Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nemojte ih više. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Drago mi je da si konačno shvatio način diskusije i izlaganje činjenica. A kolika si budala, ja stvarno ne znam.TeaM87 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 10:26VenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 avg 2024, 18:30Ti možeš vezati sebe za koga hoćeš, ali službena adresa je tamo gdje je u sudu zavedena. To što ti imaš neke novinarske načine i razmišljanja, te pokušavaš emocijom objasniti šta ko i kako osjeća i sl. znači da si površan. Relativizacija je odlika neukih osoba. Kad popunjavaš uplatnicu, piše ti na samom vrhu (ako si je ikada pravilno popunjavao) ime, adresa uplatioca. Ti napiši: grbavički plavi sa srcem na zelenom ćilimu grbavice. Vidi kako će ti proći ta uplatnica. Također, kad ti dođe službena pošta, ne dolazi ti na "džemat", ili na "jug", nego na službenu adresu. To što ti pišeš nema nikakve veze sa činjenicama. Uostalom, već sam napisao, a ti drugi put propuštaš navesti izvore, što te svrstava u neznalice, da ne kažem kakvu drugu riječ.TeaM87 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 15:28
Opet se varas, naravno da geografsku pripadnost kluba odredjuje prije stadion gdje igra utakmice nego adresa administracije. Sta sad Zeljo pomjeri administraciju u Bihac i onda smo mi "Bihacki plavi", iako i dalje igramo na Grbavici? Niko osim sarajlija i ne zna u kojoj je ulici administracija fks nit veze fks za titovu nit zna gdje je ta ulica, sarajevo je klub sa koseva i to je to, pitaj koga hoces sa strane. Hiljadu primjerau evropi, Liverpool isto vezes za Anfield Road iako im je mozda adminsitracija 20 kilometara odatle, to vjerovatno ne znas i nije ni bitno na kraju krajeva, bitno je gdje igras utakmice.
Ne brukaj se matere ti.
Ako ne znaš diskutirati, nemoj se molim te javljati, jer stvarno nemam snage spuštati se na svačiji nivo.
Još jednom; ugodan ostatak dana.
Evo, ako ces o sluzbenosti pricati, statu Zelje iz 1921., imas na vrhu navedeno gdje je sjediste kluba, grad Sarajevo. Ne znam cemu tvoja potreba za laganjem i izvrtanjem istine.
A i ja budala sto ti dokazujem ovu nebulozu.
S tim u vezi, postavit ću ti skicu njemačkog napada na Sarajevo koja se nalazi u mojoj privatnoj zbirci, a načinjena je 19.03.1941. u slučaju da grad pruži otpor.
Primjetit ćeš na istoj da je Grbavica poprilično daleko od GRADSKE JEZGRE, kako sam u svom prvotnom postu naveo.
Također bih se usudio tvrditi da na tvom dokumentu nije naznačena adresa kluba, nego samo djelatno područje Sarajevo. Ostalo je, nažalost, zatamnjeno.
Također ćeš uvidjeti da je desno gore od "Gerbavice" tačkasto područje što označava šumu. Razmjer skice je 1:1000, pa možeš sam utvrditi površinu šume. Svakako lijevo od "Gerbavice" su nacrtane nastambe, odnosno željezničke kolonije. Vjerujem da ćeš primjetiti da ih je veoma malo. Naravno, možeš se poslužiti razmjerom skice za utvrđivanje površine.
Još jednom naglašavam da je Grbavica bila tada nešto kao Vogošća danas, doduše poprilično manja. Tako da ni danas Vogošća, kao ni tada Grbavica ne spada u gradske opštine. Napomena je u smislu čitave priče da je FKS "komunistička igračka". Činjenica na koju sam ponosan jest da je FKS socijslistički proizvod, a igračka (vlasti) ste bili i još uvijek ste vi. Tome u prilog govori sve napisano, jer da nije bilo "komunjara" nit bi bilo vas, a nit bi "Gerbavica" bila gradska jezgra.
S poštovanjem.

- Shategabri
- Kontakt:
Nek ostane zabilježeno da su Tuzlaci najavili pobjeduTokom konferencije za medije je istaknuto da je Željezničar atraktivan protivnik koji pravi posebnu atmosferu na Tušnju.
"Željezničar je jedna od boljih ekipa u ligi, ali mi nemamo šta kalkulisati. Idemo na pobjedu. Radili smo dobro cijelu sedmicu i nadamo se dobrom rezultatu", kazao je nogometaš Mirza Delimeđac.

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Sve ti se samo kazuje i sve će ti se samo kazati. Ne budi slijep pored vlastitih očiju. Nemam fakat nikakve potrebe da ti otvaram oći. Sve se vidi. Ako misliš da ovi igraći koji dolaze kod vas u zadnjih par sedmica igraju za manju godišnju platu neto 240 000KM, onda si u gadnoj zabludi. Kada govorim o buđetu, ne mislim samo na plate, već sve ukupno. I da, naravno da neće preći 4.5 miliona za igraće, kada ste i vi od ove godine odlučili da dio pokriva klub dio investitor. HINT: Azmir Husić!obagol je napisao/la: ↑22 avg 2024, 11:50Znaš li uopšte šta sve pokriva godišnji budžet? Prošle godine je od ih 7 mil rashoda cca 3 mil otišlo na plate igračima, administraciji, trenerima, reprogrami. Ostalo su razno-razni troškovi, održavanje stadiona, vraćanje dugova. Da se kladimo da ovogodišnji ukupni rashodi neće preći 9 mil KM a da ukupne plate neće preći 4,5 mil?OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 avg 2024, 11:11Jeste bio prosle godine 7-8 miliona. Raspitaj se koliko je projekcija vec sada. A da ne pricam ukoliko dođu dvojica koja su pred potpisom.
-
- Kontakt:
Pitari imaju daleko najveće psihijatrijske slučajeve na forumu, i to različitih profila. Ovaj jedan slika maloljetnice i kazino, drugi vadi skice iz 41. godine
Uz dužno poštovanje ljudima, ipak im je preko 60 očito, ali stvarno se nisam susretao s ovakvim penzionerima dosad

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Pun je forum pacijenata, ali oni stvarno prednjace s dijagnozama. Dobro si primjetio da su im ovi stariji najtezi slucajevi, ali Pitarku cemo halalit ako dovede Ala iduce godinekillafrommanilla je napisao/la: ↑23 avg 2024, 12:27Pitari imaju daleko najveće psihijatrijske slučajeve na forumu, i to različitih profila. Ovaj jedan slika maloljetnice i kazino, drugi vadi skice iz 41. godineUz dužno poštovanje ljudima, ipak im je preko 60 očito, ali stvarno se nisam susretao s ovakvim penzionerima dosad

Zeljeznicar je svoje sjediste 1921. imao u Sarajevu, ne bi moglo pisati tako u statutu i svim pravnim dokumentima da nije bio u Sarajevu nego negdje pored Sarajeva. Zeljeznicar je tada bio upisan u Sarajevski savez, ne u Zenicki ili Mostarski, jer je, logicno bio u Sarajevu.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 avg 2024, 12:04Drago mi je da si konačno shvatio način diskusije i izlaganje činjenica. A kolika si budala, ja stvarno ne znam.TeaM87 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 10:26VenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 avg 2024, 18:30
Ti možeš vezati sebe za koga hoćeš, ali službena adresa je tamo gdje je u sudu zavedena. To što ti imaš neke novinarske načine i razmišljanja, te pokušavaš emocijom objasniti šta ko i kako osjeća i sl. znači da si površan. Relativizacija je odlika neukih osoba. Kad popunjavaš uplatnicu, piše ti na samom vrhu (ako si je ikada pravilno popunjavao) ime, adresa uplatioca. Ti napiši: grbavički plavi sa srcem na zelenom ćilimu grbavice. Vidi kako će ti proći ta uplatnica. Također, kad ti dođe službena pošta, ne dolazi ti na "džemat", ili na "jug", nego na službenu adresu. To što ti pišeš nema nikakve veze sa činjenicama. Uostalom, već sam napisao, a ti drugi put propuštaš navesti izvore, što te svrstava u neznalice, da ne kažem kakvu drugu riječ.
Ako ne znaš diskutirati, nemoj se molim te javljati, jer stvarno nemam snage spuštati se na svačiji nivo.
Još jednom; ugodan ostatak dana.Evo, ako ces o sluzbenosti pricati, statu Zelje iz 1921., imas na vrhu navedeno gdje je sjediste kluba, grad Sarajevo. Ne znam cemu tvoja potreba za laganjem i izvrtanjem istine.
A i ja budala sto ti dokazujem ovu nebulozu.
S tim u vezi, postavit ću ti skicu njemačkog napada na Sarajevo koja se nalazi u mojoj privatnoj zbirci, a načinjena je 19.03.1941. u slučaju da grad pruži otpor.
Primjetit ćeš na istoj da je Grbavica poprilično daleko od GRADSKE JEZGRE, kako sam u svom prvotnom postu naveo.
Također bih se usudio tvrditi da na tvom dokumentu nije naznačena adresa kluba, nego samo djelatno područje Sarajevo. Ostalo je, nažalost, zatamnjeno.
Također ćeš uvidjeti da je desno gore od "Gerbavice" tačkasto područje što označava šumu. Razmjer skice je 1:1000, pa možeš sam utvrditi površinu šume. Svakako lijevo od "Gerbavice" su nacrtane nastambe, odnosno željezničke kolonije. Vjerujem da ćeš primjetiti da ih je veoma malo. Naravno, možeš se poslužiti razmjerom skice za utvrđivanje površine.
Još jednom naglašavam da je Grbavica bila tada nešto kao Vogošća danas, doduše poprilično manja. Tako da ni danas Vogošća, kao ni tada Grbavica ne spada u gradske opštine. Napomena je u smislu čitave priče da je FKS "komunistička igračka". Činjenica na koju sam ponosan jest da je FKS socijslistički proizvod, a igračka (vlasti) ste bili i još uvijek ste vi. Tome u prilog govori sve napisano, jer da nije bilo "komunjara" nit bi bilo vas, a nit bi "Gerbavica" bila gradska jezgra.
S poštovanjem.
Drago mi je i postujem tvoje argumente i to sto se toliko trudis.
Ali, ne kontam poentu postavljanja mapa Sarajeva i Grbavice iz 1941. kad Zeljo tada nije imao aposlutno nikakve veze sa Grbavicom. Ne kontam fakat sta hoces da kazes.
FKŽ !
- Riquelme1921
- Kontakt:
Dadada omogućio nam je 16 bodova iznad zone ispadanja hahahahahahahahahahha..omogućio nam je on i da nas vi milioneri s koševa ne možete dobit nijednu u sezoni, ni onda kad smo utakmicu počeli sa predzadnje pozicije, a imali ste i 2 igrača više...vico im zabranio da igraju hahahahahahwhahahTurkishAirlines je napisao/la: ↑23 avg 2024, 07:43Napisa navijac zeljA kojem je taj Vico zarad nekih drugih stvari omogucio opstanak u ligi![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
- IsmirMirvic
Sretno Hamza! 
Znaci Turkes vam dolazi cim su Catakovica pustili
Bice ovo luda sezona Wwin Premijer Lige
Ispadaju cetiri kluba, a od sljedece sezone uz Ligu Prvaka i Konferencijsku mozda bude i Europa liga umjesto jednog mjesta u Konferencijsku
Bice ovo luda sezona Wwin Premijer Lige

Ispadaju cetiri kluba, a od sljedece sezone uz Ligu Prvaka i Konferencijsku mozda bude i Europa liga umjesto jednog mjesta u Konferencijsku
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 avg 2024, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Turkes upiso vec prve minute?
Evo sad vidio nisam vidio ni da je predstavljen, a nisam gledao protiv Goska
Moja greska
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Brate ako šta saznas za Bubanju javi, prica se da ce nam doc
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hahahah jbgfeniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2024, 15:58
I kakav je Turkes bio protiv Goska
Vjerovatno je na treningu dobar cim su Catakovica pustili
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Koliko znam osvajac kupa ide u Europa Ligu odnosno kvalifikacije od iduce sezone
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Mogo bi zekic zamijeniti rozmana na klupifeniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2024, 15:58Brate ako šta saznas za Bubanju javi, prica se da ce nam doc

menstrual
Imao je jednu dobru, primio zagradio se da je malo jace sutao gol bi bioNoDi80 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 16:11Hahahah jbgfeniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2024, 15:58
I kakav je Turkes bio protiv Goska
Vjerovatno je na treningu dobar cim su Catakovica pustili
Neko je pisao da na treningu ubija haos
-
- Kontakt:
Gosk i Igman su sigurni putnici u nizi rang.Zvijezda 09 imala bolji tim prosle sezone nego Igman sad.Gosku previse igraca otislo i sad promjena trenera...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, delko, riki46, TylerBurey, VolimBiH96 i 42 gosta.