FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje je onaj da nam objasni sta je geng beng.
Kako ajnađić ode?napoleon72 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 17:10Najjace sto neko misli da navijaci mogu postavit il smijenit ijednog nacelnika.![]()
🇵🇸
Jos sam Gulija zaboravioShategabri je napisao/la: ↑28 avg 2024, 15:34Problem je što se dovodi 10+ igrača po prelaznom roku, pa onda ni ne primjetiš kad dođe 5.
-
obrijanopile
- Kontakt:
Nije brate tako. Budžet opcine Centar za čitavu godinu iznosi oko 70 - 75 miliona. Znaci da nije to smjesna lova. Sto se Kantona tice, onaj ponder je uzeo oko 120 miliona, ali opet oni iz Kantona ne bi te pare uložili u stadion...
Evo i oni tebe selame!
- napoleon72
- Kontakt:
Da je majmun iz Pionirske bio protukandidat, dobio bi izbore te godine. Nije Kosevo bilo tema u ostalim gradskim opcinama i jos pola Bosne pa je SDA izgubila. Narodu doslo do grla..Torino je napisao/la: ↑28 avg 2024, 17:18Kako ajnađić ode?napoleon72 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 17:10Najjace sto neko misli da navijaci mogu postavit il smijenit ijednog nacelnika.![]()
Mandic imao cca 12 hiljada glasova. Nasa prosjecna posjeta ne prebacuje 7000, i to je raja iz svih opcina (i gradova) plus djeca/maloljetnici. To je neka masa koju zanimaju uslovi na stadionu, oni koji idu na njega. Strogo od navijaca je dobio mozda 2 milje glasova, ostalo nema veze s tim.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Pa rekli su da tri nivoa bi učestvovala. Opcina,kanton i federacija. Tako da to jesu smjesne pareobrijanopile je napisao/la: ↑28 avg 2024, 17:57Nije brate tako. Budžet opcine Centar za čitavu godinu iznosi oko 70 - 75 miliona. Znaci da nije to smjesna lova. Sto se Kantona tice, onaj ponder je uzeo oko 120 miliona, ali opet oni iz Kantona ne bi te pare uložili u stadion...
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- BegovicRamiz
- Kontakt:
to ti je istoMaroonBjelave je napisao/la: ↑28 avg 2024, 15:05Izvini brate na smetnji. Smatram te za ozbiljnog forumaša, pa bih te zamolio da mi pomogneš da riješim vječnu dilemu. Je li se pravilno kaže Irak ili Iran?napoleon72 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 14:47Pjanke: kad sa juga pjesmu cujes ti, dole na terenu srce ostavi
isto ko romi i cigani
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E hvala brat moj. Tačno da nije ovog foruma, čovjek bi bio baš zatucan.BegovicRamiz je napisao/la: ↑28 avg 2024, 18:35to ti je istoMaroonBjelave je napisao/la: ↑28 avg 2024, 15:05Izvini brate na smetnji. Smatram te za ozbiljnog forumaša, pa bih te zamolio da mi pomogneš da riješim vječnu dilemu. Je li se pravilno kaže Irak ili Iran?napoleon72 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 14:47Pjanke: kad sa juga pjesmu cujes ti, dole na terenu srce ostavi
isto ko romi i cigani
U biti, to ti je isto. Npr kao da kažeš cigani il romi.MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 avg 2024, 15:05Izvini brate na smetnji. Smatram te za ozbiljnog forumaša, pa bih te zamolio da mi pomogneš da riješim vječnu dilemu. Je li se pravilno kaže Irak ili Iran?napoleon72 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 14:47Pjanke: kad sa juga pjesmu cujes ti, dole na terenu srce ostavi
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Evo Menalo odlazi iz Celja, odmah ga uzet na posudbu iz Dinama, mislim da bi bio pun pogodak.
3 gola i 1 asistencija za Celje u 24 utakmice do sad. Lovrić je puno više napravio u težoj ligi prošle sezone sa ili bez voćkica i ruleta a sumnjam da je neka drastična razlika u parama.
Recite vi meni moze li taj Mandic igrati 10-ku, ako ne moze mijenjaj ga. Ima dobar Gratz, ima austrijske papire, moze na 10-ku.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Senner je napisao/la: ↑28 avg 2024, 15:41Falila je ova tekma protiv lažnih, drama, poklaše se ljudi na forumu
U međuvremenu dok navijačka grupica one strane Miljacke pokušava da stigne brojku od 50.000 iz dvije tekme izazivam sve trenere, stručnjake, taktičare i sl. na ovaj strani foruma da daju KARTE NA POKAZ, hajde da vas vidimo pitari
![]()
Ou kolika greska buraz. Djes ovdje to raditi diras im u najgore. Ne diraj im Tv i daljinski za to ubijaju. Sad si gotov kad krenu da te prozivaju redom kako si ti naao njima pametovat ko ce ici na stadion a ko nece
-
TrueRedDevilS
- Kontakt:
U petak abd svi na Kosevo i po nova tri boda, podrzimo nase momke do nove pobjede.
Nadam se naravno i dobroj posjeti 10000 moja neka prognoza
Nadam se naravno i dobroj posjeti 10000 moja neka prognoza
Za Kosevo, Za Saraj'vo ❤️
GGMU 🔴
GGMU 🔴
- napoleon72
- Kontakt:
To Riki smartphone-u!
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Riki i pjanke - informatičar i geograf teme! 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti dole na terenu srce ostaviTrueRedDevilS je napisao/la: ↑28 avg 2024, 19:16U petak abd svi na Kosevo i po nova tri boda, podrzimo nase momke do nove pobjede.![]()
![]()
Nadam se naravno i dobroj posjeti 10000 moja neka prognoza![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Navijacko - politicka struktura, jos malo pa cemo i Reisa birat!
- Osttribine
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
Jest da je post pred proslu tekmu, ali valjda se i dalje pika jel Riki
Joj Velibore Djuricu iskalit cemo ti se u petak na ekipi zbog neigranja ovog vikenda, dosadilo bez tekmi
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, Google Adsense [Bot], Laganini1986, nedimmmm1337, ronaldo99 i 56 gostiju.