Na stranu sve, ali kako takve gadosti možeš napisati. Zar nemas malo soli u glavi, da se radi jedne lopte,suca, igrača možeš tako iznervirati pa da nekoga proklinjesRatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:11Igrac utakmice je Bandic, poginuo u povratku kuci, amin !
Sero, ima zuti, simulira penal, lakat, nista.
Haracic, lakat u lice i nokaut Mahmica, samo zuti.
Dubackic, dva pogibeljna starta sa dvije noge na Radovca i jos nekoliko startova koji je doslovno svaki za zutog, ukupno jedan zuti.
Bandicu, daBogda poginuo u povratku kuci, moze i karcinom da patis, **** li ti rodjene i nerodjene.
Jebu nas ko da smo kakav nizeligas.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako ću išta predstavljati, kad nisam ni komentarisao mečOrvel je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:48Nije fenomenalna ali nije ni losa kako vi predstavljate. Da je odigrao dobro par pasova onda bi bila fenomenalna, ovako je korektna utakmica gdje se on nije snasao fizicki jer nema snagu da se bori sa krkanima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:46Ma jok, prekucao Jaber.jurisicduska je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:36
Ako ćeš iskreno Al Jaber je večeras loše odigrao. Prodao par lopti, ništa nije napravio posebno.
I napisao sam afirmativan komrntar. Ne možete uvijek zaslužiti sva tri boda, ali odlika dobre i kvalitetne ekipe je da pobijedi i kad ne igra najbolje. Pohvalio trenera, pravi stručnjak. Ne znam šta si se upalio, šta je netačno?
PS. VARje Slobodi na Koševu također svirnuo penal tako da ti je glupa priča to oko sudija. Da nije bilo VARA Sloboda ne bi ošutala nama na gol. Doduše bili su oslabljeni, ovo danas je druga ekipa.
Ovom stručnjaku je gol = fenomenalna utakmkca. Šta ćeš, nije on kriv što ne zna.

Odigrao je ispodprosječno. Niti predobro, niti brutalno loše, nako.
Ponovno pokazao da mu je decision making defanzivno loš( faul kada je Husejinović šutao direktno na gol ).
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A tek kad dođe iranac pa rahmanović, pa mudodražija....OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:49Bolji Zeljo puno sto jeste-jeste. Nazalost ali je tako. Titula im se smijesi. Golman je pola ekipe. Muftic strasan, odbrana vrlo kompaktna, Al Jaber i Radovac realno duo i za puno jace ekipe od Zelje, krila iskreno prava evropska a u napadu opcije za bilo koji tip igre. Uz Dangubica i juznoamerikanca, da ne pricam kada dodje onaj stoper iz Lokomotive. Ma iskreno tip top ekipa. Poslozio je to general Rahimic uz Corica koji je vrlo vjerovatno najbolji mladi trener sa prostora Balkana. Nisam ja jedini to rekao. Mnogi fudbalski strucnjaci su rekli ove moje rijeci.
Iskreno uz Borac najblizi tituli. Grabovica i Badzak znaju sta rade.
-
- Kontakt:
Nakon 3-4 utakmice ovdje se vec rijesilo i ko ispada i ko ide na titulu a ko u Evropu, sta vam je ljudi tek je pocelo.
-
- Kontakt:
Na stranu sve, ne pratis.Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:51Na stranu sve, ali kako takve gadosti možeš napisati. Zar nemas malo soli u glavi, da se radi jedne lopte,suca, igrača možeš tako iznervirati pa da nekoga proklinjesRatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:11Igrac utakmice je Bandic, poginuo u povratku kuci, amin !
Dubackic, dva pogibeljna starta sa dvije noge na Radovca i jos nekoliko startova koji je doslovno svaki za zutog, ukupno jedan zuti.
Bandicu, daBogda poginuo u povratku kuci, moze i karcinom da patis, **** li ti rodjene i nerodjene.
Nit je jedna lopta, nit je jedan faul u pitanju. **** je dobilo stan za onaj smijesni penal Zrinjskog u Bijeljini, za titulu u zadnjem kolu. Ovo je samo nastavak.
Poginuo u povratku kuci, moze i karcinom da se **** pati, amin !
Muftic 2 utakmice u 90+ strasne odbrane ima i donosi vam pobjedu, sta sam pogresno rekao?Meraak1921 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:19![]()
kakva izjava bvsica
demagog
Mislim na to da nema neke igre da kazes akcija neka, vec na individualni kvalitet 2 igraca
Demagog

- feniksptica
- Kontakt:
Pokazali na najtežem terenu da mogu.
Kandidati za titulu. Znaju to i oni. Nego od eventualnog neuspjeha ih strah ismijavanja.
A ovolika ulaganja u tim nisu bez razloga
Kandidati za titulu. Znaju to i oni. Nego od eventualnog neuspjeha ih strah ismijavanja.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ja ne znam da trebaju neki Iranac, Rahman i Mudradzija doci u Zelju. Za Sarajevo znam da se pricalo o njima. Ja sam pisao o Zelji. Nema potrebe za ironijom. Ja pricam realno, nisam kao drugi. Osim toga ova tekma protiv Slobode je i pokazala ono sto sam pricao.haklamas je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:54A tek kad dođe iranac pa rahmanović, pa mudodražija....OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:49Bolji Zeljo puno sto jeste-jeste. Nazalost ali je tako. Titula im se smijesi. Golman je pola ekipe. Muftic strasan, odbrana vrlo kompaktna, Al Jaber i Radovac realno duo i za puno jace ekipe od Zelje, krila iskreno prava evropska a u napadu opcije za bilo koji tip igre. Uz Dangubica i juznoamerikanca, da ne pricam kada dodje onaj stoper iz Lokomotive. Ma iskreno tip top ekipa. Poslozio je to general Rahimic uz Corica koji je vrlo vjerovatno najbolji mladi trener sa prostora Balkana. Nisam ja jedini to rekao. Mnogi fudbalski strucnjaci su rekli ove moje rijeci.
Iskreno, pravo dobar Zeljo. U svakoj liniji kompaktno, jako i uigrano. Pa ti misli sta hoces.
Zadnja izmjena: OsmaDolazi, dana/u 25 avg 2024, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Iskreno bez obzira na sve ,ne valja da govoriš to. Svatko će odgovarati za svoje grijehe. A grijeh je proklinjati i pogotovo nekome poželjeti karcinom, a nitko od nas ne zna šta ga sutra može dočekatiRatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:56Na stranu sve, ne pratis.Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:51Na stranu sve, ali kako takve gadosti možeš napisati. Zar nemas malo soli u glavi, da se radi jedne lopte,suca, igrača možeš tako iznervirati pa da nekoga proklinjesRatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:11
Igrac utakmice je Bandic, poginuo u povratku kuci, amin !
Nit je jedna lopta, nit je jedan faul u pitanju. **** je dobilo stan za onaj smijesni penal Zrinjskog u Bijeljini, za titulu u zadnjem kolu. Ovo je samo nastavak.
-
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti. U pravu si.Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:58Iskreno bez obzira na sve ,ne valja da govoriš to. Svatko će odgovarati za svoje grijehe. A grijeh je proklinjati i pogotovo nekome poželjeti karcinom, a nitko od nas ne zna šta ga sutra može dočekatiRatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:56Na stranu sve, ne pratis.Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:51
Na stranu sve, ali kako takve gadosti možeš napisati. Zar nemas malo soli u glavi, da se radi jedne lopte,suca, igrača možeš tako iznervirati pa da nekoga proklinjes
Bandicu, daBogda poginuo ili rak dobio da se patis, da ponovim. Amin !
Garant je na fakultet iso. Ne bi ovo svako mogo smislit. Cuj da nw zabija...

menstrual
Tacno tako, disbalans postoji mada bih ja rekao da u tom disbalansu jedino Muftic ispravlja svoje greske pa ispada kao vrhunski golman. Spasio nas je ali je i spasio i sebe jer je ispao 3 puta kad nas je spasio. I tacno si uocio probleme koji nas mogu stici. Ja iskreno mislim da je Coric trener koji nece dozvoliti takvo ponasanje i zelim da vjerujem u to.zaostrog je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:50Ma jasno je to valjda i slijepcu, osim ovim što ismijavaju sve tuđe.Orvel je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:35Kad ja rekoh da kroz nekoliko godina Coric moze sjesti na klupu Dinama ljudi pocese ismijavati. Jasno je da je covjek prizeman i strastven u svom poslu a forsira modernu i brzu igru. Uz kvalitetne igrace on moze napraviti jako puno sto ce se i dokazati vremenom. I on raste sa ovom ekipom i igracima, uprava ga prati sa svojim potezima. Sve u svemu ovo je skroz drugi Zeljeznicar ako poredimo prethodne 3 godine.zaostrog je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:08
Ćorić vrlo fer i korektan čovjek. Lijepo radi, ali i lijepo se ophodi prema protivnicima i svim akterima. Iako u Željezničaru obično nađu orangutane koji su odvratni čim zinu, ovaj lik mislim da ni najljućim rivalima nije mrzak.
Bandić je previše faulova svirao. Sitne je mogao puštati.
Inače, rekao bih da je baš disbalans u Željezničaru naprijed-nazad. Muftić vadi ove situacije, ali jasno je i vama da je rizik s njim. Stoperi su užasni (samo što je fazon što haman cijela liga kuburi s tim segmentom). Rekao bih da su dva rizika za Željezničar ove sezone: prvi, da ovi tipovi ala Hiroš počnu jesti ****; drugi, da dovođenja ovih ubleha ko ovaj Čileanac pokvare sve. Mada, šta god od ovog bilo, nema teorija da Željezničar ne igra Evropu. Borac, Zrinjski, Željezničar i Sarajevo, to bi trebalo biti to, samo treba rasporediti pozicije. Široki je peta najkvalitetnija ekipa i negdje bi bilo pošteno da ih nagradi, ali nisam siguran.
Po mom misljenju jako je rano pricati o putnicima za europu ali trenutno tako stoje stvari kako si napisao. Ali ne bi bilo prvi put da nakon reprezentativne pauze neka ekipa totalno padne a druga ekipa se podigne do neprepoznatljivosti.
Sve u svemu, gledamo jako zanimljive utakmice za sad u ligi.
-
- Kontakt:
Odlika dobrog igraca je da rijesi utakmicu i kada igra prosjecno ili lose. Ovaj je to uradio + Mufta, al golman ne daje golove. Sa ovakvim sudjenjem malo ko bi se naigrao. Vi se vidjeli niste protiv Goska do crvenog.jurisicduska je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:36Ako ćeš iskreno Al Jaber je večeras loše odigrao. Prodao par lopti, ništa nije napravio posebno.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:15Aha, vi bi izgubili sa ovakvim sudjenjem. Nema nekolilo penala crvenih nakon intervencije vara, jbg.jurisicduska je napisao/la: ↑24 avg 2024, 22:59Po meni nezasluženo
Bar bod je Sloboda zaslužila danas.
Čestitke konama, usprkos nešto lošijoj igri 3 boda su tu, i to je odlika kvalitetnih ekipa.
Muftić se baš fino razbranio.
Neće Sloboda kad bude kompletna biti lagan protivnik.
Neka, ne pregoni....
Ps. Bolji Celik od Jabera, realno![]()
I napisao sam afirmativan komrntar. Ne možete uvijek zaslužiti sva tri boda, ali odlika dobre i kvalitetne ekipe je da pobijedi i kad ne igra najbolje. Pohvalio trenera, pravi stručnjak. Ne znam šta si se upalio, šta je netačno?
PS. VARje Slobodi na Koševu također svirnuo penal tako da ti je glupa priča to oko sudija. Da nije bilo VARA Sloboda ne bi ošutala nama na gol. Doduše bili su oslabljeni, ovo danas je druga ekipa.
E zamisli da im tolerisu onekve startove i da nema ni zutog, a kamoli crvenog ? Da penal protiv Slobode nije penal. **** bi majku sudiji ko i ja sada. Mozemo dobiti jednu, dvije tekme ali ako se ovo sudjenje nastavi necemo daleko, a takva je tendencija. Budel' nornalno, u sta sumnjam, mozemo se potuci pa sta bude.
Neka, nismo djeca.
- Meraak1921
- Kontakt:
Nama je cilj mjesto koje vodi u evropu, to je pticama na grani jasno , titule samo retardi najavljuju, koji misle da Bekric i Adilovic jos igraju, veze sa zivotom nemaju! ne znam sta ti glumis ? Ne bjezi se od neuspjeha ali ni sekundefeniksptica je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:57Pokazali na najtežem terenu da mogu.
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 25 avg 2024, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda: 0-0-4, gol razlika 1:8.
Taj 1 gol bio je penal. Znaci njihov napad je jedna velika nula. Sloboda je sramota ove wwin lige, ova Sloboda nije zasluzila nikako da igra ovu Ligu.
Cak Radnik je za njih nebo!
Da je narod normalan i da nema kriminala, Sloboda bi sad igrala drugu Ligu...
Samo da Sloboda ispadne, to mi je cak draze nego da je Zeljo ispao iz Lige ili da neuspije Evropu. To je moja zelja i ako Bog da bi ce realnost. Sloboda da ispadne i da im Sarajevo + Zeljo zabiju taj zadnji ekser!! To bi bilo ko Bajramski poklon za 2025. U inat dusmanima, lazljivcima i licemjernim klaunovima. Ove navijace Slobode ne kontam nikako. Klub im propada korak po korak, a oni se sprdaju na forumu, sunce ti poljubim...
To su "ljudi" bez kicme, obraza i ponosa.
Kakve navijace takav i klub!!! Pravda postoji
Taj 1 gol bio je penal. Znaci njihov napad je jedna velika nula. Sloboda je sramota ove wwin lige, ova Sloboda nije zasluzila nikako da igra ovu Ligu.
Cak Radnik je za njih nebo!
Da je narod normalan i da nema kriminala, Sloboda bi sad igrala drugu Ligu...
Samo da Sloboda ispadne, to mi je cak draze nego da je Zeljo ispao iz Lige ili da neuspije Evropu. To je moja zelja i ako Bog da bi ce realnost. Sloboda da ispadne i da im Sarajevo + Zeljo zabiju taj zadnji ekser!! To bi bilo ko Bajramski poklon za 2025. U inat dusmanima, lazljivcima i licemjernim klaunovima. Ove navijace Slobode ne kontam nikako. Klub im propada korak po korak, a oni se sprdaju na forumu, sunce ti poljubim...
To su "ljudi" bez kicme, obraza i ponosa.
Kakve navijace takav i klub!!! Pravda postoji
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
-
- Kontakt:
Odbrana je sve osim kompaktna...stoperi losi, neuigrani, svaku utakmicu svojim greskama poklone protivniku po jedan ili vise ziceraOsmaDolazi je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:49Bolji Zeljo puno sto jeste-jeste. Nazalost ali je tako. Titula im se smijesi. Golman je pola ekipe. Muftic strasan, odbrana vrlo kompaktna, Al Jaber i Radovac realno duo i za puno jace ekipe od Zelje, krila iskreno prava evropska a u napadu opcije za bilo koji tip igre. Uz Dangubica i juznoamerikanca, da ne pricam kada dodje onaj stoper iz Lokomotive. Ma iskreno tip top ekipa. Poslozio je to general Rahimic uz Corica koji je vrlo vjerovatno najbolji mladi trener sa prostora Balkana. Nisam ja jedini to rekao. Mnogi fudbalski strucnjaci su rekli ove moje rijeci.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Titula ce ili u mostar ili u bl nek vam je jasno. Pa kod nas titulu politika vec godinama kroji. Sarajevo je trece zeljo 4 na kraju citirajte me. A ispadaju ove wkipe sto su sada na zadnja 4 mj
- svrakino1921
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
Komunjara protiv komunjare
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 12 gostiju.