To je samo sreca rasporeda da smo igrali 2 utakmice koje bi svakako izgubili. Sta cemo s Posusjem kod kuce ili i tu pisemo poraz unaprijed? Pa imal sta da ne pisemo unaprijed poraz, jel ima nesto da i mi kljucnemo od bodova?simonknows je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:41Daj brate ne zahebavaj, pa Borac i Sarajevo u gostima, ja ne znam da smo tamo nekad drugačije utakmice odigrali od ovih zadnjih, izuzev evo jedne u kupu na Koševu kad smo ih razvalili, a i oni su tad bili smeće. Vidiš da ih Nala nije spremio kako treba na pripremama, daj im par kola da se dignu kondiciono, da ih novi trener uigra, da se registruju 3 igrača iz prvih 11, da zaigra Čajić, pa da im sudimo. Prva 3 kola prvo nismo kompletni bili ni blizu.
Ne radi se uopste o 3 poraza vec o ocajnoj, tj. nepostojecoj igri i fizickoj spremi kao da su se juce krenuli baviti profesionalnim fudbalom. Imamo mi itekako jos sanse, i da ce biti bolje - hoce sigurno jer je realno da gore od ovoga apsolutno ne moze, ali je cinjenica da ovo ne da je lose vec je jadno i ocajno i da ni u ludilu nismo smjeli dozvoliti ovakav pocetak cime sebi drasticno smanjujemo sanse za opstanak koji nam je, i sa nekim okej startom, klimav i upitan.