FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Madal
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Madal » 28 avg 2024, 21:52

simonknows je napisao/la:
28 avg 2024, 21:50
Ko god ne podnese, odnosno odbija da podnese finansijski izvještaj, sve i da je klub na nuli i da igra ligu prvaka, ne smije ostati predsjednik, taman da je babo moj. Što ti je problem podnijeti izvještaj koji imaš i u klubovima koji su 1/1 privatni ako ništa ne kriješ? Uostalom, i da nije tvoja obaveza da to podnosiš, a jeste, to se svakako izrađuje u nekim periodima, i kad ti već neko to traži i skoči ti na leđa, pa daj mu, skini ga, ako si čist šta je problem? Ne znam, ja to tako vidim.
Slazem se. Vas je problem sto ako neko nije za ove debile = zeli dugove, instant rezultate i gasenje. Ne, ne zelimo to. Zelimo da nam klub ne vode debili i da nas ne guzi svako u PL.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 avg 2024, 21:53

Slobodas je napisao/la:
28 avg 2024, 21:52
Daj trenutni rezultat, ionako se već raspadamo još bez rezultata :D ionako nam se OFK piše
Nek se raspadamo sa stilom :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 28 avg 2024, 21:55

28 avg 2024, 21:52
A ovo da bi bolje vodili ljudi s foruma, pa prijavite se **** mu misha. I ja hoću pobjede, Europu, transfere, titule... I ja bih da gledam malo to a ne mrtvu borbu za opstanak pa me eto obradujte.
Obicno poredjenje i slikovito objasnjavanje koliki su ovi debili. Svi mi ne bi nabijali dugove, molili bi okolo sponzore a goru ekipu od ove definitivno ne bi mogli sklopiti. Jer gore od ovog ne postoji. Najgori start u historiji kluba.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 28 avg 2024, 21:57

28 avg 2024, 21:48
Hitman22 je napisao/la:
28 avg 2024, 21:44
28 avg 2024, 20:37
I tako treba opet,

samo hebi Azmire, dokrajči je :)
Nemoj ba , treba tebe pustiti da je dokrajčis. Pa pored tebe i tih koje zastupaš on još kao spasilac dodje
Ko je napravio klub X?
Kostić, Fatić? Karić, Džidić?
Poreski dug?
Trofeja? 0?
Prva polusezona po povratku u PL, pobjeda? 3?

Samo jako nastavite navijači rezultata, evo ovi će otići, nije problem, sad će 2.9. i skupština, pritisnite Lugavića, dajte Azmira da vidimo šta će biti s kluba. Al' boli vas qrac, bit će neki trenutni rezultat i kad krene raspadcitirat ćemo Anu Nikolić sa "bilo je lepo" :D
Ko je doveo Slobodu pred kolaps i gasenje 2012 godine, pred fuziju sa Olimpikom, i de fakto gasenje, i ko je vodio Slobodu 2016 na ovamo, i gdje je finansijski izvjestaj za proslu sezonu :?:
Vama je izgleda Azmir trn u oku, radije bi ispali u 5 ligu ili ga ugasili. Yebo vas on i vi njega.
Niti ga je bilo do te 2012, nit je tu vec 8 godina.
Jel ti znas kakvu je on Slobodu uzeo, on kada je otisao ostavio Milan, a kada je dosao preuzeo Lipnicu. E takva je razlika.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 avg 2024, 22:02

Ispade samo Azmir napravio dugove, niko vise. Kako se pise ovdje, prije Azmira mi bili Real po svemu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 28 avg 2024, 22:03

28 avg 2024, 21:44
Bosanac1997 je napisao/la:
28 avg 2024, 21:39
28 avg 2024, 21:29

Jer je bio najbolje moguće rješenje u tom trenutku.

Čovjek s vezama, tip koji je baš osoba kakva ti treba u tom kriminalu od lige. I neko je je bio u tom momentu najkonkretniji. Jednostavno.
Joj simone pa sam sebe demantujes
Šta pričaš bolan? Šta demantujem? Da ti nacrtam?

Čovjek u tom trenutku bio najbolja opcija, imao i pozitivnih i negativnih poteza kasnije, riješili ga i hajmo dalje. Trenutno nije najbolja opcija ali je opet bolja od Azmira. Ne znam ša ti nije jasno i šta je tu demant. Malo samo mozak upalit
Pa kako to sad rijesili ga ,a juce si govorio da nisi clan OZU nego da ih samo podrzajes.Pricate da je u prvom mandatu nabio dugove,pa zasto ste ga izabrali ili je bilo bitno da Azmir ne udje u klub.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 28 avg 2024, 22:03

Aferim vam momci na razmisljanju ako vam je azmir il senad spas.
Kakav spas?
Trenutni rezultat mozda?
Nemam ja uopste nista protiv toga sto se trazi odlazak ace i co., al prizivat azmira i senada je van svake pameti.
Al vecinom to dolazi od istih ljudi i nickova koji su odjednom tu se pojavili.
Umjesto sad da se izvrsi pritisak i da se konacno nadju normalni ljudi, koji ce od Slobode napravit normalan klub sa dugorocnim planovima, ovdje se svelo tjeraj ove da dodju azmir il senad.
**** vas vase razmisljanje i kriteriji.
Sevap je ovo ugasit, cisto da cujem tad ove "dusebriznike" i "navijace" Slobode, al to ce se svakako desit ovim tempom za 2-3 godine.
Bas me tad zanima sta cete pricat.
Boli me qrc ko ce vodit, al normalan klub ne mogu omoguciti ni jedna od trenutne 3 opcije.
Volim tebe, više od sebe

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 28 avg 2024, 22:07

DamirT je napisao/la:
28 avg 2024, 22:02
Ispade samo Azmir napravio dugove, niko vise. Kako se pise ovdje, prije Azmira mi bili Real po svemu...
Damire brate, nemoj zajebavat ba.
Ne kaze niko da je samo azmir pravio dugove, al je ostavio ponajvece probleme iza sebe.
kostić i fatic skoro 150 hiljada maraka, karic 60-70 hiljada, dzidic cca 40 hiljada.
I ko ti kaze i garantuje da opet to nece uradit, jer njemu cim ne idu svi uz dlaku, dize sidro i ide.
Pitaj igrace tc kolko njima duguje.
Al njega za tc boli qrc, moze ga ugasit kad hoce i rijesit te probleme, svakako ga je on i napravio.
Ne branim ja ovu upravu, vec necu ni azmira, koji nista nece bit bolji na kraju kad se podvuce crta.
Ako su vama samo trenutni rezultati prioritet, meni nisu.
Necu da za 3-4 godine zapamtim Slobodu koja se gasi, jer je i gradu i svakom ostalom pun qrc vise da vracaju dugove.
Volim tebe, više od sebe

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 28 avg 2024, 22:12

Odlucio sam da se prijavim, bicu predsjednik Slobode :lol:
Sloboda je moja nacija

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 28 avg 2024, 22:18

Meni je nesto najgluplje sto svaka uprava ko fol stabilizuje klub,i vraca neke dugove. Od prosle uprave, od prije 15 godina, i SVAKA ostavi i dugove za sobom.
SVAKA.
A koliko je to,sta je to....niko ne zna,nikada nije niti ce bit uradjena revizija, nikada necemo znat pravo stanje.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 28 avg 2024, 22:18

Što se tiče Azmira, Alassane Diaby... :D
Neću više ništa reć.

Generalno neću više ovdje da pričam o upravi, i ne postavljajte mi nikakva pitanja više za njih. Imate njihove profile na društvenim mrežama, imate mail, telefon na webu, imate stadion, idite pa njih pitajte. Ne plaćaju oni mene da se ja ovdje vama pravdam za njih.

Ubuduće mogu prokomentarisat utakmicu, raspored, ekipu, za ostalo me zaboli. Svakako će se ovi ako ostanu sabotirati, a ako odu doći će neki bivši koji su (ne)znanje isto pokazali pa je svejedno ko će voditi.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 28 avg 2024, 22:21

FKBilder je napisao/la:
28 avg 2024, 22:18
Meni je nesto najgluplje sto svaka uprava ko fol stabilizuje klub,i vraca neke dugove. Od prosle uprave, od prije 15 godina, i SVAKA ostavi i dugove za sobom.
SVAKA.
A koliko je to,sta je to....niko ne zna,nikada nije niti ce bit uradjena revizija, nikada necemo znat pravo stanje.
E to je najveci problem. Sto se svi na to peru.
Glavni uslov bi trebao biti prije odlaska svake uprave je izvjestaj stanja onog sto su zatekli i ono sto ostavljaju iza sebe.
Pa ako nekad pomisle da se vrate na celo kluba, da vidimo isplatili se podrzat ih za drugi mandat.
Ovako se smjenjuju, a niko od nas ne zna stvarno stanje u klubu.
Jer da se to radilo, ne bi se sad suljicu vracalo 900 hiljada vec nekih 350-400 hiljada.
Volim tebe, više od sebe

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 avg 2024, 22:42

28 avg 2024, 21:29
Beduin je napisao/la:
28 avg 2024, 20:51
28 avg 2024, 20:37
I tako treba opet,

samo hebi Azmire, dokrajči je :)
Ne odgovori ti gore forumasu zasto se prihvatili covjeka koji vam je u amanet ostavio dugove i igranje u Federalnoj?

Samo bez demagogije i eseja, please.
Jer je bio najbolje moguće rješenje u tom trenutku.

Čovjek s vezama, tip koji je baš osoba kakva ti treba u tom kriminalu od lige. I neko je je bio u tom momentu najkonkretniji. Jednostavno.
Ja sam cak referirao na Secera, koji je tu iz sjene djelovao, a odranije bio u direktnoj vezi s vama vodeci klub. Objerucke ga prihvatiste, nevezano za ispadanje iz Lige, nevezano sto ga je cijeli grad pljuvao i trazio odlazak i nevezano sto vam je ostavio dugove i neuredjenost kluba.
Isto tako i Senad, odjednom se moze zazmiriti i progledati kroz prste i pored svih silnih aferima i sramocenja od ranije.
Znaci mogu pogodni i podobni kad vam gori pod nogama, ali samo kako vi odlucite iako drugima isto to prisijete. Fuj.

Na osnovu svega procitanog i "argumentovanog" s vase strane samo cu jos jednom ponoviti i zavrsiti s ovom temom: NEMATE OBRAZA, OBRAZ ĐON, DVOSTRUKE ARSINE VODITE I KAO TAKVI NE ZASLUZUJETE PRICATI O POSTENJU, RACIONALNOM VODJENJU KLUBA I OBMANJIVANJU NAVIJACA.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 28 avg 2024, 22:46

Ja sam najbliži razmišljaju da treba pustiti ipak do polusezone carsiju, jer svi su probali živi da vode , Sda sdp,upravljačka prava, tajkuni ,seljaci došljaci pa neka i ovi odcejfe pa da izvagamo dobro sve. Omjer rezultata i finansija i onda nema vise nepoznanica. Za sad ovo vodi na toj tabeli najneuspješnije
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 28 avg 2024, 22:54

antisisoja1919 je napisao/la:
28 avg 2024, 22:21
FKBilder je napisao/la:
28 avg 2024, 22:18
SVAKA.
E to je najveci problem. Sto se svi na to peru.
Glavni uslov bi trebao biti prije odlaska svake uprave je izvjestaj stanja onog sto su zatekli i ono sto ostavljaju iza sebe.
Pa ako nekad pomisle da se vrate na celo kluba, da vidimo isplatili se podrzat ih za drugi mandat.
Ovako se smjenjuju, a niko od nas ne zna stvarno stanje u klubu.
Jer da se to radilo, ne bi se sad suljicu vracalo 900 hiljada vec nekih 350-400 hiljada.
I izbjegavanja odgovora na konkretna pitanja, i ovdje ko i tamo udaraju, iz supljeg u prazno.
Anam onaj je kriv, tamo gore neko,nesto samo mi,jok :D
Vracamo dugove, bodeva nema, kada ce bit ,ne zna se :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 avg 2024, 23:07

Odakle vam pare za ovog "ne advokata"? Nisu pozajmice, jelde? ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 29 avg 2024, 00:44

Ne znam da su i aco i ekipa podnjeli izvjestaj… kao ni senad ni azmir ni kozlic ni secer. Nikad se ne treba na staro vracati. 1.75 mil poreskog duga je iza Azmira ostalo, ali je Azmir od mrtvaca stvorio tim koji se bori za duplu krunu. Da nije u onom momentu dosao mi bi vec imali ofk Slobodu i hvala mu na tome, ko se sjeca zna o cemu govorim 20-30-50 ljudi na stadionu na utakmici gleda kako nas branitelj podgrmec i troglav pune. Nama treba neko ala Ismir. Zeljo grca u dugovima pa opet igraju, Sarajevo ima repova pa opet igra, kupuje, prodaje, nema tima u ligi da nije duzan i da nema repova pa opet igraju. Jbt posusje od kako je uslo ne sjecam se da li smo ih dobili kao da je real. Sve u svemu rezultati svih ekipa su katastrofa i u to se treba zapitat, gdje je direktor akademije sta kaze na rezultate omladinaca, ja se sjecam da smo bili na svim poljima pioniri, kadeti, juniori uvijek u top 5 i prvaci drzave, a sad prikovani za dno.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 29 avg 2024, 08:37

antisisoja1919 je napisao/la:
28 avg 2024, 22:03
Aferim vam momci na razmisljanju ako vam je azmir il senad spas.
Kakav spas?
Trenutni rezultat mozda?
Nemam ja uopste nista protiv toga sto se trazi odlazak ace i co., al prizivat azmira i senada je van svake pameti.
Al vecinom to dolazi od istih ljudi i nickova koji su odjednom tu se pojavili.
Umjesto sad da se izvrsi pritisak i da se konacno nadju normalni ljudi, koji ce od Slobode napravit normalan klub sa dugorocnim planovima, ovdje se svelo tjeraj ove da dodju azmir il senad.
**** vas vase razmisljanje i kriteriji.
Sevap je ovo ugasit, cisto da cujem tad ove "dusebriznike" i "navijace" Slobode, al to ce se svakako desit ovim tempom za 2-3 godine.
Bas me tad zanima sta cete pricat.
Boli me qrc ko ce vodit, al normalan klub ne mogu omoguciti ni jedna od trenutne 3 opcije.
pa koga će naći kad niko nije zainteresovan osim njih dvojice.

ovo što pričaš za ugovore igrača. kako da dovedeš kvalitet ako nećeš platiti ? eto sad imamo jeftine igrače i šta se dešava ?
sad kad ovi odu možemo komotno reći ostavli su tog i tog igrača sa tolikim potraživanjima klubu ?
ja dobro znam šta je taj čovjek uradio u smislu da ovi igrači pritisnu klub sa potraživanjima, ali shvatite da je vjerovatno i on popucao psihički u tom periodu kad ti svale takav pritisak da odeš a toliko si uložio materijalno i nematerijalno u projekat. on je smetao političkom establišmentu u tom momentu i to bi svakom normalnom teško palo na dušu i htio je da se osveti ( što neopravdavam nikako ali razumijem).

nemojmo pričati ostavio je igrače sa ugovorima velikim. nije ih ostavio što je htio, već ih je on plaćao kao kvalitet zarad dobrih rezultata i otjeran je prije isteka ugovora. šta je trebao otić iz kluba i nastavit ih plaćati ?
Smatra se svugdje u svijetu kad se smjeni uprava da nova treba preuzet poslove predhodne ili ih otpusti ako ne može finansijski ispoštovati.
Eh sad kako su naši otpustili pojedine izuzev karića to ne znam ( da li su sporazumno raskinuli ili im dali otkaze nadajući se da ovi neće tužit klub).

smješna je to priča, jer realnost većina neće da prihvati
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 29 avg 2024, 10:48

U svakom slučaju je bolje da nas ugasi neko sa parama (ako se već moramo ugasit, a pri tome uopšte ne mislim na Azmira, nije bitno ko je u pitanju), a da smo bar probali da ličimo na klub, ovako nam gašenje ne gine svakako stalnim ispadanjima iz lige i ulascima nazad. :kafa:

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 29 avg 2024, 11:09

Spavas li mirno Zeba Zajko :D
slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.