"Po ovom vidim da si vodja te IQ40 ekipice" sve sam ti rekao u prvom postu. Uzivaj mi
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prvo je tu Partizan pojeo g0vno jer nisu prepoznali talenat, kasnije su ga pokušavali vratiti, pa se i Zvezda upetljala, ali momak nije napravio tu grešku da ode nazad u Partizan ili u Zvezdu gdje bi minute dobijao na kapaljku. To je bio najteži dio, jer pritišću sa svih strana.
Ipak, sliku Feđe Dudića mora uokviriti i staviti na zid jer je Feđa imao muda i odmah ga bacio u vatru čim je preuzeo Radnički.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Virtu4l je napisao/la: ↑28 avg 2024, 23:54Prvo je tu Partizan pojeo g0vno jer nisu prepoznali talenat, kasnije su ga pokušavali vratiti, pa se i Zvezda upetljala, ali momak nije napravio tu grešku da ode nazad u Partizan ili u Zvezdu gdje bi minute dobijao na kapaljku. To je bio najteži dio, jer pritišću sa svih strana.
Ipak, sliku Feđe Dudića mora uokviriti i staviti na zid jer je Feđa imao muda i odmah ga bacio u vatru čim je preuzeo Radnički.
Ne pratim njihovu ligu pa ne znam te detalje, ali me zacudilo da jedan Radnicki moze za takav novac tusnuti igraca i to u Englesku.
- feniksptica
- Kontakt:
Nas Savez mora tražit od klubova 3 domaca igraca minimalno i da je jedan od njih u21. Do tada nema značajnijeg napretka
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
To je ono o čemu ja često pišem. Nema Radnički mnogo veze sa tim, niti ime kluba, liga je jednostavno dostigla taj nivo.
Tamo neko Jedinstvo Ub je prodalo Pivaša u Newcastle za 800.000 eura.
Čukarički prodao Miladinovića u St. Etienne za 3 miliona eura.
Iz naše lige se ne bi mogli prodati ni za trećinu tih para. Pitari bi se kofrčili po forumu kako su Aleksića prodali u Basaksehir za milion i po maraka, a mi bi svršavali kako smo za ovog drugog uzeli pola miliona maraka. Uz neizostavni procenat od sljedećeg transfera.
To sve zahvaljujući Zvezdi i njihovim izletima u Evropu a liga kao liga im je go qracVirtu4l je napisao/la: ↑29 avg 2024, 00:09
To je ono o čemu ja često pišem. Nema Radnički mnogo veze sa tim, niti ime kluba, liga je jednostavno dostigla taj nivo.
Iz naše lige se ne bi mogli prodati ni za trećinu tih para. Pitari bi se kofrčili po forumu kako su Aleksića prodali u Basaksehir za milion i po maraka, a mi bi svršavali kako smo za ovog drugog uzeli pola miliona maraka. Uz neizostavni procenat od sljedećeg transfera.
u bilo cemu pominjati srbiju i njhov fudbal je suludo
drzava koja gura dva kluba a unistili sve sto se moze unistiti
mafija na tribinama mafija u klubovima
za njih smo engleska premierliga
drzava koja gura dva kluba a unistili sve sto se moze unistiti
mafija na tribinama mafija u klubovima
za njih smo engleska premierliga
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Sve ok, osim da je liga "dostigla taj nivo". Srbi su uvijek imali odlične veze u fudabalu, top transfere, top menadžere i redovno su ubijali milione (tada) njemačkih maraka na svakakvim igračima. Liga ko liga je odron.Virtu4l je napisao/la: ↑29 avg 2024, 00:09
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Znaš i sam da nisam mislio na trenutni kvalitet lige.
To je liga, kao i Hrvatska, koja je dala mnogo velikih igrača u evropskim okvirima, zlatne lopte, velike šampione, nosioce igre u top klubovima, kapitene velikih klubova.
To je taj nivo o kojem pričam, gdje mi ne možemo primirisati, mi smo jedva dali igrača koji je nosioc igre turskog kluba, recimo Višća. Džeku ne računam.
Oni u startu mogu debelo zacijeniti igrača.
Ma ne treba nas porediti ni s kim, ovo je seoska zajednica, a ne fudbalska liga. Doduše, srpska liga se toliko srozala zadnjih godina da sam prilično siguran da bi Zrinjski (sigurno) i Borac (vjerovatno) izbacili npr. Partizana iz Evrope trenutno.Virtu4l je napisao/la: ↑29 avg 2024, 09:21
Znaš i sam da nisam mislio na trenutni kvalitet lige.
To je liga, kao i Hrvatska, koja je dala mnogo velikih igrača u evropskim okvirima, zlatne lopte, velike šampione, nosioce igre u top klubovima, kapitene velikih klubova.
To je taj nivo o kojem pričam, gdje mi ne možemo primirisati, mi smo jedva dali igrača koji je nosioc igre turskog kluba, recimo Višća. Džeku ne računam.
Oni u startu mogu debelo zacijeniti igrača.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- svrakino1921
- Kontakt:
Tri pobjede u nizu. Treba li bolji poziv? 

Željezničar nakon tri uzastopne pobjede nad Veležom, Igmanom i Slobodom dočekuje ekipu Sloge. Plavi uz podršku pune Grbavice žele do nova tri boda.
Prodaja ulaznica vrši se u četvrtak, petak i subotu od 10:00 do 18:00 sati u Shopu FK Željezničar, a u nedjelju od 10:00 sati u prodajnim kućicama ispred stadiona.
Do petka navečer moguća je i online kupovina ulaznica - https://****/476eYM4
Napunimo još jednom Grbavicu i nosimo Plave do pobjede.
Utakmica se igra u nedjelju s početkom od 18:45 sati.
IDEMOOOOOO
Željezničar nakon tri uzastopne pobjede nad Veležom, Igmanom i Slobodom dočekuje ekipu Sloge. Plavi uz podršku pune Grbavice žele do nova tri boda.
Prodaja ulaznica vrši se u četvrtak, petak i subotu od 10:00 do 18:00 sati u Shopu FK Željezničar, a u nedjelju od 10:00 sati u prodajnim kućicama ispred stadiona.
Do petka navečer moguća je i online kupovina ulaznica - https://****/476eYM4
Napunimo još jednom Grbavicu i nosimo Plave do pobjede.
Utakmica se igra u nedjelju s početkom od 18:45 sati.
IDEMOOOOOO
Veceras ide sok na gradskom stadionu hahah
Bice van **** Radnik i Posusje su najjaci od ovih autsajdera
Bice van **** Radnik i Posusje su najjaci od ovih autsajdera
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Lešinari uzeli skalp navijačima Ferencvaroša, najveći huliganski uspijeh nasih navijačkih skupina u Evropi. Navodno navijaci Ferencvarosa se vrqcaju u Madjarsku jer se ne osjecaju sigurnim u BL.
- Meraak1921
- Kontakt:
FoSte95 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 08:25To sve zahvaljujući Zvezdi i njihovim izletima u Evropu a liga kao liga im je go qracVirtu4l je napisao/la: ↑29 avg 2024, 00:09
Liga im je go qrac zbog 50klubova koji se takmice, da smanje na 10-12 bila bi liga pre pre prejaka
Bi qracMeraak1921 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 11:53FoSte95 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 08:25To sve zahvaljujući Zvezdi i njihovim izletima u Evropu a liga kao liga im je go qracVirtu4l je napisao/la: ↑29 avg 2024, 00:09
Liga im je go qrac zbog 50klubova koji se takmice, da smanje na 10-12 bila bi liga pre pre prejaka
Ne bi bila jaka, jer bi pola klubova bilo iz BG, a niko ih ne prati. Ostatak lige osim CZ i Par nije uopste toliko jak i sa tim smanjenjem lige, a kamoli ovako. Evenutalno Vojvodina da je jos jaca uz pomenuta dva kluba.
Kod nas je dobro sto se u vecini slucajeva navija za klub iz svog mjesta/grada.
Kod nas je dobro sto se u vecini slucajeva navija za klub iz svog mjesta/grada.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Službena lica za 5. kolo
sudija - pom1/pom2 - 4 | VAR/AVAR
Sar-Rad
Topuzović - Mulasmajić/Lazić - Pejić | Kazlagić/Perić
Vel-Igm
Petrović - Udovičić/Maksimović - Bandić | Sivac/Dujmović
Želj-Slg
Martinović - Lazić/Musa - Džemidžić | Jelić/Novalić
Šir-Slo
Perić - Macić/Zelenika - Efendić | Gigović/Tešanović
Bor-Gošk
Musić - Kadić/Zahiragić - Marić | Halkić/Kesić
Zri-Pos
Gedžić - Maskaljević/Čolić - Aleksić | Bilbija/Tomić
sudija - pom1/pom2 - 4 | VAR/AVAR
Sar-Rad
Topuzović - Mulasmajić/Lazić - Pejić | Kazlagić/Perić
Vel-Igm
Petrović - Udovičić/Maksimović - Bandić | Sivac/Dujmović
Želj-Slg
Martinović - Lazić/Musa - Džemidžić | Jelić/Novalić
Šir-Slo
Perić - Macić/Zelenika - Efendić | Gigović/Tešanović
Bor-Gošk
Musić - Kadić/Zahiragić - Marić | Halkić/Kesić
Zri-Pos
Gedžić - Maskaljević/Čolić - Aleksić | Bilbija/Tomić
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Ne pratim te pa ne znam da li ti je post sarkasticnog tipa ali se iskreno nadam da jeste.
NEMA NAZAD
- svrakino1921
- Kontakt:
Od Grbavice do USA
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Zalayeta22 i 17 gostiju.