Ona mu daje a on ga zabija heheh!!!DAVID VILLA 7' je napisao/la:Shakira zabija gol za ABIDALA !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Ona mu daje a on ga zabija heheh!!!DAVID VILLA 7' je napisao/la:Shakira zabija gol za ABIDALA !
fudbal je igra gdje mi vas uvijek oderemoBlanco je napisao/la:Footbal je igra koja se igra nogom ! (Foot = noga) , a ne rukom !
Cestitaj ko covjek na tituli i ne glumi pacenika veceg nego što jesi...ofiran si, kao i Portillo....mene bi bilo stidBlanco je napisao/la:Footbal je igra koja se igra nogom ! (Foot = noga) , a ne rukom !
Messi-jev slobodnjak = 2 penala nad Sevillinim igracima (al zanemari ovoizzo je napisao/la:Cestitaj ko covjek na tituli i ne glumi pacenika veceg nego što jesi...ofiran si, kao i Portillo....mene bi bilo stidBlanco je napisao/la:Footbal je igra koja se igra nogom ! (Foot = noga) , a ne rukom !![]()
![]()
Nisi bio ovdje da napišeš slican komentar kad je sudija poništio cist gol Messiu iz slobodnjaka u pretprošlom kolu u Sevilli.
Druže pusti dječicu...Nema se Barca čega stiditi...Frankovci nek pospremaju smeće u svojoj avliji,pa nek se javljaju. Nije im sudija ništa kriv što ove tri godine ih gazimo ko miševe.Ne gazimo ih nego ponižavamo-po 6.komada im zabijemo na njihovom terenu,petardu na našem i tako...izzo je napisao/la:Cestitaj ko covjek na tituli i ne glumi pacenika veceg nego što jesi...ofiran si, kao i Portillo....mene bi bilo stidBlanco je napisao/la:Footbal je igra koja se igra nogom ! (Foot = noga) , a ne rukom !![]()
![]()
Nisi bio ovdje da napišeš slican komentar kad je sudija poništio cist gol Messiu iz slobodnjaka u pretprošlom kolu u Sevilli.
...ne mogu da vjerujem na sto si ti spao...ocajan si...Blanco je napisao/la:Lose glumite !
[youtube][/youtube]
to se ovako radi :
[youtube][/youtube]
Pique je igrao prsima a ne rukom,ako neko nije vidio to nije nas problem...Joj jest krivo Villarealu vidjelo im se na faci hahahahSajoni je napisao/la:Druže pusti dječicu...Nema se Barca čega stiditi...Frankovci nek pospremaju smeće u svojoj avliji,pa nek se javljaju. Nije im sudija ništa kriv što ove tri godine ih gazimo ko miševe.Ne gazimo ih nego ponižavamo-po 6.komada im zabijemo na njihovom terenu,petardu na našem i tako...izzo je napisao/la:Cestitaj ko covjek na tituli i ne glumi pacenika veceg nego što jesi...ofiran si, kao i Portillo....mene bi bilo stidBlanco je napisao/la:Footbal je igra koja se igra nogom ! (Foot = noga) , a ne rukom !![]()
![]()
pa moraju cigani odma kopiratScof1eld je napisao/la:ipak su oni izmislili namjerno dobivanje zutih... niko to nije radio do ove godine![]()
![]()
Svaka kopija je dobrodošla ko je zna iskopirati.Još samo da i vi Barcu iskopirate u igri pa bi je možda nekad i izbacili u LP-a.Faraon iz Visokog je napisao/la:pa moraju cigani odma kopiratScof1eld je napisao/la:ipak su oni izmislili namjerno dobivanje zutih... niko to nije radio do ove godine![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.