Premijer liga BiH - aktuelno

Vjeverica777
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vjeverica777 » 24 avg 2024, 23:51

RatoborniMrmot je napisao/la:
24 avg 2024, 23:11
H8Z7 je napisao/la:
24 avg 2024, 23:04
Muftić igrač utakmice
Igrac utakmice je Bandic, poginuo u povratku kuci, amin !

Sero, ima zuti, simulira penal, lakat, nista.
Haracic, lakat u lice i nokaut Mahmica, samo zuti.
Dubackic, dva pogibeljna starta sa dvije noge na Radovca i jos nekoliko startova koji je doslovno svaki za zutog, ukupno jedan zuti.

Bandicu, daBogda poginuo u povratku kuci, moze i karcinom da patis, **** li ti rodjene i nerodjene.

Jebu nas ko da smo kakav nizeligas.
Na stranu sve, ali kako takve gadosti možeš napisati. Zar nemas malo soli u glavi, da se radi jedne lopte,suca, igrača možeš tako iznervirati pa da nekoga proklinjes

Paromlinac

Post Postao/la Paromlinac » 24 avg 2024, 23:51

AvantiBL je napisao/la:
24 avg 2024, 23:44
Sad prebacite na Arenu Premium 1 i uživajte :kafa:
Niposto, treba ostati ovdje i uzivati u napinjanju hemeroida da devalviraju Zeljinu pobjedu. Priceless :opaopa:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 avg 2024, 23:52

Orvel je napisao/la:
24 avg 2024, 23:48
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 avg 2024, 23:46
jurisicduska je napisao/la:
24 avg 2024, 23:36

Ako ćeš iskreno Al Jaber je večeras loše odigrao. Prodao par lopti, ništa nije napravio posebno.

I napisao sam afirmativan komrntar. Ne možete uvijek zaslužiti sva tri boda, ali odlika dobre i kvalitetne ekipe je da pobijedi i kad ne igra najbolje. Pohvalio trenera, pravi stručnjak. Ne znam šta si se upalio, šta je netačno?

PS. VARje Slobodi na Koševu također svirnuo penal tako da ti je glupa priča to oko sudija. Da nije bilo VARA Sloboda ne bi ošutala nama na gol. Doduše bili su oslabljeni, ovo danas je druga ekipa.
Ma jok, prekucao Jaber.
Ovom stručnjaku je gol = fenomenalna utakmkca. Šta ćeš, nije on kriv što ne zna.
Nije fenomenalna ali nije ni losa kako vi predstavljate. Da je odigrao dobro par pasova onda bi bila fenomenalna, ovako je korektna utakmica gdje se on nije snasao fizicki jer nema snagu da se bori sa krkanima.
Kako ću išta predstavljati, kad nisam ni komentarisao meč :D ?
Odigrao je ispodprosječno. Niti predobro, niti brutalno loše, nako.
Ponovno pokazao da mu je decision making defanzivno loš( faul kada je Husejinović šutao direktno na gol ).
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

haklamas
Kontakt:

Post Postao/la haklamas » 24 avg 2024, 23:54

OsmaDolazi je napisao/la:
24 avg 2024, 23:49
Bolji Zeljo puno sto jeste-jeste. Nazalost ali je tako. Titula im se smijesi. Golman je pola ekipe. Muftic strasan, odbrana vrlo kompaktna, Al Jaber i Radovac realno duo i za puno jace ekipe od Zelje, krila iskreno prava evropska a u napadu opcije za bilo koji tip igre. Uz Dangubica i juznoamerikanca, da ne pricam kada dodje onaj stoper iz Lokomotive. Ma iskreno tip top ekipa. Poslozio je to general Rahimic uz Corica koji je vrlo vjerovatno najbolji mladi trener sa prostora Balkana. Nisam ja jedini to rekao. Mnogi fudbalski strucnjaci su rekli ove moje rijeci.

Iskreno uz Borac najblizi tituli. Grabovica i Badzak znaju sta rade.
A tek kad dođe iranac pa rahmanović, pa mudodražija....

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 24 avg 2024, 23:54

Nakon 3-4 utakmice ovdje se vec rijesilo i ko ispada i ko ide na titulu a ko u Evropu, sta vam je ljudi tek je pocelo.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 24 avg 2024, 23:56

Vjeverica777 je napisao/la:
24 avg 2024, 23:51
H8Z7 je napisao/la:
24 avg 2024, 23:04
Muftić igrač utakmice

Dubackic, dva pogibeljna starta sa dvije noge na Radovca i jos nekoliko startova koji je doslovno svaki za zutog, ukupno jedan zuti.

Bandicu, daBogda poginuo u povratku kuci, moze i karcinom da patis, **** li ti rodjene i nerodjene.

Na stranu sve, ali kako takve gadosti možeš napisati. Zar nemas malo soli u glavi, da se radi jedne lopte,suca, igrača možeš tako iznervirati pa da nekoga proklinjes
Na stranu sve, ne pratis.

Nit je jedna lopta, nit je jedan faul u pitanju. **** je dobilo stan za onaj smijesni penal Zrinjskog u Bijeljini, za titulu u zadnjem kolu. Ovo je samo nastavak.

Poginuo u povratku kuci, moze i karcinom da se **** pati, amin !

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 24 avg 2024, 23:57

Meraak1921 je napisao/la:
24 avg 2024, 23:19
godrina je napisao/la:
24 avg 2024, 23:17
bvsic je napisao/la:
24 avg 2024, 22:48
Jaber da ne zabije ovo sto zabije i muftic da ne odbrani sto odbrani zeljo bi u velkim problemima bio
Pola ekipe su im njih 2
Kakva mudrost. Messi da nije zabijao i asistirao ono sto jest kurko bi barsa ista osvojila.
Bufon da nije branio a del piero zabijao kurko bi juve ikoga dobio.
Bravo majstor.e.
:rol: :rol: kakva izjava bvsica :bow: demagog
Muftic 2 utakmice u 90+ strasne odbrane ima i donosi vam pobjedu, sta sam pogresno rekao?
Mislim na to da nema neke igre da kazes akcija neka, vec na individualni kvalitet 2 igraca
Demagog :salut:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 avg 2024, 23:57

Pokazali na najtežem terenu da mogu.
Kandidati za titulu. Znaju to i oni. Nego od eventualnog neuspjeha ih strah ismijavanja.

A ovolika ulaganja u tim nisu bez razloga
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 24 avg 2024, 23:58

haklamas je napisao/la:
24 avg 2024, 23:54
Bolji Zeljo puno sto jeste-jeste. Nazalost ali je tako. Titula im se smijesi. Golman je pola ekipe. Muftic strasan, odbrana vrlo kompaktna, Al Jaber i Radovac realno duo i za puno jace ekipe od Zelje, krila iskreno prava evropska a u napadu opcije za bilo koji tip igre. Uz Dangubica i juznoamerikanca, da ne pricam kada dodje onaj stoper iz Lokomotive. Ma iskreno tip top ekipa. Poslozio je to general Rahimic uz Corica koji je vrlo vjerovatno najbolji mladi trener sa prostora Balkana. Nisam ja jedini to rekao. Mnogi fudbalski strucnjaci su rekli ove moje rijeci.

A tek kad dođe iranac pa rahmanović, pa mudodražija....
Ja ne znam da trebaju neki Iranac, Rahman i Mudradzija doci u Zelju. Za Sarajevo znam da se pricalo o njima. Ja sam pisao o Zelji. Nema potrebe za ironijom. Ja pricam realno, nisam kao drugi. Osim toga ova tekma protiv Slobode je i pokazala ono sto sam pricao.

Iskreno, pravo dobar Zeljo. U svakoj liniji kompaktno, jako i uigrano. Pa ti misli sta hoces.
Zadnja izmjena: OsmaDolazi, dana/u 25 avg 2024, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 24 avg 2024, 23:58

24 avg 2024, 23:56

Nit je jedna lopta, nit je jedan faul u pitanju. **** je dobilo stan za onaj smijesni penal Zrinjskog u Bijeljini, za titulu u zadnjem kolu. Ovo je samo nastavak.

Iskreno bez obzira na sve ,ne valja da govoriš to. Svatko će odgovarati za svoje grijehe. A grijeh je proklinjati i pogotovo nekome poželjeti karcinom, a nitko od nas ne zna šta ga sutra može dočekati

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 25 avg 2024, 00:01

24 avg 2024, 23:58
24 avg 2024, 23:56

Iskreno bez obzira na sve ,ne valja da govoriš to. Svatko će odgovarati za svoje grijehe. A grijeh je proklinjati i pogotovo nekome poželjeti karcinom, a nitko od nas ne zna šta ga sutra može dočekati
Slazem se u potpunosti. U pravu si.

Bandicu, daBogda poginuo ili rak dobio da se patis, da ponovim. Amin !

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 25 avg 2024, 00:01

godrina je napisao/la:
24 avg 2024, 23:17
bvsic je napisao/la:
24 avg 2024, 22:48
Jaber da ne zabije ovo sto zabije i muftic da ne odbrani sto odbrani zeljo bi u velkim problemima bio
Pola ekipe su im njih 2
Kakva mudrost. Messi da nije zabijao i asistirao ono sto jest kurko bi barsa ista osvojila.
Bufon da nije branio a del piero zabijao kurko bi juve ikoga dobio.
Bravo majstor.e.
Garant je na fakultet iso. Ne bi ovo svako mogo smislit. Cuj da nw zabija... :bow: :rol:
menstrual

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 25 avg 2024, 00:02

zaostrog je napisao/la:
24 avg 2024, 23:50
Orvel je napisao/la:
24 avg 2024, 23:35
zaostrog je napisao/la:
24 avg 2024, 23:08

Ćorić vrlo fer i korektan čovjek. Lijepo radi, ali i lijepo se ophodi prema protivnicima i svim akterima. Iako u Željezničaru obično nađu orangutane koji su odvratni čim zinu, ovaj lik mislim da ni najljućim rivalima nije mrzak.

Bandić je previše faulova svirao. Sitne je mogao puštati.
Kad ja rekoh da kroz nekoliko godina Coric moze sjesti na klupu Dinama ljudi pocese ismijavati. Jasno je da je covjek prizeman i strastven u svom poslu a forsira modernu i brzu igru. Uz kvalitetne igrace on moze napraviti jako puno sto ce se i dokazati vremenom. I on raste sa ovom ekipom i igracima, uprava ga prati sa svojim potezima. Sve u svemu ovo je skroz drugi Zeljeznicar ako poredimo prethodne 3 godine.
Ma jasno je to valjda i slijepcu, osim ovim što ismijavaju sve tuđe.

Inače, rekao bih da je baš disbalans u Željezničaru naprijed-nazad. Muftić vadi ove situacije, ali jasno je i vama da je rizik s njim. Stoperi su užasni (samo što je fazon što haman cijela liga kuburi s tim segmentom). Rekao bih da su dva rizika za Željezničar ove sezone: prvi, da ovi tipovi ala Hiroš počnu jesti ****; drugi, da dovođenja ovih ubleha ko ovaj Čileanac pokvare sve. Mada, šta god od ovog bilo, nema teorija da Željezničar ne igra Evropu. Borac, Zrinjski, Željezničar i Sarajevo, to bi trebalo biti to, samo treba rasporediti pozicije. Široki je peta najkvalitetnija ekipa i negdje bi bilo pošteno da ih nagradi, ali nisam siguran.
Tacno tako, disbalans postoji mada bih ja rekao da u tom disbalansu jedino Muftic ispravlja svoje greske pa ispada kao vrhunski golman. Spasio nas je ali je i spasio i sebe jer je ispao 3 puta kad nas je spasio. I tacno si uocio probleme koji nas mogu stici. Ja iskreno mislim da je Coric trener koji nece dozvoliti takvo ponasanje i zelim da vjerujem u to.

Po mom misljenju jako je rano pricati o putnicima za europu ali trenutno tako stoje stvari kako si napisao. Ali ne bi bilo prvi put da nakon reprezentativne pauze neka ekipa totalno padne a druga ekipa se podigne do neprepoznatljivosti.

Sve u svemu, gledamo jako zanimljive utakmice za sad u ligi.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 25 avg 2024, 00:04

24 avg 2024, 23:36
24 avg 2024, 23:15
24 avg 2024, 22:59
Po meni nezasluženo
Bar bod je Sloboda zaslužila danas.
Čestitke konama, usprkos nešto lošijoj igri 3 boda su tu, i to je odlika kvalitetnih ekipa.
Muftić se baš fino razbranio.
Neće Sloboda kad bude kompletna biti lagan protivnik.
Aha, vi bi izgubili sa ovakvim sudjenjem. Nema nekolilo penala crvenih nakon intervencije vara, jbg.

Neka, ne pregoni....

Ps. Bolji Celik od Jabera, realno :opaopa:
Ako ćeš iskreno Al Jaber je večeras loše odigrao. Prodao par lopti, ništa nije napravio posebno.

I napisao sam afirmativan komrntar. Ne možete uvijek zaslužiti sva tri boda, ali odlika dobre i kvalitetne ekipe je da pobijedi i kad ne igra najbolje. Pohvalio trenera, pravi stručnjak. Ne znam šta si se upalio, šta je netačno?

PS. VARje Slobodi na Koševu također svirnuo penal tako da ti je glupa priča to oko sudija. Da nije bilo VARA Sloboda ne bi ošutala nama na gol. Doduše bili su oslabljeni, ovo danas je druga ekipa.
Odlika dobrog igraca je da rijesi utakmicu i kada igra prosjecno ili lose. Ovaj je to uradio + Mufta, al golman ne daje golove. Sa ovakvim sudjenjem malo ko bi se naigrao. Vi se vidjeli niste protiv Goska do crvenog.

E zamisli da im tolerisu onekve startove i da nema ni zutog, a kamoli crvenog ? Da penal protiv Slobode nije penal. **** bi majku sudiji ko i ja sada. Mozemo dobiti jednu, dvije tekme ali ako se ovo sudjenje nastavi necemo daleko, a takva je tendencija. Budel' nornalno, u sta sumnjam, mozemo se potuci pa sta bude.

Neka, nismo djeca.

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 25 avg 2024, 00:05

feniksptica je napisao/la:
24 avg 2024, 23:57
Pokazali na najtežem terenu da mogu.
Kandidati za titulu. Znaju to i oni. Nego od eventualnog neuspjeha ih strah ismijavanja.

A ovolika ulaganja u tim nisu bez razloga
Nama je cilj mjesto koje vodi u evropu, to je pticama na grani jasno , titule samo retardi najavljuju, koji misle da Bekric i Adilovic jos igraju, veze sa zivotom nemaju! ne znam sta ti glumis ? Ne bjezi se od neuspjeha ali ni sekunde
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 25 avg 2024, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 25 avg 2024, 00:06

Sloboda: 0-0-4, gol razlika 1:8.
Taj 1 gol bio je penal. Znaci njihov napad je jedna velika nula. Sloboda je sramota ove wwin lige, ova Sloboda nije zasluzila nikako da igra ovu Ligu.
Cak Radnik je za njih nebo!
Da je narod normalan i da nema kriminala, Sloboda bi sad igrala drugu Ligu...

Samo da Sloboda ispadne, to mi je cak draze nego da je Zeljo ispao iz Lige ili da neuspije Evropu. To je moja zelja i ako Bog da bi ce realnost. Sloboda da ispadne i da im Sarajevo + Zeljo zabiju taj zadnji ekser!! To bi bilo ko Bajramski poklon za 2025. U inat dusmanima, lazljivcima i licemjernim klaunovima. Ove navijace Slobode ne kontam nikako. Klub im propada korak po korak, a oni se sprdaju na forumu, sunce ti poljubim...
To su "ljudi" bez kicme, obraza i ponosa.
Kakve navijace takav i klub!!! Pravda postoji ☝️
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 25 avg 2024, 00:06

Odbrana je sve osim kompaktna...stoperi losi, neuigrani, svaku utakmicu svojim greskama poklone protivniku po jedan ili vise zicera
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 25 avg 2024, 00:08

Titula ce ili u mostar ili u bl nek vam je jasno. Pa kod nas titulu politika vec godinama kroji. Sarajevo je trece zeljo 4 na kraju citirajte me. A ispadaju ove wkipe sto su sada na zadnja 4 mj

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 25 avg 2024, 00:11

svrakino1921 je napisao/la:
25 avg 2024, 00:09
slika

Šta je ovo
Komunjara protiv komunjare

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 12 gostiju.