Premijer liga BiH - aktuelno

Shategabri
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Shategabri » 29 avg 2024, 15:15

Orvel je napisao/la:
29 avg 2024, 14:57
svemalim1 je napisao/la:
29 avg 2024, 13:49
ovaj zekic u haman svakoj izjavi potencira da mu je potrebno jos igraca, nake posudbe spominje, a mirvic ni habera. ublehama od trenera davao basnoslovne uslove, sad zekicu zateze. nije da nesto provociram, samo mi mirvic nije jasan. dovedes zekica i najavljujes otvoreno titulu, onda ovo radis. zasto? on isto kao da dodje do izvora i namjerno se ne napije vode.
Pare su potrosene na vicu, nema potrebe dodatno trositi na sastav ako je titula zagarantovana <3
Amare, jesi to ti?
Koševo Zapad

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 29 avg 2024, 15:21

bagniadiluca je napisao/la:
28 avg 2024, 22:04
holyman je napisao/la:
28 avg 2024, 21:58
28 avg 2024, 21:45

Na jugu marakane ces vidjeti rupe i kad igra Real i Bode...Čitava država radi za Borac, bravo care, prešao si igricu ;)
Rekao sam da to pokusavaju ovdje, a ne da citava drzava radi za borac. Kod nas je ipak u pitanju citav savez za borac, te manji dio teritorije BiH.
Pa dobro ipak je Borac najveći i najtrofejniji sportski kolektiv u cijeloj BIH, tako da je razumljivo, ne vidim neki problem u tome....
Izgleda da si ti ucio neku drugu matematiku od nas ostalih dok pises da je Borac najtrofejniji sportski kolektiv. Razlicit sistem brojanja izgleda.

Ne cudi me s obzirom koga izglasavate i ko se sve pisa po narodu u Republici Srpskoj, a nazalost u zadnje vrijeme i u Banja Luci. Lazu svaku, a vi vjerujete. Sto ne bi onda imali i drugi sistem brojanja i vjerovali da Borac ima najvise trofeja :kafa:
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 29 avg 2024, 15:29

Mislim da su pravi razlozi jednostavniji i dosadniji od tih vasih teorija. Mirvic (i ostali) je prosle sezone sprzio enormne pare, vise nego iko ikad u ovoj ligi. Ne moze to ponoviti ni blizu ove sezone, nije Jeff Bezos. Morao je prikociti i to dobro.

Zekic je vjerovatno kmecao iza zatvorenih vrata, vidio da ne pije vode, pa poceo i javno. Trener kad je nezadovoljan sta mu preostaje, to je normalno. Koliko je puta nas Sablja govorio da se pita ne pravi od vanago :mrgreen: Mozda nije diplomata kao Zekic, ali poenta je ista. Moguce da je Zekicu obecano svasta nesto pa je razocaran, ali ne bih se ja za njega sekirao, naplatice on fino svoje usluge.

Na kraju ako rezultati izostanu opet ce se navijacima prodati prica da bi imali toliko i toliko trofeja vise samo da nije Vice, igraca koji prodaju taktike i slicno, a mozda se opet pokrene neka borba protiv saveza :lol: Nije Mirvic tolika budala kolikom ga ljudi smatraju.

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 29 avg 2024, 15:32

Argentina je napisao/la:
29 avg 2024, 15:21
holyman je napisao/la:

Rekao sam da to pokusavaju ovdje, a ne da citava drzava radi za borac. Kod nas je ipak u pitanju citav savez za borac, te manji dio teritorije BiH.
Pa dobro ipak je Borac najveći i najtrofejniji sportski kolektiv u cijeloj BIH, tako da je razumljivo, ne vidim neki problem u tome....
Izgleda da si ti ucio neku drugu matematiku od nas ostalih dok pises da je Borac najtrofejniji sportski kolektiv. Razlicit sistem brojanja izgleda.

Ne cudi me s obzirom koga izglasavate i ko se sve pisa po narodu u Republici Srpskoj, a nazalost u zadnje vrijeme i u Banja Luci. Lazu svaku, a vi vjerujete. Sto ne bi onda imali i drugi sistem brojanja i vjerovali da Borac ima najvise trofeja :kafa:
Koje sportsko drustvo je uspjesnije?

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 29 avg 2024, 15:45

Argentina je napisao/la:
29 avg 2024, 15:21
holyman je napisao/la:

Bolje ti je da ti ne računam ;) neće ti biti dobro !
LETS GO FIGHTER

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 avg 2024, 16:09

tabba77 je napisao/la:
29 avg 2024, 15:10
Orvel je napisao/la:
29 avg 2024, 14:57
svemalim1 je napisao/la:
29 avg 2024, 13:49
ovaj zekic u haman svakoj izjavi potencira da mu je potrebno jos igraca, nake posudbe spominje, a mirvic ni habera. ublehama od trenera davao basnoslovne uslove, sad zekicu zateze. nije da nesto provociram, samo mi mirvic nije jasan. dovedes zekica i najavljujes otvoreno titulu, onda ovo radis. zasto? on isto kao da dodje do izvora i namjerno se ne napije vode.
Pare su potrosene na vicu, nema potrebe dodatno trositi na sastav ako je titula zagarantovana <3
Nadam se da si ti jedini koji ovako razmišlja.
On ne razmišlja, jer ko razmišlja ne može ovakvu glupost izvaliti.

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 29 avg 2024, 16:19

Partizan jos samo iz gaca nije ispo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 avg 2024, 17:03

Bumbaclat je napisao/la:
29 avg 2024, 15:29
Mislim da su pravi razlozi jednostavniji i dosadniji od tih vasih teorija. Mirvic (i ostali) je prosle sezone sprzio enormne pare, vise nego iko ikad u ovoj ligi. Ne moze to ponoviti ni blizu ove sezone, nije Jeff Bezos. Morao je prikociti i to dobro.
To je jedina istina. U prve dvije sezone se debelo razočarao i onda je u tom ludilu odriješio kesu do kraja, što se na kraju ispostavilo kao velika greška. Mislio je da skupi igrači i treneri garantuju rezultat, na kraju bi mu najbolje bilo da je ostavio Varešanovića. Ovako ih je Rožman vratio minimalno jednu godinu unazad, ako ne i dvije.

Da je Zekić došao godinu dana ranije, danas bi imali strašnu ekipu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

haklamas
Kontakt:

Post Postao/la haklamas » 29 avg 2024, 17:04

Dame nebi ko pogresno razumio ZORAN ZEKIC je najbolji trener posle rata pa do sad koji je vodio ne samo nas vec bilo koju ekipu u pl bh. Pomeni bolji je trener od Jakirovica..
:tokralju: :salut:

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 29 avg 2024, 17:06

Sta su ovo Horde zla opet po pichci dobili .. Ohanite Manijaci koji vam je k

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 29 avg 2024, 17:08

haklamas je napisao/la:
29 avg 2024, 17:04
Dame nebi ko pogresno razumio ZORAN ZEKIC je najbolji trener posle rata pa do sad koji je vodio ne samo nas vec bilo koju ekipu u pl bh. Pomeni bolji je trener od Jakirovica..
:tokralju: :salut:
Ma to je onaj @pitar6875, otac od @pitarsam.
Ludilo im se prenosi generacijski kroz porodicu...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 29 avg 2024, 17:16

Virtu4l je napisao/la:
29 avg 2024, 17:03
Bumbaclat je napisao/la:
29 avg 2024, 15:29
To je jedina istina. U prve dvije sezone se debelo razočarao i onda je u tom ludilu odriješio kesu do kraja, što se na kraju ispostavilo kao velika greška. Mislio je da skupi igrači i treneri garantuju rezultat, na kraju bi mu najbolje bilo da je ostavio Varešanovića. Ovako ih je Rožman vratio minimalno jednu godinu unazad, ako ne i dvije.

Tako nekako. Mislim da je on u sustini imao jednu nelosu ideju, da nakon onih silnih fula dovede nekoga, podari mu uslovno receno neogranicen budzet i fakticki mu prepusti klub. To je upravo uradio sa Rozmanom, Ibricicem i njihovim ljudima. Ispostavilo se da se kladio na pogresnog konja, nazalost po njega i FKS. Mozemo samo nagadjati sta bi bilo da je bio Zekic i neko drugi umjesto Rozmana i Ibricica, ali mislim da ce se s vremenskim odmakom upravo to posmatrati kao Mirviceva najveca greska.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 29 avg 2024, 18:29

Tako nekako. Mislim da je on u sustini imao jednu nelosu ideju, da nakon onih silnih fula dovede nekoga, podari mu uslovno receno neogranicen budzet i fakticki mu prepusti klub. To je upravo uradio sa Rozmanom, Ibricicem i njihovim ljudima. Ispostavilo se da se kladio na pogresnog konja, nazalost po njega i FKS. Mozemo samo nagadjati sta bi bilo da je bio Zekic i neko drugi umjesto Rozmana i Ibricica, ali mislim da ce se s vremenskim odmakom upravo to posmatrati kao Mirviceva najveca greska.
NEMA NAZAD

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 29 avg 2024, 18:55

IsmirMirvic je napisao/la:
27 avg 2024, 20:35
Pozdrav, pisao si da je nekih 6 imena sa nama povezano, tačnije da se priča sa njima, s obzirom da je do kraja roka ostalo malo više od 3 sedmice, zanima me ima li šta od tih igrača ili je to to što se tiče ovog roka. :)
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 avg 2024, 19:18

H8Z7 je napisao/la:
29 avg 2024, 18:55
Pozdrav, pisao si da je nekih 6 imena sa nama povezano, tačnije da se priča sa njima, s obzirom da je do kraja roka ostalo malo više od 3 sedmice, zanima me ima li šta od tih igrača ili je to to što se tiče ovog roka. :)
On ti je otišao u Banovići.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 29 avg 2024, 19:25

holyman je napisao/la:
29 avg 2024, 18:29

Ibričić je ublehaš, koji je dobro obradio Mirvića, njega je koštao i para i ugleda a Klub je zbog njega izgubio puno vremena. Idemo dalje.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 29 avg 2024, 19:30

fks74 je napisao/la:
29 avg 2024, 19:18
H8Z7 je napisao/la:
29 avg 2024, 18:55
On ti je otišao u Banovići.
steta, bio je dobar forumas, iako ste ga vi konstantno ubijali u pojam i napadali.

rip mirva :salut:

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 29 avg 2024, 19:34

Da postoji LŠ za navijace, Zeljini bi bili osvajaci iste.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 29 avg 2024, 19:39

R.I.P @IsmirMirvic, ali pojavit će se on već pod novim nickom, očekujem na temi Veleža.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 26 gostiju.