Jedva čekam da vidim kakvu će mašinu od njega Rožman da napravi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa baš s tim ko odlučuje o terminima treba da se razgovara, na ovaj ili onaj način da se izlobiraju bolji termini, da bude gost kluba na večeri da ga se počasti nekim poklonom i sl. A ko to treba da uradi, neću ja ili ti nego onaj ko vodi klub. Razlika u prihodima za 1000 ljudi vise na stadionu nije mala i sve se to isplati.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 avg 2024, 13:04Ne provaljuj se ako ne znaš ko je i za šta zaslužan i ko odlučuje.
Možeš ti pregovarati koliko hoćeš, Arena će te ugurati u neke žnj termine, jer su pokupovali sve osim Bundeslige. Sigurno će ti dati udarni termin pored Engleza i Španaca. Šolak i njegov monopol..Tele33 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 13:53Pa baš s tim ko odlučuje o terminima treba da se razgovara, na ovaj ili onaj način da se izlobiraju bolji termini, da bude gost kluba na večeri da ga se počasti nekim poklonom i sl. A ko to treba da uradi, neću ja ili ti nego onaj ko vodi klub. Razlika u prihodima za 1000 ljudi vise na stadionu nije mala i sve se to isplati.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 avg 2024, 13:04Ne provaljuj se ako ne znaš ko je i za šta zaslužan i ko odlučuje.
Misliš da kone dobivaju slučajno premium termine.
Nemoj tako njega Rožman brani.
Ma jasno. Ne kreće se samo nogama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 avg 2024, 13:43Ma yebeno je i rame, vidio si po primjeru Mirze.
Sve okej, dobio dozvolu da igra, i jedan nezgodan duel te odvoji od terena mjesec dana. Morali bi baš pažljivi sa njim biti, a nama treba što prije jedan veznjak takvih kvaliteta.
Naravno, vjerujem da ne bi Zekić ni medicinski tim dozvolio da se desi ikakav problem.
Rizik jeste, ali mislim da bi se itekako mogao isplatiti.
Ma mislio je 365
Solak sigurno ne odlucuje kad igra Sarajevo a kad Zeljeznicar. Ima neko ko je zaduzen za bh ligu i arenu bh. Najlakse je reci ne moze se to riješit i dogovorit. Kontrargument je kako zeljeznicar moze. Jel izmole naprose, izdogovaraju, počaste nekoga, al očigledno dobivaju.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 avg 2024, 13:56Možeš ti pregovarati koliko hoćeš, Arena će te ugurati u neke žnj termine, jer su pokupovali sve osim Bundeslige. Sigurno će ti dati udarni termin pored Engleza i Španaca. Šolak i njegov monopol..Tele33 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 13:53Pa baš s tim ko odlučuje o terminima treba da se razgovara, na ovaj ili onaj način da se izlobiraju bolji termini, da bude gost kluba na večeri da ga se počasti nekim poklonom i sl. A ko to treba da uradi, neću ja ili ti nego onaj ko vodi klub. Razlika u prihodima za 1000 ljudi vise na stadionu nije mala i sve se to isplati.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 avg 2024, 13:04
Ne provaljuj se ako ne znaš ko je i za šta zaslužan i ko odlučuje.
To što su odigrali dosad utakmice u tim terminima, ne znači da će uvijek tako biti. Mi protiv Sloge smo igrali po onom paklu, jer nemaju reflektore. Ovi termini u petak ili ponedjeljak u 21h su mi okej, jer većina raje može doći.Tele33 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 14:35Solak sigurno ne odlucuje kad igra Sarajevo a kad Zeljeznicar. Ima neko ko je zaduzen za bh ligu i arenu bh. Najlakse je reci ne moze se to riješit i dogovorit. Kontrargument je kako zeljeznicar moze. Jel izmole naprose, izdogovaraju, počaste nekoga, al očigledno dobivaju.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 avg 2024, 13:56Možeš ti pregovarati koliko hoćeš, Arena će te ugurati u neke žnj termine, jer su pokupovali sve osim Bundeslige. Sigurno će ti dati udarni termin pored Engleza i Španaca. Šolak i njegov monopol..Tele33 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 13:53
Pa baš s tim ko odlučuje o terminima treba da se razgovara, na ovaj ili onaj način da se izlobiraju bolji termini, da bude gost kluba na večeri da ga se počasti nekim poklonom i sl. A ko to treba da uradi, neću ja ili ti nego onaj ko vodi klub. Razlika u prihodima za 1000 ljudi vise na stadionu nije mala i sve se to isplati.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bilosta, Dave, Lecler, Pitaristok, Varijantas8 i 85 gostiju.