Koje bolan ekipe

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Koje bolan ekipe
Ma ja sam na Tusnju kad bi ne znam ko vodio klub
Na ovom forumu vlada jednoumlje, a to je da uprava ne valja qrcu. Ako bilo šta pohvališ, persona non grata u startu. Ako pljuješ sve u klubu i hebneš mater Aci, ti si najveći car ikad. I da, ne moraš imati nikakve dokaze za svoju priču. Ti si 30 i više godina šutio na kriminal, međutim sad hoćeš rezultat i ne zanima te što neko umjesto da sad plaća jednog top igrača, plaća 5 prosječnih iz ere nekog od prethodnika. Usput se taj prethodnik priziva da zamijeni trenutnu garnituru. Ovo ima samo kod nas.
Hej moj hitman, da si barem svjestan svog neznanja.
Najgora ekipa i uprava od 1919.
tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 17:06Ako budete isli nemojte samo zvizdati Husarinim mladim momcima![]()
Iskreno, nisam optimista za veceras. Zeljo rasuo Velez dole, Siroki takodjer, ali nesretno izgubili. Igman rutinski dobili. Plus su doveli Dangubica koji je sigurno u top 5 napadaca lige. Po meni sanse 80-20 za Zelju. Sto se tice sastava oba tima, svemirski brod njihov i nas. Imaju previse jakih opcija u napadu za razliku od nas, a kod nas raspali Husara upravlja timom...Bosanac1997 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 17:19Dovoljan je pokazatelj da na dan utakmice najmanje se raspravlja o utakmici da situacija nije dobra u klubu.
I opcenito na navijace Slobode mislim kad spominju Azmira,da ne misle konkretno na njega, nego na nekoga ko je za vrijeme svog mandata imao pozitivnu pricu oko kluba u prvoj i u premijer ligi,tako da mislim da ljudi najvise zale za time jer se pokazalo da moze.
Nadam se pobijedi ,ali poznavajuci invalide koje je husara uvalio u klub bas tesko .
A sto se tice uprave sami su sebe doveli u ovu situaciju sa prozivanjem navijaca.
Ja ipak mislim da timom upravlja OZU,SVAKA IM CAST NA USPJEHU..DamirT je napisao/la: ↑24 avg 2024, 17:26Iskreno, nisam optimista za veceras. Zeljo rasuo Velez dole, Siroki takodjer, ali nesretno izgubili. Igman rutinski dobili. Plus su doveli Dangubica koji je sigurno u top 5 napadaca lige. Po meni sanse 80-20 za Zelju. Sto se tice sastava oba tima, svemirski brod njihov i nas. Imaju previse jakih opcija u napadu za razliku od nas, a kod nas raspali Husara upravlja timom...Bosanac1997 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 17:19Dovoljan je pokazatelj da na dan utakmice najmanje se raspravlja o utakmici da situacija nije dobra u klubu.
I opcenito na navijace Slobode mislim kad spominju Azmira,da ne misle konkretno na njega, nego na nekoga ko je za vrijeme svog mandata imao pozitivnu pricu oko kluba u prvoj i u premijer ligi,tako da mislim da ljudi najvise zale za time jer se pokazalo da moze.
Nadam se pobijedi ,ali poznavajuci invalide koje je husara uvalio u klub bas tesko .
A sto se tice uprave sami su sebe doveli u ovu situaciju sa prozivanjem navijaca.
Ovu ce nejac rasuti svako, amateri vode klub i jos se udruzili sa kriminalnim tipovima koji bi mater svoju prodali.DamirT je napisao/la: ↑24 avg 2024, 17:26Iskreno, nisam optimista za veceras. Zeljo rasuo Velez dole, Siroki takodjer, ali nesretno izgubili. Igman rutinski dobili. Plus su doveli Dangubica koji je sigurno u top 5 napadaca lige. Po meni sanse 80-20 za Zelju. Sto se tice sastava oba tima, svemirski brod njihov i nas. Imaju previse jakih opcija u napadu za razliku od nas, a kod nas raspali Husara upravlja timom...
Van svake pameti je praviti niz kao svi su isti Yebat ih. Pa nisu svi isti jer ovi su najgori i ne mogu biti u nizu sa bilo kime osim ako ne želiš razvodnjavati i branitiantisisoja1919 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 16:47Hej moj hitman, da si barem svjestan svog neznanja.
Ovdje se svakom moze nesto prigovorit i etiketirat mu nesto, al skojevsku, beduina, damira i sunderlenda prozivat i govorit da su neciji ljudi i poslusnici je van svake pameti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.