Pojedincima kapa do poda!jurisicduska je napisao/la: ↑24 avg 2024, 13:41Nije lupanje bogami
Naša delegacija je trenutno na sastanku s njim u Turskoj.
Ima holandski sošpa

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pojedincima kapa do poda!jurisicduska je napisao/la: ↑24 avg 2024, 13:41Nije lupanje bogami
Naša delegacija je trenutno na sastanku s njim u Turskoj.
Ima holandski sošpa
Pisao je Duška da ima nizozemsku šarumosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 14:15Uci se Mirvic u hodu i radi pametnije od kad je Laterme tu. Imal taj EU pasos il ce se racunat kao stranac?
Prodamo ti staruuu hebemo ti rod kompletNah1d je napisao/la: ↑24 avg 2024, 14:22Divovi, šta bi? Sve što vrijedi ste prodali u Tursku. Zar je neprežaljeni reprezentativac toliko dobar da je završio za siću u 2. turskoj, a vi toliko bogati da najvećeg talenta sa 18. saljete u Tursku?
Valja oprat pare Mrviću, sreća tu su divovi i njihovi puleni.
Centrifuga keš pere aaaaa
Sad ce Vico poslije eu nastupa vratiti staro pravilo ako ovog dovedemo i ide prica da nasi sa bh pasosem dobiju vise prilikeeccehomo je napisao/la: ↑24 avg 2024, 14:23Pisao je Duška da ima nizozemsku šarumosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 14:15Uci se Mirvic u hodu i radi pametnije od kad je Laterme tu. Imal taj EU pasos il ce se racunat kao stranac?
Ako ovaj dodje, Kerima natjerat da uzme srpske papire i rahat smomosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 14:28Sad ce Vico poslije eu nastupa vratiti staro pravilo ako ovog dovedemo i ide prica da nasi sa bh pasosem dobiju vise prilikeeccehomo je napisao/la: ↑24 avg 2024, 14:23Pisao je Duška da ima nizozemsku šarumosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 14:15Uci se Mirvic u hodu i radi pametnije od kad je Laterme tu. Imal taj EU pasos il ce se racunat kao stranac?
Uzmi pročitaj moje postove.
Ma samo polako,ljudi ne kontaju da ima platezno mocnijih ekipa ako dodje top ako ne nikom nista,bazirali su se na prave igrace,kvalitet i podrzavam svakako. Dobro je imat i starijih igraca medjutim ja bi pravio transfere kao sto je Guli,samo dobar skauting je 90 posto poslajurisicduska je napisao/la: ↑24 avg 2024, 14:33Uzmi pročitaj moje postove.
Mi smo i dan danas u kontaktu i da Mudražijom i Amarom ne kažem da će doći njih dvojica ali postoji šansa. Ne trolam vas. Gleda se da se dovedu zajebani igrači ulog je veliki i te se pare vrate.
Za Iranca su velike šanse da dođe. S njim nema problema nikakvih jedino ako ne dobije neku bolju ponudu onda jbga.
Post je od 23.12.2023, upravo je to poenta, nije ga vidio ali je ipak aminovao da ostane na posudbi.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 avg 2024, 08:00Čovjek došao dan nakon i eto pitaće se za Guliashvilija.Oerde je napisao/la: ↑23 avg 2024, 23:4923.12.2023GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 avg 2024, 22:13
Posudba Guliashvilija je bila dogovorena prije dolaska Rožmana. Koji klub vi pratite?
Evo ovaj. Recimo da je bilo dogovoreno ranije, i da jednostavno novi trener nikako nije mogao stopirati posudbu i reci da mu treba taj igrac, recimo da je to tako kad mi posuđujemo igraca. Ali vidis, tad je Giorgi uveliko igrao za Velez, i Rozman je uveliko vodio ekipu, i opet je aminovao to da je Giorgi nepotreban. Dzaba se pribjegava apologiranju lose procjene. Kako to da je u glavama pojedinaca Mirza kriv za sve loše sto je bilo u Rozmanovim mandatu, a s druge strane Rozman je zasluzan za sve dobro kod Zekica. Evo ja ti garantujem da bi sad i Vrancic i jos poneki igrac i dobro dali ruke i igrali standardno i igrali ko preporođeni kao sto je slucaj sa Gulishom, Kyeremehom, Soldom itd.![]()
Drugo, posudba Guliashvilia je odličan potez, jer je napredovao i prilagodio se ligi. Da ga nismo poslali, pitanje je kakav bi bio i da li bi još bio u klubu. Tako da, manite se šuplje priče, kad je upravo ova posudba bila pun pogodak. Bitno je posrrati, pa šta bilo..
Yebo li ti Piska najmilije koje imas, mrš sa teme keru mayku ti yebo !!!Nah1d je napisao/la: ↑24 avg 2024, 14:22Divovi, šta bi? Sve što vrijedi ste prodali u Tursku. Zar je neprežaljeni reprezentativac toliko dobar da je završio za siću u 2. turskoj, a vi toliko bogati da najvećeg talenta sa 18. saljete u Tursku?
Valja oprat pare Mrviću, sreća tu su divovi i njihovi puleni.
Centrifuga keš pere aaaaa
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mercurial, nedimmmm1337, svabonja i 68 gostiju.