna opaska, kad je doslo na naplatu milion maraka od davuda niko nije tad govorio idite ljudi dajte ostavku, nego hajde rjesavajte i ljudi rijesise.

Stvarno sad nemam neki stav dal da ulrava ostane il ode al bojim se novi koji dodju da nista bolje nam bit nece, a ekipa kakva god je bice samo bolja igra nego sad, gore ne moze.
Pitaj @Simona ko je rijesio taj dug kako i zasto je doslo potpisa reprograma za taj dug 😉
Znam da ga voliš, al' odvadi malo brate moj :rol: ❤️
Haman je sve Azmir (i ponešto Senad), ništa ovi sad :urnebes:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 avg 2024, 16:10

fukara87 je napisao/la:
21 avg 2024, 15:13
Simonknows ako si toliko upucen, hajde onda reci mi znas li ko je moguci kandidat da preuzme Slobodu, ja sam cuo jednu info al istina nije provjereno jos...
Pa brate mili kad budeš znao sigurno, kad definitivno bude istina, onda me pitaj :urnebes: ne mogu ja znati nešto što možda jeste a možda ne postoji nikako. A mahalske sam davno prestao slušati jer smo mi najneinteligentnija i najinertnija mahala u univerzumu.

Nego čekam da čujem ko nam se mota po klubu a da je Husara na steroidima :zzz:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 avg 2024, 16:32

simonknows je napisao/la:
21 avg 2024, 15:08
Nego samo još da pitam, pošto hebete mater Husari i tako to, da ne znate slučajno ko je još od tog posla, a tu je uz Husaru u klubu i jedno 15x je gori od Husare? Da vam nije neko rekao privatno ili da sačekamo da neko ovdje javno to kaže :D

Da ne budem ja negativac kad sam vječni pozitivac ❤️
Da nije onaj sto mu je protiv Posusja ospod loze dobacivao i izj3bo ga, malo mu i psovao a vas katil Husara mu nije smio nista reci? 😂

Nemas ti sta biti negativac, kamo srece da mi svi mozemo toliko pozitivno gledati na situaciju kao sto ti gledas, ali jok. Raskrinkao sam laz koja se vucarala evo preko 1 sezone. ❤️

@klasik - ima li ijedan predsjednik ili Uprava da smo ga tjerali kad su na naplatu dosli prethodni dugovi ili smo svakome do sad govorili da se prihvati posla i rjesava to kad je vec izabrao da vodi klub? I evo ovi hoce da odustanu kao i svi prethodnici im u po nicega. Svako bi se prihvatao posla, ali nikako da imaju rjesenje, ideju samoodrzivosti i finansiranja. Sto @Bilder ima obicaj reci "dajte i meni transu od grada pa cu i ja voditi klub, usput ga malo zaduziti i igrati se predsjednika dok ne odem".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 avg 2024, 16:37

U svemu ovome meni je najsmjesnija prica kako hoce da prestanu voditi klub jer nemaju podrsku.
Pa kako vas nije stid ici na tu foru kad niste imali podrsku ni da preuzmete klub, a opet ste ga preuzeli, okupili neke komke iz carsije radi licne fizicke protekcije i smjelijeg istupa u javnost. Sad bi da odustanete?
Kurko. Nema odustajanja, vodite klub do kraja i dokazite da ste bili u pravu, natjerajte nas na taj nacin na podrsku i bolji odnos. Tako se to radi ako znate ds mozete i radite ispravno.

Odlazak NE

075 ❤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 avg 2024, 16:48

Beduin je napisao/la:
21 avg 2024, 16:37
U svemu ovome meni je najsmjesnija prica kako hoce da prestanu voditi klub jer nemaju podrsku.
Pa kako vas nije stid ici na tu foru kad niste imali podrsku ni da preuzmete klub, a opet ste ga preuzeli, okupili neke komke iz carsije radi licne fizicke protekcije i smjelijeg istupa u javnost. Sad bi da odustanete?
Kurko. Nema odustajanja, vodite klub do kraja i dokazite da ste bili u pravu, natjerajte nas na taj nacin na podrsku i bolji odnos. Tako se to radi ako znate ds mozete i radite ispravno.

Odlazak NE
Joj jesi ti težak lik :rol:
Ne može ti se ugodit :rol:

Ako ikad budem predsjednik prvo ću tebe zvat da me upraviš :urnebes:

Al' volim te džaba sve
Iako si ubijeđen da je Senad doveden planski da zahebemo Azmira

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 21 avg 2024, 16:49

Beduin je napisao/la:
21 avg 2024, 16:32
21 avg 2024, 15:08
Nego samo još da pitam, pošto hebete mater Husari i tako to, da ne znate slučajno ko je još od tog posla, a tu je uz Husaru u klubu i jedno 15x je gori od Husare? Da vam nije neko rekao privatno ili da sačekamo da neko ovdje javno to kaže :D

Da ne budem ja negativac kad sam vječni pozitivac ❤️
Da nije onaj sto mu je protiv Posusja ospod loze dobacivao i izj3bo ga, malo mu i psovao a vas katil Husara mu nije smio nista reci? 😂

Nemas ti sta biti negativac, kamo srece da mi svi mozemo toliko pozitivno gledati na situaciju kao sto ti gledas, ali jok. Raskrinkao sam laz koja se vucarala evo preko 1 sezone. ❤️

@klasik - ima li ijedan predsjednik ili Uprava da smo ga tjerali kad su na naplatu dosli prethodni dugovi ili smo svakome do sad govorili da se prihvati posla i rjesava to kad je vec izabrao da vodi klub? I evo ovi hoce da odustanu kao i svi prethodnici im u po nicega. Svako bi se prihvatao posla, ali nikako da imaju rjesenje, ideju samoodrzivosti i finansiranja. Sto @Bilder ima obicaj reci "dajte i meni transu od grada pa cu i ja voditi klub, usput ga malo zaduziti i igrati se predsjednika dok ne odem".
Ne pricam ja o tjeranju od strane navijaca, nego se sad pojavljuju neki novi ljudi spremni i sposobni kao da preuzmu klub, a nikog nije bilo kad je trebalo isposlovat taj milion duga.

Uprava jest kriva za trenutno stanje ekipe, kriva jer nije jos prosle sezone otpustila Nalica (ja sam jedan od rijetkih koji je piso da je prevara od trenera i da mu se zavrsavaju utakmice, a slavio se ko da je Mourinjo licno), sad sto ga nisu otpustili to oni znaju, vjerovatno nisu smjeli zbog eventualne tuzbe.

I ova ekipa ce "proigrat" samo za sta ce to bit dovoljno to je upitno, treba nadigrat na kraju sezone najmanje 3 ekipe, nije ni Gosk, ni Igman pokazo puno nesto, tu je kos Radnik i to je to, ovo ostalo nam je daleko i sa tim proigravanjem ekipe
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 avg 2024, 16:53

21 avg 2024, 16:48
Beduin je napisao/la:
21 avg 2024, 16:37

Odlazak NE
Joj jesi ti težak lik :rol:
Ne može ti se ugodit :rol:

Ako ikad budem predsjednik prvo ću tebe zvat da me upraviš :urnebes:

Al' volim te džaba sve
Iako si ubijeđen da je Senad doveden planski da zahebemo Azmira
:mrgreen:

Al ne zezaj, nisam nista slagao. Nisu imali ni tad podrsku, ali su preuzeli klub. Nemaju ni sad podrsku, neka ga nastave voditi pa aBd da izadje na hajr.
Bizi, reko sam da povlacim rucnu. Manje cu pisati, vise vas pratiti. Idemo momacki protiv Zelje, u dobroj atmosferi zasto ne i pobijediti.

P.S. Zanimljiv i onaj tekst na FKR1987, poziv Fukarama i svima ostalima. A SCB? :mrgreen:

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2024, 17:13

Madal je napisao/la:
21 avg 2024, 12:43
Sta je s krova na zapadu sto se najavio da se vec zavrsio?
Pa krov je na zapadu zar ga ne vidis? Ko zeli da vidi krov vidi, ko ne zeli samo zna hejtati. Evo slika krova na zapadu pa vi nastavite hejtat samo umjesto da ste jednom dosli pa pomeli kospe.

slika

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 21 avg 2024, 18:31

tuzlak1987 je napisao/la:
21 avg 2024, 17:13
Madal je napisao/la:
21 avg 2024, 12:43
Sta je s krova na zapadu sto se najavio da se vec zavrsio?
Pa krov je na zapadu zar ga ne vidis? Ko zeli da vidi krov vidi, ko ne zeli samo zna hejtati. Evo slika krova na zapadu pa vi nastavite hejtat samo umjesto da ste jednom dosli pa pomeli kospe.

slika
:rol: :rol:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 avg 2024, 19:29

Simoneee jel Cajic? 😂😂😂😂

075 ❤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 avg 2024, 19:43

Beduin je napisao/la:
21 avg 2024, 19:29
Simoneee jel Cajic? 😂😂😂😂
Je l' ne valja? :hmmmmm:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 avg 2024, 19:44

21 avg 2024, 19:43
Beduin je napisao/la:
Simoneee jel Cajic? 😂😂😂😂
Ja samo pitam, mozda pogodim 😁

Grmi igrac ❤️

075 ❤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 avg 2024, 19:46

Beduin je napisao/la:
21 avg 2024, 19:44
Beduin je napisao/la:
Simoneee jel Cajic? 😂😂😂😂

Grmi igrac ❤️
Pogodiš kad haman svi objave :rol: ko će drugi bit

Nadam se da nisi sarkastičan i da stvarno misliš da će biti upgrade.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 avg 2024, 19:54

21 avg 2024, 19:46
Beduin je napisao/la:

Grmi igrac ❤️

Gdje je objavljeno?

A ozbiljan sam, na ove nase "igrace" je itekako upgrade, samo bojim se da je nedovoljno. Da ne kazem kasno.
Kad ti sami igraci kazu za suigrace da nemaju pojma i da se bespotrebno kojekakva djeca dovode, da je stanje ocajno i mozda nikad gore, ja onda iskreno nisam optimistican.
Ali se i dalje nadam da ce biti i losijih od nas i da kompletni i zbijenih redova na terenu mozemo opstati. Nema druge vec se nadati najboljem.

075 ❤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 avg 2024, 20:21

Beduin je napisao/la:
21 avg 2024, 19:54
21 avg 2024, 19:46
Beduin je napisao/la:

Grmi igrac ❤️

Gdje je objavljeno?

A ozbiljan sam, na ove nase "igrace" je itekako upgrade, samo bojim se da je nedovoljno. Da ne kazem kasno.
Kad ti sami igraci kazu za suigrace da nemaju pojma i da se bespotrebno kojekakva djeca dovode, da je stanje ocajno i mozda nikad gore, ja onda iskreno nisam optimistican.
Ali se i dalje nadam da ce biti i losijih od nas i da kompletni i zbijenih redova na terenu mozemo opstati. Nema druge vec se nadati najboljem.
Faktor, sportske, sportsport, one neke naše stranice, nema gdje nema :rol:

Ma nismo mi toliko loši, ozbiljno. Nisam ni ja zadovoljan selekcijom 100%, ali dajte ba, ne može me niko ubijediti da su kanta za nabijanje. Itekako ovo može biti čvrst orah svima.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 21 avg 2024, 20:22

Kakva igračina , upravo ostani :tokralju: :pray:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 avg 2024, 20:31

21 avg 2024, 20:21
Ma nismo mi toliko loši, ozbiljno. Nisam ni ja zadovoljan selekcijom 100%, ali dajte ba, ne može me niko ubijediti da su kanta za nabijanje. Itekako ovo može biti čvrst orah svima.
Da ne vjerujemo svojim ocima, vec tebi? Na sta je tebi ovo licilo nego na kantu za nabijanje?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 avg 2024, 20:36

Hajde i to sto smo bas losi bili, igrali smo protiv 2 od 3 favorita za prvaka. Moja najveca zelja je da igraju najbolji, a ne samo Husarini puleni...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 avg 2024, 20:41

Madal je napisao/la:
21 avg 2024, 20:31
21 avg 2024, 20:21
Da ne vjerujemo svojim ocima, vec tebi? Na sta je tebi ovo licilo nego na kantu za nabijanje?
Daj brate ne zahebavaj, pa Borac i Sarajevo u gostima, ja ne znam da smo tamo nekad drugačije utakmice odigrali od ovih zadnjih, izuzev evo jedne u kupu na Koševu kad smo ih razvalili, a i oni su tad bili smeće. Vidiš da ih Nala nije spremio kako treba na pripremama, daj im par kola da se dignu kondiciono, da ih novi trener uigra, da se registruju 3 igrača iz prvih 11, da zaigra Čajić, pa da im sudimo. Prva 3 kola prvo nismo kompletni bili ni blizu.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.