GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:36
Bitnijih tema ima od političke izdrkotine.
Danas po mom mišljenju najteži protivnik do sad. Remizirali sa Širokim gdje su trebali pobjediti, plus Veležu 4 komada strpali( Velež jeste u qurcu, ali nisu užasni ). Jedino protiv GOŠKa bili lošiji tim, ali također 3 boda odnijeli kući.
Zanima me kako bi mogli izaći, ja se nadam Turkešu od prve minute, nek zabije i da pred bitne mečeve ima dobru formu.
———-——————Turkeš
——Kuprešak—-Đorđević—-Guliashvili
————-————-Bubanja
Jović——-—-Soldo——-Čelik——-Beganović
—————————Mehić
Po meni bi ovo bilo dobro.
S obzirom da Kyeremeha nema u protokolu sutra, očekujem da Jatta na klupi bude, pa ako budemo imali pozitivan rezultat da dobije 30ak minuta.
Sa klupe mogu ući Unušić, Renan..
Što sa 10 igrača da krenemo?

Rockov
Unušić Čelik Soldo Jović
Bubanja Hamzić
Guliashvili Đorđević Kuprešak
Turkeš
Istina živa što kažeš Radnik do sada najteži protivnik, fin rezultat, forma odlično igraju (za njihove uslove) možda je Sloga po imenima jača ali se na terenu nije vidjelo. Dao bih priliku Unušiću jer se pokazao da ima bolji centaršut od Beganovića, Radnik će vjerovatno bunker, pa ako nešto Pantelić, Cruz ili onaj Francuz urade i uradili su. Ako budu prekidi dobro obratiti pažnju na Janjića dva gola je dao u tri utakmice, visok stoper. Zbog svega toga Unušić bi mi počeo prije Beganovića.
Kuprešak lijevo krilo znao je prošle godine fino igrati u napadu i opasniji je pri vrhu protiv ovakvih ekipa.
Turkeš bi mogao prelomiti utakmicu, njegova visina i kretanje mogli bi praviti probleme odbrani Radnika.
EDIT: Dva naša igrača iz akademije igraju grupnu fazu LP. Kovačević i Mustafić.