Kako 10
Jesmo li bili u borbu za duplu 2019/20 kad je liga prekinuta i kup ponisten?
Polako nismo jos pri vrhu vec domacini Slogi marednu utakmicu
Ne zelimo takvu euforiju da smo vrh
Utakmica po utakmicu i sta bude
Kako 10
Hadzikic je prosjecan golman meni za nista vise od premijer lige i ne znam na koju foru dobija pozive u reprezentaciju.U Sarajevu ga ne bi volio vidjeti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:06Odmah nakon Hadžikića i Marića.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:05Muftic je najbolji golman lige.Pobjeda skroz zasluzena
Oba tima veceras nose istog generalnog sponzora na dresu, ne ofiraj se.donDondon je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:20Evo već poslije nekoliko odigranih kola i ovako lošeg sudjenja, slika je jasna da glavni sponzor lige neće dozvoliti da se njegov miljenik pati do zadnjih utakmica u borbi za opstanak.
Ipak sastanci sa predsjednikom saveza nisu bili samo ruka spasa nego mala škola
Zacin C sto lazesOrvel je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:22Oba tima veceras nose istog generalnog sponzora na dresu, ne ofiraj se.donDondon je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:20Evo već poslije nekoliko odigranih kola i ovako lošeg sudjenja, slika je jasna da glavni sponzor lige neće dozvoliti da se njegov miljenik pati do zadnjih utakmica u borbi za opstanak.
Posto je vama bio siguran crveni onaj start na lavoru proslu tekmu, moze li mi neko reci da li je onda po tim istim kriterijima ovaj start nad Radovcem sa dvije noge otvorenim dzonon direktan crveni a ne samo zuti?
meni ovdje stvarno nisu jasni pojedinci, valjda nastoje
Gledo sam iz neutralnog ugla i evo da ti kazem bili ste katastrofa.Jedan bezveze sut i prekid u zadnjoj minuti nije nikakav 'pomak' kakav ovaj demagog na vasoj klupi spominje koji je teski ublehas,a nije se bunio na sudjenje dok je otimao citavu ligu prije par godina.fukare987 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:28meni ovdje stvarno nisu jasni pojedinci, valjda nastoje
Bit simpaticni il sta vec… nabit koji post
Sloboda prelosa prva tri kola, al ovu utakmicu uopste nisu bili toliko losi kao sto se nastoji predstaviti… zeljo imao inicijativu cijelo vrijeme, ali sloboda je imala bolje prilike
svaka cast manijacima na odradjenom gostovanju, ovom trenutnom vodstvu fukara nek je Bog na pomoci
bhahaggagafagagagagagahahahagagahahhahahahahagahahdonDondon je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:20Evo već poslije nekoliko odigranih kola i ovako lošeg sudjenja, slika je jasna da glavni sponzor lige neće dozvoliti da se njegov miljenik pati do zadnjih utakmica u borbi za opstanak.
Kad ja rekoh da kroz nekoliko godina Coric moze sjesti na klupu Dinama ljudi pocese ismijavati. Jasno je da je covjek prizeman i strastven u svom poslu a forsira modernu i brzu igru. Uz kvalitetne igrace on moze napraviti jako puno sto ce se i dokazati vremenom. I on raste sa ovom ekipom i igracima, uprava ga prati sa svojim potezima. Sve u svemu ovo je skroz drugi Zeljeznicar ako poredimo prethodne 3 godine.zaostrog je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:08
Ćorić vrlo fer i korektan čovjek. Lijepo radi, ali i lijepo se ophodi prema protivnicima i svim akterima. Iako u Željezničaru obično nađu orangutane koji su odvratni čim zinu, ovaj lik mislim da ni najljućim rivalima nije mrzak.
Bandić je previše faulova svirao. Sitne je mogao puštati.
Ako ćeš iskreno Al Jaber je večeras loše odigrao. Prodao par lopti, ništa nije napravio posebno.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:15Aha, vi bi izgubili sa ovakvim sudjenjem. Nema nekolilo penala crvenih nakon intervencije vara, jbg.jurisicduska je napisao/la: ↑24 avg 2024, 22:59Po meni nezasluženo
Bar bod je Sloboda zaslužila danas.
Čestitke konama, usprkos nešto lošijoj igri 3 boda su tu, i to je odlika kvalitetnih ekipa.
Muftić se baš fino razbranio.
Neće Sloboda kad bude kompletna biti lagan protivnik.
Neka, ne pregoni....
Ps. Bolji Celik od Jabera, realno![]()
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 8 gostiju.