GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 avg 2024, 13:43
Ma yebeno je i rame, vidio si po primjeru Mirze.
Sve okej, dobio dozvolu da igra, i jedan nezgodan duel te odvoji od terena mjesec dana. Morali bi baš pažljivi sa njim biti, a nama treba što prije jedan veznjak takvih kvaliteta.
Naravno, vjerujem da ne bi Zekić ni medicinski tim dozvolio da se desi ikakav problem.
Rizik jeste, ali mislim da bi se itekako mogao isplatiti.
Ma jasno. Ne kreće se samo nogama.
Mislim da smo baš sad u poziciji da ga sačekamo. Guli i Kyeremeh su svakako u super formi, koja bi valjda trebala potrajati još bar mjesec/dva - to bi otprilike trebao biti taj neki period koji mu je potreban da se približi svom uobičajnom ritmu (ne znam, pretpostavljam). Kad ova dvojica počnu padati (a hoće, sigurno), pomalo ga uvoditi, pa da ga dobijemo u fullu tamo nekad sredinom oktobra, ili tako nešto.
Slažem se da nam na CM-u baš sad treba.. ali trebalo bi da to nekako možemo izgurati. Malo šaltati taktike, ubrzo idu i teže tekme, pa će nam na toj poziciji svakako trebati malo defanzivnija uloga.
Mora se neko iskeširati. Jako smo blizu vrhunske ekipe, treba nam maksimalno 2-3 ozbiljna igrača, i fakat bi bila ogromna šteta propustiti ovakvu priliku. Ne samo po pitanju njega, nego generalno.
The saddest thing in life is wasted talent.