Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Veceras ide sok na gradskom stadionu hahah
Bice van **** Radnik i Posusje su najjaci od ovih autsajdera
Bice van **** Radnik i Posusje su najjaci od ovih autsajdera
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Lešinari uzeli skalp navijačima Ferencvaroša, najveći huliganski uspijeh nasih navijačkih skupina u Evropi. Navodno navijaci Ferencvarosa se vrqcaju u Madjarsku jer se ne osjecaju sigurnim u BL.
- Meraak1921
- Kontakt:
FoSte95 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 08:25To sve zahvaljujući Zvezdi i njihovim izletima u Evropu a liga kao liga im je go qracVirtu4l je napisao/la: ↑29 avg 2024, 00:09
To je ono o čemu ja često pišem. Nema Radnički mnogo veze sa tim, niti ime kluba, liga je jednostavno dostigla taj nivo.
Tamo neko Jedinstvo Ub je prodalo Pivaša u Newcastle za 800.000 eura.
Čukarički prodao Miladinovića u St. Etienne za 3 miliona eura.
Iz naše lige se ne bi mogli prodati ni za trećinu tih para. Pitari bi se kofrčili po forumu kako su Aleksića prodali u Basaksehir za milion i po maraka, a mi bi svršavali kako smo za ovog drugog uzeli pola miliona maraka. Uz neizostavni procenat od sljedećeg transfera.
Liga im je go qrac zbog 50klubova koji se takmice, da smanje na 10-12 bila bi liga pre pre prejaka
Bi qracMeraak1921 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 11:53FoSte95 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 08:25To sve zahvaljujući Zvezdi i njihovim izletima u Evropu a liga kao liga im je go qracVirtu4l je napisao/la: ↑29 avg 2024, 00:09
To je ono o čemu ja često pišem. Nema Radnički mnogo veze sa tim, niti ime kluba, liga je jednostavno dostigla taj nivo.
Iz naše lige se ne bi mogli prodati ni za trećinu tih para. Pitari bi se kofrčili po forumu kako su Aleksića prodali u Basaksehir za milion i po maraka, a mi bi svršavali kako smo za ovog drugog uzeli pola miliona maraka. Uz neizostavni procenat od sljedećeg transfera.
Liga im je go qrac zbog 50klubova koji se takmice, da smanje na 10-12 bila bi liga pre pre prejaka
Ne bi bila jaka, jer bi pola klubova bilo iz BG, a niko ih ne prati. Ostatak lige osim CZ i Par nije uopste toliko jak i sa tim smanjenjem lige, a kamoli ovako. Evenutalno Vojvodina da je jos jaca uz pomenuta dva kluba.
Kod nas je dobro sto se u vecini slucajeva navija za klub iz svog mjesta/grada.
Kod nas je dobro sto se u vecini slucajeva navija za klub iz svog mjesta/grada.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Službena lica za 5. kolo
sudija - pom1/pom2 - 4 | VAR/AVAR
Sar-Rad
Topuzović - Mulasmajić/Lazić - Pejić | Kazlagić/Perić
Vel-Igm
Petrović - Udovičić/Maksimović - Bandić | Sivac/Dujmović
Želj-Slg
Martinović - Lazić/Musa - Džemidžić | Jelić/Novalić
Šir-Slo
Perić - Macić/Zelenika - Efendić | Gigović/Tešanović
Bor-Gošk
Musić - Kadić/Zahiragić - Marić | Halkić/Kesić
Zri-Pos
Gedžić - Maskaljević/Čolić - Aleksić | Bilbija/Tomić
sudija - pom1/pom2 - 4 | VAR/AVAR
Sar-Rad
Topuzović - Mulasmajić/Lazić - Pejić | Kazlagić/Perić
Vel-Igm
Petrović - Udovičić/Maksimović - Bandić | Sivac/Dujmović
Želj-Slg
Martinović - Lazić/Musa - Džemidžić | Jelić/Novalić
Šir-Slo
Perić - Macić/Zelenika - Efendić | Gigović/Tešanović
Bor-Gošk
Musić - Kadić/Zahiragić - Marić | Halkić/Kesić
Zri-Pos
Gedžić - Maskaljević/Čolić - Aleksić | Bilbija/Tomić
Ne pratim te pa ne znam da li ti je post sarkasticnog tipa ali se iskreno nadam da jeste.
NEMA NAZAD
- svrakino1921
- Kontakt:
Od Grbavice do USA
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa **** Kustosija hrvatska treca liga ima bolje transfere nego cijela PL zajednoVirtu4l je napisao/la: ↑29 avg 2024, 00:09
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Nisu to zasluge kluba i strucnog staba, nego Andya Bare koji preko Kustosije prodaje igrace u jake lige.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
ovaj zekic u haman svakoj izjavi potencira da mu je potrebno jos igraca, nake posudbe spominje, a mirvic ni habera. ublehama od trenera davao basnoslovne uslove, sad zekicu zateze. nije da nesto provociram, samo mi mirvic nije jasan. dovedes zekica i najavljujes otvoreno titulu, onda ovo radis. zasto? on isto kao da dodje do izvora i namjerno se ne napije vode.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Krade amerima paresvemalim1 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 13:49ovaj zekic u haman svakoj izjavi potencira da mu je potrebno jos igraca, nake posudbe spominje, a mirvic ni habera. ublehama od trenera davao basnoslovne uslove, sad zekicu zateze. nije da nesto provociram, samo mi mirvic nije jasan. dovedes zekica i najavljujes otvoreno titulu, onda ovo radis. zasto? on isto kao da dodje do izvora i namjerno se ne napije vode.
kako to mislis, na koji nacin?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:01Krade amerima paresvemalim1 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 13:49ovaj zekic u haman svakoj izjavi potencira da mu je potrebno jos igraca, nake posudbe spominje, a mirvic ni habera. ublehama od trenera davao basnoslovne uslove, sad zekicu zateze. nije da nesto provociram, samo mi mirvic nije jasan. dovedes zekica i najavljujes otvoreno titulu, onda ovo radis. zasto? on isto kao da dodje do izvora i namjerno se ne napije vode.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Fino brate. Ugradjuje (ugradjivao) se u ugovore ovih propalica koje je dovodio bez saglasnosti trenera pa oh onda tjerao uz milionske odstete. Sada ameri poceli kontati i malo zavrnuli pipe. Ali vjerujem da ce se od para od prodaje dovesti bar jedno dobro pojacanje koje Zekic trazi.svemalim1 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:12kako to mislis, na koji nacin?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:01Krade amerima paresvemalim1 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 13:49ovaj zekic u haman svakoj izjavi potencira da mu je potrebno jos igraca, nake posudbe spominje, a mirvic ni habera. ublehama od trenera davao basnoslovne uslove, sad zekicu zateze. nije da nesto provociram, samo mi mirvic nije jasan. dovedes zekica i najavljujes otvoreno titulu, onda ovo radis. zasto? on isto kao da dodje do izvora i namjerno se ne napije vode.
ne znam bas kako to sve kod vas funkcionise i ko vas sve finansira pored mirvica i tana, ali cudi me, ne bi pomislio da mirvicu treba nesto tako u zivotu.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:14Fino brate. Ugradjuje (ugradjivao) se u ugovore ovih propalica koje je dovodio bez saglasnosti trenera pa oh onda tjerao uz milionske odstete. Sada ameri poceli kontati i malo zavrnuli pipe. Ali vjerujem da ce se od para od prodaje dovesti bar jedno dobro pojacanje koje Zekic trazi.
Pare su potrosene na vicu, nema potrebe dodatno trositi na sastav ako je titula zagarantovana <3svemalim1 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 13:49ovaj zekic u haman svakoj izjavi potencira da mu je potrebno jos igraca, nake posudbe spominje, a mirvic ni habera. ublehama od trenera davao basnoslovne uslove, sad zekicu zateze. nije da nesto provociram, samo mi mirvic nije jasan. dovedes zekica i najavljujes otvoreno titulu, onda ovo radis. zasto? on isto kao da dodje do izvora i namjerno se ne napije vode.
Jel ko gledao klip gdje Lešinari snimaju navijače Ferencvarosa kako obecavaju da neće više dolaziti na utakmice i da su Lešinari jedina prava priča. 

Nadam se da si ti jedini koji ovako razmišlja.Orvel je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:57Pare su potrosene na vicu, nema potrebe dodatno trositi na sastav ako je titula zagarantovana <3svemalim1 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 13:49ovaj zekic u haman svakoj izjavi potencira da mu je potrebno jos igraca, nake posudbe spominje, a mirvic ni habera. ublehama od trenera davao basnoslovne uslove, sad zekicu zateze. nije da nesto provociram, samo mi mirvic nije jasan. dovedes zekica i najavljujes otvoreno titulu, onda ovo radis. zasto? on isto kao da dodje do izvora i namjerno se ne napije vode.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, Orjuna i 11 gostiju.