HAHAH znao sam da ces ovo postavit,ali vjeruj mi nije bila ruka jer je ovo uslikano kada se lopa vec odbila od pique tako da se iz ove proekcije gledanja cini da je ruka ali nije bila 100 %.A sutra ce to as ispraviti.Portillo je napisao/la:
Ipak ja nebi bio ja, kad ovaj...
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Jesam, gledo sam cijelu tekmu. Odbila se od prsa pa je elegantno ustopoDushi_Rob je napisao/la:tad se lopta vec bila odbila od prsa pique-a , jesi li gledao cijeli snimak ?Portillo je napisao/la:

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- nidjo_barca
- Kontakt:
Dosta mirna utakmica,pogotovo u prvom poluvremenu.Villarreal se malo povukao u 2. poluvremenu,a Barca sve vise i vise napadala i na kraju ga zabi Shakira
Thiago odlican,momak je buducnost,ovo treba da se cuva ko malo vode na dlanu.Valdes skinuo 3 mrtva zicera,ali ovaj volej sa 5 metara,kakav refleks
Strasno,definitivno igrac utakmice 
Strasno dobro kolo za Barcu, +8 i idemo dalje,veoma vazna pobjeda
@Portillo,moze ti postavljati sliku,ali jasno je k'o dan da ruke nije bilo,uostalom,znas to i ti,ali eto

Thiago odlican,momak je buducnost,ovo treba da se cuva ko malo vode na dlanu.Valdes skinuo 3 mrtva zicera,ali ovaj volej sa 5 metara,kakav refleks

Strasno dobro kolo za Barcu, +8 i idemo dalje,veoma vazna pobjeda

@Portillo,moze ti postavljati sliku,ali jasno je k'o dan da ruke nije bilo,uostalom,znas to i ti,ali eto

Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 03 apr 2011, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Portillo, da se nebi pravio lud i dalje...izvoli pa pogledaj ima li gdje ruke
[youtube][/youtube]
Dakle, +8 i to bi trebala biti treca titula u nizu sa Mister Pepom na klupi...zlatni covjek za zlatnu generaciju Blaugrane.

[youtube][/youtube]
Dakle, +8 i to bi trebala biti treca titula u nizu sa Mister Pepom na klupi...zlatni covjek za zlatnu generaciju Blaugrane.
Pregledaj snimak....Placi hladno nesto u Madridu hahahahahhahPortillo je napisao/la:

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Nema se tu sta raspravljati,jer se i meni 1 put ucinilo da je bila ruka,ali kad cu kasnije pokazali u usporenom snimku vidi se da je pique primi loptu prsima.Portillo je napisao/la:Jesam, gledo sam cijelu tekmu. Odbila se od prsa pa je elegantno ustopoDushi_Rob je napisao/la:tad se lopta vec bila odbila od prsa pique-a , jesi li gledao cijeli snimak ?Portillo je napisao/la:
Ipak ja nebi bio ja, kad ovaj...neam volje dalje bgm, da smo dobili mozda bi se i imo volje se ovako zajebavat malo, al ne mogu sad, Gijon jbg.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
znaci...koja tekma..to nije humano..
prvo poluvrijeme nista posebno ali zati drugo 10 puta bolje...
znaci iako nije nista posebno pokazao messi je samom pojavom utican na igrace viljarela da vise paznje posvete njemu nego li drugim igracima...
i naravno bilo je vise prostora za druge..
pobjeda,moze se mirne duse reci zasluzena..iako je viljareal imao dvije stopostotne utakmice...ali valdes,nas predvodilac,nas sejh,car,sah,kralj je to sprijecio..
i gol..naravno..pike u stilu vrsnog strijelca..i nesto za shakiru:
Šakira,sta god da radis nasem piketu,samo nastavi...
i portiljo...de onaj..vidi imas li jos koju slikicu za nas...
prvo poluvrijeme nista posebno ali zati drugo 10 puta bolje...
znaci iako nije nista posebno pokazao messi je samom pojavom utican na igrace viljarela da vise paznje posvete njemu nego li drugim igracima...

i naravno bilo je vise prostora za druge..
pobjeda,moze se mirne duse reci zasluzena..iako je viljareal imao dvije stopostotne utakmice...ali valdes,nas predvodilac,nas sejh,car,sah,kralj je to sprijecio..
i gol..naravno..pike u stilu vrsnog strijelca..i nesto za shakiru:
Šakira,sta god da radis nasem piketu,samo nastavi...

i portiljo...de onaj..vidi imas li jos koju slikicu za nas...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
Iz ovog ugla izgleda kao da lopta udara ruku, ali da je slikano kamerom koja je ispred Piquea vidjelo bi se da je lopta za prsa. Nikakve ruke tu nije bilo, cist gol za odvajanje od Reala.
Ma gotovo je, sto sam vas podjebavo u vezi s ligom - finito. E jedino ako vas dobijemo na ona dva fronta, ovdje ipak odustajem, cak i jaT-MAC je napisao/la: i portiljo...de onaj..vidi imas li jos koju slikicu za nas...

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
E jbg, ode i zadnja nada RealaPortillo je napisao/la:Ma gotovo je, sto sam vas podjebavo u vezi s ligom - finito. E jedino ako vas dobijemo na ona dva fronta, ovdje ipak odustajem, cak i jaT-MAC je napisao/la: i portiljo...de onaj..vidi imas li jos koju slikicu za nas...

Ti nebi bio ti kad nebi valjo bombe ... Nemozete pobjedit Gijon a da dobijete Blaugranu. Svasta bas i od tebePortillo je napisao/la:Ma gotovo je, sto sam vas podjebavo u vezi s ligom - finito. E jedino ako vas dobijemo na ona dva fronta, ovdje ipak odustajem, cak i jaT-MAC je napisao/la: i portiljo...de onaj..vidi imas li jos koju slikicu za nas...

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Shakira zabija gol za ABIDALA !

David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Al cuj on nas podjebaje,k'o da ima neke osnove za to
Kad se ocekivalo da Barca kiksa i Real pridje Barci na 2/3 boda,desi se suprotno
To sam i ja mislio da bi se moglo desiti,jer oni su olako shvatili tekmu sa Gijonom,a znamo da Preciado ima pik na Mourinha
Brkica ga fino smlavi veceras
I hvala mu/im.

Kad se ocekivalo da Barca kiksa i Real pridje Barci na 2/3 boda,desi se suprotno

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Dok se ocekivalo 2, noc zavrsi na +8
Odmaranje igraca za kup je realnost

Odmaranje igraca za kup je realnost

ser del barça es el millor que hi ha !
Da malo inteligentno poput frankovaca komentarisem ovu sliku.....4ever alone? je napisao/la:Iz ovog ugla izgleda kao da lopta udara ruku, ali da je slikano kamerom koja je ispred Piquea vidjelo bi se da je lopta za prsa. Nikakve ruke tu nije bilo, cist gol za odvajanje od Reala.
SUDIJA PENAL ..... ups ovo je Pique u napadu....
Inteligentni neznaju gdje im je dupe a gdje glava. Pravo zahladnilo i stumracilo se u Madridu a tornado se sprema

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
[youtube][/youtube]
specijalno za Paju.poluklub iz Katalonije je još jednom prvak a Arsenal ? ? ?
specijalno za Paju.poluklub iz Katalonije je još jednom prvak a Arsenal ? ? ?
Lesinari j*bo vas mladić
Thiago je bio sasvim solidan, ipak je igrao protiv trece ekipe Primere i to u gostima ali je dobar bio.
Adriano je svakako bolji i prodorniji igrac od Maxwella, tako da ovaj može ostati na klupi i kad se oporavi.
Afellay, solidna partija veceras...par probijanja po lijevoj strani, solidnih ubacivanja u sredinu, par šuteva koje je njihov golman odbranio.. ali i par naivno prodanih lopti tj. igrac mu procitao dribling i lagano mu uzeo loptu.
Shakirin se odlicno snašao u ulozi centarfora i zakucao loptu...šta god mu ta rospija radila, nek nastavi i dalje
Adriano je svakako bolji i prodorniji igrac od Maxwella, tako da ovaj može ostati na klupi i kad se oporavi.
Afellay, solidna partija veceras...par probijanja po lijevoj strani, solidnih ubacivanja u sredinu, par šuteva koje je njihov golman odbranio.. ali i par naivno prodanih lopti tj. igrac mu procitao dribling i lagano mu uzeo loptu.
Shakirin se odlicno snašao u ulozi centarfora i zakucao loptu...šta god mu ta rospija radila, nek nastavi i dalje

Zadnja izmjena: izzo, dana/u 03 apr 2011, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ne samo s Pajom i ovi iz Reala nek im se pridruze mogu zajedno.Jos jednom smo pokazali koje gazda u Spaniji,a Realovci jos malo nek spominju zahrdjale titule.Barcelona B je danas pobijedila u Castellonu Villareal B sa 2:3 znaci danas dvostruka pobjeda nad Villarealom 

Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
Moze BarCamesi9 je napisao/la:LJUDI OVA BARSA MOZE SVE IMALI KO BOLJI OD BARSE![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Izdominirali smo po treci put zaredom Primeru (još je ostalo da izbrukamo i po ko zna koji put ponizimo frankovce kod njih u gostima i u kupu Kralja)...a onda se okrecemo LP gdje treba u velikom stilu završiti sezonu.
Excluziva, Paja uskoro postaje Cules - provjeren info...dosta mu je francuskih homosexualnih luzera, covjek hoce da promjeni klub i cezne za zdravom sredinom....treba ga podržati jer je spreman da okaje svoje grijehe...ljudi smo.
Excluziva, Paja uskoro postaje Cules - provjeren info...dosta mu je francuskih homosexualnih luzera, covjek hoce da promjeni klub i cezne za zdravom sredinom....treba ga podržati jer je spreman da okaje svoje grijehe...ljudi smo.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 03 apr 2011, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.