Amare, jesi to ti?Orvel je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:57Pare su potrosene na vicu, nema potrebe dodatno trositi na sastav ako je titula zagarantovana <3svemalim1 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 13:49ovaj zekic u haman svakoj izjavi potencira da mu je potrebno jos igraca, nake posudbe spominje, a mirvic ni habera. ublehama od trenera davao basnoslovne uslove, sad zekicu zateze. nije da nesto provociram, samo mi mirvic nije jasan. dovedes zekica i najavljujes otvoreno titulu, onda ovo radis. zasto? on isto kao da dodje do izvora i namjerno se ne napije vode.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koševo Zapad
Izgleda da si ti ucio neku drugu matematiku od nas ostalih dok pises da je Borac najtrofejniji sportski kolektiv. Razlicit sistem brojanja izgleda.bagniadiluca je napisao/la: ↑28 avg 2024, 22:04Pa dobro ipak je Borac najveći i najtrofejniji sportski kolektiv u cijeloj BIH, tako da je razumljivo, ne vidim neki problem u tome....holyman je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:58Rekao sam da to pokusavaju ovdje, a ne da citava drzava radi za borac. Kod nas je ipak u pitanju citav savez za borac, te manji dio teritorije BiH.bagniadiluca je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:45
Na jugu marakane ces vidjeti rupe i kad igra Real i Bode...Čitava država radi za Borac, bravo care, prešao si igricu![]()
Ne cudi me s obzirom koga izglasavate i ko se sve pisa po narodu u Republici Srpskoj, a nazalost u zadnje vrijeme i u Banja Luci. Lazu svaku, a vi vjerujete. Sto ne bi onda imali i drugi sistem brojanja i vjerovali da Borac ima najvise trofeja

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Mislim da su pravi razlozi jednostavniji i dosadniji od tih vasih teorija. Mirvic (i ostali) je prosle sezone sprzio enormne pare, vise nego iko ikad u ovoj ligi. Ne moze to ponoviti ni blizu ove sezone, nije Jeff Bezos. Morao je prikociti i to dobro.
Zekic je vjerovatno kmecao iza zatvorenih vrata, vidio da ne pije vode, pa poceo i javno. Trener kad je nezadovoljan sta mu preostaje, to je normalno. Koliko je puta nas Sablja govorio da se pita ne pravi od vanago
Mozda nije diplomata kao Zekic, ali poenta je ista. Moguce da je Zekicu obecano svasta nesto pa je razocaran, ali ne bih se ja za njega sekirao, naplatice on fino svoje usluge.
Na kraju ako rezultati izostanu opet ce se navijacima prodati prica da bi imali toliko i toliko trofeja vise samo da nije Vice, igraca koji prodaju taktike i slicno, a mozda se opet pokrene neka borba protiv saveza
Nije Mirvic tolika budala kolikom ga ljudi smatraju.
Zekic je vjerovatno kmecao iza zatvorenih vrata, vidio da ne pije vode, pa poceo i javno. Trener kad je nezadovoljan sta mu preostaje, to je normalno. Koliko je puta nas Sablja govorio da se pita ne pravi od vanago

Na kraju ako rezultati izostanu opet ce se navijacima prodati prica da bi imali toliko i toliko trofeja vise samo da nije Vice, igraca koji prodaju taktike i slicno, a mozda se opet pokrene neka borba protiv saveza

Koje sportsko drustvo je uspjesnije?Argentina je napisao/la: ↑29 avg 2024, 15:21Izgleda da si ti ucio neku drugu matematiku od nas ostalih dok pises da je Borac najtrofejniji sportski kolektiv. Razlicit sistem brojanja izgleda.bagniadiluca je napisao/la: ↑28 avg 2024, 22:04Pa dobro ipak je Borac najveći i najtrofejniji sportski kolektiv u cijeloj BIH, tako da je razumljivo, ne vidim neki problem u tome....
Ne cudi me s obzirom koga izglasavate i ko se sve pisa po narodu u Republici Srpskoj, a nazalost u zadnje vrijeme i u Banja Luci. Lazu svaku, a vi vjerujete. Sto ne bi onda imali i drugi sistem brojanja i vjerovali da Borac ima najvise trofeja![]()
- bagniadiluca
- Kontakt:
Bolje ti je da ti ne računamArgentina je napisao/la: ↑29 avg 2024, 15:21Izgleda da si ti ucio neku drugu matematiku od nas ostalih dok pises da je Borac najtrofejniji sportski kolektiv. Razlicit sistem brojanja izgleda.bagniadiluca je napisao/la: ↑28 avg 2024, 22:04Pa dobro ipak je Borac najveći i najtrofejniji sportski kolektiv u cijeloj BIH, tako da je razumljivo, ne vidim neki problem u tome....
Ne cudi me s obzirom koga izglasavate i ko se sve pisa po narodu u Republici Srpskoj, a nazalost u zadnje vrijeme i u Banja Luci. Lazu svaku, a vi vjerujete. Sto ne bi onda imali i drugi sistem brojanja i vjerovali da Borac ima najvise trofeja![]()

LETS GO FIGHTER
On ne razmišlja, jer ko razmišlja ne može ovakvu glupost izvaliti.tabba77 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 15:10Nadam se da si ti jedini koji ovako razmišlja.Orvel je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:57Pare su potrosene na vicu, nema potrebe dodatno trositi na sastav ako je titula zagarantovana <3svemalim1 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 13:49ovaj zekic u haman svakoj izjavi potencira da mu je potrebno jos igraca, nake posudbe spominje, a mirvic ni habera. ublehama od trenera davao basnoslovne uslove, sad zekicu zateze. nije da nesto provociram, samo mi mirvic nije jasan. dovedes zekica i najavljujes otvoreno titulu, onda ovo radis. zasto? on isto kao da dodje do izvora i namjerno se ne napije vode.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Partizan jos samo iz gaca nije ispo
To je jedina istina. U prve dvije sezone se debelo razočarao i onda je u tom ludilu odriješio kesu do kraja, što se na kraju ispostavilo kao velika greška. Mislio je da skupi igrači i treneri garantuju rezultat, na kraju bi mu najbolje bilo da je ostavio Varešanovića. Ovako ih je Rožman vratio minimalno jednu godinu unazad, ako ne i dvije.
Da je Zekić došao godinu dana ranije, danas bi imali strašnu ekipu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dame nebi ko pogresno razumio ZORAN ZEKIC je najbolji trener posle rata pa do sad koji je vodio ne samo nas vec bilo koju ekipu u pl bh. Pomeni bolji je trener od Jakirovica..

- Meraak1921
- Kontakt:
Sta su ovo Horde zla opet po pichci dobili .. Ohanite Manijaci koji vam je k
-
- Kontakt:
Ma to je onaj @pitar6875, otac od @pitarsam.
Ludilo im se prenosi generacijski kroz porodicu...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Tako nekako. Mislim da je on u sustini imao jednu nelosu ideju, da nakon onih silnih fula dovede nekoga, podari mu uslovno receno neogranicen budzet i fakticki mu prepusti klub. To je upravo uradio sa Rozmanom, Ibricicem i njihovim ljudima. Ispostavilo se da se kladio na pogresnog konja, nazalost po njega i FKS. Mozemo samo nagadjati sta bi bilo da je bio Zekic i neko drugi umjesto Rozmana i Ibricica, ali mislim da ce se s vremenskim odmakom upravo to posmatrati kao Mirviceva najveca greska.Virtu4l je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:03To je jedina istina. U prve dvije sezone se debelo razočarao i onda je u tom ludilu odriješio kesu do kraja, što se na kraju ispostavilo kao velika greška. Mislio je da skupi igrači i treneri garantuju rezultat, na kraju bi mu najbolje bilo da je ostavio Varešanovića. Ovako ih je Rožman vratio minimalno jednu godinu unazad, ako ne i dvije.
Mislim da su pravi razlozi jednostavniji i dosadniji od tih vasih teorija. Mirvic (i ostali) je prosle sezone sprzio enormne pare, vise nego iko ikad u ovoj ligi. Ne moze to ponoviti ni blizu ove sezone, nije Jeff Bezos. Morao je prikociti i to dobro.
To je jedina istina. U prve dvije sezone se debelo razočarao i onda je u tom ludilu odriješio kesu do kraja, što se na kraju ispostavilo kao velika greška. Mislio je da skupi igrači i treneri garantuju rezultat, na kraju bi mu najbolje bilo da je ostavio Varešanovića. Ovako ih je Rožman vratio minimalno jednu godinu unazad, ako ne i dvije.
Tako nekako. Mislim da je on u sustini imao jednu nelosu ideju, da nakon onih silnih fula dovede nekoga, podari mu uslovno receno neogranicen budzet i fakticki mu prepusti klub. To je upravo uradio sa Rozmanom, Ibricicem i njihovim ljudima. Ispostavilo se da se kladio na pogresnog konja, nazalost po njega i FKS. Mozemo samo nagadjati sta bi bilo da je bio Zekic i neko drugi umjesto Rozmana i Ibricica, ali mislim da ce se s vremenskim odmakom upravo to posmatrati kao Mirviceva najveca greska.
Tako nekako. Mislim da je on u sustini imao jednu nelosu ideju, da nakon onih silnih fula dovede nekoga, podari mu uslovno receno neogranicen budzet i fakticki mu prepusti klub. To je upravo uradio sa Rozmanom, Ibricicem i njihovim ljudima. Ispostavilo se da se kladio na pogresnog konja, nazalost po njega i FKS. Mozemo samo nagadjati sta bi bilo da je bio Zekic i neko drugi umjesto Rozmana i Ibricica, ali mislim da ce se s vremenskim odmakom upravo to posmatrati kao Mirviceva najveca greska.
NEMA NAZAD
https://sp.ortske.ba/clanak/navijaci-ra ... -sarajeva/
Svih 10 ih je upravu !!!
Svih 10 ih je upravu !!!
Pozdrav, pisao si da je nekih 6 imena sa nama povezano, tačnije da se priča sa njima, s obzirom da je do kraja roka ostalo malo više od 3 sedmice, zanima me ima li šta od tih igrača ili je to to što se tiče ovog roka.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ibričić je ublehaš, koji je dobro obradio Mirvića, njega je koštao i para i ugleda a Klub je zbog njega izgubio puno vremena. Idemo dalje.holyman je napisao/la: ↑29 avg 2024, 18:29Mislim da su pravi razlozi jednostavniji i dosadniji od tih vasih teorija. Mirvic (i ostali) je prosle sezone sprzio enormne pare, vise nego iko ikad u ovoj ligi. Ne moze to ponoviti ni blizu ove sezone, nije Jeff Bezos. Morao je prikociti i to dobro.
steta, bio je dobar forumas, iako ste ga vi konstantno ubijali u pojam i napadali.fks74 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 19:18On ti je otišao u Banovići.
rip mirva

- TurkishAirlines
Da postoji LŠ za navijace, Zeljini bi bili osvajaci iste.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
R.I.P @IsmirMirvic, ali pojavit će se on već pod novim nickom, očekujem na temi Veleža.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.