FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da li dolazak Zorana Mamica u grad ima mozda neke veze sa nama , neki transfer ?
nema, nije u gradu zbog nas.johntravolta123 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 20:53Da li dolazak Zorana Mamica u grad ima mozda neke veze sa nama , neki transfer ?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- TurkishAirlines
Spasavanje pOvratnika Rahmana

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Nemas ti pojmaSurreal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 20:54nema, nije u gradu zbog nas.johntravolta123 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 20:53Da li dolazak Zorana Mamica u grad ima mozda neke veze sa nama , neki transfer ?
Došao da šmrče i partija na SFFjohntravolta123 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 20:53Da li dolazak Zorana Mamica u grad ima mozda neke veze sa nama , neki transfer ?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jbt jesam li ja jedini koji je ćorav ili vi vise cijenite sto je neko dobar, miran, pošten, Radnik itd... Evo i ja ću to sve biti, pa Jel trebam igrati za FKS? Svaka njemu čast, jest sve to nabrojano, ali mi ako želimo da igramo za titulu onda je Catakovic tu višak. Ok slažem se, zna je opaliti fino i zabiti ponekad, ali osim toga sta nama daje Catakovic? Lik je spor, ne pravi nikakvu razliku na terenu a nije klasični špic tipa Džeko. Pored toga imamo dva bolja napadača od njega u timu.ako smo uspjeli za njega uzeti milion to je prevara godine i eto njega čim prije nazad, kao što su se mnogi vratili. Za ove pare sto uzeli možemo vjerovatno platiti Mudraziju bez problema. Bgm nemam ništa protiv momka, ali ako gledamo samo sportski aspekt onda nam trebaju bolji od njega. Isto važi za Matanovica, Mehmedovica, Durakovica pa i Jovica. Igraju oni svi solidno, ali za više ciljeve nije to to. Samo u našoj ligi se mogu naći bolji igrači od dotičnih kojima bi bila čast obuci bordo dres.
Evo na primjer par igrača iz naše lige sto bi nam bili pojačanje. Čavar iz Širokog bi bio idealan. Jovo Lukić takođe, onda Hadzikic na golu itd...
Evo na primjer par igrača iz naše lige sto bi nam bili pojačanje. Čavar iz Širokog bi bio idealan. Jovo Lukić takođe, onda Hadzikic na golu itd...
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Dure sve brate al' gdje mrtvog Jovu Lukića nađe pa u Banjaluci će proglasit praznikom dan kad ode. Frajer dvije lijeve ima.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ne znam, meni se sviđa kako dečko igra, uvijek je opasan po gol a jak u duel igri. Ali nisam ih puno ni gledao iskreno, 5/6 utakmica i uvijek je bio dobar. Meni lično se sviđaju onakvi tipovi igrača.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
Niko to ne spori suludo je pricati o tome, ljudi su miljama ispred nas svakako, nego onako bar prvo je zrinjski izdrzao, i onda jbg tamburanje , ko sto bi i svakog naseg kluba ljudi ubiliPena je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:18Haha ljudi naurzili Cirih u dvije utakmice 5 0, Portugalci su druga dimenzijascudetto89 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:45Zrinjski je ozb ekipa sto se vidi , a ovi nisu bog zna sta specijalno.
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Dobro si to skontoLucas je napisao/la: ↑22 avg 2024, 21:02Došao da šmrče i partija na SFFjohntravolta123 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 20:53Da li dolazak Zorana Mamica u grad ima mozda neke veze sa nama , neki transfer ?

Bila je vecera u jednom restoranu sa jos 2-3 covjeka ...
Saglasan sam sa većinom napisanog. Posebno dio kako se emotivno vežemo za igrače, može pomoći može, neka ga onda, ako ne može prodaja. Ovo je biznis postao ne treba miješati emocije. Imamo tri napadača izuzetno kvalitetna, normalno je da će jedan otići, sinoć sam pisao razlike između naših napadača, Čataković po svemu najmanje nam može pomoći od svih napadača, pravi je momak, radnik ali će vjerojatno više uzeti u Turskoj nego ovdje, neka zaradi još kad može. Rastajemo se u lijepim odnosima i gotovo.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑22 avg 2024, 21:04Jbt jesam li ja jedini koji je ćorav ili vi vise cijenite sto je neko dobar, miran, pošten, Radnik itd... Evo i ja ću to sve biti, pa Jel trebam igrati za FKS? Svaka njemu čast, jest sve to nabrojano, ali mi ako želimo da igramo za titulu onda je Catakovic tu višak. Ok slažem se, zna je opaliti fino i zabiti ponekad, ali osim toga sta nama daje Catakovic? Lik je spor, ne pravi nikakvu razliku na terenu a nije klasični špic tipa Džeko. Pored toga imamo dva bolja napadača od njega u timu.ako smo uspjeli za njega uzeti milion to je prevara godine i eto njega čim prije nazad, kao što su se mnogi vratili. Za ove pare sto uzeli možemo vjerovatno platiti Mudraziju bez problema. Bgm nemam ništa protiv momka, ali ako gledamo samo sportski aspekt onda nam trebaju bolji od njega. Isto važi za Matanovica, Mehmedovica, Durakovica pa i Jovica. Igraju oni svi solidno, ali za više ciljeve nije to to. Samo u našoj ligi se mogu naći bolji igrači od dotičnih kojima bi bila čast obuci bordo dres.
Ćavara bih sad doveo da mogu, dok Lukića ne bih nema tih para.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Borac djeluje dobro na terenu.
Drži se ti košarkeTracy3McGrady je napisao/la: ↑22 avg 2024, 21:26Ne znam, meni se sviđa kako dečko igra, uvijek je opasan po gol a jak u duel igri. Ali nisam ih puno ni gledao iskreno, 5/6 utakmica i uvijek je bio dobar. Meni lično se sviđaju onakvi tipovi igrača.
ISTINA ZA VEDRANA!
Lovric novi Duljevic?
"Nije igrac za Sarajevo. Svoj vrhunac dostigao je u Gorici kada se dovodio u kontekst i nase i Hrvatske reprezentacije i mislim da je cak dobio poziv ili predpoziv Hr. Dolaskom u Osijek njegova karijera samo ide dole i on je level Duljevica i tako, bespotreban igrac u svakom timu."

"Nije igrac za Sarajevo. Svoj vrhunac dostigao je u Gorici kada se dovodio u kontekst i nase i Hrvatske reprezentacije i mislim da je cak dobio poziv ili predpoziv Hr. Dolaskom u Osijek njegova karijera samo ide dole i on je level Duljevica i tako, bespotreban igrac u svakom timu."
Šta je tačno pogrešno? Možda nije na nivou Duljevića malo više ali zar ništa nismo naučili ovakvim transferima?BigZlatan je napisao/la: ↑22 avg 2024, 21:43Lovric novi Duljevic?![]()
![]()
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 22 avg 2024, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kažu da ostaje Rožman..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, fks74, Google Adsense [Bot], iliyaa8, JavierBosnia, johntravolta123, Vanja8, Varijantas8, zagorski i 54 gosta.